Cum să te descurci fără a avea Facebook sau MySpace

Se pare că toată lumea are Facebook sau MySpace. Dacă din orice motiv nu puteți sau nu aveți permisiunea de a avea unul, aici veți găsi cum să faceți acest lucru.

conținut

pași

Imaginea intitulată Deal cu nu are un Facebook sau MySpace Pasul 1
1
amintiți-vă: Numai pentru că "oricine are unul" nu este de dorit. Simțiți-vă mândru că sunteți diferit. Rețelele sociale sunt la modă, dar nu sunt la fel de populare ca în 2006.
 • Imaginea intitulată Deal cu nu are un Facebook sau MySpace Pasul 2
  2
  Luați în considerare faptul că aceste site-uri web sunt supraestimate. Într-adevăr, ce trebuie să faceți? Sigur, puteți vorbi cu oameni, dar puteți face același lucru prin telefon sau prin e-mail.
 • Imaginea intitulată Deal cu nu are un Facebook sau MySpace Pasul 3
  3
  Luați în considerare siguranța dvs. personală. Chiar vrei să riști să fie urmărită de un prădător sexual doar pentru a putea întâlni pe cineva, chiar și actually- știi și lasă un comentariu pe perete? Indiferent de cum "asigurare" este site-ul, gândiți-vă că nu poate fi foarte fiabil. Este posibil să nu merităm riscul. Chiar dacă nu credeți că este un risc, puteți lua în considerare "Confidențialitatea locației" că utilizatorii renunță fericit prin a face clic pe buton "accepta". Documentul Fundației Electronic Frontier "[confidenţialitate https://eff.org/wp/locational-privacy%7COn Locație ...]" Vă va face să vă simțiți mai bine dacă nu aveți un cont.


 • Imaginea intitulată Deal cu nu are un Facebook sau MySpace Pasul 4
  4
  Luați în considerare informațiile dvs. personale. Recent, Facebook și MySpace au o vânzare clearance-ul pe toate informațiile personale ale utilizatorilor săi, furnizarea de informații companiilor de marketing și terțe părți nu numai cu informațiile solicitate, dar, de asemenea, să prezinte informații care nici măcar nu a cerut. Vindem informații de utilizator încalcă intimitatea lor, care le-au făcut în trecut și nu ar trebui să fie surprins să facă acest lucru în viitor (În cazul în care vă întrebați, acum ar putea fi un moment bun pentru a investiga Facebook și MySpace ... într-adevăr). Asigurați-vă că "ștergeți" contul dvs. și nu doar "dezactivatorii".
 • Imaginea intitulată Deal cu nu are un Facebook sau MySpace Pasul 5
  5
  Ieșiți afară și aveți o viață în afara calculatorului. Dacă toată lumea se află în mall, niciunul dintre prietenii dvs. nu va fi online. Veți interacționa cu ei. Du-te la jocuri, dansuri, invita colegii la casa ta, du-te la petreceri, du-te afara la fel ca pe vremuri. Și, de fapt, se simte mult mai bine să vezi oamenii în viața reală.
 • Imagine intitulată Deal cu nu are un Facebook sau MySpace Pasul 6
  6
  Simte-te mândru că ai o viață! Este o distragere a atenției. Este ușor să convertiți cinci minute la o oră și jumătate pentru a avea contact cu oamenii. Concentrează-te asupra lucrurilor care contează. De exemplu, puteți termina un loc de muncă la școala dvs., care este pentru miercuri, poate?
 • sfaturi

  • Dacă cineva te deranjează că nu ai Facebook / Myspace, spune-le că sunt supraevaluate. Toată lumea are una. Ce e atât de bun în legătură cu asta?
  • Distreaza-te sa fii hipsterul!
  • Amintiți-vă că a avea informații private nu este cu adevărat privat și va fi pe tot cuprinsul rețelei. Este ca și cum ai avea un tatuaj, este mult mai ușor și mai ieftin să o faci, dar să-l anulezi ... nu atât de mult. Există unele lucruri în viață, care sunt irevocabile ... asigurați-vă că accesul liber la viața privată nu este în planul de afaceri al altcuiva.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se blochează Myspace de la o rețea de domiciliuCum se blochează Myspace de la o rețea de domiciliu
  Modificarea fontului în MySpaceModificarea fontului în MySpace
  Cum să vă conectați rețelele sociale la ElanceCum să vă conectați rețelele sociale la Elance
  Cum se creează un spațiu virtual pe MySpaceCum se creează un spațiu virtual pe MySpace
  Cum se elimină Spotify de pe FacebookCum se elimină Spotify de pe Facebook
  Cum să ștergeți un comentariu pe FacebookCum să ștergeți un comentariu pe Facebook
  Cum puteți găsi acțiunile sociale în funcție de sursă în Google AnalyticsCum puteți găsi acțiunile sociale în funcție de sursă în Google Analytics
  Cum să fii în siguranță și să navighezi inteligent pe InternetCum să fii în siguranță și să navighezi inteligent pe Internet
  Cum să etichetați pe cineva într-un comentariu pe FacebookCum să etichetați pe cineva într-un comentariu pe Facebook
  Cum se poate evita malware-ul pe FacebookCum se poate evita malware-ul pe Facebook
  » » Cum să te descurci fără a avea Facebook sau MySpace

  © 2011—2020 ertare.com