Cum să educați sugari, copii mici sau copii de vârstă preșcolară la domiciliu

Este posibil să fi educat copiii mai mari la domiciliu cu succes. V-ați dezvoltat obiectivele academice și ați ales un program de învățare și o metodă de lucru potrivită pentru dvs. Dar dacă adăugăm pe micuți, preșcolari și sugari la amestec? Cum poți educa copiii mici fără a afecta educația copiilor mai mari din casă, lăsând deoparte niște îndatoriri de uz casnic sau pierdând bucuria vieții de zi cu zi ca o familie? Urmând acești pași vă poate ajuta.

pași

1
Alocați priorități. Asigurați-vă că setați priorități. Prioritățile sunt diferite în fiecare familie și trebuie să jonglezi diferite sarcini în zile diferite, variind importanța lor, deci este un proces fluid. Prioritățile noastre sunt: ​​relațiile de familie, disciplina, predarea academică și gestionarea treburilor casnice. Nu totul trebuie să fie perfect în fiecare zi. Ideea este că atingem obiectivul pe termen lung. Rețineți că atunci când educați acasă, programul este de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și 365 de zile pe an. Nu de luni până vineri de la 8 dimineața până la 3 după-amiaza. Uneori trebuie să punem accentul pe alte probleme personale și să depășim frustrarea de a nu petrece timpul de predare, dar vă puteți prinde la un alt moment. Este un echilibru, deci țineți-vă clar prioritățile și mențineți-le în ordine zi după zi.
 • 2
  Dezvoltați un program de rutină bun. Totul merge mult mai bine atunci când toată lumea știe mai mult sau mai puțin ce trebuie să facă sau ce trebuie să aștepte în timpul zilei. Includerea sarcinilor din casă, a programului școlar, a timpului liber, a activităților extrașcolare și a activităților familiale în program.
 • 3
  Integrate viața și școala. Pe cât posibil, gândiți-vă la obiectivele pe care le puteți realiza combinând-o. Unele lucruri care trebuie făcute sunt: ​​îngrijiți copilul, țineți tinerii ocupați în orele de școală, învață ceilalți copii și îngrijiți casa. Și, bineînțeles, este, de asemenea, important să vă bucurați de a fi o familie. Unele exemple de integrare: permiteți unuia dintre copiii mai mari să petreacă timp cu copilul în timp ce asculta o bandă de învățare sau un video educațional. Aveți o jumătate de oră pe zi să faceți treburile casnice, astfel încât toată lumea să vă poată ajuta cu un aspect al menajerii sau pregătirii meselor. În același timp, faceți probleme matematice cu voce tare sau citiți cu voce tare în timp ce copiii lucrează. Puteți examina ceea ce au învățat în timpul zilei.
 • 4


  Integrate mai multe domenii. Gândiți-vă cum puteți ucide mai multe păsări cu o piatră în învățarea academică, făcând un studiu al unui subiect de interes. Utilizați știința sau cartea de istorie pentru a găsi subiecte de interes general și a le combina cu diferite activități. O căutare rapidă online se poate termina în idei bune, indiferent de subiectul pe care doriți să îl acoperiți. Integrarea studiilor sociale în acest caz este o provocare. Puteți cumpăra materiale de studiu, deși un pic de creativitate și căutări pe Internet pot face același lucru. Luați în considerare modul în care puteți integra diferite subiecte, cum ar fi arta, în sistemul de învățare.
 • 5
  Așteptați și antrenați cei mai tineri să se distreze într-o singură activitate timp de cel puțin 20 sau 30 de minute în timpul școlarizării. Activitățile cu pungi sau cutii sunt bune pentru acest lucru (cu siguranță există multe idei de meserii în rețea). Ajutați-i să se bucure de lectură, oferindu-le cărți de calitate sau povești simple, atunci când citesc singure.
 • 6
  Acesta acoperă nevoile fiecărui copil. Interferează momentele de relaxare și tăcere cu cele mai active activități. Păstrați-le bine hidratate și le oferi gustări sănătoase dimineața. În cele din urmă, nu vă așteptați să vă distrați cu aceeași sarcină mai mult de 20 sau 30 de minute, deoarece copiii se plictisesc imediat și caută noi lucruri de făcut.
 • 7
 • sfaturi

  • Păstrați întotdeauna supravegherea vizuală a micuților, chiar dacă ar trebui să facă ceva individual.
  • Investiți timp în educarea copiilor. Acest lucru face procesul de învățare academică mai suportabil.
  • Nu uitați că în primul rând sunt o familie. Deci indiferent de ceea ce faci, face ca iubirea si bucuria reciproca sa fie o prioritate.

  avertismente

  • Din nou, supravegheați pe cei mici în mod corespunzător. Cu copii de vârste multiple, este ușor să fii expus unor pericole cum ar fi apucarea unor lucruri care pot provoca accidente sau rătăcirea în casă în căutarea unor probleme în timp ce mama are grijă de problemele unui alt copil.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți educi copilul acasăCum să-ți educi copilul acasă
  Cum să-i înveți pe copiii dvs. principiul cauzei și efectuluiCum să-i înveți pe copiii dvs. principiul cauzei și efectului
  Cum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baieCum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baie
  Cum să echilibreze munca și rolul părințilorCum să echilibreze munca și rolul părinților
  Cum să studiezi cu copiiiCum să studiezi cu copiii
  Cum să evitați vina mamei care munceșteCum să evitați vina mamei care muncește
  Cum să funcționeze într-o casă multigeneraționalăCum să funcționeze într-o casă multigenerațională
  Cum să-i faci pe copiii tăi să-și facă treburile fără să se certeCum să-i faci pe copiii tăi să-și facă treburile fără să se certe
  Cum să joci un rol activ în educația copilului tăuCum să joci un rol activ în educația copilului tău
  Cum să realizați totulCum să realizați totul
  » » Cum să educați sugari, copii mici sau copii de vârstă preșcolară la domiciliu

  © 2011—2020 ertare.com