Cum să solicitați o promovare

Dacă ați lucrat în același loc de ceva timp, este posibil să aveți timp să cereți o promovare. Dar dacă vrei să ai succes când întrebi, atunci ar trebui să faci niște teme, să faci de acord cu o întâlnire și să știi exact ce vei spune (și ce nu vei spune). Dacă doriți să știți cum să cereți o promovare și să fiți recompensați pentru munca și dedicarea voastră bună, trebuie doar să urmați aceste sfaturi.

pași

Metoda 1
Pregătiți-vă să cereți o promovare

Imagine intitulată Cereți o promovare Pasul 1
1
Faceți un dosar despre activitatea dvs. în companie. Când solicitați promovarea, trebuie să fiți pregătit să oferiți detalii despre contribuțiile pe care le-ați făcut companiei, precum și pentru a justifica motivele pentru care solicitați promovarea. Dacă vă întâlniți și pur și simplu spuneți "Vreau o promovare", este puțin probabil să fiți luați în serios. Dacă doriți să planificați înainte, atunci trebuie să fiți pregătiți să explicați următoarele aspecte:
 • Faceți o listă cu toate obiectivele îndeplinite. Gândiți-vă la toate lucrurile pe care le-ați făcut pentru companie în ultimele șase luni, ultimul an sau chiar în ultimii cinci ani, în funcție de cât timp ați fost în aceeași poziție. Scrieți proiectele în care ați lucrat, obiectivele de vânzări depășite sau ideile inovatoare pe care le-ați avut și pe care le-ați adăugat companiei.
 • Este important să fiți cât de specifici puteți. Dacă puteți cuantifica exact în ce măsură aceste proiecte, vânzări sau lucrări au contribuit la companie, veți întări comanda.
 • Pregătiți-vă pentru a arăta că ați fost excepțional. Nu este suficient să spun că ați făcut o treabă bună - ceea ce ar trebui să faceți este să arătați că ați depășit așteptările.
 • Imaginea intitulată Cereți o promovare Pasul 2
  2
  Identificați poziția dorită. Mulți oameni doresc să avanseze în cadrul companiei cu o poziție importantă, dar descoperă că nu au nicio posibilă mișcare în structura acelei companii. Dacă o căutare a fost deschisă pentru a acoperi o anumită poziție, atunci puteți aplica fără probleme. Cu toate acestea, dacă în prezent nu există un post vacant, decideți asupra unei poziții din care puteți îmbunătăți compania.
 • Odată ce ați găsit poziția - sau credeți-o - va trebui să găsiți exemple pentru a dovedi că sunteți persoana potrivită pentru acest post. Dacă vrei să fii lider de echipă, arăta șefului tău cât de bine ai condus proiecte mai mici.
 • Imaginea intitulată Cereți o promovare Pasul 3
  3
  Alege momentul potrivit. Mulți oameni se tem să ceară o promovare, pentru că niciodată nu o găsesc. Ei bine, nu este momentul perfect pentru a cere o promovare, dar sunt momente mai bune decât altele. Cel mai bun moment pentru a face acest lucru este în timpul reuniunii anuale sau semi-anuale de revizuire. Este o întâlnire în care vor fi discutate obiectivele atinse și obiectivele viitoare. Dar dacă nu doriți să așteptați, iată câteva aspecte care trebuie luate în considerare:
 • Luați în considerare situația din departamentul sau echipa dvs. Te-ai alăturat recent unui alt departament și este o etapă de schimbare? În cazul în care faceți acest lucru, puteți profita de acest scenariu pentru a face parte din schimbare. Cu toate acestea, dacă departamentul dvs. reduce numărul de angajați și simțiți stresul în aer, atunci nu trebuie să faceți nici o mișcare înainte ca lucrurile să se stabilească.
 • Dacă compania dvs. trece prin momente dificile și pierde bani sau dacă dumneavoastră și colegii dvs. încercați să ajungeți la un termen limită, atunci este mai bine să așteptați să finalizați acest proiect.
 • Înțelegeți cine este șeful tău sau superior. Mulți oameni au rețeta lor de afaceri. Această rețetă este diferită pentru fiecare persoană. Determinați momentul potrivit pentru a solicita o promovare. De exemplu, dacă șeful tău este pe punctul de a lua o săptămână, este probabil într-o stare bună. Dacă tocmai ați pierdut un cont important, propunerea unei promovări în acel moment nu este cea mai convenabilă sau mai eficientă.
 • Nu așteptați ocazia perfectă pentru o lungă perioadă de timp. Dacă ați vrut să aveți conversația pentru câteva luni, dar momentul perfect nu apare, atunci este timpul să vă activați chiar dacă nu sunteți complet sigur.
 • Imaginea intitulată Cereți o promovare Pasul 4
  4
  Cereți o întâlnire Odată ce știi ce vei spune despre realizările tale, trebuie să știi ce poziție dorești și să ai sentimentul când va avea loc conversația. E timpul să începem să ne mișcăm lucrurile. Nu intra în biroul șefului tău în dimineața dimineții să-l rogi să vorbească. În schimb, întâlniți-l sau trimiteți-i un e-mail spunând că doriți să discutați cu el despre performanța și potențialul dvs.
 • Odată ce vorbești cu șeful tău, el va ști deja despre ce vrei să vorbești, așa că nu va fi surprins să audă propunerea ta.
 • Imaginea intitulată Cereți o promovare Pasul 5
  5
  Investigates. Deși nu este necesar să se spună cu exactitate cât de mulți bani doriți să colectați atunci când cereți o promovare, ar trebui să fiți pregătiți să discutați despre acest lucru dacă se va întâmpla în timpul întâlnirii. Decideți cum merită munca dvs., atât în ​​cadrul companiei, cât și pe piața muncii. Comparați de pe Internet pentru a afla unde vă aflați în cadrul companiei și în poziții similare din alte companii.
 • Metoda 2
  Ce nu ar trebui să faceți

