Cum sa obtineti copilul dvs. pentru a returna iPad-ul

IPad-ul revoluționar a devenit o comoară a familiei - părinții și copiii iubesc la fel de mult să joace jocuri, să vizioneze filme, să citească cărți și să navigheze pe Internet pe acest dispozitiv la îndemână. Cu toate că tata sau mama, care a cumpărat iPad pentru ei, unii au comis „eroare iremediabilă“ să-l învețe pe copiii lor (o eroare deoarece natura extrem de intuitivă a iPad este joc și joacă de copil este în cele din urmă motivul pentru care un copilul va dori să păstreze iPad). De la jocuri și puzzleuri atractive până la cărți și filme, copiii iubesc iPad-ul la fel de mult (și uneori mai mult) ca adulți. În cazul în care copilul începe o afacere intens cu iPad-ul și să-l încuie în camera lui sau doar maraie de fiecare dată când încercați să-l eliminați de pe degete, este timpul pentru a pune unele reguli și de a restabili iPad-ul pentru a restaura unele bun-simț de familie.

pași

1
Fiți conștienți de rolul dvs. în acest sens înainte de a vă pierde sanatatea. Ați permis copilului dvs. să aibă acces la o lume incredibilă de distracție și plăcere interactivă. Luați-vă responsabilitatea pentru ceea ce ați făcut și mențineți calmul. În plus, este vorba despre recâștigarea controlului asupra casei asupra utilizării unui obiect și trebuie abordată cu atenție și claritate.
 • IPad este un excelent instrument educațional atunci când este folosit în mod corespunzător. O parte din concentrarea, ca un părinte sau tutore, este de a ajuta copilul să folosească iPad în acest fel, ceea ce înseamnă că de multe ori să fie o experiență împărtășită și nu una în care copilul să se joace singur. Sunteți gata să stabiliți un program de utilizare iPad ca instrument de învățare împreună cu copilul dvs.?
 • 2
  Învățați prin exemplu. Dacă sunteți cu iPad în mod constant, va fi foarte dificil pentru copilul dvs. să înțeleagă de ce este bine pentru tine, dar nu pentru el. Dacă intenționați să stabiliți anumite reguli de utilizare a iPad-ului, va trebui să arătați moderarea și să reduceți utilizarea în fața copilului, astfel încât să puteți vedea că este corect. Dacă nu puteți modera, va trebui să jucați cu iPad în secret.
 • 3
  Începeți prin a delimita regulile specifice de utilizare (și de îngrijire) ale iPad pentru fiecare membru al gospodăriei. Dacă permiteți utilizarea nelimitată și permiteți-i copilului să o transporte în jurul casei, puteți experimenta pandemoniu. De la epuizarea bateriei până la găsirea acesteia în locuri rare, cum ar fi în interiorul casei de jucărie sau la baie a copilului dvs. - în nici un fel, iPad-ul ar putea să fie maltratat. Educați-vă utilizarea cu copilul dvs. prin stabilirea unor reguli specifice pe care trebuie să le respectați dacă doriți să jucați cu iPad. Și clarificați faptul că "oricine" care folosește iPad-ul trebuie să respecte aceste reguli, nu doar copilul tău. Unele reguli pe care le puteți include sunt:
 • Desemnați un loc unde să jucați. Stabiliți limite, cum ar fi locul în care puteți juca cu iPad. Nu permiteți-i să iasă cu iPad-ul din zona predeterminată în timpul jocului (poate fi de exemplu pe canapea, în bucătărie sau în camera de zi). Puteți face o excepție atunci când familia sta în jos pentru a juca în ea (un joc de zaruri ca Monopoly) sau atunci când educați în mod activ copilul dvs. folosind iPad.
 • Setați o regulă privind încărcarea bateriei. Este bateria întotdeauna epuizată după ce copiii au jucat cu iPad? Creați o regulă în care este clar că după fiecare utilizare, copilul dvs. trebuie să pună iPad-ul înapoi la încărcător pentru a reîncărca bateria. Aveți un loc desemnat pentru încărcător, arătați-i copilului cum să conectați cu atenție cablul și să verificați din când în când iPad-ul pentru a vedea dacă iPad-ul este așezat corect. Și asigurați-vă că toți membrii casei fac același lucru după ce ați folosit iPad-ul.
 • 4
  Determinați când copilul dvs. poate utiliza iPad-ul. Fa-ti timp pentru temele și cina sunt complet în afara limitelor (ceea ce înseamnă că este același lucru pentru tine, cu excepția cazului în care o utilizați pentru reteta cina, care este o scuză bună să-l înapoi). De asemenea, poate nu este o idee bună să o utilizați înainte de a vă culca, cu excepția cazului în care citiți o carte iPad pentru copilul dvs. (în orice caz, sunteți în control). Un joc interesant de păsări supărat când încerci să dormi poate să-ți trezească copilul în loc să-l amorțeze.
 • Get-ta-copil-la-Dă-You-Back-the-iPad-Step-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulata Obțineți-vă copilul să vă dea înapoi la iPad Pasul 5
  5
  Calculați timpul utilizării copilului dumneavoastră. Indiferent dacă este o regulă strictă sau dacă doriți să fiți flexibil cu timpul petrecut de copilul dumneavoastră cu iPad, asigurați-vă că știți întotdeauna cât timp îl veți utiliza. O modalitate simplă de a controla utilizarea este să setați cronometrul pentru bucătărie. În momentul în care sună, copilul dvs. ar trebui să înceteze să utilizeze iPad-ul. Dacă aveți mai mult de un copil care dorește să o folosească, veți găsi că problema calendarului va veni de la sine și că fiecare va supraveghea timpul fără a interveni prea mult. Stabiliți întotdeauna un timp pentru ca iPad să se întoarcă la locul de reîncărcare, indiferent dacă copilul a folosit sau nu timpul alocat.
 • Cu atât de multe echipamente electronice de divertisment acasă de la console de jocuri de toate dimensiunile, televizoare și DVD-uri la laptop-uri, MP3 playere și acum iPad, rolul dumneavoastră ca părinte este de a se asigura că copilul dumneavoastră nu sari de la un dispozitiv electronic la altul pe. Asigurați-vă că desfășurați și alte activități, cum ar fi citirea, lucrul la domiciliu, treburile și jocurile în aer liber.
 • 6
  Specificați tipurile de aplicații sau cărți pe care copilul dvs. le poate utiliza. Dacă descoperiți că o anumită aplicație este extrem de dependentă și dacă vă hipnotizează copilul sau vă pune într-o dispoziție amuzantă, interziceți utilizarea acestuia. Monitorizarea tipului de aplicații este de asemenea o decizie inteligentă de a menține un nivel adecvat.
 • Nu permiteți copilului să descarce nimic prin aplicații sau articole de pe internet. Faceți această regulă fermă. Dacă nu este îndeplinită, ștergeți articolul ofensator, indiferent de numărul de nivele pe care fiul dvs. le-a câștigat între timp. Deși unele articole sunt gratuite, trebuie să fiți stricte în ceea ce privește prevenirea descărcării conținutului necorespunzător. Și când nu sunt gratuite, este contul tău iTunes care plătește, dacă te plătești în avans pentru bani.


