Cum să plătiți pentru colegiu

Universitatea devine rapid refugiul geniilor și cel mai bogat. Restul dintre noi suntem scufundați în pragul financiar al revizuirii costurilor, înainte de a ne gândi la următorul pas. Cu toate acestea, cu o mică planificare, aceste costuri pot fi reduse semnificativ. Evitați să rămâneți blocați cu datorii de șase cifre și să continuați să citiți.

pași

Partea 1
Fii financiar inteligent înainte de a merge la facultate

Imaginea intitulată
1
Începeți economisirea devreme. Start de economisire pentru colegiu copilul de la naștere și dacă depozit în jurul valorii de 100 $ pe luna, va colecta $ 21600, plus o sumă generoasă de interes acumulate atunci când copilul se transformă 18. Stai departe de planurile de stat preplătit scăzută performanță și alte conturi susținute de guvern.
 • Probabil este cam târziu pentru asta, nu? Consultați-vă cu părinții dvs. dacă se pot potrivi cu suma pe care ați salvat-o pentru fondul colegiu. Ea ajunge la un acord, acum și la acea vârstă, nu puteți plăti pentru colegiu fără un pic de ajutor.
 • Imaginea intitulată
  2
  Uitați-vă la cont "planul 529". Guvernul știe că taxele de școlarizare cresc prea mult. Ca rezultat, ei dau putin. Acum părinții pot deschide un cont numit "planul 529" și să începeți economisirea de bani care pot fi retrase fără plata impozitelor, atâta timp cât acestea sunt utilizate în scopuri educaționale. Puteți chiar să începeți economisirea cu mulți ani în avans și nu neapărat pentru un tată.
 • Poate fi folosit și pentru alt copil. Există multe posibilități. Și studenții pot contribui, de asemenea! Trebuie să te gândești pe termen lung.
 • Imaginea intitulată
  3
  Luați cursuri avansate de plasare (cursuri de colegiu în timp ce sunteți încă în școală) sau dublă cursuri de acreditare. Cu cât poți ieși mai repede din colegiu, cu atât mai bine. Planificarea cu atenție a cursurilor pe care le veți lua este o modalitate de a face acest lucru, dar luarea de clase de pe șosea chiar înainte de a începe colegiu este, de asemenea, o idee bună. Liceul dvs. probabil oferă cursuri avansate de plasare sau are un acord cu o universitate locală pentru a oferi studenților dvs. de credit de colegiu. Profitați! Este mult mai ieftin!
 • Dacă liceul dvs. nu are un program stabilit, întrebați cum să faceți acest lucru oricum. Puteți petrece după-amiaza sau seara la liceul local sau la universitate, ținând cursuri universitare legitime care vă pot începe înregistrările universității. Singura persoană care ar trebui să-ți facă griji este tutorele tău!
 • Imaginea intitulată
  4
  Luați cursuri extrașcolare care vă servesc. Să învățăm să jucăm gogoașele nu este cea mai profitabilă distracție. Dacă vă bucurați de ceva din care puteți câștiga bani, faceți-o. Nu veți avea mult timp liber să lucrați în timp ce studiați, dar timpul liber pe care îl aveți ar trebui să fie folosit în ceea ce vă place să faceți. Ce e mai bine, ar putea duce la burse! Br>
 • Faceți muzică Redarea unui instrument muzical într-o trupă sau orchestră vă poate face să primiți mai multe burse, indiferent de specialitatea dvs. De asemenea, puteți câștiga bani jucând la petreceri de ziua și evenimente similare.
 • Joacă fotbal. Într-o realitate în care burse sportive în alte sporturi sunt mizerabile sau inexistente, burse în fotbal sunt abundente și pot ajuta elevii cu performanțe slabe pentru a intra în universități, care altfel ar fi fost imposibil.
 • Imaginea intitulată
  5
  Ia-ți un loc de muncă Simplul fapt că te afli în școală nu înseamnă că nu poți lucra câteva ore aici și acolo. Și vara? Pentru a lucra cu normă întreagă, prietene. Salvarea câtorva mii de dolari într-o pereche de veri, în timp ce încă locuiți cu părinții dvs. vă va ajuta să reduceți în mod semnificativ povara financiară din primul an al colegiului. Fie că se curăță porumbul, lucrează într-o livadă, fie că participă la mese, merită.
 • A fi tineri are avantajele sale. Dacă sunteți șomer, puteți spune că lucrați la dvs. "fondurile universitare" iar rudele și vecinii tăi pot găsi ceva pentru tine. Dacă nu aveți o mașină sau nu sunteți în măsură să lucrați într-o companie formală, nu vă deranjați să întrebați despre locurile de muncă ocazionale din vecinătate. Îndepărtarea zăpezii ar putea fi cea mai bună plată pe care ați avut-o vreodată!
 • Partea 2
  Fiți inteligenți din punct de vedere financiar atunci când trimiteți aplicații

