Cum să faci un vampir în Oblivion

Dacă jucați The Elder Scrolls IV: Oblivion, mai devreme sau mai târziu veți deveni un vampir, care poate fi foarte enervant. Are avantajele sale, ca o creștere a abilităților și puterilor ca "ochiul vânătorului", dar după un timp va trebui să evitați lumina soarelui și să vă hrăniți cu oameni, ceea ce se poate termina într-o amendă. Vrei să vezi ce este cel mai bun mod de a rămâne un vampir? Continuați să citiți

pași

Imagine cu titlul Manipulați-vă ca un vampir în oblivion Pasul 1
1
Deveniți un vampir! Nu veți putea să vă ocupați de ceea ce este necesar pentru a fi un vampir dacă nu sunteți în locul potrivit. Poți deveni un vampir prin contractarea bolii "hemofiliei porfirice", uneori îl poți face luptând cu vampiri sau alte creaturi nemaipomenite. În misiunea "Azura" (nivelul 2) poți să-ți faci misiunea și să intri în peșteră. Deoarece toți cei din interior sunt vampiri, lăsați-i să te atace până când primești boala "hemofilie porfirică" și apoi termini misiunea pentru a obține o recompensă specială sau doar du-te. O altă modalitate de a deveni un vampir este de a avansa în misiunile "Frăției întunecate", până când nu mai primiți misiuni de la Vincente. Întreabă-l despre vampirism și răspunde că vrei să fii vampir. El te va mușca data viitoare când vei dormi în sanctuar. Aceasta este cea mai sigură cale de a deveni un vampir. Dacă nu vrei să omori pe cineva să se alăture "Frăției întunecate", atunci ceea ce trebuie să faci este să faci misiunea Printului Gray în arenă. Sunt vampiri în ea și dacă nu primești boala, nu-ți face griji. Finalizează misiunea, iar Printul Gray va fi deprimat. Când e timpul să-l lupți în arenă, el nu se va apăra. Aceasta va conta ca o crimă și vă va permite să intrați în "Frăția închisă", dar va fi complet legală. Odată ce ați luat boala va trebui să înveți să o faceți.
 • Alte zone unde puteți găsi vampiri includ Peștera inospitalier, The Caverna Crust Sangrienta, Refugio del Cuervo, Cave Memorial, unele zone din subsolul orașului imperial, alte forturi și peșteri de vampiri, și în altă parte în unde puteți găsi zombi, deoarece acestea poartă și boala.
 • Imagine cu titlul Manipulați-vă cu un vampir în oblivion Pasul 2
  2
  Cumpărați o casă Puteți să vă ocupați cu vampirismul dacă rămâneți acasă, în loc să găsiți un loc unde să stați în timpul zilei. Vampirismul are 4 etape - prima vă oferă câteva abilități, dar nu vă dă dezavantaje, doar o mică slăbiciune de foc. Cu toate acestea, după 24 de ore de a nu bea sânge, vampirismul dvs. va trece la a doua etapă, în care razele soarelui vă vor face rău. Daunele pe care le primiți de la razele soarelui va crește cu fiecare zi în care nu beți sânge, așa că obținerea unei case proprii va fi foarte utilă. Cea mai bună casă pe care o puteți cumpăra este și cea mai ieftină - pentru 2000 de monede de aur puteți cumpăra o casă în fortăreața imperiului, în apropierea căreia vor fi nevoiți să se hrănească cerșetorii. Poți să cumperi acea casă din Vinicia Melissacia la Oficiul de Comerț Imperial din Districtul Pieței Imperiale. De asemenea, atunci când cumpără conținutul descărcabil, așa-numitul "Vilele Lair", puteți să o înlocuiți cu o casă, deși poate fi necesar să plătiți pentru îmbunătățiri (citiți acest ghid pentru mai multe informații despre cum să utilizați conținutul descărcat pentru a face față vampirismului).
 • Imagine cu titlul Manipulați-vă cu un vampir în oblivion Pasul 3
  3
  Bea sânge. Ca vampir, ai nevoie de sânge pentru a trăi. Nu contează ce stadiu ești, când bei sânge vă va reveni la prima etapă în cazul în care soarele nu te face rău. Poti musca gâtul cuiva se apropie de o persoană care doarme și apăsând butonul de acțiune. Selectați opțiunea pentru a alimenta să muște gât și în câteva secunde vei fi mult mai bine. Cel mai ușor pradă sunt cerșetori dormitul în aer liber, le puteți găsi în cele mai multe orașe și nu sunt de multe ori aproape de oameni, atunci când sunt de dormit, așa că nimeni nu va observa și nu va fi amendat pentru ea. De acasă în fortul orașului imperial, cel mai ușor dintre care cerșetor îl puteți hrăni pricajit Ancus, care se află chiar în spatele casei Methredhel (pe aceeași stradă ca a ta) și chiar lângă grădina în care Armand Christophe se întâlnește cu noii membri ai Guild Thieves (în spatele cabanei abandonate care se află lângă casa lui Methredhel). Puny adormă la ora 22 (ca toți ceilalți cerșetori), ceea ce vă oferă aproximativ 2 ore înainte ca Armand Christophe să intre în acea zonă. Umblați stăruitor spre el (aveți grijă ca nimeni să nu vă vadă - dacă ochiul strălucește atunci înseamnă că cineva vă poate vedea) și să-l hrăniți. Acest lucru se poate face cu orice altă persoană, dar această locație este cea mai simplă.
 • Imaginea intitulată Manipulați-vă ca un vampir în oblivion Pasul 4
  4
  Acceptați-vă abilitățile. Nu presupune în mod automat că vampirismul este un dezavantaj, cu vampirismul obține unele puteri uimitoare și abilități, și dacă vă puteți apuca firul, puteți face personajul tău este mult mai puternic decât imaginat. Acest lucru este foarte util dacă nu te superi explora peșterile noaptea și de somn în timpul zilei, cu toate că puteți explora, de asemenea, temnițele și peșteri în timpul zilei. Introducerea unei noapte stând pe nisip ca un vampir, de asemenea, vă oferă marginea aveți nevoie, dar se poate lupta doar o singură dată, înainte de arena de închidere cu excepția cazului în care le-ați finalizat misiuni de nisip, în cazul în care acest lucru, poate lupta creaturi în orice moment al zilei, o dată pe săptămână.


