Cum să organizați o carieră sau o călătorie de caritate

O modalitate excelentă de a strânge fonduri pentru o cauză bună este printr-o plimbare de carieră sau caritate. Aceste evenimente îi adună pe oameni și, pentru alții, ar putea reprezenta inspirația necesară pentru a se potrivi și a deveni mai sănătoși. Organizarea unei cariere poate necesita multă muncă, dar o puteți face cu suficient timp și puțin ajutor.

pași

Partea 1
Alegeți o caritate și lucrați cu ea

Imaginea intitulă Organizează o plimbare sau alerga pentru caritate Pasul 1
1
Identificați o caritate cu care puteți lucra. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să determinați la ce organizație de caritate veți dona fondurile strânse prin eveniment. În timp ce probabil că v-ați gândit deja la o cauză sau chiar la o organizație, trebuie să fii specific cu privire la organizația pe care doriți să vă concentrați, astfel încât să vă puteți da permisiunea să utilizați numele. De asemenea, evenimentul va dobândi o anumită legitimitate dacă este asociat cu numele unei organizații caritabile cunoscute.
 • Dacă nu știți ce organizație să alegeți, puteți organiza, de asemenea, un eveniment într-un mod care coincide cu o zi sau o lună de conștientizare. De exemplu, organizațiile de strângere de fonduri pentru cancerul de sân sunt, de obicei, efectuate în luna octombrie, deoarece aceasta este luna conștientizării acestei boli.
 • Dacă coordonați organizarea evenimentului în acest fel, puteți beneficia de o expunere gratuită la public prin articole de ziar și prin alte materiale media.
 • Image cu titlul Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 2
  2
  Contactați organizația. Dacă doriți să strângeți fonduri în numele unei organizații de caritate, trebuie mai întâi să cereți permisiunea. Pentru a face acest lucru, comunicați prin telefon sau prin poștă cu organizația pe care ați ales-o și solicitați autorizarea acestora pentru a începe planificarea și organizarea evenimentului. Poate, de asemenea, vă pot oferi ajutor sau îndrumare pentru planificarea sau publicarea evenimentului.
 • Imaginea intitulă Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 3
  3
  Ea ajunge la un acord. Cel mai probabil, în ceea ce privește evenimentele externe de strângere de fonduri (adică evenimente pe care organizația nu le planifică în mod direct), fiecare organizație are propriile orientări specifice, cum ar fi regulile pentru buget sau publicitate, limitarea utilizării numelui dvs. sau a listelor de responsabilități specifice pe care organizația le va asuma (sau nu le va asuma). Prin urmare, trebuie să lucrați împreună cu organizația pentru a stabili aceste limite și pentru a înțelege mai bine modul în care evenimentul dvs. se va referi la acesta. Dacă organizația este mai avansată, vă poate oferi chiar și forme specifice de propunere și de acord în acest scop, caz în care trebuie să le completați complet și într-o manieră precisă.
 • Imaginea intitulă Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 4
  4
  Determinați dacă participanții pot deduce costul impozitelor. Atunci când se lucrează cu caritate, unul din lucrurile pe care ar trebui să se concentreze este de a determina dacă rata pe care participanții trebuie să-și plătească taxele pot deducírseles (în funcție de mecanismul de impozitare în locul unde locuiești). Dacă ați înființat donații deductibile, acest lucru ar putea atrage mai mulți participanți și cu siguranță vă va ajuta să obțineți donatori la scară mai largă, cum ar fi unele companii locale.
 • Partea 2
  Stabiliți obiectivele evenimentului

  Image cu titlul Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 5
  1
  Determinați ce obiectiv financiar va fi. O parte semnificativă a organizării evenimentului va depinde de suma pe care doriți să o ridicați. Prin urmare, trebuie să stabiliți un obiectiv înainte de a lua orice altă decizie. Mai ales dacă este pentru prima oară când organizați un eveniment de acest tip, trebuie să încercați să faceți obiectivul realist.
  • Ați putea să vă bazați obiectivul financiar pe anumite nevoi specifice, cum ar fi să ridicați 5000 de dolari dacă știți că o biserică locală are nevoie de 5000 de dolari pentru a repara acoperișul.
