Cum să treci un test de droguri pentru un loc de muncă

Mulți oameni își pierd locul de muncă, libertatea, copiii sau posibilitatea de a participa la o competiție sportivă din cauza unui test de droguri pozitiv. Deși aceste teste nu sunt 100% exacte, angajatorii, școlile și universitățile depind încă de acestea pentru a evalua calitatea angajaților și studenților lor. Din multe motive, aceste teste pot produce adesea o "fals pozitiv", chiar dacă persoana nu a folosit niciodată nici un fel de substanță narcotică sau ilegală. Deși există multe produse pe piață care sunt destinate să detoxifice și să curățe corpul (pentru persoanele care sunt preocupate de obținerea unui rezultat pozitiv pozitiv), din păcate, aceste produse sunt nesigure și destul de scumpe. Cu toate acestea, "există" Etapele pe care le puteți lua pentru a reduce în mod proactiv probabilitatea de a testa o substanță ilegală pozitivă. Acest ghid vă va ajuta să evitați a "fals pozitiv" și va furniza, de asemenea, informații pentru a reduce șansele de a obține un rezultat pozitiv pozitiv.

pași

Metoda 1
Evitați un fals pozitiv

Imaginea intitulată Testul unui medicament pentru un pas Pasul 1
1
Aflați ce teste vă va face. Există multe tipuri diferite de teste de droguri, deci asigurați-vă că știți ce teste specifice vă vor face. Din păcate, testele de droguri nu sunt 100% exacte și pot produce o "fals pozitiv" din mai multe motive.
 • Dacă sunteți atlet, puteți fi, de asemenea, testat pentru substanțe care nu sunt neapărat ilegale, dar care au fost interzise în competițiile sportive.
 • Imaginea intitulată
  2
  Rețineți că anumite medicamente și vitamine fără prescripție medicală (inclusiv alimente) pot determina o fals pozitivă. Ibuprofenul (Advil, Nuprin) a folosit pentru a produce un fals pozitiv pentru marijuana, dar a fost deja rezolvat și nu mai este o problemă. Cu toate acestea, există încă un număr de alimente, medicamente, vitamine și suplimente care pot produce un fals pozitiv.
 • O lingurita de seminte de mac este suficienta pentru a produce un fals pozitiv pentru opiacee. Este mai puțin decât un geam cu semințe de mac.
 • Multe suplimente fără prescripție medicală pentru exerciții fizice sunt interzise în competițiile sportive. Dacă sunteți atlet, discutați cu antrenorul despre suplimentele pe care le puteți utiliza.
 • Imaginea intitulată
  3
  Investigați limitările testului (testărilor) pe care vi le vor face. Aflați cum se va administra testul și, mai exact, aflați ce alimente, vitamine, medicamente și suplimente sunt cunoscute pentru a produce un fals pozitiv. Cu cât știți mai multe despre testele specifice pe care le vor face, cu atât mai probabil vă veți apăra în mod activ împotriva unui fals pozitiv.
 • Antidepresivele de prescripție, cum ar fi Zoloft, pot produce, de asemenea, un fals pozitiv.
 • Atleții ar trebui să se familiarizeze cu substanțele care au fost interzise în cadrul concursului. Puteți găsi un ghid în limba engleză despre substanțele care au fost interzise în competiții aici.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri pentru un loc de muncă Pasul 4
  4
  Evitați "substanţe" care produc fals pozitive. Acest lucru poate însemna să nu mănânci un baghetă cu semințe de mac dimineața sau să nu luați medicamente care nu pot influența testul. Este mult mai ușor să preveniți un fals pozitiv decât să provocați.
 • Sportivii ar trebui să știe că utilizarea anumitor substanțe este interzisă în timpul competiției, dar acestea sunt permise în timpul antrenamentului.
 • Imaginea intitulată
  5
  Mențineți o evidență a tot ceea ce consumați. Înainte de testul de droguri, vi se va cere să completați o listă cu toate alimentele, vitaminele, medicamentele sau alte suplimente pe care le-ați luat. Acest lucru va ajuta centrul de screening să diferențieze un fals pozitiv de un adevărat pozitiv și ar putea fi diferența dintre pierderea și menținerea locului de muncă.
 • Atleții care testează pozitiv pentru o substanță interzisă, indiferent de legalitatea acesteia, pot face față unor acțiuni corective.
 • Imaginea intitulată
  6
  Bea multă apă Creșterea aportului de lichide va ajuta să eliminați orice substanță care ar putea produce un fals pozitive (cum ar fi semințele de mac), astfel încât să fie sigur că pentru a crește aportul de lichide cu cel puțin 24 de ore înainte de test programată.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri pentru un loc de muncă Pasul 7
  7
  Oferă un eșantion de urină curată. Intenția dvs. este să furnizați un eșantion de urină cât mai curat posibil pentru a evita pozițiile false, așa că asigurați-vă că nu furnizați prima urină a zilei ca probă.
 • Beți cât mai multă apă cu dumneavoastră cu 1-2 ore înainte de test.
 • Metoda 2
  Provocați un fals pozitiv