 • Get-ta-copil-la-Dă-You-Back-the-iPad-Step-7.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulata Obțineți-vă copilul să vă dea înapoi la iPad Pasul 7
  7
  Luați în considerare posibilitatea ca copilul dvs. să-și câștige timpul cu iPad-ul. Vă amintiți cât de mult au costat iPad-ul? A trebuit să câștigi și fiul tău trebuie să o facă și el. Efectuarea câștigului de joc va crește numărul de respect pe care îl are copilul față de utilizarea acestuia, va crește, de asemenea, respectul față de dvs. În loc să-l lași să-l folosească pe iPad la capriciu, să-l facă să câștige cu treburile acasă, arătând bunătate sau excelent la școală. Dacă vrei să-mi permiteți să-l folosesc în mod regulat, este bine. Dar lăsați-l să continue să-l folosească atâta timp cât comportamentul său, notele și temele (dacă este cazul) sunt aprobate.
 • 8
  Utilizați iPad-ul ca o influență. După cum ați dat iPad-ul, îl puteți desprinde. De asemenea, puteți utiliza iPad-ul pentru armare negativă, ca pedeapsă pentru un comportament rău sau pentru a nu asculta. Lăsați copilul să știe că privilegiile lor cu iPad vor fi restaurate, dar numai dacă se schimbă comportamentul sau situația negativă. Rămâi ferm, chiar dacă lansezi cel mai bun atac. Nu renunta pana cand nu vedeti schimbari pozitive.
 • 9
  Aruncă mănușa. Dacă aveți nevoie imediat de iPad, puneți o mână fermă. Este iPad-ul dvs. și copilul dvs. ar trebui să-l întoarcă imediat. Cere-i să se oprească, să-i spună că jocul sa terminat și că vrei să-l returneze pe iPad "chiar acum". Dacă copilul tău rezistă, va trebui să-l duci cu forța. În același timp, vi se interzice să utilizați iPad-ul până când aveți ocazia să vă gândiți la incomodarea față de dvs. și să vă scuzi.
 • Aveți grijă atunci când luați iPad-ul copilului prin forță, deoarece dacă cade la pământ, ar putea fi răsfățat.
 • Dacă aveți rezistență, nu vă gândiți să permiteți copilului dvs. să utilizeze iPad-ul din nou. Trebuie să înțeleagă că folosirea lui este un privilegiu, care nu se poate întoarce dacă nu îl apreciază ca atare.
 • 10
  Obțineți un alt iPad. Dacă îți dai seama că un iPad nu este suficient pentru oricine dorește să-l folosească în familie, gândește-te la salvarea pentru încă unul. Ați putea obține una de calitate mai puțin folosită exclusiv pentru jocurile întregii familii. Cu toate acestea, toate regulile privind timpul de utilizare, de îngrijire a iPad și să nu depășească, după cum sa menționat mai sus, va continua să se aplice. În plus, iPad nu ar trebui să fie folosit ca un substitut pentru un joc real și experiențe de învățare în lumea reală.
 • Nu se recomandă să cumpărați un iPad special pentru un preșcolar. Copilul dvs. mic ar trebui să experimenteze o gamă largă de experiențe senzoriale pe care un iPad nu le poate oferi. Jucăriile și experiențele ar trebui să varieze, totuși, utilizarea iPad-ului ar trebui să fie minimă și, de preferință, sub supraveghere.
 • Dacă nu puteți plăti sau nu doriți un alt iPad, vă recomandăm să petreceți mai mult timp pe iPad, să faceți jocuri de familie, să vă învățați alte lucruri și să folosiți aplicații pentru a stimula interacțiunea în grup. Chiar dacă nu vă puteți permite un alt iPad, uniunea familiei dvs. și cunoașterea comună vor beneficia în mare măsură de această abordare.
 • Un alt sfat bun este că, dacă nu vă puteți permite un iPad și vreți un alt pentru copilul dvs., obțineți cea de-a doua opțiune cea mai bună, care este un iPod Touch. La urma urmei, un iPad și un iPod Touch au aceleași caracteristici, astfel încât copilul dvs. probabil că nu va deranjează să îl aibă (cu excepția faptului că este mai mic).
 • sfaturi