  • Pentru a stabili un obiectiv, trebuie, de asemenea Pregătiți un buget. De exemplu, dacă doriți să ridicați 5 000 de dolari, dar organizarea cursei vă va costa 2 000 de dolari, va trebui să strângeți 7 000 de dolari pentru a vă menține obiectivul financiar.
 • Imaginea intitulă Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 6
  2
  Determinați finanțarea pentru costurile inițiale. Pentru a plăti pentru lucruri cum ar fi planificarea, obținerea permiselor și cumpărarea de bunuri, veți avea nevoie de bani. Pentru a face acest lucru, puteți încerca să obțineți o entitate care să acopere această cheltuială în avans și apoi să utilizați o parte din fondurile strânse pentru a vă rambursa înainte de a le trimite la caritate. Entitatea care acoperă cheltuielile în avans poate fi sponsor, o bancă locală sau chiar cariera cu care lucrați (în unele cazuri).
 • Imagine cu denumirea Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 7
  3
  Stabiliți o dată pe baza obiectivului financiar. Cu cât este mai mare suma de bani pe care doriți să o ridicați, cu atât este mai probabil să organizați cursa cu o anticipare mai mare. Acest lucru se datorează faptului că, având mai mult timp, veți avea mai multe oportunități de a vă implica în comunitate, de a primi sprijinul și de a găsi sponsori.
 • În cazul în care cursa este de dimensiuni mai mici și comisia are timp în fiecare săptămână pentru a lucra la organizarea evenimentului, ați putea avea totul gata în aproximativ 9 săptămâni.
 • În cazul în care doriți să atrageți un număr mare de participanți din afara orașului, veți avea nevoie de mai mult timp pentru organizație și pentru a răspândi cuvântul. În unele cazuri, carierele de acest tip necesită un an întreg de planificare.
 • Rețineți că ar putea exista și alte evenimente care să concureze cu dvs. prin eliminarea participanților. Din acest motiv, este foarte important să programați evenimentul, mai ales dacă îl organizați într-o perioadă în care cursele sunt mai populare.
 • Imagine cu denumirea Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 8
  4
  Denumiți evenimentul și alegeți o temă. Numele va fi absolut necesar, dar tema este opțională. Cu toate acestea, acesta din urmă vă va oferi o modalitate excelentă de a vă distinge cariera și că participanții sunt încântați să participe.
 • În nume, puteți include și ceva legat de cariera cu care lucrați, cum ar fi "5 km rasă în centrul orașului în beneficiul animalelor" sau "Noaptea trece împotriva cancerului".
 • Dacă alegeți și un subiect, trebuie să vă asigurați că numele este asociat cu acesta (de exemplu, "Zombie se luptă împotriva foamei" sau "Cursa de 10 km în lenjerie de corp").
 • Printre unele dintre temele populare se numără cele în care participanții ascund sau trebuie să depășească diverse obstacole, cum ar fi nămolurile sau bombe colorate.
 • Trebuie să fiți de acord cu comitetul organizatoric cu privire la numele și subiectul și ambele trebuie să fie incluse în toate materialele promoționale.
 • Imaginea intitulă Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 9
  5
  Cereți ajutor la un magazin local care vinde obiecte pentru a fi difuzate. Dacă există un magazin în orașul dvs. al cărui public țintă este alergătorii, aceștia ar putea fi dispuși să vă ajute în anumite aspecte ale organizației, deoarece vor fi participat la curse locale înainte. Prin urmare, ei vor ști ce este necesar.
 • S-ar putea să fiți chiar interesați să sponsorizați evenimentul sau să oferiți servicii de asistență pentru cursa în schimbul plății acestora. Trebuie să clarificați tipul de ajutor de care aveți nevoie și să stabiliți dacă sunteți dispus să le plătiți pentru ajutorul pe care îl oferă.
 • Vorbiți direct cu managerul sau cu proprietarul. Dacă negocieze orice fel de sprijin, trebuie să scrieți un contract scris despre el, astfel încât să nu existe o confuzie după aceea.
