Cum să vă reabilitați în Omegle

Poate că Omegle este un loc aglomerat, dar este posibil ca blocajele să ajungă când vă așteptați cel mai puțin. În cazul în care nu aveți răbdarea să așteptați reabilitarea, este posibil "forță" Obținerea unei noi adrese IP de la furnizorul dvs. de servicii Internet. De asemenea, este posibil să utilizați un serviciu VPN pentru a sări peste blocada, deși acest lucru vă va costa niște bani în fiecare lună. Omegle nu mai are un formular de contact pentru a contesta o blocadă.

pași

Metoda 1
Obțineți o nouă adresă IP publică

Imagine intitulată Obțineți dezactivarea din Omegle Pasul 1
1
Luați în considerare câteva zile. Încuietorile Omegle de obicei nu durează mai mult de o săptămână, așa că, în cazul în care puteți aștepta blocul va dispărea de la sine. În cazul în care nu puteți aștepta, este posibil să încercați să obțineți o nouă adresă IP publică.
 • Imagine intitulată Obțineți dezactivarea din Omegle Pasul 2
  2
  Deschideți o căutare Google și introduceți "ip-ul meu" pentru a afla adresa dvs. IP publică curentă. Aceasta este adresa pe care Omegle o vede când vă conectați și este cea pe care o utilizați pentru a vă bloca.
 • Luați notă de această adresă pentru a verifica dacă situația sa schimbat mai târziu.
 • Imagine intitulată Obțineți dezactivarea din Omegle Pasul 3
  3
  Verificați hardware-ul de rețea Această metodă funcționează cel mai bine dacă utilizați un modem prin cablu sau DSL și un router separat. Este posibil să nu funcționeze dacă aveți o combinație a celor două sau conectați modemul direct la computer. De asemenea, va trebui să aveți un port Ethernet pe computer.
 • Imagine intitulată Obțineți dezactivarea din Omegle Pasul 4
  4
  Opriți modemul. Majoritatea serviciilor de Internet folosesc a "adresa IP dinamică". Aceasta înseamnă că furnizorul dvs. de servicii de Internet (ISP) vă atribuie o adresă IP aleatorie într-un anumit interval de fiecare dată când rețeaua detectează modemul. Resetarea modemului vă poate ajuta să obțineți o nouă adresă IP.
 • Deși majoritatea utilizatorilor privați o vor avea, este posibil ca nu toată lumea să aibă o adresă IP dinamică. Dacă este cazul dvs., consultați secțiunea următoare.
 • Imagine intitulată Obțineți dezactivarea din Omegle Pasul 5
  5
  Deconectați modemul de la router. Adresele IP dinamice sunt de obicei realocate atunci când modemul detectează o nouă adresă MAC. Conectând modemul direct la computer în loc de router, computerul va furniza o nouă adresă MAC modemului.
 • Imagine intitulată Obțineți dezactivarea de la Omegle Pasul 6
  6
  Permiteți modemului să rămână deconectat timp de aproximativ o oră. Uneori este posibil să obțineți un IP nou la 30 de secunde, în timp ce altele sunt necesare pentru a petrece o oră sau două. Timpul va depinde de politicile furnizorului dvs. de servicii de internet.
 • Imagine intitulată Obțineți dezactivarea din Omegle Pasul 7
  7
  Conectați modemul direct la computer. Utilizați un cablu Ethernet și conectați modemul direct la portul Ethernet al computerului.
 • Asigurați-vă că ați deconectat orice rețea fără fir de la computer.
 • Imagine intitulată Obțineți omisiune din Omegle Pasul 8
  8
  Reconectați modemul. Reconectați modemul și așteptați câteva minute pentru a porni și a vă conecta. Computerul se va conecta direct la Internet prin intermediul modemului.


 • Imagine intitulată Obțineți omisiune din Omegle Pasul 9
  9
  Verificați din nou IP-ul dvs. public prin introducere "ip-ul meu" în Google. În cazul în care adresa IP este diferită, ați schimbat cu succes IP-ul dvs. public. În cazul în care rămâne aceeași, încercați o rețea VPN.
 • Imagine intitulată Obțineți dezactivarea de la Omegle Pasul 10
  10
  Schimbați ruterul din nou atunci când doriți o nouă adresă IP. În cazul în care funcționează metoda de mai sus, puteți obține o nouă adresă IP dinamică prin efectuarea acelorași pași, dar conectând din nou modemul la router. Acest lucru va da modemului adresa MAC a routerului, permițându-vă să obțineți o nouă adresă IP. Este posibil să comutați între fiecare de fiecare dată când trebuie să schimbați adresa IP.
 • Metoda 2
  Utilizați un serviciu VPN

