Cum să devii un profesor de muzică

Mulți oameni doresc să fie profesori de muzică, deoarece acest lucru le permite nu numai să-și urmeze propria lor pasiune pentru muzică, ci și să-și împărtășească pasiunea cu ceilalți. Cu toate acestea, este, de asemenea, o profesie care necesită mai mulți ani de formare și de obicei începe în copilărie.

pași

Partea 1
Stabiliți o bază

Imaginea cu titlul Creați muzica electronică Pasul 9
1
Asigurați-vă că aveți abilitățile muzicale necesare. Probabil nu v-ar interesa să deveniți profesor de muzică dacă nu v-ați bucura și nu ați jucat muzică. În caz contrar, este timpul să începeți! Alăturați-vă corului sau formației unei școli pentru a vedea dacă vă bucurați și excelați când studiați serios muzica.
 • Imaginea intitulată Învățați copii (vârste între 3 și 9) Pasul 11
  2
  Decideți dacă predarea este alegerea potrivită pentru dvs. În plus față de cariera muzicală, această carieră presupune că vă place să lucrați cu copiii, ceea ce nu este potrivit pentru toată lumea. Aveți răbdare, entuziasm și o atitudine pozitivă pentru a inspira următoarea generație de muzicieni?
 • Încearcă să predea muzică la o tabără de vară sau un program pentru copii după școală. Dacă continuați să căutați acest tip de muncă în timpul și după facultate, puteți, de asemenea, să numărați ca experiență de predare atunci când este timpul să vă depuneți o cerere de muncă.
 • Adresați-vă profesorului de muzică de la școala primară și secundară pe care ați participat-o dacă îl puteți intervieva sau îl puteți observa în restul zilei. Asigurați-vă că vă întrebați care sunt părțile cele mai dificile și mai confortabile ale serviciului dvs.
 • Imagine intitulată Deveniți profesor de colegiu Pasul 18
  3
  Reglați clasele de liceu la viitorul dorit. Dacă școala dvs. le oferă, luați cursuri de istorie și teoria muzicii, inclusiv clasa avansată a teoriei muzicii. Psihologia copiilor este, de asemenea, un curs bun pentru persoanele interesate să devină profesori de muzică.
 • Imagine cu titlul Deveniți un profesor de colegiu Pasul 4
  4
  Cursuri de curs, cum ar fi computerele și matematica. S-ar putea să vă surprindă ce alte tipuri de cursuri ți-ar putea fi de folos. În zilele noastre, pentru că muzica este atât de dominată de tehnologie, trebuie să vă asigurați că luați clasele necesare pentru a avea abilități de calculator. În special, compozitorii ar putea găsi că se bucură de cursuri avansate de matematică și că aceste clase îi ajută să se gândească la muzică în moduri diferite.
 • Imaginea intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 9
  5
  Luați în considerare luarea lecțiilor de muzică privată. Este un lucru bun să joci în formația ta școlară sau să cânți în cor, dar dacă vrei să participi la un program bun, ai nevoie de mai mult de atât. Lecțiile private pot fi costisitoare, dar profesorul potrivit ar putea să-ți ia abilitățile la nivelul următor.
 • Profesorul dvs. ar putea fi, de asemenea, o resursă bună pentru a identifica cele mai bune școli pentru dvs. și pentru a vă pregăti pentru audiții, care va fi o cerință esențială pentru a intra în majoritatea programelor.
 • Imaginea intitulată Găsiți un pas înaintea profesorului de pian 11
  6
  Ascultați muzica altora. Ar trebui să vă familiarizați cu o gamă largă de stiluri, de la clasic și muzical până la rock. Acest lucru nu înseamnă că va trebui să cheltuiți foarte mulți bani pentru a participa la concerte. Dacă locuiți lângă un institut sau universitate, puteți găsi muzică live la prețuri scăzute sau complet gratuite și, în plus, aproape totul este disponibil pe Internet.
 • Partea 2
  Obțineți un grad de patru ani

  Imaginea intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 1
  1
  Decideți ce fel de program este potrivit pentru dvs. Cele mai multe școli nu te vor angaja dacă nu ai o diplomă în muzică, învățământ muzical sau o diplomă de învățământ primar cu o muzică majoră. Puteți stabili ce școală este cea mai bună pentru dvs., gândindu-vă la subiectul pe care doriți să vă concentrați.
  • Programele muzicale se vor concentra pe performanță sau compoziție.
  • Programele de educație muzicală vor include o combinație de pregătire pedagogică și muzică.
  • Instruirea dvs. pedagogică va include munca de curs și predarea elevilor.
 • Imaginea intitulă Efectuați muzica electronică Pasul 3
  2
  Alegeți școala corectă. Programele de educație muzicală și muzică există aproape peste tot, deci acest lucru poate fi un proces copleșitor. Dacă locuiți în Statele Unite, în căutarea pentru școlile care sunt acreditate de Consiliul Național pentru Acreditare a Profesorilor (NCATE, pentru acronimul în limba engleză) și Asociația Națională a Școlilor de Muzică (NASM, pentru acronimul în limba engleză). Limitați opțiunile gândindu-vă nu numai la școlile "cele mai bune", ci și la cele mai bune școli pentru dvs.
 • Investigați înscrierile și bursele oferite de școală și alte organizații independente.
 • Gândiți-vă la locație. Fiecare stat are propriul proces de certificare a cadrelor didactice, așa că ar trebui să luați în considerare participarea la o școală unde profesorii și consilierii vă pot îndruma prin acest proces în starea în care doriți să predați. În unele școli, puteți primi o certificare inițială prin completarea curriculumului.
 • Vizitați campusul. Site-urile universităților vă pot spune multe despre mărimea, locația geografică și cursurile predate, dar numai vizitând departamentul, puteți vedea dacă cultura și mediul sunt potrivite pentru dvs.
 • Imaginea intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 3


