Cum să localizați un Galaxy Gear pierdut cu ajutorul unui dispozitiv Samsung Galaxy

Seria de ceasuri inteligente Samsung Galaxy Gear este, fără îndoială, o necesitate pentru cei care au un dispozitiv Samsung Galaxy cu versiunea 4.3 sau o versiune superioară a sistemului de operare Android. Are caracteristici similare (dacă nu mai bune) decât ceasul inteligent al Apple, numit Apple Watch, și este vândut la un preț mai mic. Cu toate acestea, există o preocupare cu aceste ceasuri inteligente. Faptul de a le elimina de la încheietura mâinii pentru a reîncărca bateria înseamnă, de asemenea, că le puteți pierde cu ușurință. Din fericire, este posibil să utilizați dispozitivul Samsung Galaxy pentru a căuta un Galaxy Gear pierdut (și invers), cu condiția ca ambele să fie corelate corespunzător.

pași

Partea 1
Conectați dispozitivul Galaxy cu dispozitivul Galaxy

1
Reîncărcați dispozitivul Galaxy. Puneți ceasul inteligent în încărcătorul acestuia de îndată ce îl scoateți din ambalaj. Puteți alege fie să așteptați încărcarea completă a Galaxy Gear înainte de a continua, fie puteți continua imediat la pasul următor. Indiferent de ceea ce decideți, este important ca echipamentul Galaxy să fie suficient de încărcat pentru a depăși procesul de asociere sau de legare.
 • 2
  Activați opțiunea NFC și Bluetooth pe dispozitivul Galaxy. În timp ce Galaxy Gear se încarcă, accesați opțiunea de configurare a dispozitivului Samsung Galaxy și asigurați-vă că ați activat opțiunile NFC și Bluetooth.
 • Pentru a activa opțiunea NFC (Near Field Communication), apăsați butonul Meniu de pe ecranul de întâmpinare al telefonului mobil și apoi alegeți opțiunea "Setări". Când vă aflați în această opțiune, apăsați "Wireless and networks" și apoi "Mai multe configurații". Când derulați în jos, ar trebui să găsiți opțiunea "Activare / Dezactivare NFC" - apoi faceți clic pe "Fișiere și transfer de date".
 • În ceea ce privește Bluetooth, opțiunea Activare se află sub "Wireless și rețele" sub opțiunea Configurare.
 • 3
  Instalați aplicația Gear Manager. Pentru a instala aplicația care vă va permite să găsiți Galaxy Gear, rulați aplicațiile Samsung atașând partea din spate a dispozitivului Galaxy în partea de jos a cablului de încărcare al ceasului inteligent. Aplicațiile Samsung ar trebui să afișeze automat un mesaj pe telefon pentru a descărca aplicația Gear Manager. Faceți clic pe "Descărcați" în mesajul pop-up și telefonul trebuie să înceapă procesul de descărcare și instalare automată a aplicației Gear Manager.
 • 4
  Porniți Galaxy Gear. După începerea descărcării aplicației Gear Manager, ar trebui să activați ceasul inteligent. Veți găsi butonul de alimentare în colțul din dreapta sus al ecranului.
 • 5
  Conectați dispozitivul Galaxy cu dispozitivul Galaxy Gear. Rulați aplicația Gear Manager imediat ce este instalată și urmați instrucțiunile de configurare. Pentru a conecta ambele dispozitive, trebuie să vă alăturați din nou spatele (unde este amplasat chipul NFC) al dispozitivului Galaxy cu partea inferioară a cablului de încărcare al ceasului inteligent din nou.


 • Partea 2
  Localizați uneltele Galaxy

  1
  Porniți dispozitivul Samsung Galaxy. Pentru a găsi Samsung Galaxy Gear, mai întâi asigurați-vă că telefonul Samsung Galaxy este pornit.
 • 2
  Deschideți aplicația Gear Manager. Găsiți aplicația Gear Manager din lista de aplicații ale echipei Galaxy și rulați-o.
 • 3
  Porniți funcția "Căutați uneltele mele". Odată ce aplicația funcționează, aceasta vă va afișa o listă de opțiuni sau funcții. Apăsați pe funcția "Căutați uneltele mele" și apoi pe "Start" în mesajul pop-up care apare.
 • 4
  Ascultați tonul de apel al ceasului inteligent. După pornirea funcției "Căutați uneltele mele", ecranul de vizionare inteligent va porni și va reda un sunet sau un ton de apel. Ascultați cu atenție acest ton, pentru a afla unde provine acest sunet.
 • Din păcate, în prezent nu există mijloace sau metode pentru a găsi un Galaxy Gear pierdut dacă nu se află în raza de acțiune a semnalului bluetooth al dispozitivului Galaxy. Singura mângâiere pe care o poate avea proprietarul unui Galaxy Gear este faptul că ceasul inteligent se auto-blochează (și de aceea nu poate fi folosit de hoț sau de oricine îl poate lua) odată ce acest lucru se întâmplă.
 • 5
  Dezactivați funcția "Căutați uneltele mele". Odată ce ați găsit ceasul inteligent, puteți dezactiva această opțiune pe telefon apăsând pe "Stop".
 • De asemenea, puteți utiliza Galaxy Gear pentru a găsi un dispozitiv Galaxy pierdut. Doar faceți clic pe "Start" în secțiunea Găsește dispozitivul meu din aplicația Galaxy Gear pentru a activa ecranul telefonului dvs. și pentru al redă sunetul sau tonul de sonerie.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să actualizați un Samsung Galaxy AceCum să actualizați un Samsung Galaxy Ace
  Cómo apagar tu Samsung Galaxy S3Cómo apagar tu Samsung Galaxy S3
  Cum să plasați filme într-o filă Galaxy 3Cum să plasați filme într-o filă Galaxy 3
  Cum se conectează un Samsung Galaxy S2 la televizorCum se conectează un Samsung Galaxy S2 la televizor
  Cum se conectează un dispozitiv Galaxy la un televizor prin USBCum se conectează un dispozitiv Galaxy la un televizor prin USB
  Cómo conectarte al Wi Fi desde tu Samsung Galaxy Tab 2Cómo conectarte al Wi Fi desde tu Samsung Galaxy Tab 2
  Cómo desactivar la autocorrección en Galaxy S3Cómo desactivar la autocorrección en Galaxy S3
  Cum să dezactivați opțiunea de scriere predefinită pe un telefon Samsung Galaxy S3Cum să dezactivați opțiunea de scriere predefinită pe un telefon Samsung Galaxy S3
  Cómo desactivar la superposición de pantalla en Samsung GalaxyCómo desactivar la superposición de pantalla en Samsung Galaxy
  Cum să dezactivați sunetele folosind mâna pe Samsung Galaxy S4Cum să dezactivați sunetele folosind mâna pe Samsung Galaxy S4
  » » Cum să localizați un Galaxy Gear pierdut cu ajutorul unui dispozitiv Samsung Galaxy

  © 2011—2020 ertare.com