  Imaginea intitulată Treceți un test de droguri pentru o lucrare Pasul 8
  1
  Cunoașteți diferitele categorii juridice de teste de droguri. Angajatorii pot administra teste de droguri înainte de a angaja un angajat (înainte de angajare), anual, dacă există suspiciuni rezonabile, după un accident sau la întâmplare. Dreptul tău de a contesta va depinde în mare măsură "când" au făcut testul.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri pentru un loc de muncă Pasul 9
  2


  Investigați și cunoașteți drepturile dvs. În funcție de regiunea sau țara în care locuiți și de timpul testului de droguri, drepturile dvs. pot să varieze drastic. De exemplu: testarea aleatorie a drogurilor în California nu este considerată valabilă din punct de vedere legal, datorită naturii sale discriminatorii. Cu toate acestea, testele efectuate înainte de angajare sunt complet valabile.
 • Un angajator poate rezilia angajarea sau poate restricționa promoțiile dacă rezultatele sunt obținute "pozitiv".
 • În funcție de locul în care locuiți, vi se pot refuza prestațiile de șomaj, indemnizațiile de compensare și invaliditatea lucrătorilor.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri pentru un loc de muncă Pasul 10
  3
  Vizitați departamentul de resurse umane. Acesta este primul pas pentru a contesta oficial rezultatele. Departamentul de resurse umane va putea să vă informeze despre orice procedură de repetare a testului și vă va furniza documentele necesare pentru a continua.
 • Imaginea intitulată Testul unui medicament pentru un pas Pas 11
  4
  Provocați rezultatele cu angajatorul dvs. Furnizați toate documentele relevante, precum și formularele medicale pe care le-ați completat înainte de a fi testate. Procesul prin care se face această provocare va depinde în mare măsură de locul contractării.
 • Faceți o listă cu tot ce consumați.
 • Prezintă rețetele.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri pentru o lucrare Pasul 12
  5
  Provocați rezultatele cu laboratorul. După cum sa menționat mai sus, un produs pozitiv fals poate fi produs de diverse alimente de uz casnic, vitamine, medicamente fără prescripție medicală și suplimente pentru exerciții fizice. Cu toate acestea, un fals pozitiv poate fi, de asemenea, rezultatul erorilor umane și poate fi un motiv pentru un nou test.
 • Pot apărea confuzii în laboratoarele de laborator unde se evaluează testele.
 • Este posibil ca laboratorul să nu funcționeze în conformitate cu normele din regiune.
 • Metodele de testare pot fi vechi sau învechite.
 • Probele ar fi putut fi contaminate.
 • Imaginea intitulată
  6
  Luați legătura cu un avocat pentru ocuparea forței de muncă. Dacă credeți că rezultatele testului sunt deficitare sau că vreunul dintre drepturile dvs. a fost încălcat în timpul procesului de testare, trebuie să vă adresați direct unui avocat locului de muncă. Această persoană va cunoaște legile și regulamentele locale privind testarea medicamentelor și va putea să vă ghideze prin orice acțiune juridică pe care o puteți lua.
 • Metoda 3
  Reduce șansele de obținere a unui rezultat pozitiv pozitiv

