Cum să-i înveți pe un copil să-și scrie numele

Când atinge copilul scrie numele său, pentru prima dată, acesta va fi un moment de mândrie pentru el și pentru tine. Cu toate acestea, pentru a ajunge la acest punct, este necesar să practici cu răbdare. Începeți prin a vă familiariza copilul cu literele numelui dvs. - indicați-le ori de câte ori puteți. Când începeți să scrieți cel puțin câteva dintre aceste scrisori, îi puteți încuraja să continuați să introduceți câteva ocazii de scriere amuzante. În același timp, asigurați-vă că pentru a învăța cu răbdare unele lucruri, cum ar fi deținerea unui instrument de scris și o foaie de hârtie.

pași

Metoda 1
Spell numele tau

Imaginea intitulată Învățați unui copil să scrie numele acestuia Pasul 2
1
Indicați literele numelui copilului dvs. Înainte de a-și putea scrie numele, copiii trebuie să înțeleagă legătura dintre literele individuale și cuvânt. Vă atrage atenția asupra scrisorilor pe care trebuie să le recunoașteți spunând ceva de genul:
 • "Vedeți "E"? Este prima literă a numelui tău".
 • ""Veronica" se termină cu un "A" de genul asta. Puteți găsi "A"?".
 • Imaginea intitulată Învățați unui copil să-și scrie numele Pasul 3
  2
  Scrie numele copilului, spunând scrisorile în timp ce faci asta. Scrie-o pentru a da copilului dvs. un exemplu. Asigurați-vă că faceți-o încet și opriți să spuneți fiecare literă în timp ce o faceți:
 • "Veronica, numele tău, este scris V-E-R-OR-N-I-C-A".
 • Imaginea intitulată Învățați unui copil să scrie numele acestuia Pasul 5
  3
  Cereți-i copilului să spună scrisorile pe măsură ce le scrieți. Scrie numele copilului incet. Întrerupeți după fiecare scrisoare și cereți-i să spună. Fiți răbdători și nu vă faceți griji dacă copilul dvs. confunde unele versuri la început.
 • Imaginea intitulată Învățați unui copil să scrie numele acestuia Pasul 16
  4
  Încearcă un joc de căutare cu litere. Când părăsesc sau chiar când citești cu copilul tău, ajută-l să caute scrisorile. Dacă convertiți ortografia într-un joc, vă veți distra și veți practica ordinea literelor în numele dvs.
 • Întreabă-i câteva întrebări pentru a face acest lucru simplu "Ei bine, Natasha, poți găsi un "N"? Ce zici de un "A"?".
 • 5
  Cere-i copilului să-i urmărească scrisorile cu numele lui. Scrieți numele dvs. cu litere mari, clare. Încurajați-l să-și folosească instrumentul preferat pentru a scrie și a urma liniile literelor. Nu-ți face griji dacă stroke-ul tău e puțin cam la început!
 • Când copilul dvs. este pregătit pentru o provocare mai mare, scrieți-i numele cu puncte. Cereți-i să se conecteze punctele pentru a forma literele.
 • 6
  Lăsați copilul să-și copie numele. Scrieți numele copilului pe o foaie mare de hârtie și lăsați suficient spațiu pentru ca literele să se scrie în partea de jos. Rugați-l să încerce să-l copiați numele chiar sub locul unde l-ați scris. În acest fel, veți dezvolta securitatea scriind numele dvs. pentru că veți avea un "ajutați la copiere" dacă trebuie să vă amintiți orice scrisoare.
 • Imaginea intitulată Învățați unui copil să scrie numele acestuia Pasul 7
  7


  Vezi dacă fiul tău vrea să-l încerce singur. Întreabă-l dacă vrea să încerce să scrie scrisorile. Începeți cu prima literă a numelui dvs. și vedeți dacă puteți scrie următoarea. Este posibil să nu reușiți să scrieți unul sau niciunul la prima dată. Dacă da, nu o apăsați, ci continuați cu practica spunând literele numelui și încercați din nou mai târziu.
 • Metoda 2
  Faceți distracție scrisă

