Cum să gândești ca un bărbat

Dacă bărbații sunt de pe Marte și femeile sunt de la Venus, nu este ciudat că ambele sexe au probleme să înțeleagă ce gândește celălalt. Băieții și fetele primesc o educație diferită și care poate face o mare diferență în modelele lor mentale atunci când ajung la maturitate. Dacă doriți să înțelegeți mai bine perspectiva unui bărbat sau dacă doriți doar să faceți un experiment distractiv, aici sunt câteva idei pe care le puteți lua în considerare.

pași

Metoda 1
Gândește-te ca un bărbat la serviciu

Imagine cu denumirea Gândește-te ca un om Pasul 1
1
Nu te mai gândi la colegii tăi ca și cum ar fi prietenii tăi. Bărbații apreciază sentimentele și gândurile oamenilor apropiați de ei, dar tind să-și facă griji mai puțin despre colegi și cunoștințe. Cu toate acestea, femeile se așteaptă la deschidere, egalitate și onestitate de la toți oamenii cu care aceștia petrec mult timp, inclusiv colegii. Într-un loc de muncă ierarhic standard, aceasta va duce la dezamăgirea și confuzia femeilor.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un om Pasul 2
  2
  Spune ce simți tu. Fie că vă aflați într-o întâlnire departamentală, fie că discutați cu o echipă mică, exprimați ceea ce vă simțiți grupului. Bărbații tind să vorbească mai des în grupuri mari pentru a-și păstra statutul social și pentru a-și demonstra abilitățile verbale. Spuneți o poveste, faceți o glumă sau prezentați un raport care să vă demonstreze competența în oratorie și stăpânirea faptelor.
 • Deși femeile sunt, de obicei, considerate comunicatori buni, adevărul este că aceștia comunică într-un mod care facilitează prietenia. Într-un loc de muncă competitiv, acest lucru poate fi dăunător. Când vorbește, bărbații iau mai puține pauze și sunt mai puțin interesați de modul în care se simt ascultătorii lor.
 • Imagine intitulată Gândiți-vă ca un om Pasul 3
  3
  Analizați situațiile în mod obiectiv. Bărbații consideră că este ușor să renunți la sentimente pentru a lua decizii practice numai pe baza faptelor. Dimpotrivă, femeile au tendința de a lua decizii în funcție de modul în care se simt alții și de propria lor intuiție. Utilizați tabele, grafice și date fiabile atunci când luați o decizie de afaceri.
 • Imagine intitulată Gândește-te ca un om Pasul 4
  4
  Nu vă fie teamă de STEM. De la o vârstă fragedă, oamenii învață că matematica, știința și tehnologia sunt masculine, în timp ce artele sunt feminine. Întrebați ideea că genul este un impediment pentru abilitățile dvs. STEM. Citiți știrile despre știință, urmăriți un episod din Cosmos și încercați noi gadget-uri tehnologice, jocuri și aplicații. Dacă sunteți student, înscrieți-vă pentru o clasă de științe sau matematică.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un om Pasul 5
  5
  Aflați care sunt limitele și capacitățile dvs. Dacă vă deranjează să faceți un proiect sau faceți o mică favoare unui colaborator, este mai bine să spuneți dacă nu o puteți face (sau, pur și simplu, dacă nu doriți). Oamenii nu cred prea mult înainte de a respinge prea multe sarcini. Pe de altă parte, dacă doriți o creștere, o nouă poziție în compania dvs. sau o responsabilitate mai mare, spuneți-i în mod explicit pe supervizor că asta vă interesează. Nu vă fie frică să fiți considerați exigenți sau agresivi.
 • Femeile au adesea probleme în a spune nu la responsabilități suplimentare, deoarece nu doresc să fie percepute ca leneși și au un interes autentic în a ajuta pe alții. Pentru a gândi ca un om, depășiți aceste tendințe și înțelegeți că vorbirea nu este un semn al puterii și al respectului față de voi înșivă, dar nu și în lenea.
 • Barbatii cred ca merita salariile si cresterile pe care le cauta. Fii atent și crede în tine când te gândești să cauți o creștere sau să negociezi salariul tău. Acționați ca și cum ați simți că aveți dreptul să cereți acest lucru.
 • Metoda 2
  Gândește-te ca un bărbat într-o relație

  Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un om Pasul 6
  1
  Comunicați deschis și cinstit. Femeile dans adesea în jurul unei teme sau se exprimă în moduri mai subtile decât bărbații. Pe de altă parte, bărbații au mai multe șanse să își exprime gândurile în mod direct și fără întârziere. Distribuiți ceea ce credeți, fără ambiguități. Nu dați indicii despre o problemă sau o problemă. Fii direct și spune exact ceea ce crezi și simți.
  • Fii cinstit cu tine insuti, precum si cu partenerul tau. Dacă sunteți interesat să vă urmați relația la nivelul următor, spuneți partenerului dvs. O altă opțiune este că, dacă doriți să mențineți o relație casuală, trebuie să vă asigurați că sunteți împreună cu partenerul dvs. în sincronizare.
  • Barbatii tind sa vorbeasca mai putin in privat decat in public. Încercați să stabiliți o relație cu alți oameni care să facă lucruri în loc să vorbească pur și simplu despre aceste lucruri.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un om Pasul 7
  2


