Cum de a curăța o consolă Playstation 4

Chiar dacă sunteți un ciudat de curățare, consola dvs. PlayStation 4 este probabil să acumuleze praf, ceea ce poate cauza supraîncălzirea și riscul de deteriorare. Pentru a preveni acest lucru, puteți utiliza o cutie de aer comprimat și cârpe uscate pentru a curăța controalele din exterior și consola, după cum este necesar. Este probabil ca ventilatorul intern să aibă nevoie și de o curățare ocazională dacă observați că începe să facă zgomot. În plus, puteți umezi țesăturile ocazional pentru a elimina alte forme de murdărie.

pași

Metoda 1
Curățați partea externă

Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 1
1
Deconectați toate cablurile. În primul rând, trebuie să deconectați cablul de alimentare de la consola, astfel încât să nu existe curent electric în timp ce îl curățați. Apoi scoateți comenzile. Trebuie să faceți același lucru cu orice alt element conectat, astfel încât să aveți acces la toate porturile consolei.
 • Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 2
  2
  Așezați consola pe o suprafață curată. Dacă aveți de gând să curățați consola, este posibil ca locul unde îl depozitați trebuie de asemenea curățat. Scoateți consola și puneți-o pe o suprafață curată și fără praf. Va fi mai ușor să efectuați lucrările de curățare pe o suprafață curată, astfel încât să nu trebuie să curățați consola de două ori.
 • Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 3
  3
  Utilizați aerul comprimat corespunzător. Înainte de a începe să pulverizați aerul comprimat pe dispozitivul electronic scump, trebuie să aveți în vedere faptul că poate apărea umiditate în interior. Ar trebui să țineți mereu în poziție verticală pentru a reduce riscul de eliberare a umidității. În plus, ar trebui să țineți pulverizatorul la cel puțin 13 sau 15 cm (5 sau 6 inci), deoarece aerul comprimat va fi mai puțin eficient dacă mutați-l mai aproape.
 • Trebuie să citiți instrucțiunile specifice de pe cutia de aer comprimat pentru sfaturi sau avertismente suplimentare.
 • Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 4
  4
  Elimină praful. Începeți să trageți fotografii scurte de-a lungul fantei din centrul consolei. Apoi continuați cu porturile situate pe partea din față și din spate. În cele din urmă, îndepărtați cât mai mult praf din suprafețele rămase și din toate canalele.
 • Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 5
  5
  Ștergeți consola cu o cârpă uscată din microfibră. Asigurați-vă că utilizați o cârpă curată și uscată pentru a elimina murdăria încăpățânată, deoarece puteți deteriora consola dacă umeziți cârpa. Pentru a termina, trebuie să curățați toate părțile laterale ale părții exterioare. În timp ce lucrați pe fiecare parte, trebuie să curățați întotdeauna într-o direcție continuă, departe de senzorul de lumină, astfel încât praful să nu ajungă acolo. De asemenea, trebuie să împiedicați introducerea prafului în oricare dintre porturi, deoarece puteți distruge lucrările de curățare.
 • Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 6
  6
  Curățați locul unde păstrați consola. Trebuie să părăsiți consola deoparte și să curățați zona în care o păstrați. În funcție de cantitatea de murdărie acumulată și de cantitatea de aer comprimat rămasă în cuvă în timp ce curățați, trebuie să așteptați până când praful care plutește în aer se așează din nou pentru a repeta procedura de curățare. Apoi, puteți pune consola înapoi în locul ei.
 • Metoda 2
  Curățați ventilatorul consolei

  Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 7
  1
  Luați în considerare garanția. Deoarece ventilatorul este în interiorul consolei, trebuie să-l deschideți pentru ao curăța. Cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere faptul că această procedură va anula garanția. În general, garanția durează doar un an, dar prin anularea acesteia, aceasta va afecta valoarea de revânzare dacă intenționați să vă vindeți sau să vă valorificați consola în viitor.
  • Probabil că va trebui să cureți ventilatorul la un moment dat. Cu toate acestea, ar trebui să faceți acest lucru atâta timp cât zgomotul devine evident mai puternic decât atunci când ați folosit consola pentru prima dată. În mod ideal, acest lucru nu se întâmplă decât după un an. Dacă se întâmplă mai devreme, trebuie să curățați ventilatorul (chiar dacă pierdeți garanția) pentru a preveni supraîncălzirea consolei.
 • Imaginea intitulată Curățați un PlayStation 4 Pasul 8
  2