  1
  Oferiți-i copilului ocazii "real" să vă scrieți numele. Uneori, copiii se confundă sau se plictisesc puțin când li se cere să își scrie numele doar pentru a practica. Permiteți-i să facă unele lucruri, cum ar fi semnarea cărților de ziua de naștere sau a etichetelor cadou, pentru a le oferi un context real pentru scriere. Veți simți că numele dvs. este important și vă veți distra!
  • Deși la început nu vă scrieți numele în mod corect, veți înțelege încă de ce scriem numele.
 • Imaginea intitulată Învățați un copil să scrie numele acestuia Pasul 1
  2
  Lăsați-l să experimenteze cu mijloace diferite. Creioane, creioane și markere sunt câteva opțiuni comune pe care copii le folosesc pentru a practica scrierea. Cu toate acestea, unii copii pot reacționa mai bine la mediile netradiționale. Este foarte ușor să includeți distracție în timp ce învățați copilul! Încercați câteva lucruri, cum ar fi următoarele:
 • Lăsați copilul să-și scrie numele cu cretă pentru trotuarul din afară.
 • Permiteți-i să utilizeze marcaje de ștergere uscate pe o tablă sau pe ferestre.
 • Folosește spaghetele gătite pentru a crea literele numelui ei.
 • Lăsați-o să întindă plastilina și să o folosească pentru a forma literele.
 • 3
  Nu vă faceți griji dacă nu faceți bine versurile. Este normal ca copiii să confunde câteva litere, cum ar fi "d" și "b" sau "E" și "F" când învață să scrie. Puteți scrie, de asemenea, câteva scrisori cu loviturile în sus când trebuie să coboare și invers. Cu toate acestea, pentru început, concentrați-vă mai mult pe obișnuința de a vă scrie numele în loc să faceți totul perfect.
 • Cu cât practici mai mult, cu atât vei scrie mai bine.
 • Atunci când copiii ating vârsta școlară, munca pe care o fac la școală îi ajută și să standardizeze mecanica scrisului.
 • 4
  Încercați să-l răsplătiți când avansează. O mică motivație, ca o bomboană, poate fi utilă dacă copilul nu dorește să-și scrie numele. De asemenea, îi puteți spune că, atunci când a învățat să-și scrie numele complet, va primi o recompensă, cum ar fi o excursie la salonul de înghețată sau, mai bine, la bibliotecă!
 • În multe biblioteci, copiilor li se permite să aibă propria lor carte când își pot scrie numele.
 • Utilizați recompense mici și nu vă concentrați prea mult pe acestea, deoarece copiii pot fi descurajați dacă se luptă să scrie corect și nu primesc recompensa.
 • Metoda 3
  Ajutați copilul să avanseze

  Imaginea intitulată Învățați unui copil să scrie numele acestuia Pasul 4
  1
  Arătați copilului mânerul trepiedului pentru a îmbunătăți controlul creionului în mână. Unii copii au dificultăți în a-și scrie numele doar pentru că au un creion, un creion, etc. Este ceva nou pentru ei. Dacă copilul dvs. are dificultăți în a ține creionul în mână, arătați mânerul trepiedului, ceea ce înseamnă pur și simplu să îl țineți între degetul mare, degetul arătător și degetul mijlociu.
  • Dați-i o mulțime de șanse să-i ceară și să deseneze, chiar înainte de a începe să-și scrie numele.
  • Acest lucru vă va ajuta să dezvoltați abilitățile motorii fine de care aveți nevoie pentru a controla un instrument de scris.
 • 2
  Încercați să învățați doar câteva scrisori odată. Dacă întâmpinați dificultăți în a scrie numele dvs. complet, nu îl apăsați greu la început. Dă-i numai două sau trei litere pentru a începe. Acest lucru va fi foarte util dacă numele dvs. este lung.
 • De exemplu, spuneți-i: "Ei bine, Mariana. Să vedem dacă poți scrie prima parte a numelui tău: M-A-R. Ca oceanul!".
 • 3
  Încercați să practici pe o suprafață înclinată. Când copiii învață să-și scrie numele, ei probabil învață să țină hârtie când scriu. Poate că acest lucru este un pic dificil, astfel încât să puteți face lucrurile mai ușor dacă îl lăsați să înceapă la o masă înclinată, un șevalet sau pe o suprafață similară.
 • Puteți încerca, de asemenea, o masă de carton sau altceva care să țină hârtia.
 • Când copilul se simte mai încrezător în a scrie numele său, lăsați-l să încerce pe o suprafață plană.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se schimbă numele fișierelor pe Mac OS X utilizând AutomatorCum se schimbă numele fișierelor pe Mac OS X utilizând Automator
  Cum să vă schimbați numele pe SkypeCum să vă schimbați numele pe Skype
  Cum să scrieți cuvinte cu un calculatorCum să scrieți cuvinte cu un calculator
  Cum de a desena litere 3DCum de a desena litere 3D
  Cum de a desena litereCum de a desena litere
  Cum să desenezi nume în graffitiCum să desenezi nume în graffiti
  Cum se joacă `Flame`Cum se joacă `Flame`
  Cum să-i înveți pe copilul dvs. literele alfabetuluiCum să-i înveți pe copilul dvs. literele alfabetului
  Cum sa alegi numele unui copilCum sa alegi numele unui copil
  Cum să trimiteți o scrisoare lui Moș CrăciunCum să trimiteți o scrisoare lui Moș Crăciun
  » » Cum să-i înveți pe un copil să-și scrie numele

  © 2011—2020 ertare.com