Cum să plătiți un împrumut pentru studenți

Dacă ați terminat studiile cu un împrumut pentru studenți, va trebui să le plătiți. Cu creșterea costului educației, este posibil să vă datorați o sumă semnificativă de bani sub formă de împrumuturi pentru studenți. Trebuie să dezvolți un plan bun pentru a le plăti. Acesta este modul de a face acest lucru.

pași

Imaginea intitulată
1
Calculați cine vă datorează și cât de mult datorați. Probabil ați împrumutat aceste împrumuturi cu puțin timp în urmă și ați trecut prin școală fără să cunoașteți suma exactă, dar acum trebuie să descoperiți împrumuturile exacte pe care le datorezi pentru a putea avea grijă de ele. Cel mai probabil, creditorii dvs. și biroul de asistență financiară din școala dvs. v-au trimis notificări despre împrumuturile dvs. Dacă da, puneți-i în ordine și aflați următoarele:
 • Ce tip de împrumut ați solicitat? Există multe tipuri de credite, cum ar fi: Stafford,Perkins, HEAL, și PLUS împrumuturi . Citiți cu atenție contractele pe care le-ați semnat și faceți o listă a împrumuturilor pe care le aveți.
 • Cât de mult datorați în totalitate? Aruncați o privire la contractele pe care le-ați semnat, care ar trebui să includă suma exactă pe care o datorezi. De asemenea, aruncați o privire la anunțurile de la creditorii dvs. și verificați dacă sumele se potrivesc. Dacă aveți o scrisoare de ajutor financiar cu o listă a întregului dvs. ajutor financiar, nu Ai confundat bursele cu împrumuturile. Bursele sunt bani gratis pe care nu trebuie să le plătiți. Uită-te doar la împrumuturi.
 • Cui datorezi? Rețineți că băncile inițiale la care ați solicitat împrumuturile pot fi diferite de creditorii dvs. actuali. Băncile vând sau transferă de multe ori împrumuturile dvs. altor furnizori de împrumuturi pentru a obține bani imediat pentru a împrumuta altora la o rată a dobânzii mai mare. Ei nu au nevoie de permisiunea ta de a vinde împrumuturile, dar vei fi anunțat cine e noul tău creditor. Adesea, împrumuturile dvs. vor schimba mâinile de mai multe ori, din momentul în care le cereți, până în momentul în care trebuie să le returnați. Este o piață foarte lichidă, cum ar fi acțiunile și obligațiunile. Ultimele dvs. înregistrări ar trebui să identifice creditorii dvs.
 • Imaginea intitulată
  2
  Luați în considerare opțiunile de împrumut de iertare. Căutați informații despre cum să solicitați o iertare de împrumut pentru a obține toate detaliile. Unele dintre opțiuni sunt următoarele:
 • Americorps. AmeriCorps este un program al guvernului federal al Statelor Unite pentru educația civică, educația și serviciul public. Dacă sunteți dispus să vă angajați ca atare voluntar pentru un an pentru Americorps, vei primi 4.725 de dolari pentru a-ți plăti datoriile colegiului și un salariu de până la 7.400 de dolari. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul dvs. sau sunați (800) 942-2677.
 • Corpul de pace. Corpul Păcii sau Corpul Pacii este un program de voluntariat american operat de guvernul Statelor Unite pentru o perioadă de douăzeci de luni oferte legate de dezvoltarea internațională, și de muncă: educație, afaceri, tehnologia informației, agricultura și mediul. Dacă călătoriți cu Corpul Păcii, puteți să amânați cea mai mare parte a împrumutului dumneavoastră student până când părăsiți programul. Puteți obține o reducere pentru unele împrumuturi de până la 70%. vizita site-ul dvs. sau sunați la (800) 424-8580 pentru mai multe detalii.
 • VISTA (Voluntari în serviciul pentru America). VISTA este un program național de servicii, creat în 1965 și încorporat în AmeriCorps în 1993. Obiectivul său este de a combate sărăcia, lipsa de adăpost și analfabetismul în Statele Unite. Veți primi 4.725 de dolari pentru a vă plăti împrumuturile dacă vă alăturați cauzei lor pentru cel puțin 1.700 de ore. vizita site-ul dvs. sau sunați (800) 942-2677 pentru mai multe informații.
 • Serviciul militar. Dacă vă alăturați rezervelor Armatei sau Gărzii Naționale după absolvire, puteți primi până la 20.000 de dolari pentru a vă plăti împrumuturile. Dacă sunteți dispus să acceptați un risc suplimentar, cereți să rămâneți în zone ostile pentru a obține și mai mulți bani.
 • învățătură. Teach pentru America, sau Teach pentru America, de exemplu, selectează absolvenți de colegiu pentru a preda în comunități cu puține resurse și oferă $ 4,725 pentru a plăti împrumuturile de student pentru fiecare an lucrezi pentru ei. vizita site-ul dvs. pentru mai multe detalii.
 • `Sub Legea educației pentru apărarea națională, sau naționale Act de apărare Educație,: dacă ai deveni un profesor cu normă întreagă într-o școală elementară sau secundar care deservesc studenții din familii cu venituri mici, ați putea obține iertarea pentru o parte din împrumut Federal Perkins. Adresați-vă administratorilor din districtul dvs. școlar ce școli se încadrează în acest program.
 • Munca socială. Dacă sunteți un furnizor de full-time de servicii de intervenție timpurie pentru persoanele cu handicap, lucrezi pentru o agenție care oferă servicii familiilor în comunitățile cu puține resurse, o asistentă medicală sau full time tehnician medical sau un ofițer al poliției sau cu normă întreagă corecțional , împrumutul tău poate fi complet iertat. Sub rezerva restricțiilor (în funcție de data la care ați obținut împrumutul dvs.). Luați legătura cu diferitele agenții sau organizații pentru a obține mai multe detalii. De exemplu, contactați Asociația Națională a Lucrătorilor Sociali.
 • Organismul Național al Serviciilor de Sănătate. Corpul National Health Service, sau Organismul National de Servicii de Sănătate, o ramură a Departamentului de Sanatate si Servicii Umane din Statele Unite, oferă 25.000 $ pe an de serviciu până la un maxim de patru ani, profesioniștilor din domeniul sănătății (de exemplu, studenți de medicină, osteopatie și odontologie) pentru a lucra în comunități cu o atenție medicală redusă.
 • Equal Justice Works. Equal Justice Works oferă derogări de la împrumuturi către absolvenții Facultății de drept pentru a accepta lucrări de interes public sau non-profit. vizita site-ul dvs. pentru mai multe detalii.
 • Împrumut de iertare terapia ocupațională sau terapie fizică: Solicitați pachetul de iertare al împrumutului companiei atunci când aplicați pentru un loc de muncă. Majoritatea companiilor oferă această opțiune pentru a atrage terapeuți ocupaționali și fizici.
 • Imaginea intitulată
  3
  Aflați despre diferitele opțiuni de plată a unui împrumut. După absolvire, aveți o perioadă de grație de șase luni în care nu trebuie să rambursați împrumutul. Cu cât luați mai mult timp pentru a-ți rambla împrumutul, cu atât plătiți mai mult în interes. Iată câteva opțiuni:
 • Plata integrală Dacă aveți banii, puteți alege să rambursați împrumutul o singură dată, fără dobândă. În mod normal, această opțiune nu este viabilă sau nu ar fi trebuit să solicitați împrumutul în primul rând.
 • Plata standard Faceți plăți lunare pentru a vă rambursa împrumutul cu dobânzi într-o perioadă de 10 ani. Această opțiune vă oferă cea mai bună rată a dobânzii, dar trebuie să efectuați o plată lunară foarte mare.
 • Plata plătită. Aceasta este o opțiune viabilă dacă părăsiți universitatea cu intenția de a obține un salariu modest, dar în continuă creștere. Cerințele de plată vor fi scăzute la început și vor crește la fiecare doi ani, în următorii 10 până la 30 de ani.
 • Plata bazată pe venit. Puteți alege să efectuați plata lunară, proporțional cu suma pe care o câștigați în prezent și să aveți până la 15 ani să o plătiți.
 • Plata pe termen lung Vă plătiți împrumutul plus dobânda, în 30 de ani cu plăți lunare.
 • Imaginea intitulată
  4
  Faceți un buget. Urmăriți-vă veniturile și cheltuielile pentru cel puțin o lună sau două luni. Gândiți-vă la cheltuielile dvs. anterioare și aflați modalități de a reduce costurile și de a economisi mai mulți bani.


