Cum să sunați de la Lync pe iOS

Microsoft Lync este un program de mesagerie instant, care este utilizat în principal în medii corporative. Cea mai comună este că este folosit pe un computer, dar este de asemenea disponibil pentru iPad sau iPhone. Dacă trebuie să utilizați Lync pe oricare dintre dispozitivele dvs. mobile, asigurați-vă că vă înregistrați corect și că aveți un cont Lync. De asemenea, vă recomandăm să obțineți aprobarea corespunzătoare în departamentul de tehnologie al companiei dvs., deoarece fiecare companie poate avea diferite politici de securitate și restricții privind utilizarea instrumentelor corporative pe dispozitive mobile. Dacă aveți permisiunea de a face acest lucru, puteți utiliza, de asemenea, Lync pentru a efectua apeluri.

pași

Imaginea intitulată Apel de la Lync pe iOS Pasul 1
1
Deschideți Lync
 • Imaginea intitulată Apel din Lync pe iOS Pasul 2
  2
  Conectați-vă Utilizați numele de utilizator și parola pentru a vă conecta. Aceste informații sunt aceleași pe care le utilizați atunci când vă aflați pe computer.
 • Imaginea intitulată Apel de la Lync pe iOS Pasul 3
  3


  Verificați-vă contactele Atingeți butonul "Contacte" din meniul de jos. Veți vedea lista de contacte. Același lucru pe care l-ați acumulat în programul Lync al computerului.
 • Atingeți un contact pentru a vedea cartea dvs. de vizită corporativă. Informațiile de bază pe care le puteți obține de aici sunt numerele de telefon și adresa de e-mail.
 • Imaginea intitulată Apel de la Lync pe iOS Pasul 4
  4
  Alegeți o persoană de contact Atingeți numele persoanei de contact dorite în listă.
 • Imaginea intitulată Apel de la Lync pe iOS Pasul 5
  5
  Alegeți numărul pe care doriți să-l apelați. Dacă persoana dvs. de contact are mai multe numere salvate, alegeți numărul pe care doriți să-l apelați. Dacă aveți doar una, săriți peste acest pas.
 • Imaginea intitulată Apel de la Lync pe iOS Pasul 6
  6
  Efectuați apelul Atingeți pictograma telefonului sau unul dintre numerele de telefon. Lync se va conecta cu cealaltă persoană și va efectua apelul. Dacă conexiunea este reușită, puteți să discutați imediat cu persoana respectivă.
 • Când terminați conversația, se termină numai apelul.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă un dispozitiv în iTunesCum se adaugă un dispozitiv în iTunes
  Cum să activați partajarea pe internet pe iPhoneCum să activați partajarea pe internet pe iPhone
  Cum se adaugă calendarele Gmail unui iPadCum se adaugă calendarele Gmail unui iPad
  Cum să reglați volumul în Skype pe iPhone sau iPadCum să reglați volumul în Skype pe iPhone sau iPad
  Cum să vă deconectați de pe toate dispozitivele din Skype pe PC sau MacCum să vă deconectați de pe toate dispozitivele din Skype pe PC sau Mac
  Cum să combinați două sau mai multe persoane de contact pe un iPhoneCum să combinați două sau mai multe persoane de contact pe un iPhone
  Cum se partajează în Microsoft LyncCum se partajează în Microsoft Lync
  Cum să partajați conexiunea la internet a iPhone-ului cu PC-ulCum să partajați conexiunea la internet a iPhone-ului cu PC-ul
  Cum se conectează un iPad la un PCCum se conectează un iPad la un PC
  Cum să vă conectați la Internet pe laptop prin intermediul unui telefon mobilCum să vă conectați la Internet pe laptop prin intermediul unui telefon mobil
  » » Cum să sunați de la Lync pe iOS

  © 2011—2020 ertare.com