  • De unde știi dacă copilul tău folosește iPad-ul pentru a face temele sau pentru a juca păsări supărat? Acționând activ. Monitorizați din când în când pentru a afla cum face copilul dvs. și întrebați-i despre temele lui. Oferiți ajutor sau citiți ceea ce ați scris.
  • Utilizați caracteristica restricții pentru a bloca descărcările cu conținut necorespunzător. De asemenea, puteți bloca alte funcții, cum ar fi achizițiile YouTube, FaceTime și în aplicații.
  • O regulă simplă pentru a ține iPad-ul încărcat și copilul într-o parte a casei este de a plasa încărcătorul în cameră. Stabiliți o regulă pentru a ține iPad-ul cu încărcătorul la rândul său. Acest lucru vă va împiedica să părăsiți pentru a alerga în camera dvs., spălătorie sau mai rău, la terasă.
  • Multe școli încep să lase temele prin iPad. În acest caz, supravegheați modul în care faceți acest lucru și fiți pregătit să vă dați opinia profesorului dacă vedeți o problemă specială. Aflați dacă aceste sarcini pot fi făcute pe computerul de familie în locul iPad-ului și explicați-le profesorului că este total interzis să utilizați iPad-ul în timp ce acesta este pedepsit.
  • Dacă vă puteți permite cu ușurință un iPad pentru fiecare membru al familiei, permiteți-i copiilor să câștige a lor pentru un bun comportament pe termen lung și economisire pentru el. Va însemna mai mult pentru ei dacă o câștigă ca o realizare și o recompensă pentru a fi buni decât dacă o obțin ca o altă jucărie pentru a arunca în cameră.
  • Începeți jocuri educative și aplicații pentru povestiri pe iPad, pentru a vă face mult mai productiv timpul de joc.
  • Setați limite pentru toate dispozitivele electronice care sunt partajate în familie, nu doar pentru iPad. Timpul de televiziune ar trebui să aibă o limită. Timpul de calculator trebuie să aibă o limită. Creierul copiilor este profund afectat de faptul că petrece mult timp în fața unui ecran (mai mult decât adulții), menținând un timp adecvat vârstei.
  • Unele aplicații iPad sunt disponibile pe iPhone. Verificați dacă misiunile școlare pot fi făcute cu iPhone și oferă privilegiul de a avea o singură zi dacă sunt respectuoase atunci când returnați iPad-ul și manipulați-l cu grijă.
  • Fii răbdător Având iPad dvs. poate deveni un proces în loc de ceva instantaneu.

