Cum să vă ocupați de un partener care vă ignoră în rețelele sociale

Poate fi dificil să fii cu un cuplu care nu acordă atenție rețelelor sociale, mai ales dacă ești utilizator activ. Este posibil ca tu să fii frustrat cu partenerul tău pentru că nu te-ai recunoscut pe rețelele sociale, chiar dacă e destul de atent în persoană. În epoca noastră digitală, având o conexiune în desfășurarea reală și online, poate fi importantă pentru a menține o relație sănătoasă. Puteți să vă ocupați de un partener care vă ignoră pe social media prin abordarea problemei cu ea și prin folosirea social media pentru a-i atrage atenția.

pași

Metoda 1
Adresați-vă problemei partenerului dvs.

Imaginea intitulată Deal cu un partener care vă ignoră pe social media Pasul 1
1
Gândește-te de ce te deranjează atât de mult decizia partenerului tău. Înainte de a aborda problema cu partenerul dvs., ar trebui să vă așezați și să vă gândiți la motivul pentru care vă deranjează și vă face atât de sensibil faptul că partenerul dvs. vă ignoră în rețelele sociale. Ești îngrijorat să vorbești cu alți oameni că nu ar trebui, ca un ex? Te simți deconectat între prezența online a partenerului tău și viața ta reală? Îți este îngrijorat să fii lăsat în discuțiile sau discuțiile online pe care partenerul tău le are și în care vrei să fii inclus?
 • Gândirea de ce sunteți supărat de decizia partenerului dvs. de a vă ignora pe social media vă poate ajuta să abordați problema în mod decisiv și direct. De asemenea, puteți vorbi despre sentimentele dvs. mai cinstit și clar dacă știți ce sunt și de ce sunteți supărați.
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener care vă ignoră în mass-media sociale Pasul 2
  2
  Găsiți un loc liniștit și privat pentru a discuta cu partenerul dvs. Când decideți să remediați problema, începeți să găsiți un moment în care puteți fi singur cu partenerul dvs. Dacă locuiți cu partenerul dvs., alegeți un loc liniștit și privat în spațiul pe care îl distribuie, cum ar fi camera de zi, camera sau bucătăria. Dacă nu locuiți cu partenerul dvs., este posibil să le puteți invita la casa dvs. să vorbească în așa fel încât să aibă intimitate și să poată conversa fără întreruperi.
 • Puteți propune o conversație prin a spune partenerului dvs. "Trebuie să vă vorbesc despre ceva" sau "Putem să ne vedem și să vorbim? Am un subiect despre care vreau să vorbesc. "
 • Image titled Deal cu un partener care vă ignore pe social media Pasul 3
  3
  Utilizați propoziții personale pentru a discuta problema. Odată ce tu și partenerul tău sunteți singuri, exprimați-vă preocupările prin rugăciunile de la prima persoană. Fii specific despre modul în care partenerul tău te ignoră în rețelele sociale și de ce te deranjează atât de mult. Folosește rugăciunile de la prima persoană pentru a te asigura că vorbești din perspectiva ta și să fii clar despre ceea ce simți.
 • De exemplu, puteți spune: "Mă deranjează că mă ignorați în rețelele sociale pentru că este important să vorbesc atât online cât și în viața reală" sau "Mă deranjează cum mă ignori în rețelele sociale pentru că aș vrea să fiu conectat în ambele viața reală online. "
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener care vă ignoră pe social media Pasul 4
  4
  Încurajați-vă reciproc să fiți ascultători activi. Atât dvs. cât și partenerul dvs. trebuie să lucrați în comunicarea cu atenție și onestitate. Încurajați-vă să fiți ascultători activi. Fiți atenți la ceea ce fiecare are de spus și răspunde cu întrebări reflective. Fiind ascultători activi vă va ajuta să vă împărtășiți gândurile și să evitați să începeți o discuție sau dezacord.
 • De exemplu, puteți permite partenerului dvs. să răspundă preocupărilor dvs. și să ascultați cu atenție ceea ce are de spus. Întrebați întrebări reflective, cum ar fi: "De ce te simți inconfortabil de a fi conectat la rețele sociale?" Sau "De ce preferi să mă ignori pe social media?"
 • Încercați să ascultați. Răspundeți prin recunoașterea a ceea ce a spus cealaltă persoană. De exemplu, puteți să-i spuneți partenerului dvs. "Ceea ce am auzit spunem este că nu credeți că este minunat să mă ignorați online". Apoi, odată ce ați confirmat că ați ascultat bine, puteți răspunde cu bunăvoință.


