Cum se ajunge la Outland în World of Warcraft

Deci, (în cele din urmă) de expansiune Burning Crusade instalat și aveți un caracter de nivel de 60 esti gata pentru a continua nivelare în Outlands, dar nu ai nici o idee despre cum să obțineți! Este foarte ușor să ajungeți acolo și în curând veți ști cum să faceți acest lucru.

pași

Metoda 1
Ajungeți la Tărâmul Blasted

Aici se află Portalul închis. Veți putea să traversați portalul doar dacă aveți instalată extensia Burning Crusade și aveți cel puțin un nivel de 58 de caractere.

Imagine cu titlul Ajungeți la Outland World of Warcraft Pasul 1
1
Pentru a ajunge la portalul cu un personaj din Horde, căutați un magician pentru a crea un portal către Rocal în Mlaștina Tuturor. De acolo, continuați să mergeți până când ajungeți în Tărâmul Blasted.
 • Imagine intitulată Ieșiți în Outland World of Warcraft Pasul 2
  2
  Pentru a ajunge la portalul cu un personaj din Alianță, să ia drumul spre acea zonă care ar trebui să fie: în primul rând Stormwind, apoi Westfall, Duskwood, Paso de la Muerte, Mlaștină Durerilor și în cele din urmă Tărâmurile sablate.
 • Imagine intitulată Ieșiți în Outland World of Warcraft Pasul 3
  3
  Luați un portal în orice capital. Există portaluri situate în Orgrimmar (Circus of Shadows), Intestinele (cartierul Magic), Thunder Bluff (High Spirits, bazine de Vision), Silvermoon Oras (Sunfury Spire) Stormwind (vecinătatea magilor, The Sagrario del Mago), ironforge (Camera Mystic), Darnassus (Templul Lunii) și Exodar (arca luminilor).
 • Imagine intitulată Ieșiți în Outland World of Warcraft Pasul 4
  4


  După ce ați găsit portalul, faceți clic dreapta pentru al introduce. După ce încărcați ecranul, ar trebui să vă aflați în Blasted Lands cu fața spre Portalul închis.
 • Metoda 2
  Soseste la Outland

  Imagine intitulată Ieșiți în Outland World of Warcraft Pasul 5
  1
  În partea de sud-est a țării Blasted, veți găsi portalul închis. Portalul este o ușă mare, dreptunghiulară care conține energie verde și spirală. În apropierea portalului sunt mai multe corturi pline de caractere non-jucător de la Horde și Alianță și toate sunt prietenoase.
 • Imagine cu denumirea Get to World Out of Warcraft Pasul 6
  2
  Treceți prin spirala verde de pe ușă pentru a intra în portal.
 • Imagine intitulată Ieșiți în Outland World of Warcraft Pasul 7
  3
  Odată ce ați trecut Portalul închis, apăreți la est extremă a Hellfire Peninsula în Scarii Destinului. Acum vă aflați în Outlands în zona de pornire pentru ambele personaje ale Alianței și pentru Hoardei. În fața dumneavoastră, mai multe caractere non-player și monștri se vor găsi într-o bătălie sângeroasă. Nu încercați să-i ajute, pentru că este foarte probabil să moară, iar lupta va continua, pur și simplu. În dreapta și în stânga, există mai multe personaje. La dreapta un maestru de zbor pentru a vă permite să călătorească cu un robinet, astfel încât să nu trebuie să meargă la baza principală a fracțiunii și prin lupta în curs de desfășurare (Thrallmar pentru Horde si Onoare Hold este pentru Alianță) în Peninsula Hellfire.
 • sfaturi

  • Dacă aveți nevoie pentru a merge la Outland pentru orice motiv înainte de a ajunge la nivelul 58, care caută un Warlock și doi prieteni al căror nivel este mai mare decât 58. Vrăjitorul poate folosi Citarea lui de a se teleporta oriunde în Outland. Fii atent, deoarece dușmani în acest domeniu sunt de nivel 58-70, astfel încât veți avea nevoie de o escortă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumperi monturi în World of WarcraftCum să cumperi monturi în World of Warcraft
  Cum de a debloca Rosalina în Super Mario World 3DCum de a debloca Rosalina în Super Mario World 3D
  Cum de a dizolva o frăție în World of WarcraftCum de a dizolva o frăție în World of Warcraft
  Cum de a alege cea mai bună clasă și rasă în World of WarcraftCum de a alege cea mai bună clasă și rasă în World of Warcraft
  Cum sa gasesti lumea de gelatina in NeopetsCum sa gasesti lumea de gelatina in Neopets
  Cum să găsești portalul în Blasted Lands în orașul tău principalCum să găsești portalul în Blasted Lands în orașul tău principal
  Cum să găsiți portalul The End în MinecraftCum să găsiți portalul The End în Minecraft
  Cum să intri în Valea Florii EterneCum să intri în Valea Florii Eterne
  Cum să introduceți zona 69 pe orice consolă din GTA San AndreasCum să introduceți zona 69 pe orice consolă din GTA San Andreas
  Cum de a câștiga aur în lumea WarcraftCum de a câștiga aur în lumea Warcraft
  » » Cum se ajunge la Outland în World of Warcraft

  © 2011—2020 ertare.com