  Imaginea intitulată Cereți o promovare Pasul 6
  1
  Nu credeți că aveți dreptul la o promovare. Cel mai rău lucru pe care îl poți face când intri în biroul șefului tău pentru a cere o promovare este să fii 100% sigur că merită asta. Simplul fapt de a fi lucrat pentru companie pentru o anumită perioadă de timp nu înseamnă că a venit momentul tău de promovare. Faceți cunoștință cu ceea ce puteți găsi. Dacă sunteți prea convins, șeful dvs. poate crede că sunteți puțin arogant sau irațional.
 • Imaginea intitulată Cereți o promovare Pasul 7
  2
  Nu credeți că tu și șeful tău vezi același lucru. Într-o lume ideală, șeful dvs. va fi conștient de obiectivele dvs. și va gândi similar cu dvs. în raport cu timpul indicat pentru o promoție. Din acest motiv, chiar dacă obiectivele obținute sunt cu adevărat impresionante, șeful dvs. poate crede că nu este încă timpul să avanseze la nivelul următor.
 • Puteți să fiți de acord că ați atins obiective importante, dar, de asemenea, ați putea crede că trebuie să dezvoltați alte abilități și să adăugați mai multă experiență înainte de a merge mai departe.
 • Păstrează mintea deschisă. Dacă el crede că nu sunteți încă gata, întrebați-l ce puteți face pentru a fi el. Arătați-i că sunteți hotărât să păstrați lucrul bun și că veți face tot ce este necesar pentru a crește în cadrul companiei.
 • Imaginea intitulată Cereți o promovare Pasul 8
  3


  Nu vă comparați cu ceilalți angajați. Desi s-ar putea simți că Rafa, co-lucrător nu are aceeași experiență sau de formare ați realizat încă o creștere înainte, cel mai rău lucru pe care il poti face este plâng pentru că alți colegi au fost promovate și nu tot spui au făcut mai multe eforturi decât ei. Acest lucru vă va face să arătați petulant, capricios și, mai presus de toate, să dovediți că nu sunteți suficient de matur pentru a crește în cadrul companiei.
 • Să recunoaștem asta. Poate crezi că merită o promovare mai mult decât merită Rafa. Asta nu înseamnă că ar trebui să cereți să fie așa. Concentrează-te pe tine, nu pe oamenii din jurul tău.
 • Promovările se întâmplă din mai multe motive pe care nu le cunoașteți în detaliu. Nu încercați să ghiciți de ce astfel și de asemenea au fost promovați în locul dvs. sau veți fi nebuni.
 • Imaginea intitulată Cereți o promovare Pasul 9
  4
  Nu vă faceți profilul pe baza vieții dvs. personale. Deși unele circumstanțe personale te-au determinat să ai nevoie de mai mulți bani și deci o promovare, ar trebui să eviți să vorbești despre viața ta personală atunci când cerei o promovare. În schimb, vă concentrați asupra lucrurilor pe care le-ați contribuit la companie și asupra lucrurilor pe care intenționați să le aduceți în viitor din noua poziție.
 • Nu menționați faptul că aveți nevoie de bani pentru a plăti o casă nouă, să plătiți cheltuielile unui nou-născut sau să plătiți pentru un divorț. Ele pot fi lucruri relevante pentru tine, dar șeful tău va observa că nu te concentrezi asupra companiei, ci asupra ta.
 • Imaginea intitulată Cereți o promovare Pasul 10
  5
  Nu vă simțiți frustrat dacă nu obțineți promovarea dorită. Dacă nu obțineți promovarea pe care ați cerut-o, nu vă plângeți. NU vorbi cu colegii tăi despre cât de rău a fost întâlnirea sau despre ce ți-a spus șeful tău sau că nimic pe care-l faci nu va schimba lucrurile. Cuvinte ca aceasta vor începe să treacă de la gură la gură și se pot întoarce împotriva ta.
 • Fiți politicoși și stați liniștiți. Întreabă șeful tău ce poți face pentru a fi un angajat mai bun. Vă puteți simți frustrat, dar nu trebuie să externalizați acel sentiment sau chiar să vă gândiți la tine în viitor pentru o promovare.
 • Metoda 3
  Cereți o promovare

