Cum să curăț ecranul iPhone sau iPod Touch

Ecranele iPhone și iPod Touch sunt realizate dintr-un capac oleofob care respinge uleiurile. Aceste ecrane trebuie tratate cu grijă, astfel încât acestea să funcționeze bine. Aflați cum să curățați corect ecranul iPhone sau iPod Touch și să învățați cum să evitați deteriorarea pe termen lung a dispozitivului.

pași

Metoda 1
Curățați dispozitivul

1
Deconectați iPhone-ul sau iPod Touch și opriți-l. Dacă vă curățați ecranul în timp ce vă aflați în continuare, s-ar putea să-l dați definitiv.
 • Consultați instrucțiunile din manualul livrat împreună cu dispozitivul, dacă nu îl puteți dezactiva.
 • 2
  Curățați petele de pe ecran cu un microfibră. Dispozitivul dvs. ar fi trebuit să vină cu o cârpă mică. Această cârpă nu va zgâria suprafața aparatului. Îndepărtați ușor ecranul pentru a curăța petele de pete.
 • Utilizați o mișcare circulară pentru a curăța petele care nu pot fi îndepărtate cu ușurință.
 • Nu apăsați prea tare pe ecran sau veți termina îndepărtarea unei acoperire oleofobă.
 • 3
  Umpleți cârpa pentru a îndepărta substanțele lipicioase. Dacă ecranul dispozitivului dvs. are sifon sau orice altă pete, puteți umezi cârpa cu câteva picături de apă și apoi încercați să curățați substanța.
 • Nu scufundați cârpa în apă. Prea multă apă ar putea deteriora ecranul dispozitivului dvs., deci este important să-l umezi puțin.
 • Nu lăsați umiditatea să rămână pe ecran. Uscați-l imediat cu o cârpă uscată.
 • Evitați deschiderile de sculptură. Dacă umezeala intră prin aceste zone, vă puteți deteriora permanent aparatul.
 • Metoda 2
  Evitați tacticile de curățare care pot provoca daune

  Imaginea intitulată Curățați ecranul iPhone sau iPod Touch Step 4
  1
  Nu utilizați aparate de curățat de uz casnic pentru a curăța iPhone sau iPod Touch. Toate substanțele chimice care au aceste substanțe au capacitatea de a scoate capacul de protecție al ecranului. Nu folosiți niciodată altă substanță decât apă pentru curățarea ecranului.
  • Nu utilizați dispozitivele de curățare care sunt destinate ecranelor LCD. Acestea sunt pentru un alt tip de material și pot fi dăunătoare pentru ecranul iPhone sau iPod Touch.
  • Chiar și substanțele naturale, cum ar fi oțetul sau sucul de lamaie, pot fi foarte puternice pentru ecranul iPhone sau iPod Touch.
 • Imaginea intitulată Curățați ecranul iPhone sau iPod Touch Pasul 5
  2


  Nu scufundați dispozitivul în apă. Puteți utiliza apă în cantități mici, dar nu trebuie să o aplicați direct pe dispozitiv. Utilizați întotdeauna o cârpă pentru a umezi puțin ecranul și asigurați-vă că îl uscați rapid.
 • Îmbogățirea dispozitivului iPhone sau iPod Touch în apă este o modalitate foarte sigură de ao distruge.
 • Dacă goliți din greșeală o mulțime de apă pe ecran, examinați manualul de utilizare pentru a determina ce puteți face pentru a remedia acest lucru.
 • 3
  Curăță petele și scurgerile imediat. Dacă vărsați cafea, sucuri sau alte substanțe pe ecran, luați o microfibră și ștergeți imediat. Acest lucru îl va împiedica să se usuce pe ecran și să facă mai greu să curățați mai târziu.
 • Imaginea intitulată Curățați ecranul iPhone sau iPod Touch Pasul 7
  4
  Utilizați întotdeauna o cârpă fără scame. Folosind o cârpă mai dură, prosopul de hârtie sau șervețelul se poate zgâria și poate deteriora ecranul iPhone sau iPod Touch. Dacă ați pierdut pânza care a venit cu dispozitivul dvs., cumpărați unul nou din magazinele de calculatoare sau utilizați unul dintre cele proiectate pentru a curăța lentilele.
 • Imaginea intitulată Curățați ecranul iPhone sau iPod Touch Step 8
  5
  Trebuie să fiți dispus să vă luați aparatul la o curățare profesională. Dacă dispozitivul dvs. este foarte murdar și nu îl puteți curăța, verificați garanția livrată pentru a vedea dacă puteți să îl curățați sau să îl reparați. Dacă încerci, poți ajunge doar să-l dai mai mult.
 • sfaturi

  • Acest lucru funcționează, de asemenea, cu iPad sau orice alt telefon / tabletă, dar alții pot avea alte instrumente de curățare, verificați pachetul pentru a vedea dacă aveți unul înainte de a începe.

  avertismente

  • Când curățați ecranul cu un prosop umed, nu umeziți prea mult dispozitivul. Dacă o faceți, ați putea să vă stricați dispozitivul.

  Lucruri de care ai nevoie

  • iPhone sau iPod Touch.
  • Un microfibră.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să opriți dispozitivul iPodCum să opriți dispozitivul iPod
  Cum se schimbă imaginea de fundal a unui iPod TouchCum se schimbă imaginea de fundal a unui iPod Touch
  Cómo cambiar tu código de acceso en un iPhone o iPod TouchCómo cambiar tu código de acceso en un iPhone o iPod Touch
  Cum se închide aplicațiile iPhone, iPad și iPod TouchCum se închide aplicațiile iPhone, iPad și iPod Touch
  Cum de a debloca un iPhone, iPad sau iPod TouchCum de a debloca un iPhone, iPad sau iPod Touch
  Cum se descarcă Skype pe iPod TouchCum se descarcă Skype pe iPod Touch
  Modul de descărcare a aplicațiilor achiziționate cu iCloudModul de descărcare a aplicațiilor achiziționate cu iCloud
  Cum să descărcați achizițiile anterioare de cărți iBook pe iPhone, iPod Touch și iPadCum să descărcați achizițiile anterioare de cărți iBook pe iPhone, iPod Touch și iPad
  Cómo descargar juegos a un iPod TouchCómo descargar juegos a un iPod Touch
  Cum se descarcă și se utilizează aplicații din iTunes App StoreCum se descarcă și se utilizează aplicații din iTunes App Store
  » » Cum să curăț ecranul iPhone sau iPod Touch

  © 2011—2020 ertare.com