 • Imagine cu titlul Manipulați-vă ca un vampir în oblivion Pasul 5
  5
  Planificați activitățile și mișcările. Trebuie să fii atent la a fi un vampir, între lumina soarelui și oameni suspecte, trebuie să vă asigurați că sunteți unde trebuie să ajungi acolo, înainte de răsăritul soarelui, sau hrana pentru animale înainte de a începe să rănesc razele soarelui pe scena 2 de vampirism. Acesta poate fi foarte enervant să trebuie să se oprească explorarea pentru a fi nevoie să te hrănească, dar să fie pacient și să încerce să finalizeze misiunea „Vampire Cure“, în cazul în care te face multe necazuri, sau să găsească alte modalități de a face cu problema ta ca un conținut descărcabil numit "Vilele Lair". Soarele se ascunde la ora 20 după-amiaza, așa că asigurați-vă că începeți explorarea de îndată ce soarele coboară pentru a termina misiunile.
 • Imaginea intitulată Manipulați-vă ca un vampir în oblivion Pasul 6
  6
  Descărcați conținutul suplimentar, cum ar fi cel numit "Vilele Lair", care permite vampirilor și jucătorilor răi să se hrănească și să trăiască subteran confortabil. Această extensie se face cu vampiri în minte, din moment ce include un deținut poate cumpăra să-l hrănească și să vindece pentru vampirism. Acest lucru este foarte util, deoarece nu va trebui să-l cumpărați pentru ao folosi. Puteți descărca extensia în piață pentru Xbox Live pentru 150 de puncte Microsoft, dacă te joci pe Xbox 360 sau anumite site-uri, dacă te joci pe computer. Rețineți că se pot aplica și alte costuri la descărcarea acestui conținut.
 • Imagine cu titlul Manipulați-vă cu un vampir în oblivion Pasul 7
  7
  Găsiți un remediu dacă doriți să scăpați de vampirism. Misiunea "vindecarea vampirului" poate începe să vorbească cu Raminus Polus la Universitatea Arcane, la sud de orașul Imperial. Misiunea este foarte lungă și foarte dificilă, dar în cele din urmă veți fi vindecați. În plus față de această metodă, puteți accesa "sursa de reînnoire" cu extensia "Vilele Lair", care vindecă vampirismul și este mult mai rapid. După ce ați vindecat, nu vei deveni un vampir din nou, dacă nu te joci pe calculator și de a folosi unele modificări.
 • sfaturi