  Exerseaza-ti abilitatile spatiale. Bărbații sunt mai buni decât femeile să-și imagineze și să-și amintească obiecte sau spații noi. Aceasta deoarece creierul masculin are o regiune parietală mai subțire (zona creierului care procesează informațiile vizuale).
 • Realizarea unui model, construirea unui set Lego sau practicarea unui sport, cum ar fi fotbalul, vă va ajuta să gândiți într-un mod mai spațiu. Puteți, de asemenea, să desenați harta unui loc cu care sunteți familiarizați.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un om Pasul 8
  3
  Nu vă faceți griji, fiți fericiți. Atât bărbații cât și femeile se îngrijorează, dar femeile sunt mai predispuse să continue să se îngrijoreze mult timp după ce bărbații au încetat să mai facă acest lucru. Pentru a gândi ca un om, trebuie să puneți deoparte probleme mici în relații, probleme de familie sau dificultăți la locul de muncă pe care nu le puteți rezolva.
 • Pentru a stresa mai puțin, trebuie să vă rezervați un timp pentru preocupările dumneavoastră. Opriți navigarea pe Internet pentru o vreme și obțineți mai mult exercițiu. De asemenea, ați putea găsi ceva care necesită un angajament activ pentru a vă distrage atenția, cum ar fi citirea unei cărți sau pictarea unei imagini.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un om Pasul 9
  4
  Arătați-vă independența Deși oamenii doresc să se simtă dorit, ei doresc, de asemenea, să știe că partenerul lor poate avea grijă de ei înșiși. Barbatii sunt crescuti sa actioneze si sa se gandeasca independent. Demonstrarea faptului că vă puteți îngriji de sine la locul de muncă și în viața socială va crește încrederea în sine și îi va face pe alții să știe că sunteți o persoană capabilă și independentă.
 • Siguranța financiară ar putea fi suficientă pentru a vă face să vă simțiți independenți și să trăiți o viață independentă. Femeile sunt de multe ori de așteptat să ofere doar un venit complementar și să se concentreze asupra copiilor, în timp ce bărbații acționează ca sprijin principal. Creați o bază financiară solidă pentru a vă construi o viață independentă.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un om Pasul 10
  5
  Țineți emoțiile sub control. Dacă primul dvs. instinct este de a țipa, plânge sau exploda într-un tantru, nu o faceți. Aveți răbdare până la zece și încercați să abordați conversația sau problema într-un mod diferit. Femeile au mai multe circuite creier dedicate exprimării și amintirii emoțiilor, astfel că relaxarea instinctului emoțional este un pas important în gândirea ca un om.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un om Pasul 11
  6
  Utilizați fizicul în relațiile dvs. romantice. Atingerea poate exprima sentimente în moduri pe care cuvintele nu le pot face. Bărbații, în comparație cu femeile, au mai mult de două ori spațiul creierului alocat gândurilor sexuale. Afecțiunea fizică este o modalitate bună de a vă clarifica intențiile și de a arăta partenerului că o iubești.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un om Pasul 12
  7
  Uitați detaliile. Femeile, spre deosebire de bărbați, tind să repare sau să-și amintească momentele mici. Bărbații ignoră sau uită rapid lucruri precum lupte, comentarii improvizate sau lipsa de respect. Încercați să nu observați experiențele negative și să fiți dispuși să uitați.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un om Pasul 13
  8
  Concentrați-vă mai puțin pe aspectul dvs. Femeile sunt înconjurate de mesaje invazive care ar trebui să arate perfect. Bărbații nu sunt bombardați cu același tip de presiune pentru a se adapta la un nivel superficial de frumusețe și, ca rezultat, tind să aibă o imagine mai bună a corpului. Pentru a gândi mai mult ca un bărbat, învățați să vă acceptați aspectul sau corpul. Nu vă faceți griji cu privire la imperfecțiunile dumneavoastră.
 • Stați în fața oglinzii cu picioarele în afară și spuneți următoarele: "Sunt fantastic". Fă-o în fiecare zi până când te convingi că e adevărat.
 • sfaturi

  • Creierul este extrem de plastic. În timp, puteți schimba una sau toate atitudinile, credințele și tendințele dvs. mentale.
  • Hormonii joacă un rol-cheie în determinarea tiparelor de gândire și de comportament masculin și feminin.

  avertismente

  • Nu există o cale corectă de a gândi ca un bărbat. Barbatii sunt extrem de variabili in timp si spatiu. Amintiți-vă că nu trebuie să stereotipați modul de gândire al oamenilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se determină sexul unui pește bettaCum se determină sexul unui pește betta
  Cum să distingi o muște de fructul unui bărbatCum să distingi o muște de fructul unui bărbat
  Cum se identifică olimpii de sex masculin și femininCum se identifică olimpii de sex masculin și feminin
  Cum sa iubesti un barbat CapricornCum sa iubesti un barbat Capricorn
  Cum să afli dacă ești lesbiană sau nuCum să afli dacă ești lesbiană sau nu
  Cum să flirtezi cu un bărbat mai în vârstăCum să flirtezi cu un bărbat mai în vârstă
  Cum să oprești așteptarea pentru Frumosul PrințCum să oprești așteptarea pentru Frumosul Prinț
  Cum să nu mai hrănesc alte femeiCum să nu mai hrănesc alte femei
  Cum să te îndrăgostești de un bărbat GemeniCum să te îndrăgostești de un bărbat Gemeni
  Cum să găsești un om bunCum să găsești un om bun
  » » Cum să gândești ca un bărbat

  © 2011—2020 ertare.com