Cum să curăț un protector Lifeproof

Dispozitivele de protectie pentru protectie la intemperii sunt accesorii fabricate pentru dispozitive electronice pentru uz extern, inclusiv telefoane si tablete. Aceste produse sunt făcute pentru a rezista la apă și cade pe cel mai greu teren. Cu toate acestea, protectorul Lifeproof acumulează murdăria și se uzează în timp. Trebuie să fie curățată și testată astfel încât să rămână viabilă. Pentru a vă curăța protectorul și pentru a vă proteja dispozitivul, verificați etanșarea pe apă, spălați protectorul cu apă și săpun și curățați telefonul sau tableta cu o cârpă din microfibră.

pași

Partea 1
Curățați exteriorul

Imaginea intitulată Curățați o carcasă pentru lifturi. Pasul 1
1
Curățați petele mici cu o cârpă. În timpul utilizării zilnice, nu va trebui să faceți o curățare profundă de fiecare dată când protectorul dvs. acumulează murdărie sau praf. În aceste cazuri utilizați o cârpă moale. Umpleți cârpa cu apă caldă, apoi folosiți-o pentru a curăța murdăria de pe suprafață.
 • Nu curățați cu bureți sau perii brute. Aceste zgârieturi protectorii.
 • Imaginea intitulată Curățați o carcasă de lifturi. Pasul 2
  2
  Clătiți apa murdară. Imediat după expunerea protectorului la apă care nu este curată, care are săpun, apă de la piscină tratată cu clor sau apă de mare, luați protectorul la robinet. Utilizați apă caldă sau rece pentru a clăti întregul protector astfel încât apa care nu este curată să nu o poarte. Clătirea în acest fel protejează protectorul atunci când nu aveți timp să-l curățați cu săpun.
 • Dacă nu intenționați să curățați interiorul protectorului și să vă asigurați că sigiliul este securizat, nu trebuie să scoateți telefonul.
 • Imaginea intitulată Curățați o carcasă de salvare Pasul 3
  3
  Spălați cu săpun. Mai întâi, asigurați-vă că toate porturile sunt închise. Aplicați un detergent ușor și spălați-l cu apă caldă într-o chiuvetă. Efectuați această curățare profundă ori de câte ori vedeți pete mai profunde, care nu ies cu o clătire, sau cel puțin o dată la trei luni când trebuie să efectuați un test de etanșare cu apă.
 • Nu curățați niciodată cu înălbitori sau cu detergenți și cu ceară abrazivă.
 • Imaginea intitulată Curățați o carcasă pentru lifturi. Pasul 4
  4
  Uscați protectorul. Îndepărtați umezeala excesivă. Pentru o uscare mai rapidă, ștergeți ușor protectorul cu o cârpă moale. În caz contrar, lăsați protectorul afară pe un prosop de hârtie departe de lumina directă a soarelui. Utilizați numai o cârpă din microfibră pe ecran pentru a nu zgâria.
 • Partea 2
  Spălați interiorul