 • Imaginea intitulată
  5
  Găsiți un loc de muncă bine plătit și găsiți modalități măriți câștigurile. Fiți un lucrător excelent pentru a putea obține promoții cu un salariu mai mare.
 • Imaginea intitulată
  6
  Aflați modalitățile de amânare a plăților, dacă este necesar. Rețineți că mai târziu plătiți împrumutul, cu atât mai mult trebuie să plătiți. Iată câteva opțiuni.
 • Consolidarea. citit Cum de a consolida împrumuturile pentru mai multe detalii. Practic, dacă datorezi mai mulți creditori, poți combina aceste împrumuturi într-un împrumut mare și ai mai mult timp să-l rambursezi, plătind mai mult interes, bineînțeles. Există multe companii care oferă consolidarea împrumuturilor - trebuie să cercetați și să comparați prețurile pentru a găsi cea mai bună rată dacă vă gândiți la această opțiune.
 • Amanarea.
 • Puteți să negociați cu creditorii dvs. pentru a vă oferi o perioadă de timp în care nu trebuie să plătiți, dar dobânda va continua să se acumuleze dacă împrumutul dvs. nu este subvenționat.
 • Puteți să vă amânați împrumuturile în mod automat dacă vă întoarceți la școala postuniversitară.
 • Indulgență. Ca și în cazul Deferalului, în care obțineți și o perioadă de grație. Toleranța vă permite să negociați cu un creditor pe o perioadă de trei luni în care nu plătiți, atât timp cât vă puteți dovedi a fi în situații dificile.
 • Imaginea intitulată
  7
  Dacă ați căzut în situația de neplată (ați refuzat să vă plătiți împrumuturile), puteți negocia cu creditorii dvs. să renunțe la neplată prin efectuarea unei plăți. Puteți părăsi implicit prin consolidare sau reabilitare.
 • Pentru consolidări: efectuați în timp util trei plăți lunare consecutive sau acceptați un plan de rambursare supus venitului pentru a ieși din neplată.
 • Pentru reabilitare: efectuați nouă plăți lunare punctuale timp de zece luni consecutive pentru a vă scuti de neplată și pentru a îndeplini cerințele pentru a obține noi burse și împrumuturi.
 • Al doilea faliment: Împrumuturile pentru studenți nu sunt pierdute în falimentul FIRST. Cu toate acestea, dacă sunt incluse și respinse în acel moment și trebuie să intrați în stare de faliment, pentru a doua oară, după ani, pentru datorii și motive diferite. Acestea pot fi incluse și vor fi iertați în cel de-al doilea faliment. Nu mulți consilieri, avocați sau consilieri știu asta.
 • sfaturi