  3
  Pregătiți-vă pentru audiție. Cele mai multe programe de educație muzicală și muzică nu vor necesita doar o cerere cu scoruri, note, declarații personale și scrisori de recomandare, dar și o audiție live, care vă poate face foarte nervos!
 • Preparată. Probabil că deja știți că trebuie să vă exersați în mod repetat piesele, dar nu uitați să exersați și condițiile zilei audiției. Pentru a realiza acest lucru, interpretați-vă piesele pentru familia și prietenii dvs. și asigurați-vă că vă gândiți la toate aspectele audiției (dressing profesionist, salutând comitetul, menținerea liniștii etc.).
 • Păstrați emoția pentru piesele dvs. Practicați-le în moduri diferite, astfel încât, în ziua audiției, să vă concentrați asupra muzicii și nu asupra nervilor.
 • În ziua audierii, concentrați-vă asupra respirației. Asigurați-vă că respirați adânc, de la diafragmă. Acest lucru este deosebit de important pentru cântăreți, dar va contribui și la calmarea nervilor, așa că se aplică tuturor.
 • Nu te grăbi! Atunci când o persoană este nervoasă, de obicei crește viteza. Comitetul va dori să vadă cum pot interpreta într-adevăr muzică și nu pe cineva care interpretează doar notele din memorie.
 • Rețineți că este imposibil să evitați să faceți greșeli. Acest lucru este perfect normal! Membrii comisiei caută potențial, nu perfecțiune. La urma urmei, amintiți-vă că vă veți prezenta la audiție ca student. Mai aveți multe de învățat și ei o știu.
 • Imagine intitulată Deveniți profesor de colegiu Pasul 26
  4
  Finalizați cursul necesar. Lucrarea de curs va fi împărțită în trei categorii generale: cunoștințe de practică și muzică, pedagogie și umanitate.
 • Cursurile de practică și de cunoștințe muzicale vor include, printre altele, instruirea instrumentală sau vocală, formarea auditivă și de lectură, teoria muzicii și istoria muzicii.
 • Cursurile de pedagogie vor include, printre altele, psihologia dezvoltării, metodele de predare a elevilor din învățământul primar și gimnazial, precum și un studiu avansat privind subiectele educaționale speciale alese de dumneavoastră.
 • Cerințele umaniste sunt mai deschise, dar vor include cursuri în scris și literatură.
 • Datorită acestor cerințe complexe, trebuie să vă întâlniți cu consilierul dvs. în avans și înainte de perioada de înscriere pentru fiecare semestru, pentru a vă asigura că sunteți pe drumul cel bun și puteți absolvi.
 • Imagine intitulată Deveniți profesor de colegiu Pasul 7
  5
  Luați în considerare obținerea unui grad în educația muzicală. Trebuie să aveți cel puțin o diplomă de master dacă doriți să predați la nivel universitar. Cu toate acestea, acest lucru are imediat unele dezavantaje. De exemplu, dacă participați la un program de absolvent fără experiență didactică, veți ieși din piață.
 • Partea 3
  Deveniți un profesor de muzică certificat în statul dvs.

  Imagine cu titlul Deveniți un profesor de colegiu Pasul 28
  1
  Completați toate cerințele pe care nu le-ați îndeplinit în timpul cursului de lucru. Starea în care doriți să obțineți certificarea va verifica munca dvs. de curs și calificările dvs. pentru a vă asigura că ați îndeplinit toate cerințele dvs. Poate ar trebui să luați mai multe ore înainte de a primi certificarea inițială.
 • Imagine cu titlul Deveniți un profesor de colegiu Pasul 19
  2
  Luați certificarea generală a certificării cadrelor didactice. Acest examen vă va evalua cunoștințele despre subiectele fundamentale ale științelor umaniste și științifice, precum și abilitățile dumneavoastră de predare. Amintiți-vă că trebuie să le aprobați înainte de a putea continua.
 • Imagine intitulată Deveniți profesor de colegiu Pas 20
  3
  Luați examenul de certificare pentru cursul de muzică. De asemenea, trebuie să vă demonstrați competența cu privire la zona pe care o veți preda. În timp ce acest curs variază de la un stat la altul, există câteva aspecte comune despre care ar trebui probabil să știți.
 • Domeniile de evaluare vor include, printre altele, teoria muzicii, interpretarea muzicală, aptitudinile auditive, precum și cultura și istoria muzicală.
 • Este foarte probabil ca întrebările să combine o variantă de selecție și un format de încercare.
 • Partea 4
  Căutați un loc de muncă

