Cum de a curăța un computer și de a repara unele probleme gratis

Când aveți deja ceva timp cu computerul, începeți să observați că acesta nu mai funcționează la fel de repede și la fel de bine ca înainte. Poate că aveți o problemă specifică sau dacă vă confruntați cu o încetinire generală a computerului. Acest articol vă va oferi câteva sfaturi despre cum să vă curățați calculatorul și să rezolvați gratuit unele probleme.

pași

Clean-up-a-Computer-% 26-Fix-Problems-for-Free-Step-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Curățarea unui computer & amp; Fixați problemele pentru Pasul 1 gratuit
1
Actualizați software-ul De fiecare dată când computerul vă cere să actualizați anumite programe, trebuie să faceți acest lucru. Acest lucru este valabil mai ales în cazul protecției antivirus, curățării discurilor sau actualizărilor de securitate. De asemenea, trebuie să vă actualizați browserul, deoarece edițiile noi apar de obicei cu actualizări de securitate. Actualizarea software-ului dvs. vă poate ajuta să preveniți problemele de pe computer înainte de a ajunge.
 • Clean-up-a-Computer-% 26-Fix-Problems-for-Free-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Curățarea unui computer & amp; Fixați problemele pentru Pasul 2 gratuit
  2
  Curățați-vă registrul În Windows, registrul este o bază largă de informații despre program, de configurare și așa mai departe. În timp, acesta se umple cu informații inutile care încetinesc funcționarea computerului. Din fericire, există multe programe gratuite care vă pot ajuta să vă curățați registry-ul, ceea ce ar trebui să îmbunătățească funcționarea calculatorului dumneavoastră.
 • Puteți găsi o listă de programe gratuite pentru a vă curăța registrul, cu recenzii privind funcționarea acestuia aici. Asigurați-vă că programul pe care îl descărcați corespunde nevoilor dvs.
 • Nu încercați să vă curățați manual registrul deoarece puteți să eliminați ceva care este esențial pentru funcționarea computerului.
 • 3
  Rulați un scanner gratuit pentru virușii online. Există multe programe de protecție antivirus pe care le puteți cumpăra pentru a vă proteja computerul. Există, de asemenea, multe programe gratuite online cu ajutorul cărora puteți detecta viruși pe computer.

  Extend-Your-Computer% 27s-Life-Step-4.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Extindeți computerul`s Life Step 4
 • Următoarele link-uri vă conduc la site-urile diferitelor scanere antivirus gratuite.
 • https://bitdefender.com/scanner/online/free.html
 • https://eset.com/us/online-scanner/
 • https://home.mcafee.com/downloads/free-virus-scan
 • https://pandasecurity.com/spain/homeusers/solutions/activescan (Spaniolă)
 • https://security.symantec.com/sscv6/WelcomePage.asp
 • https://housecall.trendmicro.com/
 • 4


  Cereți un diagnostic gratuit. Din fericire, multe companii oferă diagnostice gratuite pentru probleme de computer. Aceste consultări sunt efectuate de obicei prin telefon. Dacă nu puteți detecta sursa problemei dvs., poate fi destul de util să apelați una dintre aceste linii de asistență telefonică pentru a vedea dacă o pot detecta pentru dvs.

  Clean-up-a-Computer-% 26-Fix-Problems-for-Free-Step-4.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Curățarea unui computer & amp; Remediați problemele pentru Pasul 4 gratuit
 • Acest lucru nu înseamnă neapărat că ei vă vor rezolva gratuit problema, dar puteți obține un diagnostic al problemelor dvs. fără să plătiți.
 • Căutați Google pentru "diagnosticarea gratuită pe computer". Acest lucru ar trebui să vă arate un număr mare de site-uri cu numere pe care le puteți apela, precum și locuri din zona dvs. care oferă aceste diagnostice.
 • 5
  Discutați cu prietenii și cunoștințele despre problemele computerului. Vorbind cu alte persoane poate fi cea mai bună modalitate de a obține sfaturi despre computerul dvs. fără a fi nevoie să plătiți. Poate că aveți un prieten care știe foarte multe despre computere sau un angajat de sistem din biroul dvs. care este dispus să vă ajute. Nu vă costă nimic să întrebați, așa că faceți, dar, de asemenea, să aveți grijă.

