Cum să plătiți pentru școala de clasă

Beneficiile de a urma o școală absolventă în care puteți obține un grad avansat sunt evidente, dar este, de asemenea, important să se ia în considerare ceea ce un grad de absolvent ar putea face pentru cariera ta. Trebuie să investiți cu adevărat ce grad absolvent este util pentru dvs. și să vedeți cât costă pentru a stabili un obiectiv realist cu privire la cât de mult puteți plăti pentru ao face.

pași

1
Trimiteți o cerere gratuită pentru ajutorul federal pentru studenți, dacă credeți că vă puteți califica pentru ajutor federal, un grant sau un împrumut subvenționat federal pentru a vă plăti școala absolventă.
 • Colectați informațiile dvs. de identificare, inclusiv numărul dvs. de securitate socială, împreună cu informațiile de identificare ale părinților dvs., dacă aceștia încă vă raportează cu privire la impozitele pe care le plătiți. De asemenea, trebuie să aveți copii ale declarației dvs. fiscale pentru ultimii trei ani și, dacă este necesar, părinții dvs. ".
 • Finalizați aplicația online la site-ul federal pentru ajutor pentru studenți și trimiteți-l electronic pentru cererea dvs. și vedeți eligibilitatea dvs. după ce sosesc rezultatele.
 • 2
  Comparați taxele de școlarizare ale mai multor școli, astfel veți vedea care este școala cea mai economică și cea mai bună ofertă. În cele mai cunoscute școli publice trebuie să plătiți aceeași taxă ca și în școlile private absolvent. Cu toate acestea, există încă unele universități publice foarte bune care oferă grade postuniversitare mai ieftine.


 • 3
  Discutați cu ofițerul de ajutor financiar al colegiului și spuneți-i că doriți să aveți o întâlnire pentru a determina ce surse suplimentare de finanțare sunt disponibile și care se pot aplica cazului dumneavoastră.
 • Cele mai multe burse și burse pentru studenți sunt acordate prin programe universitare, departamente, birouri universitare și instituții externe.
 • A fi un asistent la un profesor în universitate este un avantaj acordat absolvenților care au urmat cursuri cu același profesor atunci când erau elevi de licență în aceeași instituție. Datoriile variază și pot include lucrări de clasificare și ședințe de studiu. Despăgubirea variază, dar de obicei include o combinație de remitere de școlarizare, asigurare medicală, cazare, alimente și indemnizații.
 • Asistența de cercetare este disponibilă la unele universități, în special la cele care se specializează în știință. Absolvenții vor primi pachete similare de compensare ca asistenții didactici, dar treaba lor este de a efectua cercetări și analize de laborator.
 • Asistentele de resedinta, de asemenea cunoscute ca RA, sunt in general disponibile in dormitoare. Absolvenții de studenți trăiesc în dormitor pentru a oferi orientare și alte asistență pentru rezidenții de grad în schimbul pentru cameră gratuită și de bord sau colegiu de școlarizare.
 • 4
  Asistentele administrative oferă locuri de muncă pentru birouri studenților din diferitele departamente din cadrul campusului. Încă o dată, despăgubirile variază în funcție de instituție și ce drepturi are poziția de muncă.
 • 5
  Luați în considerare posibilitatea de a recurge la ajutorul tabelei de rezervă a armatei.
 • Dacă vara înainte de începerea studiilor postuniversitare începeți să vă înscrieți în Armata ROTC, trebuie să participați la un curs de instruire pentru conducători. Acesta este un curs de o lună plătit, care vă va învăța cum să deveniți un ofițer de armată.
 • Dacă te înscrii în armată la începutul primului an când începi școala absolventă, nu va trebui să slujești și vei primi 100% din înscrierea ta, în plus față de drepturile de a emite cărți și căști. Desigur, după absolvire, trebuie să slujiți în armată timp de trei ani de activitate activă sau în garda națională timp de șase ani, ca formă de plată pentru înregistrarea gratuită.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți o licență federală pentru exploziviCum să obțineți o licență federală pentru explozivi
  Cum să vă organizați fișierele personaleCum să vă organizați fișierele personale
  Cum să obțineți bani pentru colegiuCum să obțineți bani pentru colegiu
  Cum să devii pediatruCum să devii pediatru
  Cum să devii profesor de școală primară în FloridaCum să devii profesor de școală primară în Florida
  Cum să găsiți o școală de conducere și de traficCum să găsiți o școală de conducere și de trafic
  Cum să absolvi înaintea liceuluiCum să absolvi înaintea liceului
  Cum să intri într-o universitate Ivy LeagueCum să intri într-o universitate Ivy League
  Cum să obțineți o diplomă de îngrijire medicală on-lineCum să obțineți o diplomă de îngrijire medicală on-line
  Cum să obțineți o diplomă onlineCum să obțineți o diplomă online
  » » Cum să plătiți pentru școala de clasă

  © 2011—2020 ertare.com