Cum se face designul grafic independent

Deși este posibil să supraviețuiască și chiar să reușească ca un designer grafic independent, fără educație formală, este foarte dificil. De asemenea, dacă este vorba de a fi cel mai bun designer grafic, de ce să nu învățați cât de mult puteți?

conținut

pași

Imagine intitulată Proiectare grafică liberă Pasul 1
1
Du-te la școală. Deși este posibil să supraviețuiască și chiar să reușească ca un designer grafic independent, fără educație formală, este foarte dificil. De asemenea, dacă este vorba de a fi cel mai bun designer grafic, de ce să nu învățați cât de mult puteți? Puteți alege să faceți un curs scurt sau să obțineți o diplomă pe termen lung pentru educația dvs. în design grafic. Decideți în funcție de bugetul dvs. și de timpul pe care îl aveți la dispoziție.
 • Imaginea intitulă Proiectare grafică independentă Pasul 2
  2
  Perfecționați-vă cunoștințele despre software. În calitate de designer grafic, veți dori să aveți cunoștințe de lucru în programele principale ale domeniului. Acestea sunt Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, InDesign și multe altele. Probabil că aveți (sau veți avea) un program preferat cu care vă simțiți cel mai bine. Utilizați-l și exersați cât puteți.
 • Imagine intitulată
  3
  Tineti pasul cu cultura populara. Fiecare designer grafic este de asemenea un student al vieții. Respectați tendințele și progresele înregistrate în lumea grafică. Uită-te periodic la reviste și ziare pentru a vedea ce tipuri de design sunt populare. Citiți despre tendințele actuale online. Nu pierdeți niciodată contactul.


 • Imagine intitulată Proiectare grafică liberă Pasul 4
  4
  Găsiți-vă nișa Ca designer grafic independent, vă veți confrunta cu o mulțime de competiții pentru a lucra, inclusiv companii mari. Trebuie să stabiliți ce anume vă face să ieșiți în evidență - ceea ce va face ca clienții să vină la dvs. Fie că este vorba de un preț mai mic, de un serviciu mai bun pentru clienți, de livrări mai rapide sau de orice altceva, aflați și pregătiți-vă să vă prezentați.
 • Imaginea intitulă Proiectare grafică liberă Pasul 5
  5
  Promovați-vă Acum sunteți gata să vă promovați serviciile. Puteți folosi propriul dvs. talent ca designer pentru a vă ajuta în această sarcină, proiectând propriile broșuri și postere. Obișnuiți-vă să livrați cărți de vizită tuturor celor pe care îi întâlniți. Alăturați-vă cluburilor și grupurilor din zona dvs. pentru a vă întâlni cu oamenii. Promovați-vă prin prieteni și asociați. Faceți tot ce puteți pentru a vă face cunoscute numele și pentru a lăsa oamenii să știe că sunteți un designer grafic talentat gata să fie angajat.
 • Imagine cu denumirea Proiectare grafică independentă Pasul 6
  6
  Pune mâinile la lucru. Dacă aveți talent și lucrați din greu, veți avea o afacere care rulează într-un timp scurt. Asigurați-vă că întotdeauna oferiți clienților dvs. mai mult decât plătesc. Faceți tot ceea ce cer și mai mult. Și oferă întotdeauna servicii excepționale pentru clienți. Dacă nu sunteți mulțumit de ceva, refaceți-l gratuit.
 • sfaturi

  • Comunicați întotdeauna cu clienții dvs. și aflați exact ceea ce căutați.
  • În timp, încercați să vă dezvoltați propriul stil - ceva care vă pune în afară de restul.
  • Nu-ți dai munca. Un designer nu ar trebui să creeze niciodată nimic gratuit.
  • Rețineți: continuați să învățați! Continuați să căutați și să urmați cursuri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea un logoCum de a crea un logo
  Cum se elimină o umbră de picătură în Adobe IllustratorCum se elimină o umbră de picătură în Adobe Illustrator
  Cum se rotește o imagine în Adobe PhotoshopCum se rotește o imagine în Adobe Photoshop
  Cum se fac gradienti in Adobe IllustratorCum se fac gradienti in Adobe Illustrator
  Cum se face fundalul Adobe Illustrator transparentCum se face fundalul Adobe Illustrator transparent
  Cum se face un grafic în Adobe IllustratorCum se face un grafic în Adobe Illustrator
  Cum se face un grafic în Microsoft ExcelCum se face un grafic în Microsoft Excel
  Cum se face o diagrama în Adobe IllustratorCum se face o diagrama în Adobe Illustrator
  Cum se face o diagramă în Excel 2010Cum se face o diagramă în Excel 2010
  Cum se face un graficCum se face un grafic
  » » Cum se face designul grafic independent

  © 2011—2020 ertare.com