Cum să organizați și să vă concentrați asupra muncii

În general, munca este locul în care este cel mai important să rămâi concentrat și fără distragere a atenției. Totuși, de obicei, unde mintea se rătăcește și oamenii sunt mai dezorganizați decât oricând. Într-o lume plină de ritmuri pline de distragere, pare aproape imposibil să rămâi concentrat și să conduci o viață organizată. Cu toate acestea, acordând o atenție deosebită, curățarea locului de muncă și evitarea distragerii cât mai mult posibil, puteți rămâne organizat și concentrat asupra muncii dvs.

pași

Metoda 1
Ține-ți toată atenția

Imaginea intitulată Obțineți organizarea și concentrați-vă asupra activității dvs. Pasul 1
1
Planificați-vă ziua în avans. Notați fiecare sarcină pe care vă așteptați să o faceți într-o agendă de la începutul zilei sau cu o noapte înainte. Având toate acestea remarcate vă pot ajuta să vă pregătiți mental. De asemenea, puteți evita distragerea, deoarece veți avea un program de îndeplinit.
 • Aplicațiile smartphone, cum ar fi Wunderlist sau Todoist, vă pot ține la curent cu sarcinile, deoarece puteți seta mementouri pentru sarcinile pe care trebuie să le finalizați. Este o opțiune bună dacă mergi de obicei în tangență în timpul zilei. Alarmele pe care le configurați vă pot ajuta să vă concentrați asupra îndatoririlor dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea și concentrați-vă asupra activității dvs. Pasul 2
  2
  Aveți timp să vă pregătiți. Noțiuni de bază pentru a lucra în grabă și târziu vă poate face să vă simțiți stresat de la început. Evitați acest lucru, oferindu-vă suficient timp pentru a ajunge la lucru. Ați putea ajunge chiar puțin mai devreme. Este posibil ca acest lucru să vă simțiți mai concentrat și productiv.
 • De asemenea, respirați profund când stați la post. Apoi, faceți câteva minute pentru a se acomoda. Dedicarea dvs. câteva momente înainte de a începe să lucrați vă poate ajuta să vă simțiți mai relaxat, ceea ce vă poate ajuta să rămâi organizat și să te simți mai puțin distras.
 • 3
  Începeți cu o sarcină ușoară. Acest lucru vă va ajuta să câștigați impuls și să vă concentrați. Începeți ziua cu ceva mic și odată ce ați terminat această sarcină, vă veți simți mai motivați pentru a aborda sarcini mai complicate.
 • 4
  Concentrați-vă pe o sarcină la un moment dat. Lucrul la o sarcină în mod constant este mai ușor decât oprirea și reluarea ulterioară. Îți dă mai mult timp să te concentrezi pe sarcina anterioară. Pentru a evita aceste distragere și dezorganizare, începeți o sarcină și continuați să o faceți până când o terminați. Apoi, continuați cu o altă sarcină.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea și concentrați-vă asupra activității dvs. Pasul 3
  5
  Practicați conștiința deplină Rămâi concentrat pe parcursul zilei, practicând conștiința deplină. Acest lucru înseamnă pur și simplu să acordați atenție momentului actual și să fiți prezenți în mod mental în ceea ce faceți. Acest lucru vă poate împiedica mintea să vă rătăcească și vă va ajuta să faceți cea mai bună lucrare.
 • Efectuarea de exerciții înainte de a lucra și a exercita o mindfulness în același timp sunt modalități excelente de a elibera tensiune și de a vă pregăti mental și fizic pentru a doua zi. De asemenea, vă poate oferi energia pentru a vă face ziua cât mai productivă posibil.
 • Practicarea atenției în timp ce faci exerciții poate însemna să te concentrezi doar pe respirație, pe pașii tăi, pe ridicarea ta sau pe orice ai face în timp ce faci exerciții. Veți simți mai atent și mai concentrat pe parcursul zilei dacă începeți cu aceste tipuri de exerciții.
 • 6
  Modificați mediul dvs. dacă lucrați de la distanță. Dacă credeți că sunteți neliniștit și nu vă puteți concentra, vă recomandăm să plecați acasă și să mergeți la o cantină sau o bibliotecă pentru a lucra. A fi cu alte persoane care sunt implicate activ în munca ta vă poate ajuta să vă simțiți mai motivați.
 • Metoda 2
  Curățați spațiul de lucru

  Imagine intitulată Obțineți organizarea și concentrați-vă asupra activității dvs. Pasul 4
  1