  Imagine intitulată Cereți o promovare Pasul 11
  1
  Începe să vorbești despre îndeplinirea obiectivelor tale. Lista obiectivelor personale obținute va fi utilă odată ce a sosit timpul de întâlnire. Trebuie să deschideți întâlnirea prin a mulțumi timpul seful pentru a vorbi cu tine și doriți să evidențiați succesul pe care le-ați contribuit la companie, fiind cât mai precis posibil în termeni preciși și exacte, precum și să nu mai vorbim de factorii care te fac sa iasa in evidenta ca angajat
 • Image title Cereți o promovare Pasul 12
  2
  Arătați că sunteți gata să vă asumați noi responsabilități. După ce ați menționat obiectivele pe care le-ați îndeplinit, puteți spune care este poziția la care aspiră, fie că este vorba despre o poziție care a apărut sau despre care ați dori să creați. Trebuie să fiți pregătiți cu o listă de obiective pe care doriți să o atingeți în noua poziție, împreună cu un plan de realizare a acestora. În timp ce faci asta, gândește-te cum să o faci atractivă atunci când o prezinți șefului tău.
 • Imaginea intitulată Cereți o promovare Pasul 13
  3
  Cereți returnări. Nu vă faceți tot discursul fără a fi descurajat: permiteți-i șefului să facă sugestii sau să facă sugestii din punctul său de vedere despre ce gândește el despre tine și despre aptitudinile tale. Deși trebuie să fiți atenți și să menționați lucrurile despre care am menționat deja, ar trebui să ajungeți la întâlnire gândindu-vă la o conversație, fără să vă dați un discurs care să vă sublinieze virtuțile.
 • Image title Cereți o promoție Pasul 14
  4
  Nu fi dezamăgit dacă șeful tău îți spune că crede că mai ai nevoie de puțin timp pentru promovare. Dacă șeful dvs. spune că nu sunteți încă gata, nu vă lăsați amară sau vă simțiți rău. Cereți-le să dezvolte un plan împreună, astfel încât, în viitor, să poată vorbi despre asta din nou.
 • Simte-te mândru de tine pentru că ai luat inițiativa și trebuie să știi că din această întâlnire șeful tău îți va ține cont de aspirațiile tale, chiar dacă întâlnirea nu a fost fructuoasă.
 • Imaginea intitulată Cereți o promovare Pasul 15
  5
  Urmăriți-vă Dacă nu ați obținut promovarea pe care ați dorit-o, nu acceptați ceea ce spune și pretindeți că faceți, ca și cum nu v-ați fi ridicat niciodată promovarea. În schimb, continuați să căutați modalități de a păstra legătura cu el pentru a vă evalua progresul și pentru a vedea dacă eforturile pe care le faceți sunt pe drumul cel bun. Dacă o faceți fără a fi prea insistent, șeful dvs. va acorda mai multă atenție și va ști că ați propus serios să vă demonstrați abilitățile.
 • Și în cazul în care obțineți promoția, ieșiți și sărbătoriți! Meritați să vă odihniți după efortul mare pe care l-ați făcut pentru a deveni real.
 • sfaturi

  • În timp ce învățați să solicitați o promovare, amintiți-vă că un "nu" este un "nu" pentru moment. Mii de factori pot intra în joc pentru a explica de ce nu ați obținut promovarea respectivă. Cu toate acestea, odată ce ați solicitat acest lucru, ați externalizat intențiile dvs. Acum, va fi important să mențineți perspectiva de succes la următoarea întrebare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să încurajezi un prieten tristCum să încurajezi un prieten trist
  Cum să solicitați numărul de telefon al persoanei doriteCum să solicitați numărul de telefon al persoanei dorite
  Cum să anunțați o promoțieCum să anunțați o promoție
  Cum să răspundă la întrebări dificile într-un interviuCum să răspundă la întrebări dificile într-un interviu
  Cum să devii un profesionist de succesCum să devii un profesionist de succes
  Cum să crești rapid într-o carierăCum să crești rapid într-o carieră
  Cum să vă apărați de un sef răuCum să vă apărați de un sef rău
  Cum să-ți tragi un prietenCum să-ți tragi un prieten
  Cum de a scrie o concluzieCum de a scrie o concluzie
  Cum să explici de ce vă retrageți de la locul de muncăCum să explici de ce vă retrageți de la locul de muncă
  » » Cum să solicitați o promovare

  © 2011—2020 ertare.com