Cum puteți apela păstrarea numărului dvs. privat

Efectuarea numelui dvs. de telefon privat prin apelare vă permite să împiedicați alte persoane să vă returneze apelul, precum și să controlați locurile unde sunt stocate informațiile dvs. de contact. Puteți să vă ascundeți numărul cu o caracteristică comună, care are linii fixe și telefoane mobile sau utilizați funcțiile avansate ale telefonului dvs. smartphone. Citiți primul pas pentru a afla cum să faceți acest lucru.

pași

Imaginea intitulată
1
Luați telefonul. Dacă intenționați să utilizați un telefon mobil, deschideți dispozitivul de apelare sau, în cazul liniilor fixe, așteptați să se audă tonul de apel.
 • Imaginea intitulată
  2
  Introduceți codul pentru a ascunde numărul. În majoritatea țărilor există coduri care permit ascunderea informațiilor persoanei care efectuează un apel specific. Va trebui să introduceți acest cod înainte de fiecare apel în care doriți să vă ascundeți numărul. Codul funcționează pentru telefoane mobile și fixe.
 • Pentru Statele Unite și Canada: verificați codul * 67. Aproape toți operatorii de telefonie din aceste țări se ocupă de codul * 67, deși unii plătesc o taxă mică pentru al utiliza. Sunați la serviciul de asistență pentru clienți pentru a afla detaliile planului telefonic.
 • Pentru Regatul Unit: verificați codul 141. În această țară, aproape toți operatorii se ocupă de codul 141, deși, ca în cazul precedent, unele companii percep o taxă mică pentru ao folosi. Sunați la serviciul de asistență pentru clienți pentru a afla detaliile planului telefonic.
 • Imaginea intitulată Apelați pasul privat 3
  3


  Formați numărul de telefon. Includeți codurile țării și zonei dacă intenționați să sunați în străinătate. Veți comunica cu cealaltă persoană ca de obicei, doar că numele dvs. va apărea ca "necunoscut". "blocat" sau "privat" în ID apelant al receptorului.
 • Imaginea intitulară Chemare pas privat 4
  4
  Ascundeți-vă permanent numărul de telefon. Puteți configura linia dvs. astfel încât să apară întotdeauna ca privată. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să contactați operatorul de telefonie pentru a configura serviciul pe liniile pe care doriți să le ascundeți.
 • Dacă destinatarul utilizează respingerea anonimă a apelului, nu veți putea să vă conectați cu aceștia decât dacă formați codul pentru a afișa temporar numărul dvs. de telefon înainte de a apela. În Statele Unite codul menționat este * 82 și în Regatul Unit codul este 1470. Aceasta va dezactiva temporar starea ascunsă a numărului dvs. de telefon.
 • Imaginea intitulată Apelați pasul privat 5
  5
  Dezactivați opțiunea "Afișați ID-ul meu de apelant" pe iPhone. Dacă intenționați să utilizați un iPhone, puteți dezactiva opțiunea de a afișa numărul dvs. de telefon în meniul de configurare. Deschideți aplicația de configurare aflată pe ecranul inițial.
 • Selectați Setări → Telefon → și dezactivați opțiunea "Afișați ID-ul meu de apelant".
 • Această opțiune nu este disponibilă la toți operatorii de telefonie. IPhone-ul anumitor operatori de telefonie nu are această opțiune încorporată.
 • Imaginea intitulată Chemarea pasului privat 6
  6
  Utilizați Google Voice Google Voice vă permite să transferați toate apelurile printr-un număr de telefon anonim. Puteți utiliza acest serviciu pentru a vă ascunde numărul real de telefon pentru toți oamenii, cu excepția cazului în care stabiliți excepții. citit acest ghid care conține instrucțiunile pentru a instala Google Voice.
 • Google Voice funcționează numai pe telefoane mobile.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă schimbați numărul de telefon pe SnapchatCum să vă schimbați numărul de telefon pe Snapchat
  Cum să trimiteți tonuri de apel la telefonul mobil prin e-mailCum să trimiteți tonuri de apel la telefonul mobil prin e-mail
  Cum se face un apel gratuit 0800 ReverseCum se face un apel gratuit 0800 Reverse
  Cum să sunați în MexicCum să sunați în Mexic
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum se face un apel cu trei persoane la un moment datCum se face un apel cu trei persoane la un moment dat
  Cum să sunați în AustraliaCum să sunați în Australia
  Cum de a apela Filipine din Statele UniteCum de a apela Filipine din Statele Unite
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați în Arabia SaudităCum să sunați în Arabia Saudită
  » » Cum puteți apela păstrarea numărului dvs. privat

  © 2011—2020 ertare.com