Cum să aplicați pentru un loc de muncă

Pentru a obține treaba viselor, uneori trebuie să fiți dispuși să o cereți. Indiferent dacă doriți să vă intensificați cariera sau să faceți doar câteva ore suplimentare în timpul vacanțelor de vară, este important ca forma dvs. de prezentare să facă o impresie deosebită potențialului angajator. Trebuie să depuneți eforturi pentru a vă vedea cât mai bine, pentru a vă exprima în mod eficient și a arăta o atitudine pozitivă și perseverentă pentru a fi considerată o opțiune bună pentru acel loc de muncă.

pași

Metoda 1
Obțineți lucrarea dorită

Imaginea intitulată
1
Vorbiți cu persoana potrivită. Faceți niște cercetări pentru a afla cine face deciziile de angajare în compania pentru care doriți să lucrați. În companii private și mici poate fi același proprietar și în marile corporații, un ofițer de resurse umane sau un director de personal. Prezentarea dvs. pe canalul de comunicare adecvat este primul pas în obținerea unui interviu.
 • În majoritatea locurilor de muncă din magazin sau serviciu, puteți introduce și cere o întâlnire cu administratorul.
 • Dacă aveți un prieten sau o cunoștință care lucrează pentru companie, întrebați-l dacă vă poate da sfaturi sau vă poate ajuta să faceți o întâlnire cu unul dintre superiori.
 • Imaginea intitulată Răspundeți întrebărilor interviului Pasul 1
  2
  Fii direct. Odată ce aveți ocazia de a vorbi cu cineva cu o anumită influență, spuneți-i clar că sunteți interesat să lucrați pentru compania lor. Arătați-i că sunteți dispuși, entuziaști și gata să muncească din greu.
 • Cheia este să fii asertiv, dar să nu forțezi situația. Nu cereți nimic de la un angajator sau credeți că aveți dreptul la tot.
 • Începe cu o expresie ca "Cred că aș putea fi cineva potrivit pentru compania dvs." sau "Cred că ideile și aspirațiile mele pot fi foarte utile în operațiunile companiei tale".
 • Imaginea intitulată Obțineți un job rapid Pasul 9
  3
  Trimiteți un e-mail Asigurați-vă că vă atașați CV-ul, o scrisoare de intenție originală care explică motivul pentru care sunteți interesat de locul de muncă și un link către anunțul poziției vacante dacă a fost postat pe Internet. Astăzi, majoritatea companiilor consolidate sunt informate despre potențialii angajați pe cale electronică, deci aceasta ar fi prima dvs. ocazie de a intra în contact cu persoane pentru care ați putea lucra în viitor. Trimiterea unui e-mail direct către un angajator este mult mai plăcută decât atârnarea masivă a CV-ului dvs. pe mai multe site-uri web dedicate căutării de locuri de muncă.
 • Fii explicit în scopul e-mailului scriind ceva de genul "Post pentru editor șef" în linia de subiect".
 • Fiți întotdeauna cordial, profesionist și rapid în corespondența dvs. prin e-mail. Supervizorii responsabili cu angajarea acordă o atenție deosebită modului în care potențialii angajați comunică.
 • Imagine cu titlul Delegat Pasul 11
  4
  Programați o întâlnire. Uneori, persoana care oferă slujba poate fi un prieten al familiei, o cunoștință sau un fost asociat de afaceri. În acest caz, va fi bine să vă întâlniți cu această persoană într-un mod ocazional pentru a vedea detaliile postului. Găsiți un moment care să se potrivească programului angajatorului și să vă pregătiți să vă spun câteva lucruri despre dvs. și despre ceea ce căutați acum.
 • Faceți o întâlnire cu angajatorul, sunând la el sau vorbind cu el personal și în avans.
 • Deși interviul nu este formal, trebuie să vă propuneți să ajungeți devreme și să arătați prezenți.
 • Nu presupuneți că aveți poziția garantată doar pentru că știți pe cineva. Trebuie să tratați această programare cu același respect și considerație cu care ați trata orice altă situație de natură profesională.
 • Metoda 2
  Ieșiți de la angajator