  Imaginea intitulată Pay for College Step 6
  1
  Trimiteți cereri către universitățile potrivite. În general, școlarizarea în cadrul statului este mai ieftină decât școlarizarea în afara statului, iar universitățile publice sunt mai ieftine decât universitățile private. Cu toate acestea, rețineți că anumite universități pretind că vă acoperă cheltuielile totale ale colegiului, în funcție de nevoile dvs. financiare, iar alte universități pot părea costisitoare, dar oferă planuri de ajutor financiar bun. Investigați înainte de a începe să vă scrieți cererile.
  • 75% dintre universitățile din lista universităților care acoperă costurile universitare totale, în funcție de situația financiară a studenților, se numără printre primele 25 de universități, în funcție de categoriile lor de clasificare. Acestea sunt universități foarte bune care vor să te ajute! Când vine vorba de ajutor, de obicei acolo unde există putere de voință, există întotdeauna o modalitate de ao realiza.
  • Cea mai ieftină alternativă este să începeți la un institut de învățământ superior și apoi să efectuați un transfer. Nu este întotdeauna posibilă transferarea creditelor, prin urmare cercetarea înainte de a decide asupra acestei opțiuni. Dacă funcționează, vă poate salva mii de dolari.
 • Imaginea intitulată
  2
  Trimiteți aplicații la "multe" universități. S-ar putea să credeți că majoritatea acestor universități private sunt în afara bugetului dvs., dar adesea universitățile private concurează împotriva universităților publice, oferind mai multe burse și burse. Faptul de a avea costuri mai mari nu înseamnă că trebuie să le eviți. Dacă aveți un bun program de studiu, trimiteți cererea.
 • În general, universitățile din stat sunt mai ieftine. Dar din nou, totul depinde de ajutorul pe care îl primești de la fiecare instituție.
 • Trimiteți aplicații la diverse universități, astfel încât să vă asigurați "lupta împotriva ta". Dacă aveți două (sau mai multe) universități interesate de dvs., acestea ar putea să își îmbunătățească ofertele!
 • Imaginea intitulată Pay for College Step 8
  3
  Rețineți că multe colegii și universități pot amâna costurile de școlarizare dacă venitul familiei dvs. este sub o anumită sumă. Universitatea Stanford, de exemplu, plătește de școlarizare pentru studenții ale căror venituri de familie este mai mic de 100.000 $ pe an, iar studenții cu venituri de familie sub $ 60.000 de școlarizare au, cameră și servicii gratuite, toate plătite de către universitate. Deci el are dreptate mare. Dacă o universitate bună vă acceptă, înscrierea nu ar trebui să fie o problemă.
 • Imaginea intitulată
  4
  Completați online FAFSA. Formularul federal de ajutor pentru studenți (sau FAFA) poate fi finalizat încă din 1 ianuarie. Termenul limită este în jurul valorii de prima iulie, în funcție de starea și de la școală, dar este recomandat să-l umple cât mai curând posibil, astfel încât să aveți toate documentele financiare pe zi.
 • Dacă nu sunteți familiarizați cu FAFSA (pentru incepatori, unde ai fost?) Este un formular pe care trebuie să completați dacă doriți să primiți ajutor federal pentru a merge la colegiu în Statele Unite. Fără aceasta, nu veți primi burse sau împrumuturi de la guvern!
 • Imaginea intitulată Pay for College Step 10
  5


