Cum să apelați telefonul mobil de pe Internet

Dacă aveți nevoie să urmăriți telefonul mobil pierdut sau trebuie să vorbiți cu cineva, dar aveți doar computerul la îndemână, puteți utiliza mai multe servicii pentru a vorbi cu un telefon prin Internet. Opțiunea cea mai ieftină și cea mai fiabilă este utilizarea serviciului Google Hangouts. Această metodă necesită un cont Google, dar puteți efectua apeluri gratuite nelimitate la orice număr din Statele Unite și Canada. Skype este o altă opțiune excelentă, deși aveți nevoie să cumpărați credite sau să vă abonați la un plan lunar.

pași

Metoda 1
Utilizați Google Hangouts

Imaginea intitulată Apelați-vă telefonul mobil de pe Internet Pasul 1
1
Deschideți programul Google Hangouts. Google Hangouts este cel mai sigur, mai fiabil și mai ieftin mod de a efectua apeluri către un telefon mobil de la computer, în special în Statele Unite și Canada (este gratuit în aceste țări). Tot ce aveți nevoie este un cont Google gratuit. Există mai multe moduri de a accesa Google Hangouts pe computerul dvs.:
 • gmail: Conectați-vă la site-ul Gmail. Trebuie să activați chat-ul Google, faceți clic pe butonul care arată ca o unelte, apoi selectați "configurație" și faceți clic pe fila "conversație" și, în final, activați funcția de chat. Interfața de chat va apărea în colțul din stânga jos al ferestrei Gmail. Puteți utiliza această metodă în majoritatea browserelor.
 • Extensie Chrome: Faceți clic pe butonul meniului Chrome și selectați "Mai multe instrumente" → "extensiile". Faceți clic pe link "Obțineți mai multe extensii" la sfârșitul listei. căutare "Hangouts" și selectați-l din rezultatele "extensiile". Puteți accesa această extensie făcând clic pe buton "Hangouts" lângă bara de adrese.
 • Aplicația Chrome: Faceți clic pe meniul Chrome și selectați "Mai multe instrumente" → "extensiile". Faceți clic pe link "Obțineți mai multe extensii" la sfârșitul listei. căutare "Hangouts" și selectați-l din rezultatele "aplicații". Puteți accesa aplicația făcând clic pe buton "Hangouts" pe lista dvs. "Aplicații Chrome".
 • Imaginea intitulată Apelați telefonul mobil de pe Internet Pasul 2
  2
  Faceți clic pe butonul Telefon. Trebuie să faceți clic pe cutie "nou" astfel încât să apară dacă utilizați extensia sau aplicația.
 • Imaginea intitulată Apelați-vă telefonul mobil de pe Internet Pasul 3
  3
  Instalați pluginul "voce" (dacă întrebați). Când utilizați marcajele din Gmail, veți vedea un mesaj care vă cere să instalați pluginul "voce". Faceți clic pe link și urmați instrucțiunile pentru al descărca.
 • Extensia Hangouts la fel ca aplicația are această caracteristică în mod prestabilit, deci nu este nevoie să instalați programe suplimentare.
 • Imaginea intitulată Apelați-vă telefonul mobil de pe Internet Pasul 4
  4
  Faceți clic pe steag pentru a modifica codul țării. Faceți clic pe pictograma pentru a deschide meniul derulant din diferite țări. Selectați țara în care se află persoana cu care doriți să vorbiți.
 • Imaginea intitulată Apelați-vă telefonul mobil de pe Internet Pasul 5
  5
  Introduceți numărul de telefon pe care doriți să îl formați. Dacă aveți de gând să vorbiți cu un număr în Statele Unite sau Canada, majoritatea apelurilor vor fi libere. Apelurile internaționale variază în preț, pe care îl puteți verifica pe site-ul web al "Google Voice".
 • Notă: dacă destinatarul are și Hangouts instalat pe telefonul mobil, apelul va fi gratuit indiferent unde se află. Acest lucru nu va fi a "apel" tradițional, va fi mai mult ca un chat vocal. Selectați persoana de contact din listă în loc să introduceți numărul de telefon.
 • Nu puteți efectua apeluri de urgență utilizând Google Hangouts. Dacă aveți o urgență, utilizați un telefon fix sau telefonul mobil.
 • Imaginea intitulată Apelați-vă telefonul mobil de pe Internet Pasul 6
  6
  Apelați numărul. Când introduceți numărul de telefon cu care doriți să vorbiți, puteți efectua apelul. Dacă aveți un cont Google Voice, destinatarul vă va vedea numărul Google Voice în ID-ul apelantului. Dacă nu aveți un cont Google Voice, numărul dvs. va apărea ca "necunoscut" iar destinatarul nu poate returna apelul.
 • Metoda 2
  Utilizați Skype  Imaginea intitulată Apelați-vă telefonul mobil de pe Internet Pasul 7
  1
  Descărcați și instalați programul Skype. Skype este un program de chat creat de Microsoft care vă permite să formați numere de telefon mobil dacă aveți suficiente credite Skype. De asemenea, puteți trimite gratuit mesaje vocale cu orice alt utilizator Skype.
 • Imaginea intitulată Apelați telefonul mobil de pe Internet Pasul 8
  2
  Adăugați credite în Skype. Dacă intenționați să apelați un telefon mobil, trebuie să achiziționați credite Skype în contul dvs. Faceți clic pe numele dvs. în partea de sus a listei de contacte și faceți clic pe linkul care spune "Adăugați un credit Skype".
 • Apelurile în Statele Unite și Canada costă aproximativ 2 cenți pe minut sau vă puteți înscrie pentru un abonament lunar pentru apeluri nelimitate pentru doar câteva dolari.
 • Apelurile internaționale costă mai mult și tarifele variază în funcție de țară.
 • Dacă doriți să trimiteți mesaje vocale prin Skype între computer și telefon, nu este nevoie să adăugați credite.
 • Imaginea intitulată Apelați-vă telefonul mobil de pe Internet Pasul 9
  3
  Faceți clic pe butonul "telefon" de Skype. Acest buton este situat direct sub numele din partea stângă.
 • Dacă doriți să trimiteți și să primiți mesaje vocale cu un membru Skype dacă trebuie să le apelați pe mobil, selectați contactul din listă și faceți clic pe buton. "telefon". Puteți să ignorați restul pașilor dacă faceți acest lucru.
 • Imaginea intitulată Apelați telefonul mobil de pe Internet Pasul 10
  4
  Faceți clic pe steag pentru a modifica codul țării. Faceți clic pe pictograma semnătură pentru a deschide meniul derulant pentru diferite țări. Selectați țara persoanei cu care doriți să vorbiți.
 • Imaginea intitulată Apelați telefonul mobil de pe Internet Pasul 11
  5
  Scrieți numărul pe care doriți să-l apelați. Asigurați-vă că scrieți codul zonal. Nu este nevoie să scrieți codul țării.
 • Imaginea intitulată Apelați telefonul mobil de pe Internet Pasul 12
  6
  Faceți clic pe butonul verde care spune "apel". Presupunând că aveți credit în cont, apelul dvs. va fi efectuat la numărul pe care l-ați scris.
 • avertismente