  Imagine cu titlul Interviu cu o slujbă bună Pasul 8
  1
  Prezentați-vă abilitățile Descrieți profilul și experiența dvs. în domeniu. Includeți un rezumat al istoricului dvs. profesional recente, precum și studii relevante și oportunități de voluntariat. Nu presupuneți că persoana angajată va recunoaște importanța abilităților dvs. imediat, așa că lăsați-l să vadă cum vor fi utile.
  • Nu vă dedicați doar recitării a ceea ce există în curriculum. Explicați-i angajatorului modul în care aceste calificări pot fi aplicate și adaptate: "După cum puteți vedea, cei patru ani de învățătură mi-au oferit o experiență valoroasă în lucrul cu grupuri de toate vârstele".
  • Dacă nu aveți nici o experiență despre care să puteți vorbi, concentrați-vă asupra aspectelor personalității pe care credeți că le-ați făcut potrivite pentru această poziție.
 • Imagine cu titlul A avea un interviu de lucru bun Pasul 7
  2
  Afișați utilitatea. Nu așteptați până când sunteți angajat pentru a începe să fiți valoros pentru companie. Fii proactiv și spune-i contactului sau intervievatorului exact ce fel de lucruri vei contribui. Acest lucru va arăta inventivitatea pe care o aveți și va clarifica faptul că ați considerat în mod serios ideea ocupării poziției în cauză.
 • Convingeți angajatorul cu o idee despre creșterea productivității, un exemplu de document scris sau un exemplu de program pe care l-ați ajutat să îl dezvoltați.
 • Acesta poate fi la fel de simplu ca menționând realizările din trecut, cum ar fi „În ultimul meu loc de muncă, am ajutat reforma noul program de formare pentru angajați“ sau implică realizări viitoare, cum ar fi „Vreau să văd cum să lucreze într-o bucătărie mai organizat mă va ajuta pentru a-mi îmbunătăți calitățile de bucătar ".
 • Oferind un exemplu de tipul de muncă pe care o puteți face vă poate ajuta să vă arătați abilitățile practice și compania se va simți încrezătoare în decizia de a vă angaja.
 • Imaginea intitulată Cumpărați asigurarea pentru întreprinderile mici Pasul 15
  3
  Afișați interesul în companie. Citiți istoricul, obiectivele și produsul sau serviciile companiei pentru a vă familiariza cu ceea ce sunt dedicate. Apoi, ajustați răspunsurile pentru interviuri pentru a evidenția acele calități ale dvs. care sunt compatibile cu modelul dvs. de afaceri. Mulți angajatori vor fi mai dispuși să vă ofere o șansă dacă văd că doriți să acționați în beneficiul companiei.
 • Clarificați persoanei cu care vă întâlniți că doriți un loc de muncă în compania dvs. și nu în niciun altul.
 • Evitați să spuneți fraze precum "Am nevoie de un loc de muncă" sau "Am auzit că angajează". Veți avea o impresie mai bună dacă vă pare că sunteți în spatele unui anumit loc de muncă.


 • Imaginea intitulată
  4
  Stabiliți o conexiune reciprocă. Indicați lucrurile pe care le aveți în comun cu persoana dvs. de contact, cum ar fi un prieten apropiat sau un partener. Dacă cineva pe care îl cunoașteți a recomandat acest loc de muncă, asigurați-vă că îl numiți pe nume ca pe cineva care poate atesta abilitățile dumneavoastră. Fiind interconectată este o parte importantă a procesului de căutare de locuri de muncă, deoarece va indica faptul că sunteți o persoană în care puteți avea încredere.
 • Explicați relația pe care o aveți cu persoana dvs. de contact într-un mod care este natural. De exemplu, ați putea spune "prietena mea Cristina mi-a spus că a iubit să lucreze cu dvs." sau "Unchiul meu a fost întotdeauna un client mulțumit cu serviciul dvs.".
 • Nu vă așteptați să fiți angajat pur și simplu pentru a menționa anumiți prieteni în conversație. Trebuie să aveți posibilitatea de a obține locul de muncă pe propriile merite (având unul sau doi prieteni în comun este doar un ajutor).
 • Imagine intitulată Cumpărați asigurarea pentru întreprinderi mici Pasul 16
  5
  Vorbiți în plural. În loc să vă referim la prima persoană, folosiți cuvinte precum "noi" și "nostru". Dacă vorbești ca și cum ai fi deja parte din echipă, persoana cu care vorbești va începe să te vadă așa. Acest lucru vă va face mai probabil să închideți afacerea și să vă acordați această sarcină.
 • Rămâi acordat și vezi dacă cealaltă persoană începe de asemenea să folosească pluralul. Acesta va fi un semn bun că reușești să-l convingi.
 • Imaginea intitulată
  6
  Descoperiți cum să urmăriți. Dacă vă simțiți incomod cu ideea de a cere direct acest loc de muncă, puteți încerca să atingeți subiectul într-un alt mod. Înainte de a părăsi sau a închide telefonul, vedeți dacă este posibil să obțineți mai multe informații despre următoarea fază a procesului de angajare. Puneți întrebări cum ar fi: "Când ar fi un moment bun să le sunați înapoi și să analizați mai detaliat unele aspecte ale acestor informații?".
 • Cereți comentarii despre cum a mers sau ce ați putea face diferit data viitoare.
 • Majoritatea angajatorilor vor vedea faptul că doriți să vă pregătiți pentru următorul pas ca semn promițător.
 • Metoda 3
  Prezentați-vă într-o manieră profesională

