Cum să ajungi la vrăjitoarea Rock of the Dead

Rock-ul Vrăjitosului este o locație care există în lumea Skyrim. Este un turn de piatră situat la sud-vest de orașul Markarth. Rock-ul vrăjitoresc este o cetate locuită de "oropsit", un grup de bărbați și femei care sunt considerați rebelii lui Markarth. Rock - ul vrăjitoriei joacă un rol foarte important în mai multe misiuni (cum ar fi "Fragmente din trecut"), dar poate fi un pic dificil de găsit deoarece este departe de drum. Dacă nu ați reușit să găsiți Rock-ul vrăjitoriei moarte, continuați să citiți acest articol pentru ao găsi ușor.

conținut

pași

Imagine cu titlul Ajunge la Dead Crone Rock Pasul 1
1
Călătorie în orașul Markarth. Deschideți harta și selectați Markarth, va apărea o fereastră care vă întreabă dacă doriți să călătoriți acolo. selecta "da" și veți ajunge imediat la Markarth de oriunde vă aflați.
 • După ce vă aflați în Markarth, ieșiți din oraș prin poarta principală. Chiar lângă Markarth, veți vedea un hambar. Acesta este punctul dvs. de plecare.
 • Imagine cu titlul Ajunge la Dead Crone Rock Pasul 2
  2
  Călătorește puțin spre sud. Din hambar, spre sud, fie pe jos sau pe călare. Traversați podul de piatră și urmați calea de piatră.
 • Imagine cu numele Get to Dead Crone Rock Pasul 3
  3
  Du-te la intrarea lui Dushnik Yal. După câțiva kilometri, veți vedea un drum în dreapta care părăsește calea de piatră. Călătorește pe acel drum în linie dreaptă, trece de podul de piatră până la Dushnik Yal.
 • Dushnikh Yal este o fortăreață orcică înconjurată de un gard din lemn.
 • Imagine cu titlul Ajunge la Dead Crone Rock Pasul 4
  4
  Găsiți bazinul numit Cuenca del Aguaspuras. Când sunteți aproape de intrarea în Dushnikh Yal, săriți de pe drum și mergeți la dreapta. Veți vedea o altă cale acolo. Urmați acel drum până ajungeți la un bazin dincolo de drum, numit Cuenca del Aguaspuras.
 • Trebuie să ieșiți din calea spre care descoperiți acest bazin sau puteți continua pe calea de a vă continua cursul.


 • Imagine cu numele Get to Dead Crone Rock Pasul 5
  5
  Căutați umbre de formațiuni de rocă. În timp ce călătoriți de-a lungul drumului pe care îl duceți, trecând prin Cuenca del Aguaspuras (nu trebuie să intrați în acea peșteră), veți găsi în cele din urmă un alt pod de piatră. Traversați podul și continuați de-a lungul căii, până când vedeți formațiuni de rocă în depărtare de la orizont.
 • Imagine cu denumirea Get to Dead Crone Rock Pasul 6
  6
  Călătorește spre Harpy Rock Redoubt. Îndreaptă-te spre formațiunea rock și vei fi la Harpy Rock Redoubt, vei vedea o turnă de veghe. Fii atent, deoarece a "renegat" va apărea și te va ataca.
 • Imagine cu titlul Ajunge la Dead Crone Rock Pasul 7
  7
  Intră în turnul vigilent. Omoară Renegada și intră în turnul de veghe. Odată ce ajungeți în punctul respectiv, veți vedea un pod de piatră care merge într-o zonă deschisă. Traversați podul, urmați această cale și urcați pe scări, ucigând toți dușmanii pe care îi întâlniți.
 • Imagine cu titlul Ajunge la Dead Crone Rock Pasul 8
  8
  Găsiți intrarea în Rock-ul vrăjitoarei moarte. La sfârșitul acestui drum, veți găsi o mică ușă din lemn care deschide calea spre o temniță. Aceasta este intrarea în "Rock of the Witch".
 • sfaturi

  • Dacă ați fost deja la bazinul Watershed sau Harpy Rock Redoubt, puteți folosi vraja "clarviziune" pentru a găsi calea.
  • Este mai bine să călătoriți în timpul zilei pentru a vedea unde mergeți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a prinde Nosepass în Pokemon EmeraldCum de a prinde Nosepass în Pokemon Emerald
  Cum să cumperi Villa Melosa în SkyrimCum să cumperi Villa Melosa în Skyrim
  Cum să obțineți RegirockCum să obțineți Regirock
  Cum să obțineți uniforma comisarului american în Red Dead RedemptionCum să obțineți uniforma comisarului american în Red Dead Redemption
  Cum să obțineți MO alpinist în Pokemon DiamondCum să obțineți MO alpinist în Pokemon Diamond
  Cum de a vindeca vampirismul în SkyrimCum de a vindeca vampirismul în Skyrim
  Cum să evolueze Eevee în cele 7 forme în Pokemon PlatinumCum să evolueze Eevee în cele 7 forme în Pokemon Platinum
  Cum să evolueze la Eevee în SylveonCum să evolueze la Eevee în Sylveon
  Cum se face un text care atrage atentia cu Paint Shop ProCum se face un text care atrage atentia cu Paint Shop Pro
  Cum să ajungi la Ciudad Azulona în Pokemón Rojo FuegoCum să ajungi la Ciudad Azulona în Pokemón Rojo Fuego
  » » Cum să ajungi la vrăjitoarea Rock of the Dead

  © 2011—2020 ertare.com