Cum să treci examenele psihometrice

Testele psihometrice pot măsura abilitățile, cum ar fi raționamentul verbal și matematic, sau pot evalua trăsăturile de personalitate. Testele de fitness calificate pot fi exigente, deci este esențial să practici devreme. Din fericire, există multe resurse gratuite la dispoziția dumneavoastră. Pe de altă parte, nu vă puteți pregăti pentru teste de personalitate. Răspundeți doar la întrebări în mod cinstit, în loc să încercați să înșelați sistemul. Când este timpul să faceți un test psihometric, pregătiți-vă pentru succes prin a veni devreme și bine odihnit. Solicitați feedback după examen și nu-l greșiți dacă nu primiți o ofertă de muncă.

pași

Metoda 1
Studiu pentru examenele de aptitudini

Imaginea intitulată Succes la testele psihometrice Pasul 1
1
Luați examene de practică online. Aflați testele specifice pe care le veți lua și exersați-le online. De asemenea, este prudent să lucrăm la raționamentele logice, verbale și cantitative pe parcursul unei căutări de locuri de muncă, pentru a fi pregătiți pentru orice. Există mai multe resurse online gratuite care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile.
 • Puteți găsi teste de practică într-o serie de categorii în "Proiectul psihometric", o resursă dezvoltată de psihologi și universități din Regatul Unit: https://psychometrictest.org.uk/.
 • Întrebați-vă potențialul șef pentru a vă oferi exemple de întrebări și numele companiei care a dezvoltat examenul. Căutați-o online și verificați dacă site-ul dvs. oferă examene practice.
 • De asemenea, puteți cumpăra sau verifica biblioteca locală pentru cărți de examen practică.
 • Imaginea intitulată Succes la testele psihometrice Pasul 2
  2
  Concentrați-vă pe zonele cele mai slabe. Concentrați-vă pe slăbiciunile dvs. și nu pierdeți timpul lucrați pe punctele tale forte. Între căutarea unui loc de muncă și îndeplinirea altor responsabilități, probabil că aveți puțin timp pentru a practica.
 • Examenele de practică vă pot ajuta să identificați punctele slabe. De exemplu, ați putea face câteva teste de raționament verbal fără dificultate și aveți probleme cu matematica.
 • Imaginea intitulată
  3
  Practicați lucrul împotriva ceasului. Testele de aptitudine sunt programate și lucrul împotriva ceasului poate fi stresant. Multe examene de practică on-line vă dau aproximativ un minut pentru a răspunde la o întrebare, astfel că acestea reprezintă o modalitate bună de a lucra la gestionarea timpului.
 • Examenele de practică "Ziua evaluării" sunt bune pentru gestionarea timpului: https://assessmentday.co.uk/.
 • Imaginea intitulată Succes la testele psihometrice Pasul 4
  4
  Reîmprospătați abilitățile de matematică Dacă intenționați să luați un test cantitativ de raționament, concentrați-vă asupra procentelor, fracțiunilor, zecimalelor, proporțiilor, raporturilor și relațiilor numerice. Practicați tabelele de multiplicare, efectuând aritmetică în mintea dvs. și citiți grafice și tabele. Pentru alte domenii decât știința și ingineria, algebra, geometria și alte ramuri mai avansate nu sunt de obicei o prioritate.
 • Verificați Math.com pentru probleme de curs și practică: https://math.com/.
 • Imaginea intitulată
  5
  Citiți și rezumați textele complicate. În plus față de testele de raționament verbal, încercați să citiți și să înțelegeți texte dificile. Găsiți articole și fragmente de cărți pe teme complicate cu propoziții de structuri complexe. Jurnalele specializate, cum ar fi publicațiile medicale și academice, sunt surse bune.
 • Citiți un text, identificați teza sau ideea principală și rezumați modul în care este prezentat argumentul. Creați foi de calcul pentru dvs. cu puncte pentru a răspunde la întrebări precum: "Care este ideea principală a acestui pasaj?" Sau "Ce dovezi autorul folosește pentru a-și susține argumentul?"
 • Imaginea intitulată Succes la testele psihometrice Pasul 6
  6
  Examinați programele și alte abilități în anumite sectoare. Unele teste de aptitudine evaluează abilitățile sectorului specific, cum ar fi programele de calculator, limbajul de codare și viteza de scriere a computerelor. Consultați descrierea postului pentru a identifica abilitățile și programele pe care trebuie să le practici.
 • De exemplu, dacă lucrarea dvs. necesită experiență într-un program de proiectare și redactare asistată de calculator, faceți proiecte practice. Căutați ghidaje, comenzi rapide și alte resurse online pentru programul specific.
 • Metoda 2
  Luați un test de personalitate