  Imaginea intitulată Testul unui test de droguri pentru un loc de muncă Pasul 14
  1
  Trebuie să știți cum funcționează testele de droguri. Testele de droguri sunt concepute pentru a localiza compoziții chimice specifice în organe, sânge, urină sau saliva despre care se crede că sunt asociate cu substanțe narcotice. Fiecare dintre aceste teste este unic și conceput pentru a detecta o combinație specifică de medicamente sau medicamente. De exemplu, pentru a testa dacă se utilizează marijuana, laboratoarele vor căuta în mod special THC-ul chimic.
  • Cu cât sunt mai multe reziduuri chimice pe care le puteți elimina din sistemul dvs., cu atât mai probabil veți evita un rezultat pozitiv.
  • Timpul în care un medicament poate rămâne în sistem depinde în principal de droguri în sine.
  • Agenții de detoxifiere și spălare pretind că spală sistemul și îl eliberează de substanțele chimice care produc rezultate pozitive, dar, deoarece testele de droguri evoluează constant și devin din ce în ce mai avansate (căutând diferite compoziții chimice în organism), aceste produse rămân nesigure.
 • Imaginea intitulată
  2
  Identificați medicamentele pe care le aveți în sistem și investigați cât timp rămân în el. Este absolut esențial să știm cât timp un medicament poate rămâne în sistem, pentru a reduce șansele de a fi pozitiv.
 • Marijuana poate rămâne în sistem timp de până la opt săptămâni, stocată în celulele de grăsime și păr.
 • Pe de altă parte, cocaina este în mod normal expulzată din organism timp de patru zile. Identificați toate medicamentele pe care le-ați luat în ultimele șase luni.
 • Imaginea intitulată
  3
  Abțineți de la utilizarea sa. Cea mai bună modalitate de a trece un test de droguri este să lăsați suficient timp pentru ca orice stupefiante să fie complet eliminat din sistem, dar acest lucru se poate face numai dacă vă abțineți și dați corpului timpul necesar pentru a se curăța.
 • Imaginea intitulată
  4
  Dacă este posibil, întârziați testul. Faceți tot posibilul pentru a reprograma sau pentru a evita testarea de droguri atât timp cât este necesar. Deși este foarte probabil că nu puteți face acest lucru, poate fi singura oportunitate (legală) pe care o aveți pentru a evita un rezultat pozitiv.
 • Imaginea intitulată Testul unui test de droguri pentru un pas Pas 18
  5
  Trebuie să fiți conștienți de faptul că înșelarea pe un test de droguri poate fi ilegală. Deși detoxifierea și agenții de spălare nu sunt ilegali, există alte metode și produse recente de pe piață care necesită efectuarea unui act ilegal. Aceste produse includ:
 • Agregatele chimice care sunt vândute legal în sticle mici și adăugate la proba de urină la momentul testării. A avea sau a cumpăra substanța chimică nu este ilegală, dar adăugarea acesteia la urină în timpul testului poate fi o încălcare a legilor locale.
 • Acum există penisuri protetice care sunt concepute nu numai pentru a păstra o mostră curată de urină, ci și pentru a înșela orice observator.
 • Urina nu este a ta.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să identificați dacă o pisică are virusul imunodeficienței felineCum să identificați dacă o pisică are virusul imunodeficienței feline
  Cum să auto-diagnosticați cancerul de colonCum să auto-diagnosticați cancerul de colon
  Cum să căutați semne de consum de droguri în părCum să căutați semne de consum de droguri în păr
  Cum de a vindeca cancerul de sânCum de a vindeca cancerul de sân
  Cum să vindeci tuberculozaCum să vindeci tuberculoza
  Cum se determină tipurile de sânge pozitive și negativeCum se determină tipurile de sânge pozitive și negative
  Cum să diagnosticați sindromul de tunel carpianCum să diagnosticați sindromul de tunel carpian
  Cum să eliminați marijuana din sistemul dvs.Cum să eliminați marijuana din sistemul dvs.
  Cum să găsiți un loc de muncă dacă aveți un handicapCum să găsiți un loc de muncă dacă aveți un handicap
  Cum se face un test de sarcină pozitivCum se face un test de sarcină pozitiv
  » » Cum să treci un test de droguri pentru un loc de muncă

  © 2011—2020 ertare.com