  • Evitați site-urile web care pretind că puteți apela gratuit orice telefon. Aceste site-uri au multe anunțuri și sunt susceptibile de a vă vinde numărul de telefon pentru agenții de publicitate și comercianți. Multe dintre aceste site-uri web nu funcționează așa cum promite.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se conectează computerul la Internet cu telefonul mobil (pentru Windows)Cum se conectează computerul la Internet cu telefonul mobil (pentru Windows)
  Cum să configurați un număr Google Voice ca număr de apelant pe SkypeCum să configurați un număr Google Voice ca număr de apelant pe Skype
  Cum să eliminați bara de instrumente Google din Internet ExplorerCum să eliminați bara de instrumente Google din Internet Explorer
  Cum să trimiteți mesaje text cu Google VoiceCum să trimiteți mesaje text cu Google Voice
  Cómo enviar una invitación de Hangouts de GoogleCómo enviar una invitación de Hangouts de Google
  Cum se scrie un mesaj de pe computer pe telefonul mobilCum se scrie un mesaj de pe computer pe telefonul mobil
  Cum să efectuați apeluri prin InternetCum să efectuați apeluri prin Internet
  Cum să creați un cont GoogleCum să creați un cont Google
  Cum se efectuează un apel video pe AndroidCum se efectuează un apel video pe Android
  Cum se instalează Facebook pe dispozitivul tău AndroidCum se instalează Facebook pe dispozitivul tău Android
  » » Cum să apelați telefonul mobil de pe Internet

  © 2011—2020 ertare.com