Cum de a curăța un computer să-l vândă

Dacă doriți să vă vindeți computerul, este mai bine să vă asigurați că noul dvs. cumpărător îl consideră atractiv. Curățându-l să-l vândă nu este același lucru recondiționa

, dar mulți dintre pașii menționați aici pentru a curăța computerul în sine sunt similari pentru ambele scopuri.

pași

Imaginea intitulată Curățați computerul să vândă pasul 1
1
Ce vei vinde? Trebuie să știți ce veți include cu computerul. Este important să știi că va trebui să curăți tot ce vă vindeți.

Metoda 1
laptop-uri

Imaginea intitulată Curățați computerul să vândă pasul 2
1
Suflați laptopul cu aer comprimat. Găsiți ventilatorul și suflați-l cu aer comprimat. Faceți același lucru cu celelalte găuri. De asemenea, ar fi bine să utilizați aer comprimat pentru a sufla tastatura. Dacă laptopul este într-adevăr foarte vechi (este mai mult de doi ani), doriți să faceți o treabă de curățare profundă și vă simțiți confortabil să o faceți, căutați online un manual specific pentru laptopul dvs. unde vă arată cum să îl dezasamblați (majoritatea laptopurile sunt diferite) și suflă fiecare componentă cu aer individual. Dacă decideți să faceți acest lucru, ar fi bine să vă asigurați că ați curățat anumite părți, în special chiuveta (ventilatorul CPU, căutați ventilatorul care se află pe un chip pe placa de bază).
 • Imaginea intitulată Curățați computerul să vândă Pasul 3
  2
  Curățați ecranul Cumpărați un dispozitiv de curățare a ecranului și curățați ecranul utilizând o cârpă din microfibră. Nu pulverizați direct pe ecran, pulverizați-l pe cârpă și apoi lăsați-l până când pe ecran nu mai există lichid.
 • Imaginea intitulată Curățați computerul să vândă Pasul 4
  3
  Curățați laptopul folosind o cârpă din microfibră (fără alcool sau curativă). Asigurați-vă că ați curățat întregul caz pentru a face să pară mai atractivă.
 • Imaginea intitulată Curățați computerul să vândă Pasul 5
  4
  Include un încărcător care funcționează bine. Acest lucru nu este necesar, dar este mai bine să o faceți. Nimeni nu va dori să cumpere un laptop fără încărcător.
 • Metoda 2
  Calculatoare desktop

  Imaginea intitulată Curățați computerul să vândă pasul 6


  1
  Suflați-l cu aer comprimat. Suflați ventilatoarele externe și alte găuri cu aer comprimat. Deschideți acum carcasa și suflați interiorul. Suflați în mod special componentele acoperite cu praf, radiatorul și orice loc unde vedeți praful acumulat. Aveți grijă să nu deteriorați calculatorul prin aceasta. Ventilatoarele sunt vulnerabile la daune dacă sunt suflate cu aer comprimat.
 • Imaginea intitulată Curățați computerul să vândă Pasul 7
  2
  Dacă doriți să vindeți și monitorul, curățați-l. Faceți o soluție simplă cu alcool și apă, plasând 2 părți apă pentru alcool. Utilizați o cârpă din microfibră pentru a curăța monitorul cu soluția.
 • Imaginea intitulată Curățați computerul să vândă Pasul 8
  3
  Curăță tot ce vinzi. Majoritatea lucrurilor pe care le veți include pot fi curate sau dificil de curățat. În funcție de caz, puteți utiliza aer comprimat sau doar o cârpă din microfibră (fără alcool) pentru a curăța aproape totul.
 • Metoda 3
  Muncă universală

  Imaginea intitulată Curățați computerul să vândă pasul 9
  1
  Curățați registrul. Utilizați un program de curățare a registrelor cum ar fi CCleaner sau pur și simplu curățați-l cu mâna.
  • Nu fi scamat de programele de plată. De asemenea, ar fi bine să analizați fișierele dvs. cu un antivirus.
 • Imaginea intitulată Curățați computerul să vândă pasul 10
  2
  Eliminați toate informațiile dvs. personale. Cel mai bun mod de a face acest lucru este utilizând o metodă de ștergere care vă permite să selectați fișierele. După ce ați șters tot ce nu doriți să găsească o altă persoană pe computer (documente, programe instalate, site-uri pe care le-ați vizitat etc.), utilizați unul dintre aceste programe care șterg definitiv datele. Cel mai bine este să formatați discul și să reinstalați sistemul de operare pentru a vă asigura că nu puteți uita să ștergeți ceva.
 • Imaginea intitulată Curățați computerul să vândă Pasul 11
  3
 • avertismente

  • Aveți grijă când veți folosi soluția cu alcool. Dacă îl vărsați pe monitor sau pe computer sau pe orice alt component, îl puteți deteriora.
  • Asigurați-vă că utilizați proporțiile corecte în soluție. Dacă doriți, puteți alimenta mai puțin, dar nu mai mult. Este o parte a alcoolului la fiecare 2 de apă cel mult. Dacă doriți, puteți pune o jumătate de alcool în fiecare două apă, de exemplu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să configurați laptopul să se imprime fără firCum să configurați laptopul să se imprime fără fir
  Cum să aveți grijă de laptopul dvs.Cum să aveți grijă de laptopul dvs.
  Cum găsiți toate comenzile rapide de la tastatură de pe computerCum găsiți toate comenzile rapide de la tastatură de pe computer
  Cum să setați o parolă BIOS pe laptopCum să setați o parolă BIOS pe laptop
  Cum să preveniți supraîncălzirea laptopuluiCum să preveniți supraîncălzirea laptopului
  Cum se formatează un laptopCum se formatează un laptop
  Cum de a face laptop-ul să dureze mai multCum de a face laptop-ul să dureze mai mult
  Cum se face un stand de răcire laptopCum se face un stand de răcire laptop
  Cum de a curăța tastatura unui laptop (laptop)Cum de a curăța tastatura unui laptop (laptop)
  Cum se curata ventilatorul CPUCum se curata ventilatorul CPU
  » » Cum de a curăța un computer să-l vândă

  © 2011—2020 ertare.com