Cum să înregistrați o notă vocală pe un iPhone

IPhone include o aplicație de note vocale, care vă permite să înregistrați și să editați notele audio. Puteți să-l utilizați pentru a realiza note vocale, pentru a înregistra lecții de clasă și multe altele. După înregistrarea unei note, o puteți edita pentru a elimina tăcerea sau informațiile inconsecvente. Puteți, de asemenea, să distribuiți notele trimițând fișierul audio prin intermediul aplicației dvs. de e-mail sau de mesaj.

pași

Partea 1
Trimiteți note audio în Mesaje

Imaginea intitulată Înregistrați o notă vocală pe un iPhone Pasul 1
1
Deschideți aplicația Mesaje. Puteți trimite note audio scurte la contactele dvs. iMessage utilizând aplicația Mesaje.
 • Imaginea intitulată Înregistrați o notă vocală pe un iPhone Pasul 2
  2
  Deschideți o conversație cu cineva. Va trebui să discutați cu un alt utilizator iMessage pentru a trimite note audio. Verificați mesajele din conversație și bara de titlu. Dacă sunt verzi, nu vorbești prin iMessage. Dacă acestea sunt albastre, puteți trimite mesaje audio.
 • Imaginea intitulată Înregistrarea unui notă vocală pe un iPhone Pasul 3
  3
  Apăsați și țineți apăsat butonul microfonului de lângă câmpul iMessage. Acest buton pentru microfon apare numai când discutați cu un alt utilizator iMessage.
 • Imaginea intitulată Înregistrarea unui memoriu vocal pe un iPhone Pasul 4
  4
  Înregistrați nota audio în timp ce apăsați butonul microfonului. Veți continua înregistrarea atât timp cât continuați să apăsați butonul.
 • Imaginea intitulată Înregistrarea unui notă vocală pe un iPhone Pasul 5
  5
  Glisați degetul în direcția butonului "Trimitere" pentru a trimite nota. Această acțiune va trimite imediat nota audio celeilalte persoane. Dacă, pe de altă parte, doriți să anulați acțiunea, ridicați degetul și apoi apăsați pe "X" lângă înregistrare.
 • Partea 2
  Înregistrați o notă

  Imaginea intitulată Înregistrarea unui notă vocală pe un iPhone Pasul 6
  1
  Deschideți aplicația pentru note vocale. Puteți să-l găsiți într-unul din ecranele de start. Poate fi într-un dosar intitulat "Extras". Pictograma arată ca o imagine sonoră pe un fundal alb.
  • De asemenea, puteți apăsa și menține apăsat butonul Start pentru a rula Siri și a spune "Înregistrați o notă vocală" pentru a porni aplicația.
 • Imaginea intitulată Înregistrați o notă vocală pe un iPhone Pasul 7
  2
  Apăsați butonul "record" pentru a începe înregistrarea. Această acțiune va începe imediat înregistrarea folosind microfonul iPhone. Veți obține rezultate mai bune dacă sursa sunetului pe care îl înregistrați este fizic aproape de iPhone.
 • Puteți înregistra înregistrări mai bune dacă utilizați căști Apple cu microfonul încorporat în cablu. Veți avea nevoie de ele dacă utilizați un iPod Touch, care nu are un microfon încorporat.
 • Dacă iPhone are un capac de protecție, poate împiedica microfonul. Scoateți iPhone-ul din carcasă pentru a obține o înregistrare mai bună.
 • Imaginea intitulată Înregistrați o notă vocală pe un iPhone Pasul 8
  3
  Apăsați butonul "record" din nou pentru a întrerupe înregistrarea. Puteți să întrerupeți și să reporniți înregistrarea ori de câte ori doriți.
 • Imaginea intitulată Înregistrarea unui notă vocală pe un iPhone Pasul 9
  4
  presa "în regulă" când opriți înregistrarea pentru a salva fișierul. Veți fi instruiți să numiți înregistrarea. Scrieți un nume și apăsați "salva" pentru a salva fișierul în lista de înregistrări.
 • Extensia înregistrărilor nu are o limită practică, deși puteți avea spațiu pe iPhone, dacă aveți înregistrări foarte lungi. Înregistrările sunt în esență 480 KB pe minut, ceea ce înseamnă că o înregistrare de o oră ar avea aproximativ 30 MB.
 • Partea 3
  Scurtați o notă  Imaginea intitulată Înregistrați o notă vocală pe un iPhone Pasul 10
  1
  Apăsați o înregistrare din lista de note vocale pentru ao deschide. Veți găsi această listă atunci când executați aplicația de memorie vocală. Puteți scurta înregistrările pentru a elimina piesele de care nu aveți nevoie sau pentru a împărți o înregistrare lungă în mai multe părți.
 • Imaginea intitulată Înregistrarea unui notă vocală pe un iPhone Pasul 11
  2
  Apăsați butonul "edita" sub înregistrarea selectată. Acest buton va apărea numai când ați selectat o înregistrare.
 • Imaginea intitulată Înregistrați o notă vocală pe un iPhone Pasul 12
  3
  Apăsați caseta albastră pentru a deschide modul de editare. Veți vedea bare roșii care apar la fiecare capăt al înregistrării.
 • Imaginea intitulată Înregistrați o notă vocală pe un iPhone Pasul 13
  4
  Glisați barele roșii pentru a seta un nou început și un punct final al înregistrării. Puteți să faceți clic și să trageți fiecare bara pentru a schimba unde începe și se termină înregistrarea. Utilizați această acțiune pentru a elimina tăcerea începutului sau sfârșitului înregistrării sau pentru a selecta partea din înregistrarea pe care doriți să o convertiți într-un fișier nou.
 • Puteți scurta înregistrarea de mai multe ori pentru a obține rezultatele dorite. De exemplu, o puteți scurta o dată pentru a elimina tăcerea la început, apoi scurtați-o din nou pentru a elimina tăcerea la sfârșit. Apoi puteți scurta o secțiune a înregistrării și puteți crea un fișier nou.
 • Imaginea intitulată Înregistrarea unui notă vocală pe un iPhone Pasul 14
  5
  presa "scurta" când ați terminat de stabilit noi puncte de pornire și de sfârșit. Această acțiune va indica faptul că creați o nouă înregistrare a porțiunii scurte sau că ați suprascris originalul.
 • Dacă alegeți să creați o nouă înregistrare, partea din înregistrarea pe care ați selectat-o ​​cu instrumentul "scurta" acesta va deveni un fișier nou, iar originalul va rămâne neschimbat.
 • Dacă alegeți să suprascrieți fișierul original, numai ce ați selectat cu instrumentul "scurta" va rămâne
 • Partea 4
  Distribuiți fișiere cu note

