Cum să obțineți un post de fotograf în ziar

În timp ce suntem în era digitală, în care oamenii de știri de pe internet, televiziune și aplicații mobile, ziare rămân o modalitate importantă de a distribui informații și de jurnalism de calitate. Astfel, fotografi joaca un rol important atunci când vine vorba de a spune știri prin furnizarea unui element vizual, deoarece, la urma urmei, „o imagine valorează cât o mie de cuvinte.“ Aflați cum puteți obține un loc de muncă ca fotograf în acest domeniu provocator și dinamic.

pași

Metoda 1
Perfectați-vă abilitățile de fotografiere

Imagine intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Pasul 1
1
Pregătiți-vă pentru colegiu. Introduceți un colegiu care are un program de fotografiere sau jurnalism grafic, obținând note bune în liceu și participând la cât mai multe cursuri de fotografie extracurriculară și jurnalism posibil. Participați la ziarul școlii sau într-un grup de fotografie sau un club, faceți un stagiu într-un ziar sau lucrați ca asistent cu un lucrător auto-muncitor local.
 • Imagine intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Pasul 2
  2
  Participați la universitate pentru a afla mai multe despre jurnalismul grafic. Obțineți o diplomă universitară într-un domeniu legat de fotografie (în mod ideal jurnalistică grafică) pentru a obține aptitudinile și pregătirea necesare pentru cele mai multe locuri de muncă de bază în jurnalismul grafic. Este important să obțineți abilități de fotografie tehnică și artistică, precum și o bună înțelegere a jurnalismului și a știrilor. Cu toate acestea, nu veți avea nevoie neapărat de o diplomă universitară pentru a efectua în industrie.
 • Dacă universitatea dvs. nu preda jurnalism grafic, încercați să vă specializați în fotografie și să efectuați studii complementare în jurnalism sau comunicări sau invers.
 • Dacă a trecut ceva timp de cand ai absolvit sau de când ați luat fotografii pentru o clasă sau de muncă, încercați să luați un atelier sau individuale, în scopul de a reîmprospăta memoria și abilitățile de curs.
 • Imaginea intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Pasul 3
  3
  Concentrați-vă pe abilitățile specifice pentru slujbă. Indiferent dacă sunteți în clasă sau pe cont propriu, învățați și perfecționați abilitățile de bază pe care majoritatea descrierilor de posturi le solicită în jurnalismul grafic. Concentrați-vă pe domeniile fotografiei și jurnalismului, cum ar fi:
 • jurnalism grafic electronic
 • comunicare vizuală
 • ediție vizuală
 • acoperire de presă
 • abilități de intervievare
 • jurnalistică
 • Imaginea intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Pasul 4
  4
  Obțineți o echipă de calitate. Investește în echipamente fotograficice de calitate și profesională, inclusiv un corp bun al camerei, un obiectiv cu unghi larg și un obiectiv teleobiectiv. Efectuați cercetări pentru a găsi echipamente uzate sau modele vechi cu aceleași funcții principale ca cele mai noi.
 • Prin intermediul muncii puteți avea acces la camere și accesorii - cu toate acestea, veți fi mai stabili și mai atrăgători în calitate de candidat la un loc de muncă dacă sunteți pregătit cu tot echipamentul.
 • Imaginea intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Pasul 5
  5
  Participați la evenimente și ajungeți la practică. Verificați calendarele evenimentelor locale și participați, obțineți-vă împreună cu un fotojurnalist într-un loc de muncă sau pur și simplu mergeți în orașul sau orașul dvs. pentru a practica fotografiile în evenimentele pe care le vedeți. Încercați să vă imaginați povestirea completă a evenimentului doar cu fotografiile dvs. Practicați scrierea de legende sau rezumate de știri mici pentru a însoți fotografiile și, dacă doriți, arătați-le unui fotojurnalist cu experiență pentru a vă da părerea lor.
 • Imagine intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Step 6
  6
  Concentrează-te pe oameni. Distingeți-vă de fotografi amatori concentrându-vă mai mult pe oameni decât pe obiecte sau pe scena generală a unui eveniment. Fiți îndrăzneți și nu vă fie frică să vă apropiați de oameni pentru a vă capta expresiile faciale și pentru a vă lua mai mult în timpul evenimentului.
 • Imagine intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Pasul 7
  7
  Rămâneți actualizat. Țineți cont de progresele înregistrate în noile modele de camere, lentile și alte echipamente fotografice. Investigați avantajele și dezavantajele noilor funcții și luați în considerare salvarea pentru noile modele sau încercați una pe care o puteți obține pentru a vă închiria sau împrumuta de la un alt fotograf.
 • Metoda 2
  Pregătește-te pentru o slujbă

  Imaginea intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Step 8
  1
  Faceți un portofoliu. Arătați o colecție cu cele mai bune fotografii ale dvs. într-un album fizic sau digital. Reglați-vă la un fundal complet alb sau negru pentru a vă afișa fotografiile acolo. Aveți posibilitatea să aveți o pagină web simplă, dar bine concepută, unde să aveți portofoliul și informațiile de contact, precum și cartea dvs. de vizită pentru ao distribui. În acest fel, oamenii vă pot găsi cu ușurință munca.
 • Imagine intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Pasul 9


