Cum să trimiteți fișiere mari pe alt computer utilizând Internetul

Mărimea fișierelor a crescut din ce în ce mai mult de-a lungul anilor, dar majoritatea serviciilor de e-mail limitează atașamentele la doar câteva megabyte mizerabile. Dacă aveți nevoie să trimiteți un fișier mare sau un set de fișiere unei alte persoane, va trebui să recurgeți la alte metode. Din fericire, serviciile de stocare în cloud și de partajare de fișiere fac trimiterea fișierelor mari mai ușoare decât oricând și, adesea, mult mai rapide și mai fiabile decât atașamentele de e-mail.

pași

Metoda 1
Utilizați un serviciu de stocare în cloud

Imagine intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 1
1
Decideți dacă cea mai potrivită opțiune pentru dvs. este stocarea în nor. Serviciile de stocare în cloud sunt servere la distanță care păstrează fișiere online pentru dvs., astfel încât să le puteți accesa de oriunde. Puteți partaja link-urile către acele fișiere cu oricine doriți și această persoană poate descărca fișierul din contul dvs. de stocare în cloud.
 • Cele mai multe servicii de stocare în cloud vă permit să salvați gratuit cel puțin 5 GB, dar există și alte servicii care oferă o cantitate semnificativă de spațiu suplimentar.
 • Există rareori o limită practică pentru dimensiunea fișierelor pe care le puteți transfera utilizând spațiul de stocare în cloud.
 • Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 2
  2
  Alegeți un serviciu de stocare în cloud. Există o mare varietate de servicii de stocare în cloud disponibile și toate oferă servicii similare în ceea ce privește transferul de fișiere. Eventual aveți deja un cont în unele dintre ele și nici măcar nu știți!
 • Disc Google Acesta este serviciul gratuit de stocare Google pentru cloud și toate conturile Google primesc 15 GB de spațiu de stocare. Puteți accesa contul dvs. din pagină drive.google.com, vă conectați prin contul dvs. Gmail.
 • OneDrive. Acesta este serviciul Microsoft de stocare în cloud. Conturile Microsoft (Hotmail și Outlook.com) vin cu 15 GB de spațiu de stocare gratuit. Puteți accesa contul dvs. de la onedrive.live.com, vă conectați prin contul dvs. Microsoft.
 • Dropbox. Acesta este un serviciu independent de stocare în cloud. Conturile gratuite au 2 GB de spațiu de stocare, care pot fi majorate prin intermediul unui program de referire. Vă puteți conecta la dropbox.com.
 • Caseta. Acesta este un alt serviciu independent de stocare în cloud. Conturile gratuite vin cu 10 GB de spațiu de stocare, dar au o limitare de 250 MB sau mai puțin per fișier. Puteți crea un cont de la box.com/personal.
 • Mediafire. Acesta este un serviciu de partajare de fișiere care a evoluat într-un furnizor de servicii de stocare în cloud. Spre deosebire de celelalte servicii de stocare în cloud descrise aici, acesta este mai bine orientat spre sarcina de a partaja fișierele în loc să le stocheze. Conturile gratuite vin cu spațiu de stocare de 10 GB, dar includ anunțuri pe majoritatea legăturilor pe care le distribuiți. Acest tip de conturi nu mai are restricții privind dimensiunea fișierelor (aceasta era de 200 MB). Puteți începe să utilizați acest serviciu de la mediafire.com.
 • Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 3
  3
  Încărcați fișierul pe care doriți să îl distribuiți. Înainte de a putea trimite fișierul unei alte persoane, va trebui să o încărcați în serviciul dvs. de cloud. Procesul de a face acest lucru variază în funcție de serviciul pe care îl veți utiliza, însă, în general, vă puteți conecta la contul de serviciu prin intermediul browserului dvs. web și apoi trageți fișierul în fereastra browserului.
 • Multe servicii de stocare în cloud au aplicații mobile care vă permit să încărcați fișiere de pe telefonul smartphone sau pe tabletă.
 • Unele servicii de stocare în cloud, cum ar fi Google Drive și DropBox, creează un folder care se sincronizează cu computerul. Dacă adăugați un fișier sau alt dosar în acest dosar, acesta va fi încărcat automat în serviciul de stocare în cloud.
 • Durata de timp necesară pentru încărcarea fișierului depinde de viteza de conectare la internet. Fișierele care cântăresc aproximativ 1 GB pot dura mai mult de o oră pentru încărcare.
 • Imagine intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 4
  4
  Creați un link pentru fișierul dvs. Odată ce fișierul a terminat încărcarea, puteți genera un link pe care îl puteți trimite oricui doriți să îl partajați. Din nou, procesul va varia în funcție de serviciul pe care îl alegeți, dar, de obicei, trebuie doar să selectați fișierul și să faceți clic pe o opțiune care spune "acțiune" sau "Obțineți legătura".
 • Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 5
  5
  Copiați și inserați linkul într-un e-mail. Oricine are legătura generată de dvs., poate accesa fișierul și îl poate descărca pe computer. Inserați linkul într-un mesaj de e-mail și trimiteți-l la oricine doriți să-i dați fișierul.
 • Este posibil ca serviciul dvs. de e-mail să vă permită să includeți ușor linkuri către fișierele salvate în cloud. De exemplu, când compuneți un mesaj în Gmail, puteți include un link către un fișier Google Drive. Dacă aveți de gând să compuneți un e-mail în Hotmail, puteți include link-uri către fișierele OneDrive.
 • Imagine intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 6
  6
  Spuneți destinatarului că trebuie să descărcați fișierul. Când destinatarul face clic pe linkul pe care l-ați trimis, fișierul se va deschide în mod normal în vizualizatorul online al serviciului cloud. De exemplu, dacă partajați un videoclip prin OneDrive, videoclipul se va deschide în playerul video online al OneDrive atunci când destinatarul dă clic pe linkul dvs. Apoi puteți descărca videoclipul pe computer făcând clic pe buton "descărcare".
 • Metoda 2
  Utilizați un serviciu de partajare de fișiere

  Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 7
  1
  Decideți dacă cea mai potrivită opțiune pentru dvs. este un serviciu de partajare de fișiere. Aceste servicii funcționează în mod similar cu serviciile de stocare în cloud, dar sunt proiectate să partajeze fișierele în loc să le stocheze. Trebuie doar să încărcați fișierul pe care doriți să-l distribuiți unei persoane și apoi să trimiteți fișierul. În mod normal, nu este nevoie să creați un cont și, de obicei, puteți distribui fișierul mai multor persoane.
  • Pe măsură ce merge în sus fișierul într-un server care nu se află sub controlul tău, ar fi, probabil, cel mai bine pentru a evita utilizarea acestei metode pentru a transfera materiale sensibile.
  • Serviciile de trimitere a fișierelor sunt ideale dacă trebuie să faceți un transfer o singură dată și nu doriți să aveți de a face cu un serviciu de stocare în nor.
 • Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 8
  2
  Comprimați mai multe fișiere într-un singur fișier. Majoritatea serviciilor vă permit să încărcați câte un fișier la un moment dat și de obicei nu acceptă utilizarea de foldere. Dacă trebuie să transferați mai multe fișiere unei persoane, adăugați-le la un fișier ZIP, astfel încât să le puteți trimite ca un singur fișier. ZIP este un format universal acceptat, astfel încât să nu vă faceți griji dacă destinatarul va putea să extragă fișierele sau nu.
 • Faceți clic aici pentru a vedea instrucțiuni despre cum să creați un fișier ZIP.
 • Fișierele Comprimarea, de asemenea, vă permit să agregarles o parolă, în cazul în care vă faceți griji că link-ul cade în mâinile unui străin.
 • Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 9
  3
  Găsiți cel mai potrivit serviciu de partajare de fișiere pentru dvs. Există o cantitate imensă de servicii disponibile pentru a trimite fișiere sau partaja fișiere, deci decizia care este cea mai bună nu este o sarcină ușoară. Mai jos veți vedea unele dintre cele mai populare servicii, precum și unele dintre utilizările acestora și beneficiile specifice pe care le oferă:
 • WeTransfer (wetransfer.com). Aceasta este una dintre cele mai populare servicii de trimitere a fișierelor, ceea ce înseamnă că generează imediat linkul către fișierul dvs. și îl trimite prin e-mail. De asemenea, puteți genera doar linkul către fișier dacă preferați. Puteți încărca fișiere de până la 2 GB fără a crea un cont.
 • MailBigFile (free.mailbigfile.com/). Acesta este un serviciu foarte asemănător cu WeTransfer. Puteți încărca și distribui fișiere de până la 2 GB cu conturi gratuite. Fișierele vor rămâne până când le descărcați de 20 de ori sau până când vor trece 10 zile.
 • Mega (mega.co.nz). Acesta este un serviciu foarte popular de partajare a fișierelor cu sediul în Noua Zeelandă. Conturile gratuite vin cu 50 GB de spațiu și puteți crea linkuri pentru fișierele dvs. cu ușurință. Mega oferă, de asemenea, serviciul de criptare pentru fișiere.
 • DropSend (dropsend.com). Acesta este un alt serviciu de transfer de fișiere, cum ar fi WeTransfer sau MailBigFile. DropSend acceptă fișiere de până la 4 GB pentru conturile gratuite și criptează toate fișierele trimise. Destinatarii au șapte zile pentru a utiliza linkul de descărcare generat. Odată ce acest timp a trecut, fișierul este șters.
 • Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internet Pasul 10
  4
  Încărcați fișierul pe care doriți să îl distribuiți. Cele mai multe servicii vă permit să trageți fișierul în fereastra browserului. Dacă nu, va trebui să căutați singur fișierul pe computerul dvs.
 • În funcție de serviciu, poate puteți partaja un dosar sau poate nu.
 • Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 11