 • Image cu titlul Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 10
  6
  Alegeți ruta Puteți desemna un membru al comitetului sarcina de a căuta cursuri posibile pentru cursa, dar, în orice caz, întreaga comisie ar trebui să poată să ia o privire asupra tuturor opțiunilor și să își dea aprobarea cu privire la cursul selectat. De asemenea, rețineți că, dacă este necesar să închideți câteva străzi pentru acel traseu, va trebui să solicitați colaborarea poliției sau a municipalității.
 • Prezintă mai multe opțiuni de excursii la autoritățile orașului. Dacă alegeți un traseu care perturbă prea mult trafic sau afaceri, autoritățile pot respinge cererea dvs. de autorizare. Prin urmare, atunci când propuneți ruta, ar trebui să investigați bine și să înțelegeți care sunt criteriile care vor fi luate în considerare.
 • Tipul de participanți care va atrage cursa va fi determinat în parte de topografie. De exemplu, persoanele care nu sunt foarte atletice se pot simți intimidate de un traseu foarte montan și nu se pot înscrie.
 • Puteți face o hartă a traseului utilizând instrumente online, astfel încât să știți dacă aveți extensia potrivită. Cu toate acestea, în orice caz, trebuie să treceți singur, fie pe jos sau cu mașina, pentru a vă asigura că este viabil pentru cursa.
 • Image cu titlul Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 17
  7
  Obțineți permisele necesare. În funcție de locul în care te duci pentru a efectua evenimentul, poate fi nevoie de permise sau autorizații din partea autorității locale în cauză, care ar putea include poliția de a controla traficul sau străzile apropiate în ziua cursei. Pentru a obține aceste autorizații, puteți avea, de asemenea, asigurare care acoperă rasa și propria organizație.
 • Dacă trebuie să închideți unele străzi pentru propriul traseu special, s-ar putea să implice diverse agenții, cum ar fi poliția, pompierii, departamentul municipal și de transport sau entități echivalente în locul în care locuiți.
 • De asemenea, poate fi necesară depunerea unei petiții care să demonstreze că majoritatea locuitorilor și întreprinderilor (51% sau mai mult) care ar fi afectate de închiderea străzilor sunt de acord cu acestea.
 • Image cu titlul Organizează o plimbare sau alerga pentru caritate Pasul 11
  8
  Adresați-vă posibili sponsori O modalitate excelentă de a rezolva costurile cursei devine sponsori. Puteți obține unele întreprinderi sau organizații locale pentru a vă susține inițiativa într-un mod bun dacă explicați cauza la care veți susține.
 • Pentru a obține sponsori, puteți scrie o scrisoare, dar ar trebui să urmați, de asemenea, prin apelarea sau introducerea în persoană.
 • De asemenea, puteți stabili mai multe niveluri de sponsorizare, fiecare cu un premiu corespunzător. De exemplu, ați putea stabili următoarele: "Dacă donați până la 200 RON, vă vom plasa sigla pe toate e-mailurile noastre în bloc. Dacă donați până la 500 de dolari, vă vom plasa sigla pe toate cămășile noastre oficiale".
 • Poate că există întreprinderi care nu au niciun interes în a dona bani, dar produse, cum ar fi alimente, băuturi, servicii sau echipamente de închiriat.
 • Imaginea intitulă Organizează o plimbare sau alerga pentru caritate Pasul 12
  9
  Începeți cu promovarea cursei. Determinați cum veți răspândi cuvântul despre cursa. Dacă nu sunteți sigur, utilizați cât mai multe drumuri posibil, deoarece veți obține mai multe fonduri cu un număr mai mare de participanți.
 • Unele forme de publicitate vor costa bani, cum ar fi anunțurile la radio și în ziar, deci ar trebui să determinați în prealabil dacă sunteți dispus să plătiți pentru aceste tipuri de anunțuri.
 • O modalitate excelentă de a promova evenimentul este prin intermediul rețelelor sociale, deoarece oamenii pot împărtăși cu ușurință informațiile cu alții.
 • Asigurați-vă că cursa este înregistrată pe site-uri destinate alergătorilor, deoarece aceștia tind să aibă liste de cariere la care oamenii se pot înregistra și sunt destul de populare.
 • Partea 3
  Organizați personalul și voluntarii

  Imagine cu denumirea Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 13
  1
  Acesta adună un comitet central de planificare. Nu presupuneți că o puteți face singur, deoarece organizarea unei curse de caritate este un proiect mare. Prin urmare, ea reunește un grup de oameni de încredere care alcătuiesc comitetul central.
