Cum să înțelegeți ce vă cer într-un examen sau într-un eseu

Toți, la un moment dat, am deschis un examen sau am început să scriem un eseu și am fost absolut perplexați de ceea ce ne-a cerut întrebarea. Procesul de scriere a unui eseu pare foarte dificil, în timp ce examenele sunt mult mai dificile. Citiți acest ghid pentru a face o activitate destul de ușoară și plăcută.

pași

Imaginea intitulată Înțelegerea a ceea ce vi se adresează într-o eseu sau examen Pasul 1
1
Citiți toate instrucțiunile. Indiferent cât de multe răspunsuri greșite aveți, atâta timp cât urmați TOATE instrucțiunile, veți obține niște credite. Răspundeți la întrebare calm. Într-o grabă și în panică, ați putea pierde ideea. Apoi analizați ceea ce ați învățat și începeți să scrieți.
 • Imaginea intitulată Înțelegerea a ceea ce vi se adresează într-o eseu sau examen Pasul 2
  2
  Luați un creion și subliniați cuvintele cheie de acțiune pe care le vedeți. Unele cuvinte precum "explică" indică faptul că întrebarea dorește o definiție în profunzime. Alte cuvinte precum "evaluarea" indică faptul că întrebarea încearcă să determine punctele bune și rele ale unui subiect.
 • Imaginea intitulată Înțelegerea a ceea ce vi se adresează într-o eseu sau examen Pasul 3
  3
  Utilizați întotdeauna exemple specifice. Indiferent cât de evidentă este propoziția, trebuie să existe întotdeauna un exemplu. De exemplu, „În timpul dezvoltării la sfârșitul anilor 1880, multe dezastre au avut loc în orașe, cum ar fi Marele Chicago Fire și cutremurul din San Francisco.“
 • Imaginea intitulată Înțelegerea a ceea ce vi se adresează într-o eseu sau examen Pasul 4
  4
  Utilizați întotdeauna o organizație corectă. eseu dvs. ar trebui să înceapă cu un paragraf introductiv care conține o teză care este indicat în mod clar (argumentul), conține mai multe paragrafe ale organismului pentru a sprijini introducerea și teza și trebuie să se încheie cu un paragraf final, care rezumă modul în care testul susține teza (concluzie sau argument).
 • Imaginea intitulată Înțelegerea a ceea ce vi se adresează într-o eseu sau examen Pasul 5


  5
  Încercați să aveți un moment bun în scrisul eseului. Analizați autorul sau cartea dvs. preferată. Ce îți place despre el sau despre carte? Încercați să prezentați ceea ce vă place despre ceilalți autori și scrieți-l în eseu. NU copiați. Trebuie doar să scrieți cu un stil similar și să vă faceți interesant eseul.
 • Imaginea intitulată Înțelegerea a ceea ce vi se adresează într-o eseu sau examen Pasul 6
  6
  Dacă în timpul unui examen găsiți o întrebare a cărei răspuns nu-l cunoașteți, mergeți la următoarea întrebare și terminați totul. Apoi reveniți la întrebare. Citiți-o Analizați fiecare cuvânt. Verificați examenul. Poate că răspunsul este acolo undeva (câteodată o întrebare are legătură cu alta). Dacă nu, citiți încet întrebarea din nou. Găsiți puncte-cheie și faceți o educație ghicită. Dacă ați scris ceva la început, nu o ștergeți. De cele mai multe ori, veți face ceva greșit dacă îl ștergeți (dacă nu ați studiat nimic pentru examen).
 • Imaginea intitulată Înțelegerea a ceea ce vi se adresează într-o eseu sau examen Pasul 7
  7
  Înainte de examen, mențineți o dispoziție pozitivă. Imaginați-vă că obțineți cel mai înalt grad din examen. Imaginați-vă că sunteți fericiți și că aduceți cartea de raport acasă. Apoi, repetați de mai multe ori ceva de genul "Am de gând să treacă acest test". Închide ochii Relaxați-vă. Imaginați-vă din nou că reușiți să obțineți succesul. Apoi luați creionul și începeți.
 • Imaginea intitulată Înțelegerea a ceea ce vi se adresează într-o eseu sau examen Pasul 8
  8
  Dacă cunoașteți subiectul eseului, asigurați-vă că ați scris o practică la domiciliu. Corectați-l și scrieți altul pe același subiect. Aflați de la greșelile dvs. Luați două copii la școală și citiți-le din nou și din nou până când faceți repetiția. Lăsați la o parte eseurile de practică și scrieți pe o foaie adecvată.
 • sfaturi

  • Citiți cărți pentru a învăța și pentru a înțelege scrierea. Cărțile vă ajută să creați idei noi pentru eseuri și dezbateri.
  • Fiți mereu optimist.
  • Respectați întotdeauna instrucțiunile. Aceasta este cheia succesului în liceu și colegiu.
  • Dacă, de fapt, nu înțelegeți o întrebare dintr-un examen, mergeți la următoarea și reveniți la ea mai târziu. Lucrurile au un mod distractiv de a deveni mai clare în timp.
  • Puteți folosi orice exemplu care are sens pentru un proces. De exemplu, "Lion King", "Thundercats" sau "Piratii din Caraibe". Puteți utiliza exemple dintr-un program de televiziune, precum și din cărți.
  • Studiați destul.
  • Dacă creierul dvs. oboseste în timpul examenului, nu renunțați și începeți să ghiciți. Închideți doar ochii și gândiți-vă la ceva complet diferit pentru câteva secunde. Apoi continuați și, după ce ați terminat ultima parte a examenului, reveniți la întrebarea în care ați fost blocați.
  • Faceți-vă temele
  • Nu vă fie frică să întrebați profesorul dacă nu înțelegeți ceva. Nu pierdeți nimic și, dacă întrebarea este rezonabilă, veți primi ajutor.
  • Nu te îndoi de tine

  avertismente

  • Dacă totul altceva nu funcționează (și este într-adevăr o ultimă soluție), scrieți tot ce știți despre un subiect. În acest fel nu veți obține o notă mare, dar este mai bine decât să lăsați un spațiu gol.
  • Fiți foarte atent cu subiectele care vă părăsesc când studiați. Dacă vă limitați cunoștințele prea mult, s-ar putea să fiți nevoiți să răspundeți la câteva întrebări destul de prost formulate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adresați o întrebare în "Overflow Stack"Cum să adresați o întrebare în "Overflow Stack"
  Cum de a inventa un titlu bunCum de a inventa un titlu bun
  Cum să ghiciți răspunsul corect într-un examenCum să ghiciți răspunsul corect într-un examen
  Cum să răspundă la întrebări dificile într-un interviuCum să răspundă la întrebări dificile într-un interviu
  Cum să răspundeți unei sarcini scriseCum să răspundeți unei sarcini scrise
  Cum de a scrie orice tip de eseu pentru liceuCum de a scrie orice tip de eseu pentru liceu
  Cum să scrieți un titlu într-un eseu despre literatura în stil MLACum să scrieți un titlu într-un eseu despre literatura în stil MLA
  Cum se scrie un eseu pe suport de hârtieCum se scrie un eseu pe suport de hârtie
  Cum se scrie un eseu TdCCum se scrie un eseu TdC
  Cum se scrie un eseu de filosofieCum se scrie un eseu de filosofie
  » » Cum să înțelegeți ce vă cer într-un examen sau într-un eseu

  © 2011—2020 ertare.com