Cum se curăță o memorie RAM

Trecerea timpului nu iartă și praful este un factor care afectează orice computer sau computer, știind astfel cum să curăță o memorie RAM este un instrument important ca parte a întreținerii esențiale. RAM este una dintre piesele fundamentale ale unui computer, deci va fi important să cunoașteți pașii pe care trebuie să îi urmați pentru ai avea întotdeauna în stare bună.

pași

Imaginea intitulată Instalați RAM Pasul 3
1
Opriți calculatorul Primul punct pentru a curăța memoria RAM este să dezactivați calculatorul sau computerul și să nu îl conectați la sursa de alimentare electrică.
 • Imaginea intitulată Instalați RAM Pasul 4
  2
  Deschideți carcasa sau dulapul computerului. Dimensiunile și formele șuruburilor variază de la o cutie la alta, deci trebuie să verificați ce unealtă este indicată.
 • Imaginea intitulată Instalați RAM Pasul 9
  3
  Scoateți modulele RAM. Îndepărtați fiecare modul prin plasarea unor mici blocuri de siguranță albe, pe care trebuie să le apăsați pentru a elibera modulul.
 • OnlyIfNeeded-Step-3.jpg" class ="imagine lightbox" title ="centru">Imaginea intitulată Centru


  4
  Curățați modulele. Folosind un produs electronic de curățare, treceți un mic flanel prin contactele și restul fiecărui modul. Curățarea poate dura 1-2 minute.
 • Imaginea intitulată Instalați RAM Pasul 10
  5
  Reinstalați modulele și închideți caseta. Odată ce curățarea este completă, înlocuiți modulele de memorie RAM în sloturi și apoi închideți carcasa sau dulapul computerului.
 • sfaturi

  • Când deschideți cutia sau dulapul, îndepărtați o bucată de metal, astfel încât să nu existe nicio problemă cu energia statică prezentă, care poate deteriora computerul.
  • Când înlocuiți modulele în sloturi, acestea trebuie aplicate automat între blocurile albe. Dacă nu sunt ajustate în acest fel, probabil că acestea vor fi instalate prost.
  • Dacă nu aveți un produs de curățare a contactului electronic, puteți utiliza o garnitură moale.

  avertismente

  • Nu efectuați această procedură cu computerul pornit sau conectat la sursa de alimentare electrică.
  • Alegeți produsul de curățare pe care îl veți folosi bine, deoarece, în funcție de conținut, ar putea afecta funcționarea modulelor RAM sau a altor componente.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Dispozitiv de curățare a contactului electronic
  • O bucată de flanelă
  • Șurubelniță sau alte unelte
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se analizează memoria RAM a unui computer cu MemTest86Cum se analizează memoria RAM a unui computer cu MemTest86
  Cum se repară un computer care se supraîncălzește datorită unui radiator blocatCum se repară un computer care se supraîncălzește datorită unui radiator blocat
  Cum de a crește memoria RAM pe un PCCum de a crește memoria RAM pe un PC
  Cum să finalizați cu succes procesul de pornire a unui computerCum să finalizați cu succes procesul de pornire a unui computer
  Cum se conectează Xbox 360 la computerCum se conectează Xbox 360 la computer
  Cum să conectați un telefon Samsung Duos la computerCum să conectați un telefon Samsung Duos la computer
  Cum să conectați o cameră GoPro la un computerCum să conectați o cameră GoPro la un computer
  Cum se convertește o memorie flash într-o unitate de memorie pentru Xbox 360Cum se convertește o memorie flash într-o unitate de memorie pentru Xbox 360
  Cum să dezactivați procesele care fac computerul să funcționeze lentCum să dezactivați procesele care fac computerul să funcționeze lent
  Cum se determină tipul de memorie RAMCum se determină tipul de memorie RAM
  » » Cum se curăță o memorie RAM

  © 2011—2020 ertare.com