  Imaginea intitulată Obțineți o lucrare rapidă Pasul 12
  1
  Încearcă să arate bine. Înainte de a vă prezenta la un interviu sau o întâlnire cu prietenii, faceți ceva timp pentru a alege un costum care să vă ajungă bine și este potrivit pentru această ocazie. Trebuie să fiți bine îmbrăcați, dar încercați să vă asigurați că tinuta dvs. nu este prea casuală sau extravagantă. Amintiți-vă să vă pieptezi părul, să-ți speli dinții și să ai grijă ca hainele tale să fie lipsite de praf și riduri.
  • În plus față de cele evidente, asigurați-vă că utilizați deodorant, curățați sub unghiile dvs. și radeți sau tăiați barba.
  • După cum spune o veche zicală, "îmbrăcați-vă pentru locul de muncă pe care doriți să-l primiți". Dacă arăți ca cineva care deține o anumită poziție, va fi mai ușor pentru angajatorii potențiali să vă imaginați în această poziție.
 • Imaginea intitulată Obțineți o lucrare rapidă Pasul 4
  2
  Comunicați în mod clar și eficient. Alegeți un ton relaxat și prietenos, dar în același timp profesionist. Când nu vorbiți, ascultați cu atenție, fără a întrerupe. Persoana cu care vorbești ar trebui să se simtă la fel de confortabilă cu tine, așa cum ești cu ea. Răspundeți în detaliu la întrebările pe care vi le adresează, dar rezistați dorinței de a vă lăuda sau de a vorbi extensiv despre dumneavoastră.
 • Faceți tot ce este mai bine pentru a evita stuttering, bâzâit sau folosind prea multe sunete de umplere cum ar fi "um" și "ah".
 • Dacă intenționați să vă înscrieți pentru un loc de muncă prin intermediul unui e-mail, asigurați-vă că scrieți cu ortografia corectă, punctuația și gramatica. Verificați cu atenție mesajul înainte de al trimite.
 • Imagine cu titlul Negociați o ofertă Pasul 17
  3
  Fii tenace. Nu primesti imediat un contract de munca nu inseamna ca nu o vei primi niciodata. Este posibil ca poziția specifică să nu fie încă vacantă sau persoana responsabilă să aibă nevoie de mai mult timp pentru a intervieva alți solicitanți. Urmăriți-vă prin telefon sau prin trimiterea unui e-mail după câteva zile pentru a le comunica că sunteți în continuare interesați și sperând să primiți mai multe știri de la ei.
 • Încrederea în tine însumi spune multe despre tine. Uneori, încrederea în sine poate compensa ceea ce vă lipsește în experiența directă.
 • Deși determinarea este o calitate, trebuie să învățați să acceptați un răspuns nu.
 • Nu vă descurajați dacă nu obțineți slujba. Mulțumiți celeilalte persoane pentru timpul acordat, apoi dublați-vă eforturile și asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru următoarea ocazie.
 • sfaturi

  • Fiți întotdeauna cine vă contactați compania prin apeluri, e-mailuri sau vizite directe. Nu te aștepta pe altcineva să pună întrebări pentru tine.
  • Dacă este posibil, faceți o programare pentru a vă vedea personal cu potențialul dvs. angajator. În acest fel, veți obține o idee despre personalitatea dvs. și nu doar despre cum vă uitați pe hârtie.
  • Finalizați un interviu formal întrebând dacă vor fi dispuși să vă considere poziția. Nu are rost să mergeți în jurul tufișului, știți amândoi motivul vizitei.
  • Programați o oră în care puteți discuta cu persoana în timpul programului de lucru regulat.

  avertismente

  • Nu contactați pe cineva prin numărul de telefon personal, e-mailul personal sau contul dvs. social media personal pentru a discuta problemele legate de muncă, cu excepția cazului în care ați indicat că este bine să faceți acest lucru.
  • Evitați să vă cerșați sau să vă scăpați dacă nu vi se acordă imediat loc de muncă. Această atitudine poate deranja angajatorul și te face să arăți ca un nevoiaș.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să anulați un interviu de angajareCum să anulați un interviu de angajare
  Cum să lucrezi într-o galerie de artăCum să lucrezi într-o galerie de artă
  Cum să obțineți un loc de muncă la AppleCum să obțineți un loc de muncă la Apple
  Cum să obțineți un loc de muncă în următoarele 30 de zileCum să obțineți un loc de muncă în următoarele 30 de zile
  Cum să obțineți un loc de muncă pentru care nu sunteți calificatCum să obțineți un loc de muncă pentru care nu sunteți calificat
  Cum să lași cea mai bună impresie într-un interviu de angajareCum să lași cea mai bună impresie într-un interviu de angajare
  Cum să ieșiți după interviuCum să ieșiți după interviu
  Cum să adresați o scrisoare de intențieCum să adresați o scrisoare de intenție
  Cum de a găsi un loc de muncă de vară pentru a fi studentCum de a găsi un loc de muncă de vară pentru a fi student
  Cum să vă confruntați cu un interviu pentru angajareCum să vă confruntați cu un interviu pentru angajare
  » » Cum să aplicați pentru un loc de muncă

  © 2011—2020 ertare.com