 • Imaginea intitulată Deal cu un partener care vă ignoră pe mediile sociale Pasul 5
  5
  Ajungeți la un acord sau la o rezoluție. Colaborați cu partenerul dvs. pentru a ajunge la un acord sau pentru a rezolva problema. Este posibil ca acestea să aibă nevoie de mai multe conversații sau să sugereze un angajament în așa fel încât ambii să fie mulțumiți de decizia finală.
 • De exemplu, ca prim pas, puteți cere partenerului dvs. să vă recunoască postările în rețelele sociale. Poate că atât dvs., cât și partenerul dvs. ați ajuns la acordul de a discuta mai mult despre rețelele sociale pentru a avansa. Puteți spune "Să începem să comentăm publicațiile noastre și să începem din acel punct".
 • De asemenea, puteți sugera că partenerul dvs. comunică cu dvs. prin e-mailuri, astfel încât să poată avea contact online. Dacă doriți să partajați videoclipuri de animale cu partenerul dvs., puteți să o trimiteți prin e-mail, astfel încât ambii să puteți rămâne conectați.
 • Țineți cont de posibilitatea ca ambii să nu ajungă la un acord. Poate că partenerul dvs. consideră că nu este important să acordați atenție rețelelor sociale, chiar dacă credeți altfel. Este posibil ca ambii să fie de acord că nu există un acord dacă nu găsesc o soluție.
 • Metoda 2
  Utilizați rețelele sociale pentru a obține atenția partenerului dvs.

  Imaginea intitulată Deal cu un partener care vă ignoră pe media sociale Pasul 6
  1
  Etichetați partenerul dvs. în postările dvs. din rețelele sociale. Dacă vorbiți cu partenerul dvs. nu este o opțiune, puteți încerca să folosiți social media pentru a le atrage atenția și a le face să reacționeze online. O modalitate de a face acest lucru este să o etichetați în postările dvs. din rețelele sociale. Cu toate acestea, acest lucru poate fi o modalitate non-subtilă de a obține atenția partenerului dvs. și forțând-o să facă clic pe postările dvs.
  • Puteți să vă etichetați partenerul pe rețele sociale precum Facebook și Instagram, utilizând simbolul "@" în fața numelui dvs. de utilizator în rețelele sociale. Acest lucru îl va eticheta în postările dvs. și veți primi o notificare prin care vă informați că ați etichetat-o. Acest lucru vă poate forța să vedeți eticheta și publicația.
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener care vă ignoră pe mass-media sociale Pasul 7
  2
  Distribuiți conținut cu partenerul dvs. în rețelele sociale. O altă modalitate de a atrage atenția partenerului dvs. este de a distribui conținut pe paginile social media. Puteți posta linkul unui videoclip care vă place în biografia dvs. Facebook sau puteți scrie un comentariu amuzant pe postul dvs. Instagram. Partajarea conținutului cu partenerul dvs. vă poate face să o observați online și să o puneți într-o poziție în care trebuie cel puțin să vă recunoașteți prezența în rețelele sociale.
 • Poate doriți să partajați conținut care credeți că ar putea fi interesant sau suficient de distractiv pentru a comenta. Căutați videoclipuri, articole și memuri online pe care partenerul dvs. le-ar plăcea și le puteți posta în rețelele lor sociale pentru a le atrage atenția.
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener care vă ignoră pe social media Pasul 8
  3
  Dedicați o publicație despre rețelele sociale. Încercați cât de mult posibil să recurgeți la această opțiune numai dacă ați încercat să etichetați partenerul dvs. și să postați conținut în rețelele sociale și nu ați reușit. Luați în considerare această opțiune dacă partenerul dvs. vă ignoră din cauza neglijenței sale sau vă rănește și întotdeauna încearcă să abordeze problema în persoană înainte de a recurge la tactici online. Rețineți că dedicarea unei publicații online va fi publică și toți cei care o cunosc în rețelele sociale o vor vedea. Nu veți dori să vă blamați partenerul online în fața altora sau să-l faceți de rușine. În schimb, utilizați un ton blând și dedicați o publicație grațioasă și luminoasă, astfel încât să nu vă supărați.
 • De exemplu, poți posta în rețelele tale sociale "Partenerul meu îmi place să mă ignore în rețelele sociale pentru că el crede că e grozav", sau poți posta un mesaj pe biografia partenerului tău, cum ar fi "Nu-ți mai amintești de mine?".
 • Încercați să păstrați mesajul publicației dvs. lumină și distractiv. Este posibil ca partenerul dvs. să fie supărat dacă începeți să dedicați mai multe publicații online și considerați că vă faceți doar jenant să acordați atenție. Rețineți că aceste tipuri de publicații probabil provoacă doar o discuție sau un conflict cu partenerul dvs.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă odihniți de rețelele socialeCum să vă odihniți de rețelele sociale
  Cum să faceți publicitate în comunitățile de social mediaCum să faceți publicitate în comunitățile de social media
  Cum să vă ocupați de un prieten care vă trimite mesaje nedorite sau invitații prin intermediul…Cum să vă ocupați de un prieten care vă trimite mesaje nedorite sau invitații prin intermediul…
  Cum să accepți o pauzăCum să accepți o pauză
  Cum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredinciosCum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredincios
  Cum să-i spui ex-ului că nu vrei prietenia lorCum să-i spui ex-ului că nu vrei prietenia lor
  Cum să vă opriți să vă urmăriți pe rețelele socialeCum să vă opriți să vă urmăriți pe rețelele sociale
  Cum să începeți o relațieCum să începeți o relație
  Cum să găsiți partenerul idealCum să găsiți partenerul ideal
  Cum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relațieCum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relație
  » » Cum să vă ocupați de un partener care vă ignoră în rețelele sociale

  © 2011—2020 ertare.com