  Imaginea intitulată Înregistrați o notă vocală pe un iPhone Pasul 15
  1
  Deschideți nota pe care doriți să o partajați în aplicația de memorie vocală. Veți vedea o listă de note când deschideți această aplicație. Puteți trimite fișiere vocale altor persoane din acesta. Fișierul va fi trimis în format M4A, care poate fi redat pe aproape toate dispozitivele moderne care acceptă fișiere audio.
 • Imaginea intitulată Înregistrați o notă vocală pe un iPhone Pasul 16
  2
  Apăsați butonul "acțiune". Veți găsi sub înregistrare după ce ați selectat-o. Arată ca un pătrat cu o săgeată care iese din partea de sus.
 • Imaginea intitulată Înregistrarea unui notă vocală pe un iPhone Pasul 17
  3
  Selectați modul în care doriți să trimiteți nota. Puteți trimite fișierul utilizând Email, Mesaje sau orice altă aplicație de mesaje instalată pe dispozitiv. Dacă nu vedeți aplicarea mesajelor pe care doriți să le utilizați, apăsați butonul "..." și apoi activați aplicația.
 • Imaginea intitulată Înregistrați o notă vocală pe un iPhone Pasul 18
  4
  Transferați notele vocale la computer. Puteți salva notele vocale pe computer utilizând iTunes.
 • Conectați iPhone la computer și deschideți iTunes.
 • Selectați iPhone-ul în partea de sus a ecranului, apoi faceți clic pe opțiune "muzică" în meniul din stânga.
 • Asigurați-vă că acestea sunt marcate "Sincronizați muzica" și "Includeți note vocale".
 • Faceți clic pe butonul "sincroniza" iar notele vocale vor fi copiate în biblioteca iTunes.
 • sfaturi

  • Dacă aveți nevoie de funcții mai avansate pentru notele vocale, există mai multe aplicații disponibile în App Store, care includ mai multe caracteristici.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se activează iMessageCum se activează iMessage
  Modificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhoneModificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhone
  Cum să elimini vocea melodiilorCum să elimini vocea melodiilor
  Cum să ștergeți o adresă de e-mail iMessage pe iPhoneCum să ștergeți o adresă de e-mail iMessage pe iPhone
  Cum se trimite fotografii, videoclipuri sau mesaje vocale pe WhatsAppCum se trimite fotografii, videoclipuri sau mesaje vocale pe WhatsApp
  Cum să trimiteți mesaje text cu iPod TouchCum să trimiteți mesaje text cu iPod Touch
  Cum să trimiteți mesaje pe un iPadCum să trimiteți mesaje pe un iPad
  Cum se înregistrează YouTube audio cu Audio Hijack Pro (pe Mac)Cum se înregistrează YouTube audio cu Audio Hijack Pro (pe Mac)
  Cum se înregistrează audio în OneNote 2010Cum se înregistrează audio în OneNote 2010
  Cum se înregistrează audio pe un telefon mobilCum se înregistrează audio pe un telefon mobil
  » » Cum să înregistrați o notă vocală pe un iPhone

  © 2011—2020 ertare.com