Cum să-ți înveți matematica copilului

Deci fiul tău a crescut deja și vrei să începi pregătirea lui în matematică. Perfect! Acest articol vă va oferi câteva sfaturi și idei pentru a vă învăța matematica copilului și nu adormiți.

pași

Imaginea intitulată Învățați-vă matematica copilului Pasul 1
1
Încurajați-vă fiul. Cum credeți că vor învăța mai mult cu o clasă amuzantă și ambițioasă, o clasă plictisitoare și neinspirată?
 • Image title Învățați-vă matematica copilului Pasul 2
  2
  Începeți să le învățați cu activități interactive. Există multe opțiuni, le puteți da obiecte mici de utilizat pentru a număra și rezolva probleme. De asemenea, le-ar putea folosi degetele în cazul în care nu aveți obiecte mici la îndemână.
 • Imaginea intitulată Învățați-vă matematica copilului Pasul 3
  3
  Învățați-i concepte, nu lăsați nimic altceva să memoreze totul. În timp ce memorarea lucrurilor funcționează, este chiar mai util dacă copilul dvs. știe exact cum funcționează matematica. În acest fel, ei încep, de asemenea, să-și aplice cunoștințele în alte lucruri. Acest lucru îi va ajuta să înceapă învățarea matematicii mai avansate.
 • Image title Învățați-vă matematica copilului Pasul 4
  4
  Asigurați-vă întotdeauna că copilul dvs. înțelege "complet" conceptele înainte de a trece mai departe. Poate fi confuz pentru ei dacă nu explicați ceva complet.
 • Image title Învățați-vă matematica copilului Pasul 5
  5
  Îmbunătățiți experiența de învățare cu jocurile. De exemplu, întrebați-le câte fotografii se află pe peretele camerei de luat masa. Fă-mă să adaug și apoi să scot.
 • Image title Învățați-vă matematica copilului Pasul 6


  6
  Răsplătește-ți fiul. La sfârșitul zilei, ar trebui să-l recompensați într-un fel. Indiferent dacă îi dă un dulce sau o îmbrățișare, spunându-i cât de inteligentă este, îi va da încrederea și o va ajuta să încerce să facă mai bine.
 • Image title Învățați-vă matematica copilului Pasul 7
  7
  Învățați-i într-un ritm constant. Stați cu ei o dată pe zi, cel puțin 2 ori pe săptămână, astfel încât să aibă concepte proaspete. Nu uitați niciodată să faceți distracție.
 • 8
  Când te duci la o plimbare cu copilul tău, practică matematica. În magazin, de exemplu, întrebați câți bani ați lăsat de la 10 USD dacă ați cumpărat un lucru de 1 USD. Acest lucru vă va ajuta să faceți conexiuni mentale pentru a înțelege mai bine matematica.
 • Imaginea intitulată Învățați-vă matematica copilului Pasul 9
  9
  Joacă jocuri de bord. Jocurile de masă pot folosi două zaruri în loc de una pentru a exersa sumele. Pe măsură ce cresc, pot juca jocuri care folosesc bani, cum ar fi Monopoly, care îi vor ajuta să învețe să adauge și să scadă.
 • Imaginea intitulată Învățați-vă matematica copilului Pasul 10
  10
  Nu renunta Matematica de predare nu este ceva ce poți face de la o zi la alta. Această abilitate se construiește puțin câte puțin, iar în timp ce școlile sunt principalii profesori în viața copiilor dvs., sunteți cei mai importanți.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă, păstrați-o simplu și simplu. Copiii mici nu vor putea înțelege o problemă matematică foarte complexă. Fiți răbdători și nu mergeți mai repede decât poate învăța copilul. Dar nu trece prea lent. Dacă treceți mai mult de același subiect, copilul dvs. se va plictisi foarte repede.
  • Nu vă înnebuniți dacă vă înșelați. Că gândesc problema în mod logic este mult mai important pentru a obține răspunsul corect.

  Lucruri de care ai nevoie

  • răbdare
  • Obiectele mici pe care să le numărați (opțional)
  • Jocuri de masă (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un truc de matematica mintal scriseCum sa faci un truc de matematica mintal scrise
  Cum să-ți încurajezi copilul să devină medic când creșteCum să-ți încurajezi copilul să devină medic când crește
  Cum să nu mai fii tată sau mama elicopteruluiCum să nu mai fii tată sau mama elicopterului
  Cum puteți determina stilul de învățare al copilului dumneavoastrăCum puteți determina stilul de învățare al copilului dumneavoastră
  Cum să-i înveți pe copil să adauge și să scadăCum să-i înveți pe copil să adauge și să scadă
  Cum să predați un copil pentru a adăugaCum să predați un copil pentru a adăuga
  Cum să-i înveți pe copil să meargă la baie într-un mod distractivCum să-i înveți pe copil să meargă la baie într-un mod distractiv
  Cum să-i înveți pe copiii dvs. cum să spele vaseleCum să-i înveți pe copiii dvs. cum să spele vasele
  Cum să alegi jocuri de tehnologie educațională pentru copiii tăiCum să alegi jocuri de tehnologie educațională pentru copiii tăi
  Cum să predați operațiunile matematice unui copil cu autismCum să predați operațiunile matematice unui copil cu autism
  » » Cum să-ți înveți matematica copilului

  © 2011—2020 ertare.com