  Eliminați tot ce nu aveți nevoie. Este timpul să vă curățați casa dacă spațiul dvs. de lucru pare dezordonat. Un birou murdar vă poate face să vă simțiți copleșiți și să vă faceți mai greu să vă concentrați. Scapa de distragere si dezordine prin eliminarea tot ceea ce nu te ajuta sa devii mai productiv.
  • De exemplu, concentrați-vă pe o zonă în același timp și întrebați-vă dacă fiecare obiect vă ajută să vă atingeți obiectivele de lucru. Eliminați-l dacă nu este așa. Acestea ar putea fi unele mobilier, fișiere, hârtie, notă, carte sau chiar fotografie.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea și concentrați-vă asupra activității dvs. Pasul 5
  2
  Creați o prezentare productivă pe desktop. Ați putea fi surprins de impactul pe care îl poate avea prezentarea desktop-ului asupra productivității. Fa-ti timp pentru a determina ce functioneaza cel mai bine pentru tine sau foloseste aceasta metoda.
 • Plasați monitorul la distanță de 45 cm (17 inci) de dvs. și la nivelul ochilor. Telefonul mobil și alte articole pe care le utilizați frecvent trebuie să fie amplasate pe partea dominantă pentru a evita să le atingă. Puneți articolele pe care le utilizați zilnic pe biroul dvs. și cele pe care le utilizați mai puțin frecvent în sertare. Nu utilizați atât de multe obiecte personale și puneți-le pe cele pe care le folosiți împreună unul lângă celălalt.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea și concentrați-vă asupra activității dvs. Pasul 6
  3
  Organizați munții dvs. de sarcini. Nu lăsați munții dvs. de sarcini să vă amenințe să vă preluați biroul. În afară de a-ți bate joc de birou, te pot scoate în evidență. Mai degrabă, creează un loc organizat pentru ei, astfel încât să nu ocupe prea mult spațiu.
 • Creați dosare pentru salvarea fiecărei sarcini. Păstrați-le în sertare, un dulap de fișiere sau orice altceva pe care îl aveți la dispoziție. Verificați fiecare dosar și ștergeți documentele inutile care se găsesc odată ce ați finalizat proiectul. Apoi, salvați fișierul într-un loc destinat sarcinilor finalizate.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea și concentrați-vă asupra activității dvs. Pasul 7
  4
  Curățați biroul înainte de a vă retrage în fiecare zi. Ajungerea la un birou murdar la începutul zilei vă poate face să vă simțiți extenuați și copleșiți. Evitați acest lucru prin curățarea și organizarea spațiului de lucru înainte de a vă retrage în fiecare zi.
 • Organizați biroul cu o oră înainte de plecare. Acest lucru vă poate ajuta să găsiți o sarcină pe care ați uitat-o ​​și vă dă timp să o finalizați înainte de a se încheia ziua.
 • Metoda 3
  Evitați distragerile

  Imaginea intitulată Obțineți organizarea și concentrați-vă asupra activității dvs. Pasul 8
  1
  Setați un anumit timp pentru e-mailuri și pentru mesageria vocală. Realizarea mai multor sarcini simultan poate afecta negativ concentrarea dvs. Dacă vă opriți să vă faceți munca în mod constant pentru a verifica un e-mail sau a asculta un mesaj vocal, gândul dvs. ar putea fi întrerupt, ceea ce ar putea să vă distragă atenția. În loc să vă îngrijiți de îndată ce apar, setați-vă un anumit timp în fiecare zi pentru a le examina. Apoi, nu vei avea sarcina în mintea ta toată ziua.
  • Puneți telefonul mobil în tăcere pentru o perioadă de timp. Dacă faceți acest lucru, lăsați notificările persoanelor care vă apelează, indicând un anumit moment în care veți returna apelul.
  • Luați în considerare oprirea e-mailurilor pop-up de pe computer. În acest fel, veți fi mai puțin tentați să le examinați de fiecare dată când le primiți.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea și concentrați-vă asupra activității dvs. Pasul 9
  2
  Program perioade de timp pentru a lucra. Puteți rămâne atent pentru o anumită perioadă de timp înainte ca mintea dvs. să înceapă să rătăcească. Programați o anumită perioadă de timp pentru a lucra și apoi vă odihniți scurt. Acest lucru vă poate ajuta să vă concentrați în timpul acelui moment de lucru, pentru că veți ști că veți avea o pauză când va fi terminat.
 • Setați un cronometru pentru timpul de lucru atribuit. Acest lucru vă va împiedica să verificați în permanență ceasul pentru a vedea cât timp trebuie să vă odihniți, ceea ce, în sine, reprezintă o distragere a atenției. Începe cu o perioadă de 60 de minute de muncă și apoi crește la 90 de minute.
 • Imagine intitulată Obțineți organizarea și concentrați-vă asupra activității dvs. Pasul 10
  3
  Se odihnesc regulat. Ar putea părea contraproductiv, dar pauzele de programare în timpul zilei de lucru vă pot menține energic și productiv. În plus, atunci când știți că vă veți odihni într-un timp scurt, distragerile precum rețelele sociale sau apelurile telefonice care nu sunt urgente vă întrerup.
 • Programați o pauză de 5 până la 10 minute la sfârșitul fiecărei ore. Apoi, programați o pauză mai lungă la fiecare 2-3 ore. Utilizați pauzele pentru a bea apă, pentru a discuta cu un coleg sau pentru a ieși și a vă întinde picioarele.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te concentrezi atunci când citești sau lucreziCum să te concentrezi atunci când citești sau lucrezi
  Cum să nu mai fii leneșCum să nu mai fii leneș
  Cum să fii concentratCum să fii concentrat
  Cum să evitați stresul temelorCum să evitați stresul temelor
  Cum să evitați distragerileCum să evitați distragerile
  Cum să faci ce trebuie să faciCum să faci ce trebuie să faci
  Cum să rămâi concentratCum să rămâi concentrat
  Cum să vă organizați minteaCum să vă organizați mintea
  Cum să vă organizați activitățile zilniceCum să vă organizați activitățile zilnice
  Cum să acționați în seriosCum să acționați în serios
  » » Cum să organizați și să vă concentrați asupra muncii

  © 2011—2020 ertare.com