  2
  Participați la asociații profesionale. Deveniți membru al unei asociații profesionale de fotografie, de exemplu, Asociația Națională de Fotografi ai Presei (Asociația Națională a Reporterilor Grafici), Societatea Americana de Fotografi de Media sau Societatea Americana de Fotografi de Media Asociația Internațională de Fotografi Liberi (Asociația Internațională a Fotografilor Independenți). Utilizați aceste asociații pentru a vă conecta cu alți reporteri grafici și pentru a găsi locuri de muncă și alte resurse utile.
 • Imaginea intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Pasul 10
  3
  Luați în considerare lucrul autonom. Începe o companie ca lucrător independent pentru a lucra cu mai multe publicații diferite, în calitate de antreprenor independent. Aceasta este o practică foarte frecventă, deoarece tot mai mulți fotografi sunt concediați din ziarele tipărite în declin. Ca lucrător care desfășoară o activitate independentă, trebuie să cunoașteți bine compania și să vă adaptați la diferite stiluri de ziare.
 • Pentru a fi un fotograf cu normă întreagă, trebuie să aveți abilități de afaceri, cum ar fi marketingul, publicitatea, contabilitatea și relațiile cu clienții, deoarece vă veți administra propria companie. Luați în considerare luarea unei clase de afaceri dacă încă nu aveți aceste abilități.
 • Image titled Ia un loc de muncă ca un fotograf pentru o ziar Pasul 11
  4
  Căutați locuri vacante. Rămâneți acordat anunțurilor locale într-un ziar sau online, pentru a vedea deschideri pentru fotojurnaliști, fie cu normă întreagă, fie prin contract.
 • Imagine intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Step 12
  5
  Arătați-vă munca Stabiliți legătura cu fotojurnaliștii și cu alți lucrători din industrie prin intermediul universității, al cluburilor sau al altor grupuri. Arătați fotografiile dvs., în special cele care au legende sau știri scurte și convingătoare. Cereți-le sfatul și criticile. Este posibil ca ei să vă poată informa, de asemenea, despre noi oportunități sau chiar să vă ofere o poziție disponibilă dacă vă plac munca.
 • Metoda 3
  Ia-ți un loc de muncă

  Imagine intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar 13
  1
  Postulați cu a curriculum vitae, portofoliu și scrisoare de intenție. Urmați instrucțiunile din descrierea postului vacantului vacant la care aplicați. Trimite-ți curriculum vitae bine scris și format, împreună cu o scrisoare de intenție care ilustrează de ce doriți acel loc de muncă și de ce ați fi cel care se potrivește cel mai bine la fel. Trimiteți o copie fizică sau digitală a portofoliului dvs.
 • Imagine intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Pasul 14
  2
  Faceți o investigație despre ziar. Pentru orice ziar în care doriți să lucrați, citiți sau edițiile revizuite site-ul lor pentru a vedea ce fel de povești care, de obicei, scrise și stilul de fotografie la care sunt obișnuiți. Încercați să arate o parte din munca ta, care reflectă mai mult stilul de ele, cu toate acestea, să fie, de asemenea, autentic stil propriu și să nu fie frică să-i surprindă cu ceva ce n-am mai văzut până acum.
 • Imagine intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Pasul 15
  3
  Treceți la un interviu și întâlniți personalul. Ajungeți la timp pentru un interviu dacă vă cer să mergeți la birourile ziarelor pentru asta. Rochie profesională, pregătiți-vă să răspundeți la întrebările frecvente despre experiența dvs. și să lucrați în fotografie și să aveți întrebări pregătite pentru personalul ziarului și astfel veți fi pregătit pentru interviu.
 • Imagine intitulată Obțineți o slujbă ca fotograf pentru o ziar Step 16
  4
  Fii persistent. Chiar dacă nu obțineți locul ideal în primul ziar pe care alegeți să îl aplicați, urmați-vă scopul. Continuați să revizuiți paginile ofertelor de locuri de muncă și să discutați cu alți fotografi și jurnaliști pentru a vă contacta și a fi primul care știe despre noile oportunități. Continuați să vizitați editorii pentru a le arăta imagini noi așa cum le aveți, mai ales dacă știți că unul dintre fotografii dvs. se va retrage în curând.
 • sfaturi

  • Investiți ceva timp și bani într-o pagină web simplă în care ați pus un portofoliu curat al muncii dvs. Luați în considerare crearea unui blog sau a unei alte prezențe online pentru a vă vedea fotografiile.
  • Este posibil să aveți nevoie de un alt loc de muncă cu fracțiune de normă în plus față de postul dvs. de freelance ca fotojurnalist - totuși, pe măsură ce vă veți stabili, veți putea obține tot mai multe proiecte exclusiv în industrie.
  • Luați în considerare dezvoltarea într-o specialitate sau nișă unde puțini pot face fotografii și pot găsi o poveste. Urmăriți povestirile despre imigranți dacă vorbiți altă limbă sau faceți fotografii despre viața într-o rezervare americană dacă aveți acces și permisiune.

  avertismente

  • Evitați distorsionarea, manipularea prea mult sau plagierea fotografiilor pe care le arătați în portofoliul dvs. Experți și fotografi experimentați pot detecta acele detalii și care vă vor afecta credibilitatea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii un fotograf profesionistCum să devii un fotograf profesionist
  Cum sa alegi intre diferite stiluri de fotografie pentru nuntaCum sa alegi intre diferite stiluri de fotografie pentru nunta
  Cum să faci bani cu fotografie digitalăCum să faci bani cu fotografie digitală
  Cum sa faci un cravat cadou cu ziarulCum sa faci un cravat cadou cu ziarul
  Cum să începeți o afacere de fotografieCum să începeți o afacere de fotografie
  Cum să obțineți un loc de muncă ca fotografCum să obțineți un loc de muncă ca fotograf
  Cum să devii un fotograf independentCum să devii un fotograf independent
  Cum să devii un jurnalist autoCum să devii un jurnalist auto
  Cum să devii un animator pe computerCum să devii un animator pe computer
  Cum sa devii un fotograf de nuntaCum sa devii un fotograf de nunta
  » » Cum să obțineți un post de fotograf în ziar

  © 2011—2020 ertare.com