Cum să ajungi la elita patru în foc roșu Pokemon și frunze verzi

Bineînțeles, știi că pentru a ajunge la elita patru, trebuie să treci prin strada Victoriei. Ei bine, dacă aveți dificultăți în a trece prin peșteri sau nu știți cum să ajungeți acolo, aici este un tutorial util (Indiciu: aveți nevoie de un Pokemon care să știe mișcarea de forță în Victory Road).

pași

Imaginea intitulată Obțineți-vă pe cei patru de elită în Pokemon FireRed și LeafGreen Pasul 1
1
Sosire la Drumul Victoriei. Mergeți la Viridian City și călătoriți la est până când veți găsi o clădire mare la sfârșitul Traseului 22. Intrați și urmați traseul pe care ofițerii vă dau, fiecare vă va întreba dacă aveți numărul corect de cărți de identitate pentru a trece cele opt uși. În final, veți vedea intrarea în peșteră pe strada Victoriei. Să trecem prin asta.
 • Imaginea intitulată
  2
  Apropiați piatra și împingeți-o spre est până când se acopera comutatorul din partea dreaptă.
 • O barieră se va ridica pe calea de deasupra scărilor după activarea comutatorului.
 • Imaginea intitulată Obțineți-vă cele patru echipe în Pokémon FireRed și LeafGreen Pasul 3
  3
  Pe scări pentru a găsi un crossover cu două sensuri, cu un antrenor care vă așteaptă, calea cea dreaptă este calea de pe stânga, dar există două obiecte de pe cealaltă pistă (Dragon gheara MT2 și o bomboană rară, dar poate doar obțineți unul pe Road Victory pentru fiecare vizită, așa că evitați pentru o altă dată când o doriți). Urmați calea din stânga, coborâți pe scări și mergeți la nord, spre un alt autocar și alte scări, urcați pe scări.
 • Imaginea intitulată Ieșiți la cei patru din Elite FireRed și LeafGreen Pasul 4
  4
  Spre sud, și împinge o stâncă pe comutatorul din stânga jos, acest lucru este un comutator pentru o altă barieră, urca pe scări și du-te la est împotriva celor doi antrenori și două seturi de scări, în jos pe scări.
 • Imaginea intitulată Obțineți-vă cele patru echipe în Pokémon FireRed și LeafGreen Pasul 5


  5
  Cap de est și să urmeze calea se întoarce spre nord, până când vedeți o scara aproape de un alt antrenor, care se mișcă în cercuri, du-te pe scări, împingând piatra în apropiere de nord, apoi spre vest, pentru a acoperi un comutator localizat următor spre deosebire de peșteră din apropierea unui obiect, pe spate și pe scări pe platou printr-un alt antrenor, până când apare un alt set de pași.
 • Imaginea intitulată Ieșiți la cei patru din elite în Pokemon FireRed și LeafGreen Pasul 6
  6
  Când coborâți, veți trece câteva vagoane până când veți găsi o stâncă în fața unei gauri, o veți împinge și apoi veți intra înăuntru. Acum împingeți aceeași stâncă spre stânga spre un comutator gol, ridicați bariera de protecție a unei scări aflate pe platoul de deasupra dvs., urcați orice set de pași pe platou și călătoriți în sus pe scară.
 • Imaginea intitulată Ieșiți la cei patru din elite în Pokemon FireRed și LeafGreen Pasul 7
  7
  O echipă de autocare trece (dublu luptă: Nidoking și Nidoqueen, ambii la nivelul 45) și coborâți pe scări în spatele lor, mergeți drept, treceți cu un tutore de mișcare care vă va arăta marginea dublă și ieșiți din Drumul Victoriei.
 • Imaginea intitulată Ieșiți la cei patru din elite în Pokemon FireRed și LeafGreen Pasul 8
  8
  Șef la nord de pestera, găsi un mic labirint, alege un mod care este cel mai bine, ai iesit din mini-labirint și te duc la ușa din față Indigo Platoul, acasă la Elite Four.
 • sfaturi

  • Dacă sunteți un pic mai aventuros, există un total de opt obiecte împrăștiate Calea Victoriei. Dacă ai de gând să-le pe toate, iată o listă a ceea ce veți găsi: MT2 (Drachenkralle), Candy Rare, MT37 (Sandstorm), Cura MT7 totală (Hailstorm), MT50 (supraîncălzit), Maxim reînvia și o protecție specială.
  • Dacă doriți să păstrați pokemoni pentru a evita orice luptă împotriva unui antrenor Victory Road, ar trebui să evite luptă sau captura orice Pokémon sălbatice până când ați ajuns la clădirea de elită patru (ajunge aici vă va da privilegiul de a zbura înapoi când sunteți gata pentru testul final: lupta împotriva Lorelei, Bruno, Agatha, Lance și toate adversarii, lupta unul după altul fără oprire, astfel încât cumpăra suficient Revive și obiecte de vindecare / de stat pe care le puteți lua / da).
  • Pokemonul sălbatic pe Victory Road este următorul: Machop, Mankey, Onix și Golba, îi veți găsi aici. Va trebui să căutați un pic pentru a găsi Machoke, Marowak și Primeape. În Red Fire găsiți Arbok și în frunze verzi găsiți Sandslash.

  avertismente

  • Nu puteți trece prin drumul Victoriei pe drumul spre platoul Indigo și sperăm că puteți ieși pe drumul principal. Acesta nu va funcționa, barierele cad din nou și comutatoarele respective sunt accesibile numai de la intrarea principală.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să prind Bagon în Pokemon EmeraldCum să prind Bagon în Pokemon Emerald
  Cum de a prinde Rayquaza în Pokémon Ruby și SapphireCum de a prinde Rayquaza în Pokémon Ruby și Sapphire
  Cum de a prinde legendarul în Pokemon Diamond sau PearlCum de a prinde legendarul în Pokemon Diamond sau Pearl
  Cum să capturați Articuno în Pokemon Foc roșu și verde frunzeCum să capturați Articuno în Pokemon Foc roșu și verde frunze
  Cum să obțineți MO alpinist în Pokemon DiamondCum să obțineți MO alpinist în Pokemon Diamond
  Cum să obțineți toate medaliile KantoCum să obțineți toate medaliile Kanto
  Cum se obține un tub pokécubos în Pokémon RubíCum se obține un tub pokécubos în Pokémon Rubí
  Cum se obține o piatră de apă în Pokemon EmeraldCum se obține o piatră de apă în Pokemon Emerald
  Cum să găsești Rayquaza în Pokemon RubyCum să găsești Rayquaza în Pokemon Ruby
  Cum sa gasesti Regis in Pokemon EmeraldCum sa gasesti Regis in Pokemon Emerald
  » » Cum să ajungi la elita patru în foc roșu Pokemon și frunze verzi

  © 2011—2020 ertare.com