Cum de a apela o anexă

Anexele permit companiilor mari să conecteze apelanții cu diferite departamente și angajați. Există mai multe comenzi rapide pentru a economisi timp atunci când sunați la extensia companiei. Datorită sistemelor de operare sofisticate, puteți chiar programa telefoane inteligente pentru a marca atașamentele pentru dvs.

pași

Metoda 1
Utilizați un smartphone

Imaginea intitulată Apelați un număr de extensie Pasul 1
1
Formați numărul pe care doriți să-l apelați. Deschideți aplicația pentru a forma și introduceți numărul pe care doriți să-l apelați.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr de extensie Pasul 2
  2
  Adăugați o "pauză" dacă veți intra în anexă imediat ce se va răspunde linia. Dacă numărul pe care îl apelați vă permite să introduceți anexa imediat după ce vă răspund, funcția "pauză" va intra automat în anexă după ce așteaptă un moment:
 • Apăsați și țineți apăsat butonul asterisc (*) pentru a adăuga o virgulă (,) la sfârșitul numărului. Acest simbol indică o pauză de 2 secunde înainte de marcarea anexei. Dacă acțiunea de a apăsa și menține butonul asterisc (*) nu funcționează, apăsați butonul cu trei puncte (⋮) de lângă număr și selectați "Add pauze". Dacă aceasta nu funcționează, apăsați câmpul numeric pentru a deschide tastatura pe ecran și apoi introduceți o virgulă.
 • Puteți adăuga mai multe virgule pentru a aștepta mai mult. Acest lucru ar putea fi util pentru sistemele telefonice care au o întârziere înainte de a putea introduce atașamentul.
 • Pe telefoanele Windows, va trebui să tastați virgula într-o altă aplicație, să o copiați și să o lipiți la sfârșitul numărului.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr de extensie Pasul 3
  3
  Adăugați o "așteptare" dacă anexa poate fi marcată numai după apariția întregului meniu. Unele atașări nu pot fi introduse până când nu apare întregul serviciu de meniuri automatizate sau până când nu alegeți o anumită opțiune. Funcția "așteptați" va afișa anexa de pe ecran și va indica momentul în care ar trebui să îl introduceți.
 • Apăsați și țineți apăsat butonul numeric (#) pentru a adăuga un punct și virgulă (-) la sfârșitul numărului. Acest simbol indică o "așteptare", iar anexa ulterioară nu va fi marcată până când nu indicați că este cazul.
 • Dacă utilizați un telefon Windows, va trebui să adăugați un "w" în loc de ";". Va trebui să o copiați și să o lipiți dintr-o altă aplicație care vă permite să o scrieți.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr de extensie Pasul 4
  4
  Scrieți anexa după simbol. După adăugarea simbolului așteptare sau pauză, tastați atașamentul pe care doriți ca telefonul să-l formeze automat.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr de extensie Pasul 5
  5
  Apelați numărul. Telefonul dvs. va forma numărul. Odată ce formați numărul și în funcție de simbolul pe care l-ați folosit, veți marca anexele pe care le-ați introdus (,) sau vi se va cere să indicați momentul în care anexa (-) trebuie marcată.
 • Dacă ați ales opțiunea de așteptare (-), puteți naviga în partea din meniu care vă permite să introduceți mai întâi anexa. După ce vă aflați în partea corectă a meniului, apăsați pe "Trimitere" din fereastră pentru a marca anexa.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr de extensie Pasul 6
  6


  Adăugați numere cu atașamente pentru contactele dvs. Dacă marcați această anexă suficient, puteți adăuga numărul la contactul telefonului dvs. Toate numerele și simbolurile anexei vor fi salvate împreună cu aceasta.
 • Metoda 2
  Utilizați o linie fixă

  Imaginea intitulată Apelați un număr de extensie Pasul 7
  1
  Marcați numărul așa cum ați proceda normal. Cu o linie fixă ​​nu veți avea nici o opțiune de pauză pentru a apela, prin urmare, va trebui pur și simplu să formați numărul așa cum ați proceda normal.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr de extensie Pasul 8
  2
  Încearcă să introduci anexa cât de repede răspund la linia. Pentru multe sisteme de meniuri, puteți începe să introduceți atașamentul imediat ce răspund la apel. Încercați să introduceți acum atașamentul pentru a vedea dacă verificați.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr de extensie Pasul 9
  3
  Ascultați opțiunile de meniu dacă anexa dvs. nu funcționează. Dacă nu puteți marca imediat anexa, ascultați opțiunile de meniu. Este posibil să trebuiască să alegeți o opțiune care să permită introducerea unui atașament.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr de extensie Pasul 10
  4
  Adăugați o pauză și o anexă la formatul dvs. de apelare rapidă (dacă este posibil). Unele telefoane care au o caracteristică de apelare rapidă vor avea, de asemenea, o tastă de pauză pe care o puteți utiliza când programați un număr de apelare rapidă. Existența și locația acestui buton variază de la un model la altul. Dacă puteți adăuga pauze, introduceți numărul de bază, două pauze și apoi anexa. Salvați întregul număr în intrarea cu apelare rapidă. Dacă numărul pe care îl apelați imediat admite intrarea anexei, puteți utiliza această intrare cu apelare rapidă pentru a apela direct anexa.
 • Imaginea intitulată Apelați un număr de extensie Pasul 11
  5
  Încercați să înlocuiți ultimul număr al numărului de bază cu atașamentul. Dacă atașamentul este un număr de patru cifre, este posibil să îl puteți apela direct înlocuind ultimele patru cifre ale numărului de bază cu acesta. De exemplu, dacă numărul companiei este 1-800-555-2222 și atașamentul este 1234, încercați să formați 1-800-555-1234.
 • sfaturi

  • De asemenea, puteți marca atașamentele atunci când utilizați furnizori de apeluri online, cum ar fi Skype. Apelați numărul companiei. Faceți clic pe pictograma tastatură (cea cu un pătrat plin cu puncte). Apoi introduceți atașamentul pe tastatură când vi se solicită.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să configurați mesageria vocală pe iPhoneCum să configurați mesageria vocală pe iPhone
  Cum de a debloca un telefon Nokia 520Cum de a debloca un telefon Nokia 520
  Cum se efectuează apeluri cu un iPhone 4Cum se efectuează apeluri cu un iPhone 4
  Cum să faceți un apel în trei moduri cu BlackberryCum să faceți un apel în trei moduri cu Blackberry
  Cum să sunați la eBayCum să sunați la eBay
  Cum să sunați la prieteni pe SnapchatCum să sunați la prieteni pe Snapchat
  Cum să apelați telefonul mobil de pe InternetCum să apelați telefonul mobil de pe Internet
  Cum se apelează un telefon utilizând Hangouts Google+Cum se apelează un telefon utilizând Hangouts Google+
  Cum puteți apela păstrarea numărului dvs. privatCum puteți apela păstrarea numărului dvs. privat
  Cum să vă ascundeți numărul de telefon pe un iPhoneCum să vă ascundeți numărul de telefon pe un iPhone
  » » Cum de a apela o anexă

  © 2011—2020 ertare.com