Cum să plătiți pentru studii în școala medicală

Puteți plăti pentru studiile efectuate în școala medicală cu pachete de ajutor financiar tradițional sau puteți accepta o poziție care să plătească majoritatea, dacă nu toate, cheltuielile dvs. de învățământ. Există multe state, spitale și programe federale care vă pot ajuta să vă plătiți datoria studentului. Cele mai multe ramuri ale Armatei Statelor Unite oferă, de asemenea, burse complete pentru o serie de profesii medicale.


pași

Imaginea intitulată
1
Aplicați pentru burse, împrumuturi și burse pentru școala medicală pentru a vă ajuta să amânați unele din cheltuielile educației dvs.
 • Trimiteți cererea gratuită pentru ajutorul federal pentru studenți (FAFSA, pentru acronimul său în limba engleză). Această aplicație este, de asemenea, utilizată de multe subvenții de stat și private și subvenții, precum și prin programe federale subvenționate. Acordați o atenție deosebită termenelor de stat și federale.
 • Aplicați pentru burse și burse care sunt oferite în comunitatea dvs., organizațiile locale sau grupurile cu care ați lucrat anterior.
 • Aplicați pentru burse la școala medicală a organizațiilor, cum ar fi Corpul Național al Serviciilor de Sănătate, care vă oferă să vă acoperiți cheltuielile de învățământ, precum și cheltuielile de cazare și de alimentație, în schimbul cărora vă angajați să vă ocupați pentru un număr egal de ani într- comunitate care nu are suficientă atenție medicală după absolvire.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru Școala Medicală Pasul 2


  2
  Reduceți datoriile la școala medicală, lucrați pentru un grup sau un spital pentru a vă ajuta să vă plătiți în viitor creditele pentru studenți.
 • Unele state, cum ar fi Dakota de Sud, oferă rambursarea cheltuielilor de educație medicală medicilor care servesc în zone care nu au suficientă îngrijire medicală din partea statului sau a zonelor rurale.
 • Atunci când aplicați pentru o funcție după ce ați terminat pregătirea medicală, nu uitați să întrebați despre rambursările pentru cheltuielile de educație sau programele de iertare a împrumuturilor oferite de spitalele pe care le luați în considerare.
 • Programul de pregătire a cercetătorilor medicali (MSTP), oferit de Institutul Național de Științe Medicale Generale, plătește cheltuieli de educație și oferă o bursă, precum și bani pentru materiale și materiale pentru candidații care doresc să obțină în comun o diplomă în medicină și un doctorat într-o serie de domenii. În Statele Unite, există programe care nu aparțin MSTP subvenționate de entități private, care plătesc toate sau o parte din cheltuielile de învățământ pentru a obține gradul de osteopatie / doctorat și gradul în medicină / doctorat.
 • Corpul National de Servicii de Sanatate are un program de plata pentru imprumut care ofera pana la 60.000 dolari pentru 2 ani de serviciu, 170.000 dolari pentru 5 ani de serviciu, si plata integrala a studentului de 6 ani, datoria scolii medicale. de serviciu. Serviciul este furnizat, de obicei, la centrele federale de sănătate, departamentele de sănătate publică, rețelele de îngrijire administrativă, facilitățile federale, penitenciarele, spitalele din mediul rural și zonele medicale din India.
 • Imaginea intitulată
  3
  Alăturați-vă armatei pentru a profita de programele care vă vor acoperi cheltuielile cu școala medicală.
 • Armata oferă o bursă completă pentru o serie de profesii medicale și oferă, de asemenea, o sumă lunară de 2.000 $ pentru cheltuielile de cazare și alimentare și un bonus de semnare de 20.000 $. În schimb, candidații trebuie să servească pentru același număr de ani în care au primit bursa în armată, cu o sumă minimă determinată în funcție de profesie.
 • Marina oferă o serie de opțiuni pentru a ajuta la plata cheltuielilor medicale, inclusiv burse și pensii pentru studenții care studiază, precum și plata împrumuturilor către profesioniștii din domeniul medical. Rezidenții pot fi, de asemenea, eligibili pentru a primi venituri suplimentare în timp ce își termină formarea. Oferă de asemenea bonusuri la semnare. Cerințele de serviciu variază în funcție de tipul de ajutor primit pentru cheltuielile de educație.
 • Bursa forței aeriene acoperă cheltuielile pentru educație, cărți, cheltuieli suplimentare și cazare și cheltuieli cu alimentele. Elevii sunt obligați să lucreze un an pentru fiecare an în care au primit bursa, cu un minim de servicii necesare de 3 ani. Serviciul activ începe odată ce cerințele de îmbarcare și rezidență au fost îndeplinite. Oferă bonusuri la semnare.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii un educator pentru diabetCum să devii un educator pentru diabet
  Cum să obțineți bani pentru colegiuCum să obțineți bani pentru colegiu
  Cum să obțineți o bursă universitarăCum să obțineți o bursă universitară
  Cum să devii LVNCum să devii LVN
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să alegi o universitateCum să alegi o universitate
  Cum să studiezi la universitate fără să ai baniCum să studiezi la universitate fără să ai bani
  Cum să finanțezi universitatea fără un fond de economii pentru universitateCum să finanțezi universitatea fără un fond de economii pentru universitate
  Cum de a deveni o asistenta medicala profesionala in statul VirginiaCum de a deveni o asistenta medicala profesionala in statul Virginia
  Cum să devii un OB / GYNCum să devii un OB / GYN
  » » Cum să plătiți pentru studii în școala medicală

  © 2011—2020 ertare.com