  Imagine intitulată Obțineți dezactivarea de la Omegle Pasul 11
  1
  Găsiți un serviciu VPN rapid și fiabil. Rețelele private virtuale (rețele virtuale private sau VPN în limba engleză) vă permit "ascunde" adresa IP atunci când direcționați traficul pe Internet printr-un server dintr-o altă locație. Omegle va crede că vă conectați de la serverul VPN și nu din rețeaua de domiciliu. Serviciile VPN duc, de obicei, la viteze mai mici, deci va trebui să găsiți unul cu o conexiune rapidă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care utilizați videoconferințe. VPN-urile costă bani, dar puteți obține banii înapoi în cazul în care serviciul nu funcționează cu Omegle.
  • Cele mai populare servicii VPN includ IPVanish, ExpressVPN și HideMyAss.
  • Este posibil să utilizați pagini de proxy gratuite pentru a accesa Omegle, deși cele mai multe vor fi cu siguranță blocate. Uită-te la Cum se utilizează un proxy pentru mai multe detalii, în cazul în care doriți să-l încercați.
  • În cazul în care blocați frecvent, aceasta nu va fi cea mai ieftină metodă. Mai bine încercați să schimbați adresa IP utilizând metoda anterioară.
 • Imagine intitulată Obțineți dezactivarea de la Omegle Pasul 12
  2
  Conectați-vă la serviciul VPN. Când vă conectați, vi se va da un nume de utilizator și o parolă. Veți avea nevoie de ele pentru a vă putea conecta la VPN.
 • Imagine intitulată Obțineți dezactivarea de la Omegle Pasul 13
  3
  Căutați o listă de adrese de server VPN. Serviciul dvs. VPN va avea o listă de adrese între care puteți alege să vă conectați. Puteți să le găsiți pe pagina dvs. de asistență sau în e-mailul de bun venit pe care îl primiți.
 • Imaginea intitulată Obțineți dezactivarea de la Omegle Pasul 14
  4
  Conectați-vă la serviciul VPN. Procesul de conectare la VPN va depinde de sistemul de operare:
 • Windows: faceți clic dreapta pe pictogramă "crearea de rețele" în tava de sistem și selectați "Centrul de rețele și resurse partajate". Faceți clic pe "Configurați o nouă conexiune sau o rețea" și selectați "Conectați-vă la un loc de muncă" din lista opțiunilor care apar. alege "Utilizați conexiunea la Internet (VPN)", introduceți adresa serverului VPN și apoi numele de utilizator și parola.
 • Mac: faceți clic pe meniul Apple și selectați "Preferințele sistemului" Faceți clic pe opțiune "rețea" și apoi pe buton "+" la sfârșitul listei de rețele. selecta "VPN" din meniu "interfață", faceți clic pe "crea" apoi selectați noua dvs. conexiune VPN din lista de rețele. Introduceți adresa serverului VPN, numele de utilizator, parola și faceți clic pe "lega" pentru a vă conecta la VPN.
 • Imagine intitulată Obțineți dezactivarea de la Omegle Pasul 15
  5
  Accesați pagina Omegle. În cazul în care ați reușit conectarea la VPN, veți fi activi atunci când vizitați pagina Omegle. În cazul în care sunteți încă blocat (ă), verificați conexiunea la rețea pentru a vă asigura că sunteți conectat (ă) la VPN și nu la rețeaua dvs. obișnuită.
 • În cazul în care vă blochează din nou, va trebui să schimbați serverul VPN la altul din listă.
 • sfaturi

  • În cazul în care orice altceva nu reușește și IP-ul dvs. rămâne blocat în Omegle, este posibil să încercați câteva pagini alternative care oferă același tip de servicii. Acestea includ:
  • Chatroulette: https://chatroulette.com/
  • Camzap: https://camzap.com/
  • Chatrandom: https://chatrandom.com/

  avertismente

  • Citiți termenii de utilizare ai Omegle pentru a evita eventualele încălcări ale acestora.
  • Extras din Omegle: "Nu folosiți Omegle dacă aveți sub 13 ani. Utilizați-l numai cu permisiunea unui părinte sau a unui tutore. Nu împărtășiți nuditate, hărțuiți sexual pe nimeni, încălcați drepturile de proprietate intelectuală sau dacă nu vă comportați în mod necorespunzător sau ilegal asupra companiei Omegle. Se înțelege că comportamentul uman este în mod fundamental de necontrolat, că este posibil ca persoanele cu care se află în Omegle nu se comportă în mod corespunzător și că acestea sunt responsabile doar pentru propriul lor comportament. Utilizați Omegle pe propriul risc. Deconectați-vă în cazul în care cineva vă deranjează. Este posibil să fiți împiedicat să accesați Omegle din cauza comportamentului necorespunzător sau din orice alt motiv".
 • Deși este posibil ca, la un moment dat să blocați accesul la Omegle fără nici un motiv aparent, există unele tipuri de acțiuni care încalcă politicile de utilizare a Omegle și va face să vă bloca utilizarea serviciului în mod legitim. Pentru a evita blocajele cât mai mult posibil, nu vorbiți ofensiv sau nu prezintă conținut ofensator. De asemenea, nu trimiteți conținut junk sau spam către persoanele cu care vorbiți.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsiți adresa IPCum să găsiți adresa IP
  Cum să blocați o adresă de e-mail de la Yahoo!Cum să blocați o adresă de e-mail de la Yahoo!
  Modificarea adresei IP a unui MacModificarea adresei IP a unui Mac
  Modificarea paginii de pornire în Microsoft EdgeModificarea paginii de pornire în Microsoft Edge
  Modificarea adresei dvs. IPModificarea adresei dvs. IP
  Cum să vă schimbați adresa de e-mail pe LinkedInCum să vă schimbați adresa de e-mail pe LinkedIn
  Cómo chatear solo con chicas en OmegleCómo chatear solo con chicas en Omegle
  Cum se stabilește o adresă IP statică pe un computerCum se stabilește o adresă IP statică pe un computer
  Cum să cunoașteți originea unui IPCum să cunoașteți originea unui IP
  Cum să scapi de Căutare DeltaCum să scapi de Căutare Delta
  » » Cum să vă reabilitați în Omegle

  © 2011—2020 ertare.com