Cum să apelați un număr necunoscut

Un număr necunoscut este un număr pe care nu îl recunoașteți, în timp ce un număr restricționat este un număr care are un ID de apel blocat. Deși există metode pe care le puteți gestiona, întoarcerea unui apel către un număr necunoscut nu este întotdeauna posibilă. Când este posibil, nu este întotdeauna recomandabil. Aveți grijă atunci când returnați apelurile de la numere pe care nu le cunoașteți. Doar returnați un apel dacă aveți un motiv întemeiat să credeți că numărul care va sunat aparține persoanei pe care o cunoașteți.

pași

Metoda 1
Știți când să returnați un apel către un număr necunoscut

Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 1
1
Ascultați apelurile care sună o singură dată. Suspectați dacă auziți că telefonul dvs. sună o dată. Un apel pierdut care sună o dată ar putea fi o lucrare a unui "escroc": cineva care dorește să vă apeleze din nou pentru a putea să vă perceapă taxă. Dacă tonul de apel sună o singură dată, nu returnați apelul la număr. Dacă nu sunteți un "escroc", este probabil un număr greșit.
 • Furnizorii de telefon trebuie să sune cel puțin de patru ori sau cel puțin timp de 15 secunde înainte de a închide telefonul.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 2
  2
  Verificați codul zonal. Dacă apare numărul, căutați-l online. Escrocii apel de la țări care au același cod internațional ca Statele Unite (+1), astfel încât acestea să poată arata ca apeluri interne. Cu toate acestea, dacă căutați numerele, le puteți identifica ca străini prin codul zonal.
 • O regulă bună este că nu răspundeți dacă nu recunoașteți codul zonal.
 • Multe dintre aceste apeluri provin din Republica Dominicană (809), Jamaica (876), Insulele Virgine Britanice (284) și Grenada (473).
 • Există, de asemenea, servicii online care vă permit să căutați numere. Căutați "căutare inversă" sau "aflați cine ma sunat".
 • Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 3
  3
  Verificați dacă există un mesaj. Cineva care încearcă să vă cheme să vorbiți despre o chestiune gravă vă va lăsa un mesaj telefonic sau vă va contacta prin alte mijloace. Dacă aveți un apel pierdut de la un număr pe care nu îl cunoașteți sau un număr blocat, probabil că nu este important. Nu returnați apelul!
 • Dacă vă lasă un mesaj, continuați și returnați apelul.
 • Scamatorii nu vă vor lăsa niciodată un mesaj, deoarece acționează cu o marjă de profit foarte limitată și nu își pot permite să facă un apel internațional.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 4
  4
  Acordați atenție taxelor de pe factura telefonică. Dacă te uiți costurile suplimentare misterioase de pe factura de telefon, în special pentru ceva care nu este definit ca „servicii speciale“ sau „servicii de calitate superioară“, apelați la compania de telefonie și să le știu că există taxe neautorizate. În mod normal, veți fi rambursați costurile.
 • Dacă ați returnat apelul la un număr necunoscut și ați auzit un mesaj înregistrat, acordați mai multă atenție facturii telefonice. Dacă ați sunat și ați auzit o înregistrare a "serviciilor pentru adulți", este posibil să aveți taxe neautorizate.
 • Nu trebuie să vă fie rușine să întrebați compania dvs. de telefonie pentru o rambursare. Apelurile înșelătoare reprezintă o problemă zilnică pentru aceștia.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 5
  5
  Apelați numerele pe care le cunoașteți. Uneori escrocii vă vor lăsa un mesaj cu un număr pe care îl puteți apela. Dacă aveți un mesaj vocal sau text de la cineva care susține că este de la bancă, furnizor de telefon mobil sau spital, încercați să apelați acea entitate utilizând numărul pe care îl aveți de la ei în loc să urmăriți apelul.
 • Metoda 2
  Utilizați opțiunea pentru a returna un apel pe o linie fixă

  Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 6
  1
  Sunați imediat. Dacă primiți un apel pe linia de telefonie fixă ​​și nu există nici un mesaj vocal, puteți utiliza o funcție numită "Return Call" pentru a apela doar înapoi. Cu toate acestea, aceasta funcționează numai cu ultimul apel pe care l-ați primit, prin urmare trebuie să returnați apelul înainte de a primi altul.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 7
  2
  Marca * 69 Prin apelarea * 69, vi se va solicita toate informațiile înregistrate despre apelant, cum ar fi numărul și adresa dvs. Veți primi opțiunea de a returna apelul. Apăsați 1 pentru a apela numărul după ce este indicat.
 • Dial * 69 costă de obicei între 30 și 50 de centi pe utilizare, cu excepția cazului în care vă abonați la opțiunea de a apela ultimul număr prin furnizorul de servicii. În acest caz, acest serviciu ar putea costa aproape 2 USD pe lună.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 8
  3


  Probabil că nu funcționează. * 69 funcționează numai cu apeluri de pe telefoane fixe din zona dvs. Nu veți putea utiliza opțiunea de returnare a apelului dacă ați fost sunat de la un telefon mobil, un număr de telefon internațional sau la distanță, un număr blocat sau un număr de 800 sau 900.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 9
  4
  Marcați * 89 pentru a anula. Dacă nu, opțiunea de returnare a apelului va fi anulată automat după 30 de minute.
 • Metoda 3
  Identificați numerele restricționate

  Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 10
  1
  Cumpărați un serviciu de identificare. Pentru a cunoaște un număr restrâns, puteți plăti pentru un serviciu, cum ar fi "Call Unblock" sau "Trapcall", care dezvăluie numărul persoanei care a sunat. Acest serviciu funcționează numai cu smartphone-uri.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 11
  2
  Verificați lista prietenilor sugerați. Dacă utilizați o aplicație precum Facebook pe telefon, este posibil să identificați persoana care v-a chemat printre prietenii sugerați. Aplicația Facebook vă spionează apelurile și face sugestii de la prieteni în funcție de persoanele care vă apelează. Verificați lista prietenilor sugerați și vedeți dacă există o față care vă surprinde.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 12
  3
  Căutați mesaje neobișnuite Dacă numărul restricționat vă lasă un mesaj vocal sau text, căutați cuvintele online. Dacă numărul nu este restricționat, căutați și numărul online. Înșelătorii ar putea lăsa același mesaj pe mai multe telefoane și adesea cei care au fost scutiți pot posta mesaje de avertizare online.
 • Metoda 4
  Blocați apelurile nedorite

  Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 13
  1
  Blocați numerele restricționate Luați legătura cu compania dvs. și cereți-i să blocheze numerele restricționate ale apelantului. Fiecare companie de telefonie are diferite metode pentru a bloca numerele restricționate de la apelant la telefon. De exemplu, Verizon solicită să vă înscrieți pentru un program numit Familie de bază: odată ce vă înregistrați, puteți utiliza site-ul dvs. pentru a bloca numerele restricționate. AT&T cere să vă înregistrați la un filtru de apel, moment în care puteți specifica că numerele blocate sunt analizate.
  • Dacă aveți un iPhone, puteți merge la "Setări" și alegeți opțiunea "Nu deranjați": în acest fel, veți evita să fiți sunat de către cineva care nu se află pe lista dvs. de persoane de contact. Cu toate acestea, acest lucru poate împiedica noi prieteni sau colegi să vă contacteze.
  • Luați legătura cu compania dvs. prin telefon sau e-mail pentru a discuta despre opțiunile pe care le aveți.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 14
  2
  Pune-ți numărul pe lista federală a Nu sunați. Pentru a termina apelul, apelați 1-888-382-1222 (voce) sau 1-866-290-4236 (teleimprimator) de pe telefonul doriți să vă înregistrați sau vizitați donotcall.gov și înregistrează numărul acolo. După 31 de zile, toate apelurile telefonice vor fi terminate. Cu toate acestea, încă primiți apeluri de la companii, persoane fizice și organizații non-profit care au permisiunea de a apela.
 • Nu oferi informația ta cineva care îți cheamă casa și afirmă că reprezintă lista Nu sunați. Ei sunt înșelători: guvernul Statelor Unite nu are voluntari sau oameni de vânzări prin telefon pentru a pune numere pe listă.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr necunoscut Pasul 15
  3
  Trimiteți o reclamație Dacă telemarketing continuă să apel sau dacă trebuie să pretinde pentru hartuire apeluri telefonice repetate, apelați la oricare dintre numerele de mai jos pentru a trimite reclamația: 1-888-CALL-FCC (1-888-225-5322) - teletype: 1 -888-tell-FCC (1-888-835-5322) - american limbajul semnelor: 1-844-432-2275. De asemenea, puteți accesa site-ul web al site-ului Comisia Federală de Comunicații și completați un formular de reclamație.
 • sfaturi

  • Dacă nu doriți să primiți apeluri de la persoane necunoscute, puteți să contactați compania telefonică și solicitați să blocați apelurile primite sau puteți regla setările telefonul mobil pentru a accepta numai apeluri de la contactele care sunt în telefon notebook-uri.
  • Dacă aveți un telefon mobil cu Android, executați Android 4.4 (KitKat). Acest sistem conține un sistem de identificare a numerelor care identifică cele care sunt în siguranță pentru a returna apelul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să blocați un număr pe iPhoneCum să blocați un număr pe iPhone
  Cum să configurați un număr Google Voice ca număr de apelant pe SkypeCum să configurați un număr Google Voice ca număr de apelant pe Skype
  Cum să setați un ton de apel pentru un contact pe AndroidCum să setați un ton de apel pentru un contact pe Android
  Cum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobilCum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobil
  Cum să returnați apelurile către un număr blocatCum să returnați apelurile către un număr blocat
  Cum se pornește un apel de grup pe skype pentru macCum se pornește un apel de grup pe skype pentru mac
  Cum se înregistrează apelurile în Google VoiceCum se înregistrează apelurile în Google Voice
  Cum se efectuează redirecționarea apelurilorCum se efectuează redirecționarea apelurilor
  Cum se face un apel video pe WeChatCum se face un apel video pe WeChat
  Cum să localizați locația unui apel telefonicCum să localizați locația unui apel telefonic
  » » Cum să apelați un număr necunoscut

  © 2011—2020 ertare.com