  • Nu este necesar să aveți un număr fix de persoane în comitet, dar puteți începe cu 3-7 persoane în funcție de amploarea evenimentului pe care îl planifică.
  • Trebuie să clarificați care sunt așteptările dvs. în ceea ce privește recrutarea de persoane în comisie. De exemplu, dacă ei înșiși vor strânge bani? Ar trebui să se întâlnească săptămânal sau lunar? Va fi o slujbă plătită sau un voluntar?
  • Este o idee bună să alegeți persoane pe care le cunoașteți și care sunt deja de încredere. În acest fel, veți ști în prealabil că acestea vor funcționa bine împreună. Cu toate acestea, dacă puteți include persoane care fac parte din alte cercuri, este și o idee bună, deoarece, în acest fel, evenimentul poate ajunge la persoane care nu ar ajunge în mod normal.
  • Evaluează experiența sau expertiza personalului. Idealul este de a atrage oameni care au lucrat deja la evenimente similare.
 • Imaginea intitulă Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 14


  2
  Atribuiți și delegați lucrarea. Ai fost inițiativa proiectului, astfel încât să puteți decide dacă care atribuie sarcini membrilor comisiei, în cazul în care toată lumea va vota pentru ei sau dacă fiecare membru va fi oferit ca voluntar pentru munca pe care doriți determina. Este, de asemenea, posibil ca volumul de muncă să depășească numărul membrilor comisiei.
 • Trebuie să vă asigurați că fiecare persoană are abilitățile și resursele necesare pentru a se descurca bine. De exemplu, dacă cineva nu cunoaște foarte bine rețelele sociale, nu ar trebui să le alocați sarcina de a gestiona prezența online a evenimentului.
 • În cazul în care ar trebui să atrageți persoane care nu fac parte din comitet pentru a fi responsabile pentru anumite sarcini, trebuie să stabiliți cine va fi responsabil pentru obținerea acestora și cine va păstra legătura cu aceștia în timpul procesului de planificare.
 • Printre sarcinile pe care trebuie să le acordați sunt coordonatorul de voluntariat, administratorul site-ului, trezorierul, intermediarul cu presa, coordonatorul de echipă și coordonatorul de securitate, coordonatorul și coordonatorul de produse alimentare. bea.
 • Image cu titlul Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 15
  3
  Organizați întâlniri regulate pentru a vă informa. Stabilește un program de întâlniri pentru membrii comisiei. În cazul în care nu pot participa la întâlniri în persoană, membrii ar trebui să poată comunica prin telefon sau prin e-mail pentru a oferi actualizări și rapoarte întregului grup înainte de desfășurarea ședințelor.
 • O idee bună este stabilirea fiecărei întâlniri ca termen limită. De exemplu, puteți stabili că, până la data la care reuniunea are loc în luna următoare, persoana responsabilă de găsirea rutelor trebuie să aibă trei propuneri, iar comitetul financiar trebuie să fi obținut cel puțin un sponsor de afaceri.
 • Asigurați-vă că întâlnirile sunt scurte și la un punct. Membrii comitetului nu pot să le ia în serios dacă durează prea mult sau dacă nu par a fi deosebit de eficienți.
 • Imaginea intitulă Organizează o plimbare sau alerga pentru caritate Pasul 16
  4
  Începeți să obțineți voluntari. Puteți aloca această activitate unui membru al comitetului, dar, oricum, oricine altcineva ar trebui să ajute într-o oarecare măsură. Dacă fiecare membru al comitetului recrutează doi sau trei voluntari, puteți obține un grup mult mai mare decât ați obține altfel.
 • Puteți încerca să obțineți voluntari prin aceeași organizație de caritate cu care lucrați. De exemplu, dacă ați fost de acord pentru a strânge fonduri pentru un adăpost local de animale, puteți solicita ca acestea să informeze propriile lor liste de voluntari și persoane care au luat adapost animalelor care comisia dumneavoastră este, de asemenea, în căutarea de voluntari.