  Scoateți cablurile, șuruburile și jumătatea inferioară a consolei. Trebuie să deconectați consola de la sursa de alimentare și de restul cablurilor astfel încât acestea să nu vă ajungă în cale. Apoi, localizați cele patru șuruburi de pe spatele consolei. Cel puțin două dintre acestea vor fi acoperite cu decalcomanii de garanție pe care trebuie să le eliminați. Apoi, trebuie să deșurubați toate șuruburile folosind o șurubelniță T8 sau T9 și scoateți cu grijă jumătatea inferioară a consolei.
 • Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 9
  3
  Curățați ventilatorul și alte componente cu aer comprimat. Acum, când componentele interne sunt descoperite, ar trebui să utilizați foarte bine aerul comprimat pentru a evita pulverizarea umezelii. Țineți cutia verticală la cel puțin 13 sau 15 cm (5 sau 6 inchi) între pulverizator și ventilator. Trebuie să curățați mai întâi ventilatorul. Dacă este necesar, trebuie să efectuați următoarele:
 • Sprayați aerul comprimat în orice alt loc unde puteți detecta praful, cu excepția unității de disc (deoarece ați putea fi deteriorat).
 • Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 10
  4
  Lăsați aerul să se usuce la aer. Nu trebuie să risti deteriorarea componentelor interne prin frecare cu o cârpă ca și cu exteriorul consolei. Trebuie să evitați daunele și să presupuiți că puțină umiditate va scăpa din recipientul de aer comprimat. Lăsați consola să se usuce la aer timp de o jumătate de oră (sau mai mult, dacă este necesar), doar pentru caz.
 • Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 11
  5
  Rearmați consola. Nu vă faceți griji dacă aveți nevoie să curățați o pată de praf. Trebuie să reasamblați consola dacă ați eliminat deja cea mai mare parte a murdăriei. Atâta timp cât ați așteptat suficient timp pentru a se usca la aer, puteți să-l conectați și să-l utilizați din nou în siguranță.
 • Metoda 3
  Curățați comenzile

  Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 12
  1
  Scoateți toate cablurile de la comenzi. Ca și în consola, trebuie să accesați porturile încărcătorului pentru a efectua o curățare mai amănunțită. Deconectați cablul încărcătorului și procedați la fel cu căștile (dacă sunt și ele conectate).
 • Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 13
  2
  Descărcați aerul comprimat peste comenzi. Din nou, la fel ca în cazul consolei, ar trebui să începeți să îndepărtați cât mai mult praf pe care îl puteți folosi cu ajutorul aerului comprimat. Concentrați-vă pe pliurile dintre cadru și fiecare buton, pârghie și pârghie analogică, precum și orice alt spațiu prin care pulberea se poate rupe în interiorul butonului. De asemenea, asigurați-vă că asigurați o descărcare scurtă a aerului în porturile cablurilor.
 • Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 14
  3
  Curățați comenzile cu o cârpă uscată din microfibră. Spre deosebire de consola, comenzile sunt ținute în mâinile dvs. tot timpul, deci probabil că trebuie să curățați mai mult decât praful. Chiar și așa, ar trebui să începeți să le ștergeți cu o cârpă uscată din microfibră. Ar trebui să observați cât de bine funcționează cârpa uscată înainte de ao umezi.
 • Imaginea intitulată Curățarea unei PlayStation 4 Pasul 15
  4
  Utilizați o cârpă umedă, dacă este necesar. Dacă o cârpă uscată nu este suficient de puternică pentru a îndepărta murdăria încăpățânată, puteți folosi o ștergare umedă sau puteți umezi colțul unei pânză curată. În primul rând, ar trebui să excretați cât mai multă umiditate, astfel încât să nu se scurgă peste tot. Apoi, în timp ce curățați telecomanda, asigurați-vă că pentru a evita trecerea pânzei lângă portul încărcătorului și mufa pentru căști, astfel încât umiditatea să nu se scurgă în interior. În cele din urmă, lăsați butonul să se usuce complet înainte să îl conectați din nou.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • o cutie de aer comprimat
  • cârpe din microfibră
  • umede sau cârpe umede (opțional)
  • o șurubelniță T8 sau T9
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se încarcă un control PS3Cum se încarcă un control PS3
  Modul de partajare a jocurilor pe PS3Modul de partajare a jocurilor pe PS3
  Cum se conectează Xbox-ul la internetCum se conectează Xbox-ul la internet
  Cum se conectează PlayStation 4 la InternetCum se conectează PlayStation 4 la Internet
  Cum se conectează consola Xbox One la InternetCum se conectează consola Xbox One la Internet
  Cum se conectează o consola de jocuri video la un monitor de computerCum se conectează o consola de jocuri video la un monitor de computer
  Cum se conectează un Xbox la două televizoareCum se conectează un Xbox la două televizoare
  Cum se creează o aplicație consola "Hello World" în Visual C +Cum se creează o aplicație consola "Hello World" în Visual C +
  Cómo desactivar una consola PS3Cómo desactivar una consola PS3
  Cum se descarcă jocuri PS3Cum se descarcă jocuri PS3
  » » Cum de a curăța o consolă Playstation 4

  © 2011—2020 ertare.com