  Imaginea intitulată Succes la testele psihometrice Pasul 7
  1
  Răspundeți la chestionar sincer. Nu puteți să treceți sau să nu reușiți un test de personalitate, deci considerați un chestionar în locul unui test real. Acestea sunt concepute pentru a recunoaște când cineva încearcă să pretindă, așa că fii sincer și urmează instinctele tale.
  • Dacă rezultatele dvs. arată că ați răspuns la întrebări în mod necinstit, puteți fi sigur că nu veți primi o ofertă de muncă.
 • Imaginea intitulată Succes la testele psihometrice Pasul 8
  2
  Gândiți-vă la un test de personalitate ca parte a procesului de interviu. Relaxați-vă și fiți atât în ​​timpul unui interviu, cât și în timpul examenului. Companiile consideră rezultatele testelor de personalitate ca parte a cererii de locuri de muncă. Ar putea părea suspicios dacă arăți liniștit și timid în timpul unui interviu, dar rezultatele examenului dvs. reflectă o personalitate dominantă și dominantă.


 • Imaginea intitulată
  3
  Nu încercați să ghiciți tipul de personalitate pe care compania o dorește. Nu încercați să răspundeți la întrebări pentru a se potrivi cu un tip de personalitate, chiar dacă un loc de muncă este de obicei legat de acesta. Nu știți niciodată exact ce anume caută o companie, așa că nu încercați să înșfaceți sistemul.
 • De exemplu, puteți presupune că un agent de vânzări este de obicei încrezător și dominator, astfel încât să răspundeți la întrebări în mod corespunzător. Cu toate acestea, compania ar putea să se concentreze asupra muncii în echipă și să utilizeze testul pentru a filtra personalitățile agresive și dominante.
 • Metoda 3
  Rezolvați în ziua examenului

  Imaginea intitulată Succes la testele psihometrice Pasul 10
  1
  Savurează bine și ia micul dejun. Faceți tot posibilul au un somn bun cu o noapte înainte de examen. Luați un mic dejun nutritiv, cum ar fi un castron de cereale îmbogățit sau iaurt cu fructe și nuci.
  • Oboseala și stomacul gol vă pot reduce performanțele. De asemenea, mergeți la baie înainte de test și aveți grijă de alte posibile distrageri.
 • Imaginea intitulată
  2
  Ajungeți devreme la centrul de testare. Aflați dacă veți lua examenul la un potențial loc de muncă sau la un centru de examen. Asigurați-vă că știți cum să ajungeți acolo și cât timp va dura pentru a ajunge acolo. Sosiți cu 10 până la 15 minute mai devreme și luați în considerare traficul și alte circumstanțe neprevăzute în planurile dvs. de călătorie.
 • Dacă intenționați să faceți testul la domiciliu, alegeți un loc liniștit și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet.
 • Imaginea intitulată Succes la testele psihometrice Pasul 12
  3
  Informați compania despre un handicap, dacă este necesar. Dacă aveți a incapacitate Aceasta ar putea afecta capacitatea ta de a lua testul, să știe compania în avans. Acest lucru ar putea reorganiza procesul de evaluare pentru a se potrivi nevoilor dvs.
 • În funcție de locația dvs., este posibil ca societatea să aibă o obligație legală de a se conforma dizabilităților fizice și de învățare.
 • Imaginea intitulată
  4
  Citiți cu atenție instrucțiunile. Atât testele de aptitudine, cât și de personalitate pot include formularea complicată. Nu pierdeți prea mult timp pentru a citi instrucțiunile, dar asigurați-vă că înțelegeți în mod clar ceea ce întreabă întrebarea.
 • Pentru testele de aptitudini verbale, citirea întrebărilor înainte de paragraful pe care se bazează vă poate economisi timp. Dacă citiți în prealabil întrebările, veți ști ce să căutați când citiți paragraful.
 • Metoda 4
  Urmăriți compania

