Cum să opriți corespondența de la rezidenții anteriori

A face cu mailul de la un rezident anterior poate fi un hassle și dacă nu faceți ceva despre el, problema poate continua. Uneori, serviciul poștal are nevoie de asistență în această chestiune dacă sunteți conștient de această problemă. Trebuie să luați măsuri pentru a rezolva problema. Iată câteva dintre pașii care arată cum să opriți corespondența pentru rezidenții anteriori.

pași

Imaginea intitulată Opriți corespondența pentru rezidenții anteriori Pasul 1
1
Luați e-mailul de la rezidentul anterior și scrieți-l "Reveniți la expeditor" pe exteriorul plicului. Apoi plasați corespondența într-o căsuță poștală. Oficiul poștal va returna scrisoarea către expeditorul original. Acesta notifică expeditorului că destinatarul nu mai este la acea adresă și poate opri e-mailul.
 • Imaginea intitulată Opriți corespondența pentru locuitorii anteriori Pasul 2
  2
  scrie "nu mai este în această direcție" în plicul exterior al corespondenței anterioare a rezidentului și plasați-l în căsuța poștală de ieșire. Aceasta anunță expeditorii, precum și oficiul poștal, că destinatarul e-mailului adresat s-a mutat și trebuie să înceteze să trimită e-mailuri la adresă.
 • Imaginea intitulată Opriți corespondența pentru rezidenții anteriori Pasul 3
  3
  Adresați-vă direct corespondentului. Fie poștașul tău personal, fie oficiul poștal local, poți să-i vorbești despre problemă și să-i ceri să oprească poșta locuitorilor anteriori care sosesc în căsuța poștală.


 • Imaginea intitulată Opriți corespondența pentru rezidenții anteriori Pasul 4
  4
  Plasați o notă lipicioasă care indică "John Doe nu trăiește în această direcție" la ușă sau la cutia poștală. Acest lucru servește ca un memento constant pentru poștașul să caute prin ceea ce urmează să se așeze în cutia poștală și, eventual, să filtreze e-mailul rezidentului anterior.
 • Imaginea intitulată Opriți corespondența pentru rezidenții anteriori Pasul 5
  5
  Lăsați o notă mai precisă dacă prima pe care ați plasat-o în căsuța poștală sau la ușă nu pare să fie eficientă. Poți scrie "În afară de alți chiriași (numele dvs.) " pe o notă lipicioasă în cutia poștală sau pe ușa ta. Poștașul poate să vadă numele rezidentului anterior în poștă și să știe că nu ar trebui să pună poșta în căsuța poștală. Un memento vizual poate fi foarte puternică.
 • sfaturi

  • Dacă scrisoarea sau pachetul este o corespondență expresă, puteți apela 1-800-ASK-USPS.
  • Nu există nicio modalitate prin care Serviciul Poștal al Statelor Unite să vă anunțe că o scrisoare pe care doriți să o returnați expeditorului a fost efectiv returnată expeditorului. În plus, timpul necesar pentru ca piesa de corespondență să ajungă la expeditor nu este ușor de determinat. Mulți factori pot afecta. Uneori, poșta care trebuie returnată expeditorului este stocată în serviciul poștal al Statelor Unite pentru o perioadă nespecificată de timp.

  avertismente

  • Este ilegal să arunci sau să distrugi poșta altcuiva. Nu scapi de poștă destinată altui individ. Mesajul rezidentului anterior are un rol în depășirea acestei probleme. Dacă aveți întrebări legate de probleme juridice cu USPS și alte servicii de poștă electronică, contactați agenția locală de aplicare a legii pentru a vă asigura că nu faceți nicio acțiune ilegală.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se blochează e-mailurile nedoriteCum se blochează e-mailurile nedorite
  Cum să blocați mesajele de e-mailCum să blocați mesajele de e-mail
  Cum să încetați să primiți spam atunci când îl returnațiCum să încetați să primiți spam atunci când îl returnați
  Cum să faci o carte poștalăCum să faci o carte poștală
  Cum să scapi de spamCum să scapi de spam
  Cum să trimiteți parcele mai rapid prin poștăCum să trimiteți parcele mai rapid prin poștă
  Cum să trimiteți o carte poștală prin poștă obișnuităCum să trimiteți o carte poștală prin poștă obișnuită
  Cum să scrieți o scrisoare FranțeiCum să scrieți o scrisoare Franței
  Cum să trimiteți o scrisoareCum să trimiteți o scrisoare
  Cum să scrieți bine adresa destinatarului în scrisoarea dvs. formalăCum să scrieți bine adresa destinatarului în scrisoarea dvs. formală
  » » Cum să opriți corespondența de la rezidenții anteriori

  © 2011—2020 ertare.com