Cum să curăț un monitor cu ecran plat

Ecranele cu ecran plat necesită puțină atenție pentru a le curăța. Deoarece suprafața este antistatică și mai moale decât panoul de sticlă al monitorului cu tub catodic, utilizarea unor metode necorespunzătoare poate deteriora monitorul cu zgârieturi, semne sau turbidități. Celelalte părți ale monitorului, cum ar fi cadrul și piciorul, sunt, de asemenea, realizate dintr-un material care trebuie curățat într-un anumit mod. Aflați cum să curățați în mod corespunzător un monitor cu ecran plat pentru a vă proteja investiția și pentru a vă menține o vedere mai clară și mai curată. Păstrați-l curat pentru a preveni acumularea de praf și murdărie.

pași

Imaginea intitulată Curățarea unui monitor cu ecran plat Pasul 1
1
Cumpărați o cârpă moale din bumbac pentru curățare. În magazine, magazine electronice și de birou găsiți cârpe de microfibră concepute pentru curățarea dispozitivelor electronice. Se pot folosi și alte materiale moi, cum ar fi flanele de bumbac. Prosoape de hârtie nespălate și cârpe sunt prea abrazive pentru această suprafață.
 • Imaginea intitulată Curățarea unui monitor cu ecran plat cu Pasul 2
  2
  Țineți cârpa pentru a curăța într-o zonă fără praf. Stofa trebuie să fie dedicată numai monitorului cu ecran plat. Dacă îl folosiți pe alte obiecte, ar putea să colecteze murdăria și resturile care ar putea zgâria suprafața sau să împrăștie murdăria.
 • Imaginea intitulată Curățarea unui monitor cu ecran plat Pasul 3
  3
  Îndepărtează toată praful fixat pe monitor în timpul expedierii. Poate fi ușor îndepărtat cu o cârpă moale.
 • Imaginea intitulată Curățați un monitor cu ecran plat cu Pasul 4
  4


  Utilizați cârpa pentru a elimina petele și amprentele digitale. Pentru a îndepărta praful, stabiliți o rutină săptămânală de curățare a monitorului. Treceți cârpa prin ecran, de la o parte la alta, în aceeași direcție, de sus în jos. Nu frecați nicio zonă și nu aplicați presiune pe ecran.
 • Imaginea intitulată Curățați un monitor cu panou plat. Pasul 5
  5
  Umpleți cârpa cu apă pentru a curăța petele. Se scurge cârpa complet, astfel încât să fie puțin umezită, dar nu umedă. Utilizați-l pentru a curăța suprafața ecranului, precum și carcasa din plastic a monitorului.
 • Imaginea intitulată Curățați un monitor cu ecran plat cu Pasul 6
  6
  Pregătiți o soluție de curățare pentru a curăța monitorul cu ecran plat. Vă va ajuta să scăpați de murdărie sau de urme care nu pot fi îndepărtate cu o cârpă uscată sau umedă. Se amestecă o parte alcool izopropilic diluat cu o parte apă. Spray soluția pe cârpă, nu o faceți niciodată direct pe monitor. De asemenea, puteți cumpăra un curățător comercial la un magazin de electronice sau de computer.
 • Imaginea intitulată Curățați un monitor cu ecran plat Pasul 7
  7
  Aveți grijă cu monitorul. Nu atingeți-l cu degetele, cu un stilou sau creion sau cu alt obiect ascuțit. Aveți grijă cu alimentele sau lichidele care vă pot împrăștia. Învățați-i pe copii să nu atingă monitorul.
 • Imaginea intitulată Curățați un monitor cu panou plat. Pasul 8
  8
  Spuneți altor persoane cum să curățați un monitor cu ecran plat. Asigurați-vă că membrii familiei dvs. și orice ajutor extern vă pot ajuta să vă curățați corect monitorul. Nu folosiți niciodată aparate de curățat de uz casnic pe ecran sau în cadrul monitorului, deoarece acestea sunt prea abrazive și pot provoca zgârieturi sau dispariții. Agenții de curățare a ferestrelor, cum ar fi Windex, conțin amoniac, care ar putea provoca urme și turbidități.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să remediați o problemă energetică cu un monitor LCDCum să remediați o problemă energetică cu un monitor LCD
  Cum se descarcă un monitor CRTCum se descarcă un monitor CRT
  Cum să curăț ecranul iPhone sau iPod TouchCum să curăț ecranul iPhone sau iPod Touch
  Cum să curățați un monitor de computer sau un ecran LCDCum să curățați un monitor de computer sau un ecran LCD
  Cum să curăț un protector LifeproofCum să curăț un protector Lifeproof
  Cum să curăț un Macbook sau un computer Macbook ProCum să curăț un Macbook sau un computer Macbook Pro
  Cum să cureți un televizor cu ecran platCum să cureți un televizor cu ecran plat
  Cum să îmbunătățiți calitatea imaginii pe un monitor LCDCum să îmbunătățiți calitatea imaginii pe un monitor LCD
  Cum să cureți picturile de ulei pentru a le păstra de ani de zileCum să cureți picturile de ulei pentru a le păstra de ani de zile
  Cum se curăță lentile opaceCum se curăță lentile opace
  » » Cum să curăț un monitor cu ecran plat

  © 2011—2020 ertare.com