Cum să organizați un târg de locuri de muncă de succes

Un târg de locuri de muncă este o oportunitate excepțională de reuniune, care reunește mulți angajatori din diferite domenii pentru a intra în contact cu potențialii angajați, de obicei în cursul unei zile. Târgurile de locuri de muncă pot fi rapid pentru a obține un loc de muncă, pentru a ajuta companiile să-și umple posturile vacante și pentru a rezolva problemele populației active a comunității. Pentru a garanta succesul unui târg de locuri de muncă, va trebui să satisfaceți atât nevoile solicitanților de locuri de muncă, cât și compania care caută viitorii angajați.

pași

Metoda 1
Înainte de târgul de locuri de muncă

Imaginea intitulată
1
Creați un comitet de organizare sau un grup de persoane care să se ocupe de târgul de locuri de muncă, fiecare având un rol bine definit.
 • În funcție de mărimea târgului de locuri de muncă, va fi important ca unul sau mai mulți oameni să se concentreze asupra următoarelor domenii: marketing, logistică, voluntari / personal pentru eveniment, contacte angajator, semne și grafică, secretariat și activități administrative. Poate că este convenabil ca unul sau doi oameni să fie coordonatori ai evenimentului în general.
 • Imaginea intitulată
  2
  Setați o zi și o oră pentru târgul de locuri de muncă cu cel puțin patru luni în avans. Creați un buget care prevede bani pentru loc și pentru publicitate.
 • Imaginea intitulată
  3
  Găsiți un loc pentru târgul de locuri de muncă și rezervați-l. Proiectați o diagramă detaliată a spațiului și definiți zonele pentru standurile companiilor, pentru tabelele de înregistrare și pentru concesiuni, printre altele, care trebuie luate în considerare.
 • Image cu titlul Organizează un târg de locuri de muncă de succes Pasul 4
  4
  Invitați companiile să participe la târgul de locuri de muncă. Căutați o varietate de companii care au posturi vacante, astfel încât să puteți satisface nevoile unui grup mare de solicitanți de locuri de muncă. De îndată ce fiecare companie vă confirmă asistența, întrebați-i dacă au nevoie de echipament special pentru târg.
 • Imaginea intitulată Organizează un târg de locuri de muncă de succes Pasul 5
  5
  Distribuie materiale promoționale. Distribuie broșuri publicitare și de informare în apropierea universităților și școlilor secundare, precum și la punctele de întâlnire ale comunității, cum ar fi cafenelele, bibliotecile și piețele. Este convenabil să existe publicitate în ziare locale și regionale și în reviste specializate. Contractează, de asemenea, presa pentru ziua târgului.
 • Image cu titlul Organizează un târg de locuri de muncă de succes Pasul 6
  6
  Proiectați un pachet profesional pentru a oferi solicitanților de locuri de muncă asistenți atunci când aceștia ajung la târg. Pachetul trebuie să conțină un plan de distribuție a standurilor și lista companiilor prezente.
 • Imaginea intitulată Organizați un târg de locuri de muncă de succes Pasul 7
  7
  Locașul se află în poziție. Este convenabil să aibă o cameră de interviu sau un loc departe de standuri, astfel încât angajatorii să poată efectua interviuri în acest moment.
 • Imaginea intitulată
  8
  O idee bună este găsirea listelor de posturi vacante la intrarea și la punctele strategice ale locului, împreună cu un plan de distribuție a standurilor.
 • Imaginea intitulată
  9


  Pregătiți etichete pentru a scrie numele participanților și postere pentru târg.
 • Metoda 2
  În timpul târgului de locuri de muncă

  Imaginea intitulată
  1
  Faceți voluntarii pentru evenimentul situat la punctele strategice pentru a răspunde la întrebări. Este foarte important să existe voluntari la intrări și ieșiri. Întrebați periodic reprezentanții fiecărei companii dacă au nevoie de ceva sau dacă au probleme de a-și părăsi standul.
 • Imaginea intitulată Organizează un târg de locuri de muncă de succes 11
  2
  Filmați și fotografiați în cursul zilei târgului, astfel încât să îi puteți folosi apoi ca material promoțional pentru târgurile viitoare.
 • Imaginea intitulată
  3
  Faceți un sondaj participanților la momentul pensionării pentru a obține o evaluare a târgului.
 • Metoda 3
  După târgul de locuri de muncă

  Imaginea intitulată
  1
  Evaluați prezența și analizați sondajele asistenților.
 • Imaginea intitulată Organizează un târg de locuri de muncă de succes 14
  2
  Trimiteți note de mulțumire firmelor la o săptămână după târg și includeți un sondaj pentru a primi, de asemenea, o evaluare de către angajatori.
 • Imaginea intitulată
  3
  Distribuiți succesul târgului pe site-ul dvs. web și în mass-media socială.
 • Imaginea cu titlul Organizează un târg de locuri de muncă de succes 16
  4
  Întâlniți-vă cu comitetul organizator al târgului pentru a vorbi despre ceea ce a fost bun în cadrul evenimentului și despre ce se poate îmbunătăți data viitoare.
 • Imaginea intitulată
  5
  Luați notă de ideile și procedurile noi și păstrați un raport final pentru a avea acele informații la îndemână atunci când doriți să vă planificați următorul târg de locuri de muncă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să citez un loc de muncă peisagisticăCum să citez un loc de muncă peisagistică
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  Cum să participi la un târg de muncăCum să participi la un târg de muncă
  Cum să ajuți angajații descurajațiCum să ajuți angajații descurajați
  Cum să căutați un loc de muncă după ce ați absolvit UniversitateaCum să căutați un loc de muncă după ce ați absolvit Universitatea
  Cum să obțineți locuri de muncă pentru pescuit în marea liberăCum să obțineți locuri de muncă pentru pescuit în marea liberă
  Cum să obțineți un loc de muncăCum să obțineți un loc de muncă
  Cum să obțineți o intrare de dateCum să obțineți o intrare de date
  Cum să obțineți un loc de pescuit în AlaskaCum să obțineți un loc de pescuit în Alaska
  Cum să obțineți un loc de muncă temporar de peste 50 de aniCum să obțineți un loc de muncă temporar de peste 50 de ani
  » » Cum să organizați un târg de locuri de muncă de succes

  © 2011—2020 ertare.com