  • Plăti întotdeauna împrumutul mai întâi cu interes mai mare.
  • Faceți un buget fii atent Aflați cum să salva pentru a vă putea plăti datoriile.
  • Citiți amprenta fină, importante pentru orice decizie importantă, cum ar fi: solicitarea unui împrumut, diverse opțiuni de creditare și mai multe opțiuni de amânare. Dacă nu vă faceți timp să vă gândiți cu atenție la diferitele opțiuni pe care le aveți, s-ar putea să fiți mai mult decât atunci când ați început.
  • Adresați-i pe alții pentru ajutor. Poate prietenii, colegii, familia și rudele vă pot ajuta. Nu vă fie rușine să cereți ajutor, adesea prieteni de încredere și familia dvs. sunt bucuroși să asculte, să discutați și să oferiți ajutor.
  • Faceți plățile lunare la timp, în fiecare lună. Puteți obține o reducere a ratelor dobânzilor dacă efectuați un anumit număr de plăți consecutive la timp.
  • Puteți face mai ușor plățile pentru împrumuturile elevilor dacă luați măsuri pentru a reduce împrumuturile elevilor în timp ce studiați. Cea mai bună modalitate de a plăti o datorie este să o eviți.
  • Căutați modalități completati salariul. Gândiți-vă la obținerea unui al doilea loc de muncă și vânzarea de lucruri de care nu aveți nevoie.
  • Plata împrumuturilor student și alte datorii ar trebui să fie dvs. prioritate numărul unu. Gândiți-vă la modalități de a economisi bani în fiecare aspect al vieții dvs., astfel încât să puteți achita împrumuturile cât mai curând posibil. De exemplu:
  • Alege cel mai ieftin apartament pe care îl poți și de la care poți merge sau mergi la bicicletă la munca ta. Acceptă că trăiești în cea mai mică cameră a unui apartament comun, dacă trebuie.
  • Gândiți-vă trăiesc fără mașină. Învață să mergi la treabă cu bicicleta.
  • Gândiți-vă de a trăi într-un loc cu un climat cald pentru a economisi costurile de încălzire în timpul iernii.
  • Economisiți bani pe alimente, după o dietă sănătosă ieftină. Cumpărați sau plantați alimente crude și evitați să mâncați.
  • Gândiți-vă la alternative libere la divertismentul plătit. De exemplu: în loc să plătiți pentru televiziunea prin cablu, gândiți-vă la împrumuturi pe DVD sau pe DVD citiți o carte bună că vă place în biblioteca publică.
 • Dacă câștigurile dvs. anuale se situează sub 70.000 de dolari pe an (145.000 de dolari dacă depuneți împreună), puteți solicita deduceri pentru creditele pentru studenți calificați.
 • Dacă toate cele de mai sus nu reușesc și într-adevăr nu puteți plăti împrumuturile dvs., gândiți-vă la declararea falimentului sau treci în altă țară și începeți din nou. Dacă aveți o datorie într-o țară, creditorul dvs. poate depune un proces într-o instanță civilă pentru a vă obliga să plătiți, dar creanța poate progresa dacă vă pot găsi să vă avertizeze despre o citație în instanță. Dacă nu vă pot localiza, cererea nu poate progresa. Cu toate acestea, atunci când vă deplasați într-o altă țară, instanța civilă din țara dvs. de origine nu mai are jurisdicție asupra celeilalte țări. Și dacă nu solicitați credit în noua țară, rapoartele de credit nu vă vor urma în noua țară. Cu toate acestea, rețineți că poate fi dificil să începeți într-o altă țară și dacă vă decideți să vă întoarceți într-o zi în țara dvs., ei vă pot forța să plătiți.
 • Al doilea faliment Poate fi o opțiune dacă este necesar. Poate fi necesar să așteptați un timp între cele două, pentru a arăta că noile dvs. eforturi au eșuat a doua oară (număr minim de ani între falimente). Cheia este că trebuie să fi inclus împrumuturi pentru studenți în primul faliment și au fost refuzate. Incluziunea în cel de-al doilea îi va face să fie iertați. Justificarea se găsește în TITLUL 11 > CAPITOLUL 5 > SUBCAPITOLUL II > § 523, (b). Pe scurt, spune că, chiar dacă iertarea a fost respinsă în temeiul unei decizii inițiale bazate pe care nu respectă standardele de greutăți în conformitate cu subsecțiunea (a) (8) va fi iertat în următoarea declarație în stare de faliment, atâta timp cât nu este clasificat nejustificate cum ar fi un proces de împrumut ilegal. În mod normal, această regulă nu este înțeleasă sau nu este luată în considerare în majoritatea surselor de informații (pagini web), datorită faptului că se concentrează doar pe faliment.
 • avertismente

