Cum să plătiți pentru școala de drept

Odată cu creșterea costului mediu al înscrierii universitare, studenții universității de drept au dificultăți în a-și plăti cheltuielile pentru aceasta fără a utiliza metode alternative de finanțare. În plus față de asistența financiară, puteți găsi modalități mai puțin costisitoare pentru un împrumut și strategii pentru a reduce datoria după absolvire. Dacă aveți strict împrumuturile pentru studenți, o mare parte din primul dvs. salariu ca avocat va fi folosit pentru a plăti împrumutul pe care ați cerut să-l plătiți pentru școala de drept.

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Cercetați universitățile de drept în care sunteți interesați și aflați ce tipuri de ajutor financiar oferă. Unele dintre universitățile de drept oferă burse și burse care nu necesită rambursare.
 • Imaginea intitulată
  2
  Aflați cerințele pentru a aplica un grant sau o bursă pentru universitatea de drept. Fiecare universitate oferă burse diferite, astfel încât cerințele vor varia în funcție de acestea. Asigurați-vă că trimiteți toate documentele necesare în termenele stabilite. Dacă cererea dvs. este aprobată, universitatea vă va trimite o notificare cu suma care va fi acordată și puteți planifica cum să plătiți soldul rămas al școlarizării.
 • Imaginea intitulată
  3
  Solicitați un împrumut absolvit subvenționat. Acest împrumut se bazează pe nevoia financiară, iar guvernul va subvenționa rata dobânzii în timp ce studiați la universitate. De asemenea, guvernul stabilește rata dobânzii, contribuind la reducerea sumei totale pe care va trebui să o plătiți pentru împrumut.
 • Imaginea intitulată
  4
  Aflați cum să obțineți un împrumut nesubvenționat. Acest împrumut federal nu necesită un venit, dar are o rată fixă ​​a dobânzii care, în prezent, este de 8,5%. Puteți scăpa orice alt ajutor financiar pe care îl primiți din acest împrumut, astfel încât să nu plătiți dobânda unui împrumut de o sumă mai mare.
 • Imaginea intitulată
  5


  Discutați cu un membru al familiei despre asistența de școlarizare. Dacă încercați să evitați plata dobânzilor, puteți să o remediați solicitând un împrumut personal de la un membru al familiei care are banii pentru a vă finanța educația.
 • Imaginea intitulată
  6
  Obțineți un loc de muncă cu fracțiune de normă la instituțiile universității și utilizați ceea ce câștigați pentru a plăti taxele. Un loc de muncă cu fracțiune de normă nu acoperă toate cheltuielile, dar vă poate ajuta să plătiți sumele care nu sunt acoperite de asistența financiară.
 • Imaginea intitulată
  7
  Încărcați plăcuța de înmatriculare pe un card de credit care nu percepe dobândă dacă nu puteți obține asistență financiară. Dacă alegeți un card de credit cu un bonus de rabat, puteți câștiga bani doar prin utilizarea acestuia. Unele companii de carduri de credit nu percep dobânzi de până la doi ani.
 • Imaginea intitulată
  8
  Consultați-vă cu consilierul dvs. de program despre programele de împrumut forgivabile. Unele universități oferă credite forjate, adică nu veți avea nevoie să rambursați împrumutul dacă sunteți de acord să lucrați într-o zonă nonprofit de drept după absolvire.
 • Imaginea intitulată
  9
  Căutați un loc de muncă într-o firmă de avocatură de interes public care oferă asistență de școlarizare la universitatea de drept. În cazul altor orașe, elevii ar putea lucra într-un studiu juridic de interes public care să contribuie la plata unui procent din înscrierea lor în schimbul de lucru în acest studiu.
 • sfaturi

  • Elevii care nu absolvesc încă și știu că doresc să participe la școala de drept trebuie să salveze o anumită sumă în fiecare lună pentru a compensa costurile inițiale ale școlii de drept. Cu patru ani de economii, un student de drept poate reduce o sumă considerabilă de taxe de școlarizare fără a trebui să ceară un împrumut mare cu dobândă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți o bursă universitarăCum să obțineți o bursă universitară
  Cum să deveniți avocat pentru apărarea drepturilor omuluiCum să deveniți avocat pentru apărarea drepturilor omului
  Cum să devii pediatruCum să devii pediatru
  Cum să devii avocat în CaliforniaCum să devii avocat în California
  Cum să alegi o universitateCum să alegi o universitate
  Cum să găsești universitatea perfectăCum să găsești universitatea perfectă
  Cum să studiezi ingineria în ArgentinaCum să studiezi ingineria în Argentina
  Cum să studiezi la universitate fără să ai baniCum să studiezi la universitate fără să ai bani
  Cum să finanțezi universitatea fără un fond de economii pentru universitateCum să finanțezi universitatea fără un fond de economii pentru universitate
  Cum să intri într-o universitate Ivy LeagueCum să intri într-o universitate Ivy League
  » » Cum să plătiți pentru școala de drept

  © 2011—2020 ertare.com