Cum să treacă un test sau un test de matematică cu o notă bună

Au prietenii tăi să obțină rezultate bune la testele matematice și doresc să obțină note bune ca ale tale? Deci, acesta este locul potrivit pentru a vă îmbunătăți abilitățile de matematică și pentru a obține câteva sfaturi despre cum să faceți un examen sau un test de matematică cu o notă bună la următoarea dată când o luați.

pași

Imaginea intitulată Demonstrați-vă școala încălcând primele drepturi de modificare Pasul 8
1
Du-te la ore. Va fi tentant să pierdeți din când în când o clasă, mai ales dacă sunteți în facultate. Puteți renunța la unele cursuri, dar matematica este ca o scară. Dacă lipsește un pas sau dacă nu reușiți să aveți o bună aderență, veți avea probleme în a ajunge la următoarea treaptă. Dacă lipsesc prea multe trepte, este imposibil să urcați mai sus. În plus (fără intenția de a juca cuvânt), profesorii accentuează adesea cele mai importante subiecte din clasă, așa că atunci când vine timpul pentru examen veți ști exact ce să studieți.
 • Imaginea cu titlul Studiu Pasul 21
  2
  Stați în rândul din față și participați la curs. Dacă vă aflați în rândul din față, distragerile vor fi reduse la minimum și veți crește performanța. Solicitarea de întrebări sau oferirea de răspunsuri ajută elevul să se implice în procesul de învățare, îmbunătățind atenția și păstrând subiectele învățate.
 • Imaginea intitulată Scrieți un răspuns bun la întrebările din eseu pentru examene Pasul 6
  3
  Faceți-vă temele Sarcina poate părea ca tortura, dar este cu adevărat concepută pentru a vă ajuta să învățați. Cheia învățării matematicii este în repetiție: rezolvați suficiente probleme cu formula brută și în cele din urmă veți putea să o recitiți în visele voastre. De asemenea, în timp ce faceți temele, veți putea identifica concepte pe care nu le înțelegeți. Deseori, întrebările de testare se bazează pe temele la domiciliu.
 • Imaginea intitulată Scrieți un eseu despre sociologie Pasul 2
  4
  Puneți întrebări Bine, deci ți-ai făcut temele, dar tot nu ai înțeles cum să faci un polinom. Apoi, întrebați-vă profesorul, profesorul asistent, profesorul sau chiar alți studenți care vă pot ajuta. Nu există o întrebare proastă și dacă credeți că este jenant să vă adresați o întrebare, imaginați-vă cum veți simți când veți obține o notă dezaprobatoare asupra examenului. Toată lumea are întrebări despre matematică - studenți de succes cerându-vă pe a voștri.
 • Imaginea intitulată Scrieți un răspuns bun la întrebările din eseu pentru examene Pasul 1


  5
  Analiza înainte de test Bun treabă! Te-ai dus la ore, ai facut temele si ai raspuns la intrebarile tale. Acum, testul este mâine. Ce ai face? a) Dați voie să dormiți și să dormiți? - b) Porniți televizorul și vizionați Simpsons? sau c) Revedeți ceea ce ați învățat? Exact, este timpul să revizuiți. Nu este timpul să vă saturați cu informații, deoarece toată lumea este bine pregătită să facă acest lucru. Examinați notele dvs., faceți teste de practică și asigurați-vă că ați memorat formule importante. Desigur, puteți viziona pur și simplu The Simpsons, dar nu vă surprindeți dacă notele dvs. ajung mai mult ca Bart decât Lisa!
 • Imagine cu titlul Fii o doamnă destul de adolescentă 14
  6
  Relaxați-vă. Asigurați-vă că aveți o noapte de noapte bună înainte de examen. Vă veți simți mai bine și vă veți gândi mai clar dacă v-ați odihnit bine. Examinați formulele importante ultima dată chiar înainte de test, dar, altfel, sunteți gata. Amintiți-vă, sunteți gata pentru acest lucru și orice se întâmplă nu este sfârșitul lumii.
 • Imaginea intitulată Studiați o săptămână înainte de un examen Pasul 13
  7
  Controlează-te. Odată ce ați făcut examenul în fața dvs., aruncați o privire pentru a afla cât de multe întrebări aveți și ce fel de întrebări sunt. Acest lucru vă va oferi o idee despre cât timp ați putea cheltui pe fiecare problemă. Dacă rămâneți blocată într-o singură întrebare, treceți la următoarea și reveniți la această întrebare mai târziu. Uneori, o întrebare care este în continuare înainte vă reîmprospătează memoria, astfel încât să puteți răspunde la cea pe care ați ratat-o. Mai important, nu vă faceți griji.
 • Imaginea intitulată Scrieți cifre în formularul standard Pasul 6
  8
  Fiți atenți la îngrijire. Orice profesor de matematică vă va spune că un loc de muncă nedorit este cel mai rău dușman al unei persoane care ia un examen. Chiar dacă cunoști subiectul orbește, o cifră pătată sau uitarea unui semn negativ uitat poate distruge o problemă întreagă. Dacă faci o greșeală, folosește schița pentru că este pentru asta.
 • Imaginea intitulată Scrieți un eseu despre sociologie Pasul 17
  9
  Verificați examenul. Excelent, ați terminat testul cu mult timp. Cu toate acestea, nu-l livra încă! Studenții buni fac greșeli tot timpul, dar le găsesc și le corectează înainte de a-și lua examenele. Acest lucru nu poate fi subliniat suficient, veți găsi întotdeauna unele erori undeva. Oricum, în funcție de problemele pe care le rezolvi, profesorul dvs. vă va oferi probabil câteva sfaturi despre cum să vă verificați examenul. Cu toate acestea, în general, citiți cu atenție fiecare întrebare și întrebați-vă dacă răspunsurile dvs. au sens. Este posibil să nu corectați fiecare problemă corect, dar veți crește incredibil șansele de reușită.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți algebra bine în colegiuCum să înveți algebra bine în colegiu
  Cum să treacă un test de matematicăCum să treacă un test de matematică
  Cum să treacă un test de matematică în ultimul momentCum să treacă un test de matematică în ultimul moment
  Cum să predați matematicaCum să predați matematica
  Cum să-ți înveți matematica copiluluiCum să-ți înveți matematica copilului
  Cum să înțelegi matematicaCum să înțelegi matematica
  Cum să studiezi matematicaCum să studiezi matematica
  Cum să studiezi pentru un test de matematicăCum să studiezi pentru un test de matematică
  Cum să studiezi pentru un test de ortografieCum să studiezi pentru un test de ortografie
  Cum să studiezi pentru un examen fără a-ți arde geneleCum să studiezi pentru un examen fără a-ți arde genele
  » » Cum să treacă un test sau un test de matematică cu o notă bună

  © 2011—2020 ertare.com