Cum să devii un jurnalist auto

Jurnaliștii auto au responsabilitatea de a raporta și critica noile mașini și evoluțiile din industria autovehiculelor. Acestea conduc adesea automobile noi și oferă opinii consumatorilor prin intermediul revistelor, buletinelor informative, ziarelor, site-urilor web și a radiodifuzorilor, cum ar fi televiziunea și radioul. Jurnaliștii auto sunt scriitori excelenți care au cunoștințe extinse despre automobile și o relație excelentă cu analiștii din industrie. Pentru a deveni un profesionist în acest domeniu, trebuie să studiați mai întâi jurnalismul și scrisul. De asemenea, trebuie să înveți tot ce puteți despre industria auto.

pași

Imaginea intitulată Deveniți un jurnalist de automobile Pasul 1
1
Luați cursuri de jurnalism. Nu este nevoie să obțineți un grad de colegiu, dar vă poate ajuta să vă stabiliți ca un copywriter profesionist. Chiar dacă nu obțineți o diplomă, luați toate jurnalismul și scrieți orele pe care le puteți.
 • Scrieți pentru ziarul sau revista școlară. Obțineți toate creditele de publicare pe care le puteți studia în timpul studiului. Acesta vă va ajuta să trimiteți probele de scris atunci când vă căutați un loc de muncă.
 • Imagine cu titlul Deveniți un jurnalist de automobile Pasul 2
  2
  Studiați știrile despre automobile. În timp ce vă pregătiți să continuați cursa, citiți tot ce puteți despre industria auto. Cele mai cunoscute publicații sunt Car & Driver, Motor Trend și Știri despre automobile.
 • Verificați ziarul local. Unele ziare au încă o secțiune de mașină. Verificați-le în fiecare săptămână. Dacă ziarul local nu are o secțiune de mașină, verificați Detroit Free Press sau Los Angeles Times pentru a găsi știri de pe cele două dintre cele mai mari piețe existente.
 • Imagine cu titlul Deveniți un jurnalist de automobile Pasul 3
  3
  Participați la spectacole de mașini. În fiecare an există mari expoziții în Los Angeles, Las Vegas, Detroit, Chicago, New York, New Jersey, precum și pe plan internațional. Este posibil să existe și o mică expunere în zona în care locuiți.
 • Discutați cu jurnaliștii și experții din industrie. Introduceți-vă și comentați despre mașini, știri recente și arta de a scrie despre subiect. Show-urile auto sunt o modalitate foarte bună de a construi relații și de a face contacte valoroase.
 • Imagine cu titlul Deveniți un jurnalist de automobile Pasul 4
  4
  Aflați ce puteți despre inginerie. Unii jurnaliști auto își încep cariera ca ingineri mecanici. Dacă aveți experiență tehnică, puteți produce articole despre o varietate largă de subiecte.
 • Image cu titlul Deveniți un jurnalist de automobile Pasul 5
  5
  Urmăriți evenimentele cu motor sport. Carierele reprezintă o componentă importantă a știrilor despre automobile. Trebuie să înveți cine sunt atleții importanți, mașinile pe care le conduc și ce vehicule trebuie să posede pentru a atinge viteze extreme.
 • Imagine cu titlul Deveniți un jurnalist de automobile Pasul 6
  6
  Pregătiți-vă să faceți o muncă independentă. Locurile de muncă sunt foarte competitive în reviste și site-uri web. Este foarte probabil că va trebui să vă începeți cariera ca lucrător independent.
 • Trimiteți articole și rapoarte la cât mai multe locuri, inclusiv reviste pentru bărbați și publicații pentru stilul de viață. Scrieți despre ceea ce sunteți interesat în știrile auto, astfel încât să puteți arăta pasiunea și inteligența pe care o aveți despre subiect.
 • Scrieți o varietate de articole, inclusiv opiniile, criticile, interviurile și prezentările.


 • Image cu titlul Deveniți un jurnalist de automobile Pasul 7
  7
  Studiați modul în care funcționează industria auto. Urmăriți calendarul emisiunilor, lansărilor și evaluărilor produselor.
 • Imaginea intitulată Deveniți un jurnalist de automobile Pasul 8
  8
  Dezvoltați o insensibilitate Editorii sunt adesea foarte critici. Dacă sunteți scriitor independent, publicațiile și articolele dvs. pot fi respinse sau ignorate. Învață să fii perseverent și să rămâi motivați.
 • Imagine cu titlul Deveniți un jurnalist de automobile Pasul 9
  9
  Mențineți un program flexibil. În calitate de jurnalist auto, veți fi foarte ocupat și veți călători în mod constant.
 • Imagine cu titlul Deveniți un jurnalist de automobile Pasul 10
  10
  Dezvoltați-vă portofoliul. Colectați toate lucrările pe care le-ați publicat sau link-urile către articole pe internet. Atașați-le la curriculum-ul dvs., care ar trebui să evidențieze studiile universitare și experiența pe care o aveți în domeniul jurnalistic.
 • Image cu titlul Deveniți un jurnalist de automobile Pasul 11
  11
  Căutați un loc de muncă ca editor Este dificil să găsiți un loc de muncă în calitate de editor, dar să păstrați legătura cu editorii publicațiilor și site-urile pe care doriți să le lucrați. Cereți-le să vă informeze când este disponibilă o poziție.
 • sfaturi

  • Dezvoltați relații bune cu editorii. Ei sunt cei care vă pot ajuta cel mai mult să vă avansați cariera.
  • Îmbunătățiți-vă munca prin experiență. Vizitați atelierele auto. Fă-ți prieteni cu pasionații de mașini.
  • Aflați mai multe despre fotografie. Trebuie să faceți fotografii cu mașini, mai ales dacă lucrați independent.

  avertismente

  • Jurnaliștii independenți pot lucra pentru a trăi foarte bine, dar rareori au un venit stabil. Trebuie să aveți flexibilitate și răbdare pentru a reuși.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se scrie o recenzie a unui joc videoCum se scrie o recenzie a unui joc video
  Cum de a face o chuza în Grand Theft Auto IVCum de a face o chuza în Grand Theft Auto IV
  Cum se fac rulouri cu făină de auto-fermentareCum se fac rulouri cu făină de auto-fermentare
  Cum să vă aventurați în industria muzicalăCum să vă aventurați în industria muzicală
  Cum să obțineți un cod de reducere pentru a închiria o mașinăCum să obțineți un cod de reducere pentru a închiria o mașină
  Cum de a atrage atenția asupra unei cărți publicate de sineCum de a atrage atenția asupra unei cărți publicate de sine
  Cum să obțineți un post de fotograf în ziarCum să obțineți un post de fotograf în ziar
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii scriitor tehnicCum să devii scriitor tehnic
  Cum să dezvolți o carieră profesională în turismCum să dezvolți o carieră profesională în turism
  » » Cum să devii un jurnalist auto

  © 2011—2020 ertare.com