  Clean-up-a-Computer-% 26-Fix-Probleme-pentru-Free-Step-5.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Curățarea unui computer & amp; Fixați problemele pentru Pasul 5 gratuit
 • Clean-up-a-Computer-% 26-Fix-Probleme-pentru-Free-Step-6.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Curățarea unui computer & amp; Fixați problemele pentru Pasul 6 gratuit
  6
  Căutați forumuri pe Internet unde vă pot ajuta cu problemele dvs. Dacă aveți o problemă specifică cu calculatorul dvs., puteți încerca să căutați informații pe Google. Există numeroase forumuri pe Internet, unde oamenii se ajută reciproc cu problemele lor și puteți găsi soluția acolo.
 • Dacă nu vă simțiți confortabil să încercați să implementați una dintre aceste metode pe care ați găsit online, este mai bine să nu faceți acest lucru. Este mai bine să plătiți pentru ajutor decât să vă deteriorați computerul atunci când încercați să îl remediați.
 • 7
  Consultați o sursă de încredere înainte de a încerca să vă reparați computerul pentru dvs. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să vă lărgiți problemele încercând să implementați o reparație care nu vă dă încredere. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de înlăturarea fișierelor de pe computerul dvs., deoarece limba computerelor este adesea dificil de înțeles și este posibil să eliminați unele fișiere critice. Asigurați-vă că întotdeauna să consultați un expert înainte de a aplica orice schimbare drastică. Acest expert poate fi un prieten, un angajat al sistemelor la locul de muncă, un forum online sau un serviciu gratuit de consultare.

  Clean-up-a-Computer-% 26-Fix-Problems-for-Free-Step-7.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Curățarea unui computer & amp; Remediați problemele pentru Pasul 7 gratuit
 • avertismente

  • Nu ștergeți niciodată fișiere atunci când nu sunteți sigur de funcția lor. Puteți provoca mai multe daune pe termen lung prin eliminarea fișierelor și a programelor care sunt critice pentru computerul dvs.
  • Verificați întotdeauna sfaturile pe care le găsiți online cu alte surse. Asigurați-vă că fiecare sfat primit de la o sursă anonimă este menționat în alte site-uri. Nu numai că acest lucru vă va economisi timp dacă sfatul este rău, dar vă poate salva de la deteriorarea computerului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se actualizează software-ul BlackBerryCum se actualizează software-ul BlackBerry
  Cum se actualizează software-ul iOS pe un iPadCum se actualizează software-ul iOS pe un iPad
  Cum se actualizează driverele plăcii videoCum se actualizează driverele plăcii video
  Cum se actualizează un BlackBerry Curve 8520Cum se actualizează un BlackBerry Curve 8520
  Cum se blochează spyware-ulCum se blochează spyware-ul
  Cum să găsiți și să instalați actualizări pe un MacCum să găsiți și să instalați actualizări pe un Mac
  Cum se conectează o imprimantă HP Deskjet 3050 la un router fără firCum se conectează o imprimantă HP Deskjet 3050 la un router fără fir
  Cum se convertesc fișierele TIFF în PDFCum se convertesc fișierele TIFF în PDF
  Cum să dezactivați protecția antivirus pentru versiunea gratuită Avast 2014 pe un computer WindowsCum să dezactivați protecția antivirus pentru versiunea gratuită Avast 2014 pe un computer Windows
  Cum să descărcați App Store pe MacCum să descărcați App Store pe Mac
  » » Cum de a curăța un computer și de a repara unele probleme gratis

  © 2011—2020 ertare.com