  • Evita consolidarea creditelor federale într-un împrumut de consolidare privat, pentru că îți pierzi drepturile în baza programelor de împrumut federale, inclusiv amânare, toleranță, anulare și opțiuni de plată la prețuri accesibile, odată ce ați consolida cu un creditor privat.
  • nu utilizați carduri de credit Cu excepția cazului în care puteți fi sigur că veți plăti suma totală la timp în fiecare lună. Cardurile de credit vă pot împinge să aveți datorii mult mai mari.
  • Creditele pentru studenții asigurați federal nu pot fi incluși în falimente. Încă mai datorați aceste împrumuturi, chiar dacă declarați falimentul.
  • Evitați înșelătoriile. Dacă ceva sună prea bine pentru a fi adevărat, este probabil fals. Nimeni nu îți va plăti împrumuturile decât dacă vor face un profit în acest sens.
  • Evitați, cu orice preț, tentația de împrumuturi personale sau de creditare ușoară. Este a "soluție" Rapid care te va duce într-o spirală fără controlul datoriilor. Înainte de a vă gândi să aplicați pentru unul dintre aceste împrumuturi, gândiți-vă la alte surse: familia și prietenii, oa doua ipotecă și Deudores Anonymous.
  • Dacă vă mutați într-o altă țară cu o datorie în așteptare, este posibil să vă confruntați cu ramificații juridice. Poate fi considerată o evadare a datoriilor și procesul de recuperare a datoriei poate fi reluat atunci când decideți să vă întoarceți. În plus, dacă ați putea localiza unde vă aflați în cealaltă țară, țara în care vă datorați datoria poate, eventual, să încerce să obțineți jurisdicția în cealaltă țară de către statutul de braț lung.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să solicitați un împrumut în PeruCum să solicitați un împrumut în Peru
  Cum se calculează un interes simpluCum se calculează un interes simplu
  Cum să plătiți pentru școala de dreptCum să plătiți pentru școala de drept
  Cum să plătiți pentru studii în școala medicalăCum să plătiți pentru studii în școala medicală
  Cum se calculează costul datorieiCum se calculează costul datoriei
  Cum să obțineți un împrumut chiar și cu un credit răuCum să obțineți un împrumut chiar și cu un credit rău
  Cum să creați un istoric de credit fără a avea cărți de creditCum să creați un istoric de credit fără a avea cărți de credit
  Cum să scapi de capcana pentru împrumuturi de platăCum să scapi de capcana pentru împrumuturi de plată
  Cum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casăCum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casă
  Cum de a alege un creditor ipotecarCum de a alege un creditor ipotecar
  » » Cum să plătiți un împrumut pentru studenți

  © 2011—2020 ertare.com