  5
  Generează un link pentru fișier. Odată ce ați încărcat fișierul, ei vă vor oferi un link pe care îl puteți distribui persoanelor cărora le veți împărtăși. Este posibil să puteți seta opțiuni suplimentare pentru partajare, cum ar fi desemnarea anumitor utilizatori pentru accesarea fișierelor sau protejarea acestora cu o parolă.
 • Imagine intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internet Pasul 12
  6
  Distribuiți linkul Puteți trimite linkul prin e-mail sau prin mesaj către oricine îl împărtășiți. Linkul va rămâne activ atâta timp cât este determinat în configurațiile serviciului pe care l-ați ales.
 • Metoda 3
  Utilizați BitTorrent

  Imaginea intitulată Trimiteți fișierele mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 13
  1
  Decideți dacă BitTorrent este o opțiune viabilă. BitTorrent este una dintre metodele pe care le puteți utiliza pentru a transfera fișiere mari pe Internet. Este diferit de stocare cloud, deoarece cealaltă persoană va descărca fișierul direct pe computer, fără a fi nevoie să încărcați înainte de orice server. BitTorrent prevede, de asemenea, o rată de transfer mult mai mare pentru destinatar decât oferirea de servicii de stocare în cloud.
  • Dacă aveți de gând să încercați să partajați un fișier mare cu cât mai mulți oameni posibil, probabil BitTorrent este cea mai bună opțiune. Toți cei care descarcă o parte din fișier vor începe să o împărtășească cu ceilalți oameni care doresc să o descarce. Acest lucru permite unui număr mare de persoane să partajeze un fișier fără a forța serverul. Ori de câte ori o persoană care are fișierul rulează clientul torrent, oricine îl poate descărca.
  • BitTorrent necesită un pic mai mult de lucru decât serviciile de stocare în cloud sau de trimitere de fișiere, deoarece necesită ca toți participanții să aibă instalat un client BitTorrent, precum și câteva cunoștințe despre funcționarea torrentelor. Acest lucru necesită, de asemenea, ca cel puțin unul dintre persoanele care au copia completă a fișierului să fie conectat în orice moment.
 • Imagine intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 14
  2
  Instalați un client torrent pe computer. Acesta este un program care facilitează legătura dintre dvs. și ceilalți oameni cu care împărțiți fișierul.
 • qBittorrent este unul dintre cei mai populari și mai ușori clienți. Puteți să o descărcați de la qbittorrent.org.
 • Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 15
  3
  Creați un fișier torrent. Deschideți instrumentul pentru a crea torrente pentru clientul torrent. De obicei, puteți apăsa ^ Ctrl+N pentru a deschide asistentul de creație.
 • Adăugați fișierul pe care doriți să îl distribuiți altor persoane. Dacă doriți să partajați mai multe fișiere simultan, vă recomandăm să creați un dosar și apoi să adăugați dosarul torrentului.
 • A lovit câțiva trackeri în câmp "trackere". Dispozitivele de urmărire sau Dispozitivele de urmărire sunt adresele URL necesare pentru a stabili noi conexiuni cu torrentul deoarece acestea conțin o listă actualizată a tuturor conexiunilor curente. Există mai multe trackere gratuite pe care le puteți utiliza și cu cât includeți mai mult, cu atât torrentul va rămâne mai activ:
 • udp: //open.demonii.com: 1337
 • udp: //exodus.desync.com: 6969
 • udp: //tracker.leechers-paradise.org: 6969
 • udp: //tracker.pomf.se
 • udp: //tracker.blackunicorn.xyz: 6969
 • udp: //tracker.coppersurfer.tk: 6969
 • Salvați fișierul torrent. Ei vă vor cere să le dați un nume și să alegeți un loc pe computerul dvs. pentru al salva.
 • Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 16
  4
  Distribuiți fișierul torrent. Acum că ați creat torrentul, trimiteți fișierul torrent tuturor persoanelor cu care doriți să îl distribuiți. Amintiți-vă că fiecare persoană trebuie să aibă propriul client torrent pentru a descărca fișierul.
 • Fișierele torrent sunt foarte mici și le puteți atașa cu ușurință la un mesaj de poștă electronică.
 • Imagine intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internet Pasul 17
  5
  Păstrați computerul deschis, clientul torrent deschis și nu mutați fișierul. Acum, că ați distribuit fișierul, ar trebui să îl aveți la dispoziție, astfel încât utilizatorii să poată începe să îl descarce. Aceasta înseamnă că trebuie să aveți computerul pornit și clientul torrent deschis.
 • Dacă mutați fișierul în timp ce îl partajați, nimeni nu îl va putea descărca. Acest lucru se datorează faptului că fișierul este descărcat direct din locația în care este stocat pe hard disk.
 • Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internet Pasul 18
  6
  Așteptați alte persoane să descarce torrentul dacă doriți să opriți transferul sau să îl ștergeți. În funcție de cât de mulți oameni care vor să-l împărtășească, nu poate fi mult timp până când cel puțin o persoană are întregul dosar. Acest lucru vă va permite să opriți partajarea (cunoscută sub numele de semințe în limba engleză), dacă doriți să o faceți. Desigur, dacă doriți să asigurați disponibilitatea fișierului, este mai bine să continuați să îl distribuiți.
 • Atunci când împărțiți un torent cu mulți oameni, într-un timp scurt, veți avea multe semanatori, deoarece vor exista mulți utilizatori care vor face fișierul disponibil pentru alți utilizatori. Acesta este modul în care torrentele pot supraviețui fără a avea un server central.
 • Pentru instrucțiuni mai detaliate despre crearea și partajarea torrentelor, faceți clic aici.
 • Metoda 4
  Alte opțiuni

  Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internetul Pasul 19
  1
  Încărcați fișierul pe un server FTP. Dacă atât dumneavoastră cât și destinatarul să aibă acces la un FTP (file transfer protocol), puteți încărca fișierul la server și altele pot descărca printr-un client FTP de pe browser-ul dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Trimiteți fișiere mari către un alt computer care utilizează Internet Pasul 20
  2
  Împărțiți fișierul în mai multe părți mai mici. Puteți utiliza programe de compresie terțe părți cum ar fi WinRAR sau 7-Zip pentru a crea fișiere împărțit în mai multe părți. Destinatarul poate descărca apoi fiecare dintre fișiere mici și apoi să le combine într-un singur fișier, care în cele din urmă se poate deschide pentru a accesa conținutul. Cel mai mare dezavantaj al acestei metode este faptul că destinatarul va trebui să aibă același program utilizat pentru a crea piese, precum și unele cunoștințe despre cum să combine părților.
 • avertismente

  • RIAA (Recording Industry Association of America) și MPAA (Motion Picture Association of America) să efectueze un anti-piraterie intensă de muzică și clipuri video. Pentru a fi în siguranță, utilizați aceste instrumente numai în scopuri legitime.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să arhivați documenteCum să arhivați documente
  Cum puteți partaja fișiere mari în Google DriveCum puteți partaja fișiere mari în Google Drive
  Cum se creează un link de descărcare pentru MP3Cum se creează un link de descărcare pentru MP3
  Cum să trimiteți fișiere de pe computer pe telefonul mobil prin BluetoothCum să trimiteți fișiere de pe computer pe telefonul mobil prin Bluetooth
  Cum se trimite fișiere video mari prin e-mailCum se trimite fișiere video mari prin e-mail
  Cum să trimiteți fișiere în WeChat pe AndroidCum să trimiteți fișiere în WeChat pe Android
  Cum se trimite fișiere video mari folosind DropSend.comCum se trimite fișiere video mari folosind DropSend.com
  Cum se trimite un videoclip de către HotmailCum se trimite un videoclip de către Hotmail
  Cum să trimiteți videoclipuriCum să trimiteți videoclipuri
  Cum de a extrage fișiere Tar în LinuxCum de a extrage fișiere Tar în Linux
  » » Cum să trimiteți fișiere mari pe alt computer utilizând Internetul

  © 2011—2020 ertare.com