  Imaginea intitulată Succes la testele psihometrice Pasul 14
  1
  Cereți feedback. Căutați feedback pentru a avea o ofertă de muncă sau nu. Un test de fitness ar putea identifica modalități de îmbunătățire a competențelor, de îmbunătățire a performanței muncii și de a vă ajuta să deveniți un candidat mai bun în timpul căutărilor de locuri de muncă viitoare. Deși nu există răspunsuri corecte sau greșite în testele de personalitate, ați putea înțelege mai bine ce tipuri de locuri de muncă și culturi de afaceri sunt cele mai bune pentru dvs.
  • De asemenea, puteți înțelege mai bine personalitatea dvs. și puteți învăța cum să vă adaptați mai bine la zona dvs. De exemplu, dacă sunteți timid, dar industria dvs. necesită o interacțiune socială constantă, puteți lucra la simțul mai confortabil cu clienții, vânzătorii și colegii.
 • Imaginea intitulată
  2
  Întrebați dacă doriți o altă poziție. Dacă managerul de angajare ajunge la concluzia că nu sunteți cel potrivit pentru poziția la care ați aplicat, întrebați despre alte funcții disponibile. Întrebați dacă rezultatele testului dvs. psihometric indică faptul că vă veți potrivi mai bine într-un alt departament.
 • De exemplu, să presupunem că ați solicitat o funcție de design de produs, dar managerul de angajare consideră că ați putea fi prea independent pentru departamentul de proiectare în echipă. Poate că independența dvs., aptitudinile de auto-gestionare și cunoștințele despre produse vă vor aduce o mare contribuție la echipa de vânzări.
 • Imaginea intitulată Succes la testele psihometrice Pasul 16
  3
  Rămâneți pozitiv dacă nu primiți o ofertă de muncă. Nu luați-o rău dacă nu primiți o ofertă de muncă bazată pe rezultatele examenului dumneavoastră psihometric. În cazul în care compania potențială și nu sunteți un partener bun, nu ar fi recomandabil să petreceți luni sau ani într-un loc de muncă care te face nefericit.
 • De exemplu, compania poate căuta un candidat care ar anula planurile de weekend cu familia sa să meargă la lucru. Dacă nu acordați prioritate lucrului asupra familiei și testul dvs. de personalitate reflectă această caracteristică, este mai bine ca dumneavoastră și compania să urmați căile lor separate.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faceți față anxietății înainte de examenCum să faceți față anxietății înainte de examen
  Cum să treci un test de viziune onlineCum să treci un test de viziune online
  Cum să treci un test ADNCum să treci un test ADN
  Cum să treacă un examen de FizicăCum să treacă un examen de Fizică
  Cum să treci toate examenele în liceuCum să treci toate examenele în liceu
  Cum să treacă examenele de testareCum să treacă examenele de testare
  Cum să nu mai stresați despre rezultatele examenelorCum să nu mai stresați despre rezultatele examenelor
  Cum să studiezi când ai mai multe exameneCum să studiezi când ai mai multe examene
  Cum să studiezi pentru școală în timpul veriiCum să studiezi pentru școală în timpul verii
  Cum să studiezi pentru un examen bancarCum să studiezi pentru un examen bancar
  » » Cum să treci examenele psihometrice

  © 2011—2020 ertare.com