  Negociați-vă ajutorul financiar. Dacă ați trimis o cerere la o singură universitate și ați acceptat sau ați fost acceptat de mai multe universități, aveți puterea de a negocia. Adesea, universitățile spun că ajutorul este "nu negociabile"- cu toate acestea, este pur și simplu un alt mod de a spune "care se va adapta situației". Utilizați puterea voastră!
 • Dacă ați ales o universitate, dar ajutorul financiar oferit nu este suficient, mergeți la biroul de asistență financiară și cereți o programare pentru a discuta termenii. În loc să mergeți și să cereți mai mulți bani, întrebați de ce ți-au dat suma și cum ai putea face pentru a te califica pentru mai mult. În plus, puteți furniza informații mai specifice care nu au putut fi incluse în FAFSA. Familia ta are grijă de un adult mai în vârstă? Te miști în curând? Părinții dvs. au pierdut locul de muncă? Uneori, aceste lucruri pot fi luate în considerare și aplicate pentru a vă ajuta.
 • Dacă mai multe universități v-au acceptat, informați-le că analizați opțiunile de ajutor financiar și ce veți decide în următoarele săptămâni. Unele universități își pot îmbunătăți ofertele inițiale pentru a vă determina instituțiile.
 • Imaginea intitulată Pay for College Step 11
  6
  Profitați de burse. Programele de burse de stat pot reduce semnificativ costurile de școlarizare, fie prin menținerea unei medii academice ridicate, fie prin efectuarea de activități de voluntariat. Există numeroase burse private care pot fi acumulate, ceea ce vă va permite să accesați chiar și o fracțiune din aceste burse.
 • Nu știi unde să găsești burse? Ei bine, pentru începători, Internetul. În plus față de bursele mari, instituția dvs. de învățământ ar trebui să vă poată oferi o listă a burselor la care puteți aplica. Biroul de asistență financiară ar trebui să poată să vă îndrume în direcția cea bună - asigurați-vă că sunteți la timp! Unele termene expiră foarte devreme.
 • Imaginea intitulată Pay for College Step 12
  7
  Aflați despre împrumuturi "Parent PLUS". Dacă ați ajuns în partea de sus a ajutorului dvs. financiar federal și dacă aveți îndoieli cu privire la accesarea unui împrumut universitar, există o opțiune pentru părinți de a avea acces la împrumuturi. Atâta timp cât nu ați avut o problemă de creditare în ultimele 60 de zile, trebuie să vă calificați.
 • Împrumuturile private pentru părinți sunt puțin mai greu de obținut și procesul este un pic mai riguros. Cu toate acestea, aveți mai multe opțiuni atunci când vine vorba de lumea reală.
 • Imaginea intitulată Pay for College Step 13
  8
  Obțineți un asistent de ajutor financiar. Un agent de asistență financiară academică vă va ajuta să găsiți cele mai bune burse și cunoașteți domeniul de aplicare al ajutorului financiar și puteți găsi deduceri fiscale care vă pot ajuta să maximizați beneficiile burselor pe baza nevoilor dvs. care pot fi la dispoziția dvs., chiar dacă sunteți un multi-milionar.
 • 53% din ajutorul financiar federal din Statele Unite se referă la cei din clasa a cincea (de la 60.000 $ la mai mult venit net), deoarece înțeleg mai multe termeni financiari și pot găsi deduceri în cazul în care alții nu ar putea.
 • Partea 3
  Fii financiar inteligent la universitate

