Cum de a face desktop-ul calculatorului să arate minunat

Sunteți obosit că calculatorul dvs. are un desktop obositor și obișnuit? Ați încercat să faceți biroul dvs. să arate minunat, dar într-adevăr nu știți cum? Următorii pași vă pot transforma desktopul.

pași

1
Încărcați o imagine de fundal O modalitate ușoară de a face desktopul să arate bine este prin încărcarea unui tapet. Computerul dvs. este prevăzut cu multe fotografii pe care le puteți utiliza, dar dacă nu vă plac aceste opțiuni, puteți utiliza o imagine Google sau o imagine care se găsește în galeria dvs. foto. Puteți utiliza fotografii ale:
 • Trupa preferată sau celebritatea ta.
 • Familia ta, un animal de companie sau prietenii tăi.

 • Un loc de vacanță care vă place.

 • Flori.

 • Animale.

 • 2
  Utilizați un cursor de mouse care este distractiv. Dacă vă plictisiți de cursorul tradițional al mouse-ului, schimbați-l! Faceți clic pe butonul "Schimbați indicatorii mouse-ului" (schimbați indicatorul mouse-ului) (dacă calculatorul dvs. are) pentru a modifica aspectul cursorului, viteza acestuia etc. Dacă nu vă place cursorul instalat pe computer, puteți descărca alte opțiuni de pe Internet.
 • 3


  Personalizați culorile Unele sisteme de operare (cum ar fi Windows 7) vă permit să schimbați culoarea browserului de internet, a barei de activități etc. Dacă aveți un program care vă permite să faceți acest lucru, puteți personaliza schema de culori astfel încât să pară cu culorile dvs. preferate sau care armonizează cu imaginea de fundal a ecranului.
 • 4
  adaugă "Widget-uri" și "Gadgeturi" (gadget-uri și aparate). Faceți clic dreapta și căutați secțiunea "Gadgeturi". Derulați prin opțiunile disponibile și adăugați pe desktop pe cele pe care le doriți. Unele opțiuni includ un ceas, un calendar, vreme, un puzzle etc.
 • 5
  Relocați icoanele programelor. Majoritatea oamenilor își părăsesc icoanele de program într-o coloană de pe marginea biroului. Dacă credeți că este foarte plictisitor, puteți mobiliza icoanele. Creați o margine în jurul programelor, plasați-le în secțiuni, plasați programele originale pe o parte și fișierele pe care le descărcați pe partea opusă etc.
 • 6
  Adăugați multe programe pe desktop. Nu credeți că biroul dvs. va arăta ca al unui tocilar sau brainiac. Adevărul este că va arăta grozav, mai ales dacă icoanele programelor sunt minunate.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modificarea setărilor mouse-uluiModificarea setărilor mouse-ului
  Modificarea sensibilității mouse-uluiModificarea sensibilității mouse-ului
  Cum se conectează un mouse wirelessCum se conectează un mouse wireless
  Cum se conectează un mouse laser fără fir Microsoft 5000Cum se conectează un mouse laser fără fir Microsoft 5000
  Cum se configurează culoarea desktopului în Mac OS X LionCum se configurează culoarea desktopului în Mac OS X Lion
  Cum să setați o imagine de e-mail ca fundal pentru desktopCum să setați o imagine de e-mail ca fundal pentru desktop
  Cum se poate extinde domeniul wireless al unei tastaturi și mouse-uri fără firCum se poate extinde domeniul wireless al unei tastaturi și mouse-uri fără fir
  Cum să salvați imagini pe MacBookCum să salvați imagini pe MacBook
  Cum să faceți clic cu mouse-ul computeruluiCum să faceți clic cu mouse-ul computerului
  Cum de a face mai mari icoanele desktopCum de a face mai mari icoanele desktop
  » » Cum de a face desktop-ul calculatorului să arate minunat

  © 2011—2020 ertare.com