  Imagine cu titlul Deveniți un profesor de colegiu Pasul 11
  1
  Solicită să lucreze în școli. Mulți oameni care sunt instruiți să devină profesori de muzică sunt interesați în principal să lucreze cu normă întreagă în școli, dar acest lucru nu este întotdeauna atât de ușor de realizat. La început, bugetul alocat pentru arte este de obicei primul care va fi compromis. De asemenea, tot mai mulți profesori așteaptă mai mult timp să se pensioneze. Din aceste motive, profesorii de muzică aspiranți trebuie să fie proactivi pe piața forței de muncă.
  • Începeți să aplicați pentru locuri de muncă înainte de a absolvi. Acest lucru poate dura mult timp, deci trebuie să aveți răbdare.
  • Pregătiți-vă să fiți relocați. Piața este atât de nesigură încât este posibil să nu găsiți locul de muncă în locul preferințelor dvs.
 • Imaginea intitulă Efectuați muzica electronică Pasul 12
  2
  Faceți-vă un candidat atractiv. Deoarece există mai mulți candidați decât locuri de muncă, trebuie să găsiți o modalitate de a vă distinge de ceilalți.
 • Țineți-vă propriul talent muzical. Veți fi mai bine pregătiți să educați alți oameni dacă păstrați emoția interpretării și îmbunătățirii abilităților în mod constant.
 • Pe măsură ce lucrați la abilitățile dvs., asigurați-vă că le extindeți. Pe o astfel de piață competitivă, un cantaret talentat, saxofonist și improvizator va fi un candidat mai atractiv decât o persoană care nu poate face decât unul dintre aceste lucruri.
 • Păstrează-te cu tehnologia. Acest lucru nu numai că a creat noi modalități de a produce muzică, ci și noi metode de predare a acesteia.
 • Imaginea intitulată Găsiți un pas înaintea profesorului de pian 12
  3
  Luați în considerare predarea lecțiilor de muzică privată. Indiferent dacă se datorează cerințelor financiare sau preferințelor dvs., mulți profesori de muzică încearcă să ofere lecții private. Predarea în casă sau studiu vă poate oferi un program mai flexibil, posibilitatea de a vă conecta cu studenții în mod individual și posibilitatea de a lucra cu persoane de diferite vârste, abilități și niveluri. Cu toate acestea, rețineți că există și dezavantaje.
 • Nu există nici un proces de certificare obligatorie pentru persoanele care doresc să învețe muzică în particular, dar dacă locuiți în Statele Unite, este util să se știe că Asociația Națională a Profesorilor de Muzică oferă un tip de certificare.
 • De asemenea, persoanele care plătesc pentru serviciile dvs. depind de abilitățile, talentele și răbdarea dvs. Dacă nu le poți da ceea ce au nevoie, ei pot căuta un alt profesor.
 • Dacă sunteți un interpret, ar fi mai ușor să echilibrați eseurile și prezentările cu programul de învățământ privat. De asemenea, puteți decide câte studenți doriți să îi învățați.
 • Cu toate acestea, trebuie să creați lecții individuale pentru fiecare elev. Deși este posibil să se elibereze să nu trebuiască să fie ghidată de un curriculum, poate fi și consumatoare de timp.
 • Nu puteți conta pe un salariu fix ca și profesorii de școală (cel puțin nu în fiecare an).
 • Afacerea dvs. va crește, în mare parte, datorită referințelor bune.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă muzică de pe iTunes în Windows Movie MakerCum se adaugă muzică de pe iTunes în Windows Movie Maker
  Cum se adaugă melodii MP3 pe un PS3Cum se adaugă melodii MP3 pe un PS3
  Cum se adaugă muzică în SnapchatsCum se adaugă muzică în Snapchats
  Cum să adăugați muzică la o prezentare PowerPointCum să adăugați muzică la o prezentare PowerPoint
  Cum să copiați muzică pe un dispozitiv FlashCum să copiați muzică pe un dispozitiv Flash
  Cum să dezactivați biblioteca de muzică iCloudCum să dezactivați biblioteca de muzică iCloud
  Cum se descarcă muzică de pe BlackberryCum se descarcă muzică de pe Blackberry
  Cum se descarcă muzică pe PSPCum se descarcă muzică pe PSP
  Cum de a extrage muzică de pe iPod cu iTunesCum de a extrage muzică de pe iPod cu iTunes
  Cum să salvați muzică de pe o pagină MySpace fără a utiliza butonul de descărcareCum să salvați muzică de pe o pagină MySpace fără a utiliza butonul de descărcare
  » » Cum să devii un profesor de muzică

  © 2011—2020 ertare.com