  • Progresul prin etapele de vampirismul este activată numai dacă vă așteptați sau de odihnă, dacă nu, atunci este posibil să aveți vampirismul și niciodată nu trebuie să muște gâtul cuiva. Cu toate acestea, acest lucru face dificilă ridicarea nivelului și vindecarea rănilor, de asemenea, nu puteți face anumite misiuni în care trebuie să așteptați anumite evenimente sau personaje.
  • Ghilda vrăjitorului este un înlocuitor bun pentru cerșetori. Dacă sunteți un membru, pur și simplu introduceți una dintre camerele partenerilor in timp ce dorm și hrana pentru animale, doar amintiți-vă că, dacă sunteți prins că va expulza breasla de magicieni.
  • Dacă cumpăra o casă în Skingrad, cel mai scump puteți cumpăra, vă puteți hrăni robul tău, trebuie doar să așteptați până adormi și apoi Aliméntate. Este cel mai simplu mod de a vă întoarce la cel mai mic nivel fără a fi nevoie să căutați cerșetori sau să intrați în alte case.
  • Proprietarii casei sunt cei mai greu de vânat, deoarece trebuie să deschideți încuietorile și să monitorizați timpul în care acestea cad, deoarece ar putea să vă prindă cu ușurință dacă intri în casă foarte devreme.

  avertismente

  • Amintiți-vă, focul vă va face mult mai mult decât înainte, iar soarele vă va face rău. Oamenii nu vor să vorbească cu tine, dacă știu că ești un vampir, ceea ce poate aduce dezavantajele pe termen lung.
  • Aveți grijă atunci când utilizați funcția de derulare rapidă (sau pur și simplu nu o utilizați). Cu cat stai mai mult, cu atat vei avea mai putina calatorie pe zi.
  • Acesta este doar un scenariu cu privire la modul de a face cu vampirismo- există zone mult mai bune în care trăiești și hrana pentru animale. Găsiți una care vă place, deoarece poate exista o zonă în jurul Cyrodiil care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Indiferent dacă alegeți să trăiești cu această condiție sau vindecându-vă, amintiți-vă că puteți deveni un vampir astfel încât să fie atent.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii un purtător de cuțit în ElswordCum să devii un purtător de cuțit în Elsword
  Cum sa devii un vampir in Sims 2Cum sa devii un vampir in Sims 2
  Cum de a vindeca vampirismul în SkyrimCum de a vindeca vampirismul în Skyrim
  Cum să vindeci lycantropia în SkyrimCum să vindeci lycantropia în Skyrim
  Cum să te distrezi după ce ai bătut pe Alduin în SkyrimCum să te distrezi după ce ai bătut pe Alduin în Skyrim
  Cómo duplicar artículos en Oblivion para el Xbox 360Cómo duplicar artículos en Oblivion para el Xbox 360
  Cum să intri în Valea Florii EterneCum să intri în Valea Florii Eterne
  Cum să faci simțurile extratereștrii și vampirii în Sims 2Cum să faci simțurile extratereștrii și vampirii în Sims 2
  Cum să ajungi la Insulele tremurând în OblivionCum să ajungi la Insulele tremurând în Oblivion
  Cum să atragă un vampirCum să atragă un vampir
  » » Cum să faci un vampir în Oblivion

  © 2011—2020 ertare.com