  Imaginea intitulată Curățați o carcasă de lifturi
  1
  Scoateți telefonul. Utilizați gura de plastic care a venit cu protectorul Lifeproof pentru a separa jumătățile de la unul din colțuri. Dacă nu aveți vârful la îndemână, utilizați o monedă. Puneți telefonul la distanță pentru a nu uda.
 • Imaginea intitulată Curățați o carcasă de salvare Pasul 6
  2
  Clătiți cu săpun și apă. Din nou, aplicați un detergent blând pe protector. Spray-o cu degetul sau o cârpă. Cu protectorul de vid, puneți-l într-o baie de apă caldă sau clătiți-l pe robinet. Asigurați-vă că slăbiți orice murdărie în colțuri sau porturi.
 • Imaginea intitulată Curățați o carcasă de lifturi. Pasul 7
  3
  Uscați jumătățile protectorului. Scuturați cât mai multă umiditate, apoi o ștergeți cu o cârpă moale. Pentru o uscare mai lentă a aerului, lăsați jumătățile afară pe prosoape de hârtie departe de lumina directă a soarelui. Evitați folosirea prosoapelor cu scame, deoarece acestea pot introduce scame care afectează telefonul sau sigiliul.
 • Partea 3
  Verificați etanșarea de apă  Imaginea intitulată Curățați o carcasă pentru lifturi. Pasul 8
  1
  Scoateți telefonul. Încercarea de etanșare trebuie efectuată înainte de expunerea la apă, după o cădere gravă sau altfel la fiecare trei luni. Acest lucru dovedește capacitatea protectorului de a nu lăsa în apă, deci dacă nu ați îndepărtat încă telefonul pentru a curăța protectorul, faceți-o acum.
 • Imaginea intitulată Curățați o carcasă de salvare Pasul 9
  2
  Îndepărtați protectorul. Asigurați-vă că protectorul este închis, inclusiv portul de încărcare. Păstrați protectorul sub apă timp de maxim 30 de minute. Puteți pune ceva greu peste protector pentru al menține sub apă.
 • Imaginea intitulată Curățați o carcasă pentru lifturi. Pasul 10
  3
  Curățați exteriorul. După trecerea a 30 de minute, curățați numai partea exterioară a protectorului. Utilizați o cârpă moale. Asigurați-vă că nu mai este nici o apă, ca să nu intrați înăuntru.
 • Imaginea intitulată Curățați o carcasă de salvare Pasul 11
  4
  Deschide protectorul. Utilizați panza de plastic sau o monedă pentru a deschide colțul protectorului. Separați jumătățile protectorului. Verificați-le cu atenție pentru a vedea dacă există semne de scurgere. Dacă protectorul este complet uscat, puteți pune telefonul înapoi.
 • Partea 4
  Sigilați telefonul

  Imaginea intitulată Curățați o carcasă de lifturi. Pasul 12
  1
  Verificați porturile. Portul de încărcare, cercul camerei și conectorul pentru căști, atât al protectorului, cât și al telefonului, acumulează murdărie. Ori de câte ori le deschideți sau observați murdăria, este o idee bună să folosiți o cârpă moale. Scoateți murdăria de îndată ce o observați pentru a împiedica răspândirea în interiorul telefonului sau al protectorului.
 • Imaginea intitulată Curățați o carcasă de salvare Pasul 13
  2
  Curățați suprafața telefonului. Protectorii de protecție la timp au o cârpă din microfibră, dar acestea pot fi găsite și la un comerciant cu amănuntul general. Utilizați numai cârpe care sunt bune pentru lentile, bijuterii și dispozitive electronice, deoarece acestea nu vor zgâria ecranul. Asigurați-vă că cârpa îndepărtează toate murdăria și praful înainte de a pune telefonul sau tableta în protector.
 • Imaginea intitulată Curățați o carcasă pentru lifturi. Pasul 14
  3
  Închideți protectorul. Plasați dispozitivul pe fundul protectorului. Așezați partea de sus a protectorului peste acesta, apoi rulați degetul de-a lungul marginilor pentru a le fixa în poziție. Înainte de finisare, verificați dacă aveți murdărie, praf și nuante complet. Orice pată pe care o primiți se va intensifica pe ecran sau se va lipi de porturile de încărcare și de cameră. Deschideți protectorul și îndepărtați murdăria.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • detergent slab
  • apă caldă
  • prosop de hârtie
  • cârpă din microfibră
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă curățați telefonul mobilCum să vă curățați telefonul mobil
  Cum să curăț un monitor cu ecran platCum să curăț un monitor cu ecran plat
  Cum să cureți bijuteriileCum să cureți bijuteriile
  Cum se curăță lentile opaceCum se curăță lentile opace
  Cum sa curatati nubuculCum sa curatati nubucul
  Cum să cureți pantofii din pieleCum să cureți pantofii din piele
  Cum de a ajusta o gura de fotbal american de guraCum de a ajusta o gura de fotbal american de gura
  Cum să cureți un paznicCum să cureți un paznic
  Cum sa curatati cauciuculCum sa curatati cauciucul
  Cum se curata dispozitivele electroniceCum se curata dispozitivele electronice
  » » Cum să curăț un protector Lifeproof

  © 2011—2020 ertare.com