  avertismente

  • Mențineți pedepsele echitabile și limite clare atunci când disciplinați orice copil. Copiii se simt mai siguri când știu ce sunt regulile. Ei trebuie să știe că pedepsele sunt legate direct de comportamentul lor, nu de dispoziția părinților. Cei mai mulți copii doresc să fie buni și cu respect, recompensând comportamentul lor bun. Nu neglija recompensa pentru un comportament bun. Dacă copilul dvs. renunță în mod constant la iPad fără nici o insolență, este un pas minunat de a înțelege responsabilitatea personală și respectul față de ceilalți. Mergeți mai mult timp cu iPad-ul sau chiar salvați, astfel încât să puteți obține propriul dvs. Acumularea de puncte timp de doi ani, până când puteți obține unul cu o actualizare a planului telefonic, îi învață pe copil că efortul pacientului triumfă.
  • Nu modificați regulile fără a comunica motivele cu copiii. Luați-vă un timp de 24 de ore să vă gândiți cu răceală la ceva atât de drastic încât să interziceți utilizarea totală a iPad-ului deoarece vă deranjează că refuză să renunțe. Apoi, explicați exact de ce noua regulă există și dați-i o metodă alternativă de a face sarcina sau de a accesa internetul.
  • Nu lăsați niciodată copilul să recupereze iPad-ul. Violența îi învață pe copilul tău să se teamă de tine. De asemenea, vă învață că violența este o modalitate acceptabilă de a obține ceea ce doriți și, în general, este pur și simplu rău. Într-un număr tot mai mare de jurisdicții, rănirea copilului dvs. este echivalentă fizic cu abuzul asupra copilului și este supusă unor consecințe juridice. Amintiți-vă că toate acestea privesc ineficiența voastră de a controla folosirea unui obiect neînsuflețit. În loc să reacționați agresiv, încercați să fiți minunați vorbind puțin, controlați tonul și decisiv pentru a cere copilului să returneze iPad-ul, învățându-l că cuvântul dvs. este definitiv.
  • Amenințare cu pierderea privilegiilor. Nu face niciodată aceste avertismente goale. Primul lucru evident pentru a elimina sunt privilegiile viitoare cu iPad-ul, dar pedeapsa, pierderea tratamentelor și activitățile promise, regulile mai severe ale casei, toate sunt modalități eficiente de descurajare a unui copil.
  • Permite pedepse lungi care pot fi scurtate printr-un bun comportament suplimentar. Un pic pentru un comportament constant, un pic mai mult dacă copilul începe să lucreze în gospodărie suplimentar sau evită să se comporte prost când este provocat. Împuternicirea unei pedepse este o recompensă echitabilă pentru a fi bună (nu înseamnă că pedeapsa nu este reală sau semnificativă). Stați jos și lucrați la codul de comportament al familiei, pedepse și recompense pentru diferite lucruri. Transparența are o mare valoare pentru copii.
  • Controlează-ți temperamentul Pedepsiți-vă fiul în același mod în care doriți să fiți tratat de un judecător bun, nu vă supărați copilului pentru o zi proastă sau dacă vă faceți mai greu dacă aveți o stare proastă. Pedeapsa și pierderea privilegiilor trebuie să fie proporționale cu comportamentul rău, nu cu starea voastră de spirit.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Program de utilizare a iPad-ului tuturor membrilor familiei
  • Locul de reîncărcare (permanent) pe care copilul dvs. îl poate accesa cu ușurință
  • Aplicații și conținut adecvat vârstei
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se închide aplicațiile iPhone, iPad și iPod TouchCum se închide aplicațiile iPhone, iPad și iPod Touch
  Cum să cumpărați cărți Kindle pe un iPadCum să cumpărați cărți Kindle pe un iPad
  Cum să conectați Saga Candy Crush la Facebook de pe iPadCum să conectați Saga Candy Crush la Facebook de pe iPad
  Cum se conectează iPad-ul la HDTVCum se conectează iPad-ul la HDTV
  Cum se conectează un iPad la iTunesCum se conectează un iPad la iTunes
  Cum se conectează un iPad la un PCCum se conectează un iPad la un PC
  Cum se conectează un iPad la un televizorCum se conectează un iPad la un televizor
  Cum de a debloca iPadCum de a debloca iPad
  Cómo desbloquear un iPad miniCómo desbloquear un iPad mini
  Cum de a debloca un iPhone, iPad sau iPod TouchCum de a debloca un iPhone, iPad sau iPod Touch
  » » Cum sa obtineti copilul dvs. pentru a returna iPad-ul

  © 2011—2020 ertare.com