Cum se ajunge la 100 de nivel de fierar în Skyrim

Deci vrei sa obtii armura Daedric sau vrei sa castigi o gramada de bani pentru vanzarea armei pe care o cauti? Oricare ar fi motivul, dacă doriți să atingeți nivelul 100 în fierărie, citiți acest articol pentru a vedea care este cea mai rapidă, mai ieftină și mai eficientă strategie pentru ao realiza.

pași

Get-la-100-Smithing-in-Skyrim-Step-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imagine cu titlul Obțineți 100 de Smithing în Skyrim Pasul 1
1
Obțineți bare de aur și benzi de piele, le puteți cumpăra de la fierari, magazine și / sau jafuri din diverse locații. De asemenea, le puteți fura, dacă nu vă deranjează să vă asumați riscuri.
 • Get-la-100-Smithing-in-Skyrim-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți 100 de Smithing în Skyrim Pasul 2
  2


  Acum, pur și simplu introduceți orice falsificat după obținerea obiectelor de mai sus, și creează multe pumnale de fier (1 pumnal necesită un lingou de fier și o fâșie de piele), aceste pumnale sunt ceea ce da mai mult XP din toate lucrurile pe care le puteți crea . De asemenea, nu trebuie să aveți alte abilități suplimentare, astfel încât să le puteți face de la începutul jocului.
 • Get-la-100-Smithing-in-Skyrim-Step-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți 100 de Smithing în Skyrim Pasul 3
  3
  Vindeți toate pumnalele să nu le umpleți și repetați. Aveți nevoie de aproximativ 500 de pumni pentru a ajunge la nivelul 100 de fierărie de la zero. Acest lucru poate părea mult, dar vă va lua aproximativ 5 ore pentru a ajunge acolo (deja inclusiv timpul necesar pentru a obține materialul etc.).
 • sfaturi

  • Dacă vă aflați la nivelul 80 sau mai mult în calificarea dvs. smithy, puteți face ciocane de război abanos și upgrade-le pentru a obține o mulțime de bani și XP.
  • În Riften, fieraristul Balimundo are multe lingouri de fier și benzi de piele pe care le puteți fura din subsolul casei sale (casa de lângă forjă).
  • Încercați să păstrați o cantitate egală de lingouri și benzi, pentru a nu avea o greutate excesivă în timp ce faceți alte lucruri.
  • De asemenea, puteți extrage fierul și îl puteți topi pentru a crea lingouri de aur, deși acest lucru este puțin mai lent și necesită mai multă călătorie.
  • Nu uitați că puteți oferi armuri / arme pe care nu doriți ca cineva să vă urmeze (ca Lydia) și dacă acestea sunt mai bune decât ceea ce echipamentul dvs. are echipat, acestea le vor înlocui.

  avertismente

  • Asistentul lui Balimund poate fi în subsol.
  • Un patch în Skyrim determină creșterea îndemânării smithy în funcție de "valoarea" obiectului, astfel încât nu mai este o idee bună să facem "pumnalele de fier" pentru a crește abilitatea smithy. În schimb găsi incantația „fortifiant fierărie“ devine „războinic piatră“ sau revizitează „piatra gardian“, du-te la culcare într-un pat (de preferință a ta) și, dacă se poate, obține un beneficiu permanent „Cunoașterea antică“ privind misiunea secundară a argoniana „de la-Deepest-stânjeni“, care implică introducerea unei ruina gnomilor. Veți găsi argonianul la docurile Riften. Sustragerii de „automatoni“ rupt pentru a obține bucăți de Dwemer sau le Hunt, din moment ce le puteți folosi pentru a face echipa piticii. Armura dwarf are o valoare moderată. Îmbunătățirea și vânzarea acestora va spori abilitățile dvs. de "fierar" și "vorbire".
  • Aveți grijă să nu vindeți armele în mod accidental, păstrați întotdeauna degetul pe butonul "ieșire".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să accesați Templul Refugiului Celestial în SkyrimCum să accesați Templul Refugiului Celestial în Skyrim
  Cum să adopți un copil în SkyrimCum să adopți un copil în Skyrim
  Cum să te căsătorești în SkyrimCum să te căsătorești în Skyrim
  Cum să cumperi Villa Melosa în SkyrimCum să cumperi Villa Melosa în Skyrim
  Cum de a cumpăra terenuri în SkyrimCum de a cumpăra terenuri în Skyrim
  Cum să obțineți lama de Ebony în SkyrimCum să obțineți lama de Ebony în Skyrim
  Cum să obții cea mai bună armură în SkyrimCum să obții cea mai bună armură în Skyrim
  Cum de a construi o casă în SkyrimCum de a construi o casă în Skyrim
  Cum să devii vârcolac în SkyrimCum să devii vârcolac în Skyrim
  Cum de a vindeca vampirismul în SkyrimCum de a vindeca vampirismul în Skyrim
  » » Cum se ajunge la 100 de nivel de fierar în Skyrim

  © 2011—2020 ertare.com