Cum să cureți un laptop

Cheile computerului devin lipite? Computerul dvs. începe să arate ca și cum l-ați luat din gunoi? Aici vă vom arăta câțiva pași simpli pentru a vă curăța.

pași

Imaginea intitulată GetCleaning Pasul 1 1
1
Obțineți produsele potrivite pentru curățarea laptopului. Pentru ecran puteți folosi un produs special. Pentru restul computerului, tot ce aveți nevoie este un recipient, un pic de săpun (dacă doriți să curățați sub chei, demontați-le), un recipient de aer sub presiune și alcool izopropilic.
 • Imaginea intitulată TurnOff Pasul 2 4
  2
  Opriți calculatorul și scoateți bateria. Aveți grijă să nu vă electrocutați sau să deteriorați calculatorul de șocuri electrice în timpul curățării.
 • Imagine intitulată RemoveMouse Pasul 3 1
  3
  Scoateți mouse-ul, discurile și CD-urile, orice dispozitiv conectat prin USB și orice alt cablu. Singurul lucru pe care îl vor face este să vă deranjeze în timpul curățării.
 • Imaginea intitulată CompressedAir Pasul 4 1
  4
  Dacă doriți să evitați îndepărtarea cheilor de curățat dedesubt, va trebui să utilizați aer comprimat. Nu utilizați recipientul cu aer comprimat cu capul în jos - doar îndreptați și îndreptați aerul comprimat pentru a îndepărta praful și murdăria. Dacă aveți probleme cu scoaterea murdăriei, puteți încerca să înghițiți laptopul, deși aveți grijă să nu-l loviți. Continuați până când eliminați cât mai multă murdărie.
 • Imaginea cu titlul RemoveKeys Pasul 5 1
  5
  Dacă doriți să eliminați cheile pentru a curăța atât computerul, cât și cheile, va trebui să folosiți un cuțit pentru a le elimina. Aveți grijă când le scoateți, pentru a nu vă deteriora cheile, conectorii sau pentru a vă face.
 • Înainte de a scoate cheile, asigurați-vă că știți cum să le înlocuiți. Unele chei sunt mai dificil de reasamblat decât altele. Dacă nu sunteți sigur, eliminați o singură cheie și încercați să o asamblați înainte de a le elimina pe toate.
 • Imaginea intitulată CleanKeys Pasul 6 1
  6
  Umpleți un recipient cu apă și adăugați câteva picături de săpun obișnuit pentru a spăla vasele. Puneți cheile în apă cu săpun și lăsați-le să se înmoaie atâta timp cât este necesar, astfel încât murdăria să se înmoaie. Este posibil să trebuiască să frecați cheile puțin cu mâinile, pentru a le finaliza curățarea.


 • Imaginea cu titlu Izopropilalcool Etapa 7 1
  7
  Umpleți un alt recipient cu apă caldă și alcool izopropilic, jumătate din fiecare. Umeziți o cârpă moale și fără scame în soluție. Strângeți pânza pentru a evita excesul de lichid. Curățați interiorul tastaturii și laturile și alte părți ale computerului.
 • Imaginea intitulată CleanPorts Pasul 8 1
  8
  Nu uitați să curățați porturile de pe părțile laterale ale computerului. Utilizați din nou presiunea de aer (nu uitați să păstrați barca cu capul în jos). Suflați în toate porturile de conectare la computer până când nu ați scos praful.
 • Imaginea intitulată DryKeys Pasul 9 1
  9
  Lăsați calculatorul pe o masă, nu-l țineți în carcasă, deoarece acest lucru îi va permite să se usuce complet. Nu închideți ecranul. Dacă ați scos cheile, răspândiți-le pe o masă pentru a le usca bine.
 • Imaginea cu titlul KeyboardBack Pasul 10 1
  10
  Plasați cheile, dar numai atunci când sunteți sigur că atât tastele, cât și computerul sunt bine uscate.
 • Imaginea intitulată CleanScreeen Pasul 11 ​​1
  11
  Utilizați un produs specific pentru a curăța ecranul. Aplicați puțin pe cârpă sau pe ecran și apoi frecați cu o cârpă moale și curată. Continuați să faceți acest lucru până când ecranul nu conține murdărie și praf. Nu utilizați săpunul normal pe ecran, deoarece îl puteți deteriora sau îl puteți întuneca.
 • sfaturi

  • Nu beți și nu mâncați lângă computer.
  • Asigurați-vă că vă spălați mâinile ori de câte ori veți folosi computerul.
  • Dacă eliminați tastele de pe tastatură pentru ao curăța complet, asigurați-vă că știți cum să le puneți mai târziu. Puteți utiliza altă tastatură pentru a vă ghida, sau puteți imprima o schemă de internet. Puteți găsi o schemă aici aici.

  avertismente

  • Nu conectați sau porniți computerul până când nu sunteți sigur că este uscat.
  • Rețineți că, de obicei, containerele cu aer comprimat conțin mai mult decât aer, dar și unele substanțe chimice. Utilizați-l într-o zonă cu o bună ventilație pentru a evita inhalarea toxinelor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se conectează un mouse laser fără fir Microsoft 5000Cum se conectează un mouse laser fără fir Microsoft 5000
  Cum se găsește numărul de model al unui laptop HPCum se găsește numărul de model al unui laptop HP
  Cum se prelungește durata de viață a unei baterii de laptopCum se prelungește durata de viață a unei baterii de laptop
  Cum se curăță sub cheile tastaturii unui laptopCum se curăță sub cheile tastaturii unui laptop
  Cum de a curăța tastatura unui laptop (laptop)Cum de a curăța tastatura unui laptop (laptop)
  Cum se curata ventilatorul CPUCum se curata ventilatorul CPU
  Cum să curățați un computer (computer)Cum să curățați un computer (computer)
  Cum să vă curățați telefonul mobilCum să vă curățați telefonul mobil
  Cum să cureți cu atenție un laptopCum să cureți cu atenție un laptop
  Cum să curățați o tastatură pentru computerCum să curățați o tastatură pentru computer
  » » Cum să cureți un laptop

  © 2011—2020 ertare.com