  Imaginea intitulată Pay for College Pasul 14
  1
  Recunoașteți unde puteți salva. Cifra pe care fiecare universitate le dezvăluie în fiecare an estimând costul de școlarizare și taxe este tocmai aceea - "o aproximativa". Nu trebuie să cheltuiți fiecare bănuț al acelei figuri dacă decideți să nu faceți acest lucru. Vedeți unde puteți salva puțin.
  • Această cifră include, de obicei, un plan de masă extins. Puteți încerca planul de masă timp de o lună sau două luni pentru a vedea dacă aveți nevoie de el, dar cel mai probabil nu aveți nevoie de el. Mulți studenți sunt mulțumiți de o singură masă pe zi în sala de mese.
  • Un singur cuvânt: manualele. Unele dintre ele nu numai că nu sunt necesare pentru anumite clase, dar uneori pot fi găsite online pe site-uri precum "Proiectul Gutenberg" sau "Freedom Press". În schimb, unele campusuri au schimburi de carte (destul de literal) sau au cărți disponibile în bibliotecă. Aceasta este o mare economie!
  • "servicii" Este un termen flexibil. O singură cameră cu o baie inclusă va costa mult mai mult decât o casă partajată, unde puteți obține o rată redusă pentru curățarea periodică a bucătăriei. În primul rând, dacă nu doriți să plătiți pentru aceasta, luați în considerare condițiile de locuit mai rău.
 • Imaginea intitulată Pay for College Step 15
  2
  Planificați-vă curriculum-ul. Da, da, da, la un moment dat majoritatea studenților ajung până la punctul de a-și ura cariera și care doresc să își schimbe specializarea, dar dacă o puteți evita ... faceți-o. Planificarea curriculum-ului dvs. - și cursurile pe care le veți lua - vă asigură că absolviți în 4 ani. Faptul este că, în prezent, majoritatea studenților nu o fac așa. Iar cheltuielile de 5 ani în colegiu înseamnă să plătiți 125% din costurile a 4 ani! Nu, mulțumesc.
 • Dacă intenționați foarte bine, puteți absolvi în 3 sau 3 ani și jumătate. Nu trebuie să urmați regula de 4 ani! Faceți planul și vedeți unde aveți spațiu liber. (Există întotdeauna o clasă de vară care se potrivește)
 • Imaginea intitulată Pay for College Step 16
  3
  Studiu și muncă. Multe universități au locuri de muncă specifice pentru studenții care au nevoie de ajutor suplimentar în bugetele lor. În plus, puteți obține o experiență de lucru valoroasă! Indică faptul că sunteți interesat să studiați și să lucrați la formularul de candidatură și că puteți avea acces la o listă privată de locuri de muncă care nu sunt deschise publicului.
 • Multe dintre aceste locuri de muncă vă pot duce la ceva mai bun, oportunități excelente. Un loc de muncă la recepția reședinței universității vă poate determina să deveniți asistent de recepție - ceea ce poate însemna cameră și mâncare gratuită.
 • Imaginea intitulată
  4
  Gândiți-vă la condițiile de cazare. Dacă puteți evita, într-un fel, cerința de a trăi în campusul universitar, veți economisi de la primul moment mii și mii de dolari. Poți să trăiești acasă cu părinții tăi sau cu o rudă care locuiește în apropiere? Universitățile pot ignora această cerință dacă distanța pe care trebuie să o călătoriți este rezonabilă.
 • Dacă aceasta nu este o opțiune, aflați despre opțiunile de ședere universitare. Unele universități au cooperative care sunt camere mai ieftine sau mai puțin echipate care sunt oferite la o rată mai economică. Dacă aveți îndoieli, va fi numai pentru 9 luni!
 • Imaginea intitulată Pay for College Step 18
  5
  Luați în considerare faptul că este un vividor. Deși poate părea foarte scump pe hârtie, ar putea să vă economisească niște bani, în funcție de alternativele. Gândiți-vă: veți avea cineva să vă gătească pentru dvs. și nu va trebui să cheltuiți bani pe cheltuieli mici, cum ar fi hârtia igienică. acum, "că" Este ceea ce eu numesc câștigător.
 • Fiind un vividor nu este pentru toată lumea, ea include o mică investiție la început și un tip foarte specific de viață. Dacă nu este pentru tine, nu este pentru tine. Nu forța.
 • În unele campusuri, a fi un vividor poate fi mai scump. Dacă cheltuiți mii de dolari pe rochii noi și evenimente sociale, acest lucru nu este cel mai bun mod de a economisi bani.
 • Imaginea intitulată Pay for College Step 19
  6
  Fii student și angajat. Doar pentru că ești studentă nu înseamnă că nu poți să te ridici și să lucrezi. Chiar și vechiul serviciu de îngrijire a copilului vă poate ajuta să vă umpleți portofelul. În plus față de locurile de muncă universitare și întrebați-vă la restaurantul local Chili pentru o slujbă ca chelner, căutați un loc de muncă independent. Gândiți-vă la aceasta ca la banii pentru bere:
 • "Lucrați ca tutore". Dacă aveți note bune, aceasta este o bucată de prăjitură. Veți câștiga o sumă rezonabilă de bani învățând câteva lucruri pe care le cunoașteți deja. Universitatea dvs. ar trebui să aibă un centru de consiliere unde să puteți aplica.
 • "model". În plus față de propaganda colegiilor, întreprinderile locale ar putea plăti sume bune de bani studenților doar pentru că apar pe anunțurile lor. Concursul de fotografie al modelelor adolescente oferă, uneori, premii monetare mari, care sunt un mare ajutor pentru plata facturilor fără a investi mult timp. În timpul vacanțelor de primăvară și de vară puteți găsi locuri de muncă temporare locale fără a vă întrerupe timpul de studiu.
 • fotografie". Puteți, de asemenea, de buzunar o mulțime de bani în spatele lentilă. Fotografiați despre condițiile meteorologice ciudate, incendiile, accidentele rutiere și așa ceva. Ziarul dvs. local ar putea cumpăra aceste imagini pentru o sumă de până la 100 USD pentru fiecare fotografie.
 • sfaturi

  • Încercați să fiți un student proeminent. Dacă obțineți un punctaj mare la testul PSAT (test standardizat la nivel național în Statele Unite), puteți deveni un student la nivel național care vă va câștiga multe burse complete.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți bani pentru colegiuCum să obțineți bani pentru colegiu
  Cum să alegi o universitateCum să alegi o universitate
  Cum să intri la universitateCum să intri la universitate
  Cum să trimiteți un pachet de bunuri la un copil la universitateCum să trimiteți un pachet de bunuri la un copil la universitate
  Cum să finanțezi universitatea fără un fond de economii pentru universitateCum să finanțezi universitatea fără un fond de economii pentru universitate
  Cum se completează o cerere pentru a intra în universitateCum se completează o cerere pentru a intra în universitate
  Cum să obțineți ajutor financiar la colegiuCum să obțineți ajutor financiar la colegiu
  Cum să plătiți pentru școala de dreptCum să plătiți pentru școala de drept
  Cum să gestionați baniiCum să gestionați banii
  Cum să economisiți bani dacă cineva este tânărCum să economisiți bani dacă cineva este tânăr
  » » Cum să plătiți pentru colegiu

  © 2011—2020 ertare.com