 • Lăsați voluntarii să știe că nu există nici o cale de a se oferi voluntari. De exemplu, o persoană poate încă ajuta să umple pungile cu cadouri cu o săptămână înainte de cursa, chiar dacă nu poate fi prezent în aceeași zi. Ar putea fi și persoane care nu vor să ajute înaintea cursei, dar aceștia sunt de acord să ofere alergătorilor apă în ziua cursei.
 • Faceți distracție voluntară. Dacă este posibil, dați-le băuturi și organizați un eveniment ca o modalitate de a-și onora munca și le mulțumesc pentru asta.
 • Partea 4
  Pregătiți-vă pentru ziua cursei

  Imaginea intitulă Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 18
  1
  Monitorizați persoanele care se înregistrează. Cea mai ușoară modalitate de a vă înscrie în cursa este să o faceți online, deoarece aveți multe instrumente la dispoziția dumneavoastră în acest mediu cu care puteți monitoriza și organiza participanții. De asemenea, este important ca persoanele să se poată înregistra personal.
  • Vă rugăm să rețineți că înregistrarea on-line ar putea fi dificil pentru unii oameni, în special persoanele în vârstă, astfel încât să puteți face inscripții fizice disponibile în magazine locale pentru a rula, săli de sport sau la sediul caritate cu ce lucrezi
  • De asemenea, puteți lăsa oamenii să semneze până în ziua cursei, la locul unde se desfășoară, dar în acest caz, trebuie să planificați bine și asigurați-vă că aveți suficient de pungi de cadouri, alimente și apă pentru alți participanți, .
  • Este posibil să colectați banii participanților la momentul înregistrării. Cele mai multe curse percep o taxă de participare, care poate varia între 15 și 75 de dolari, în funcție de scală. Acești bani vor servi pentru a acoperi costurile și sunt ceea ce veți dona carității mai târziu.
  • În unele curse, participanții trebuie să obțină promisiuni de la prietenii sau rudele lor. De exemplu, un participant ar putea să-i facă pe colegii săi să promită că i-ar plăti 1 dolar pentru fiecare kilometru pe care participantul îl conduce sau merge. Apoi, acesta este banii pe care participantul îl donează în locul unei taxe de înscriere (sau în afară de aceasta).
 • Imaginea intitulă Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 19
  2
  Rezervați echipamentul de care aveți nevoie. La suprafață, s-ar putea să pară că o cursă este ceva foarte simplu, dar cel mai probabil, pentru ziua în care are loc, trebuie să închiriezi echipament. În aproape toate cursele se folosește un dispozitiv profesional de sincronizare, astfel încât participanții să poată vedea cât timp au terminat cursa.
 • De asemenea, este posibil să rezervați toalete portabile, corturi pliabile (pentru a vă proteja de soare sau ploaie), un sistem de difuzoare pentru a reda muzică și a face anunțuri etc.
 • Înțelegeți compania cu care veți închiria echipamentul, dacă este necesar să îl ridicați și să îl returnați sau dacă acesta vă va livra.
 • Imagine cu denumirea Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 20
  3
  Trimite pentru a face cadouri. În cursele acestea sunt aproape întotdeauna oferă un cadou simbolic sau suvenir pentru toți riderii ca un semn al participării lor, cum ar fi tricouri, pălării, brelocuri, genți sau Frisbees. Puteți include, de asemenea, cupoane care au donat unele afaceri locale la saci de cadou.
 • Nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani pe cadouri, deoarece acest lucru ar putea reduce cantitatea de bani pe care o colectați.
 • Image title Organizează o plimbare sau a alerga pentru caritate Pasul 21
  4
  Organizați primul ajutor. Este esențial să avem primul ajutor disponibil pe o cariera ca EMT sau alt personal medical să fie prezent la locul cursei, și trebuie, de asemenea, la îndemână suficiente provizii de prim ajutor în cazul în care are loc o urgență
 • De asemenea, poate fi necesar să aveți o ambulanță în apropiere, în conformitate cu reglementările orașului.
 • Unele bunuri de prim ajutor de bază pe care ar trebui să aibă o carieră sunt gheata, bandaje elastice, bandaje, unguente cu antibiotice, epinefrina auto-injectoare pentru înțepături de albine și inhalatoare de urgență.
 • Image cu titlul Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 22
  5
  Aranjați traseul. Trebuie să marcați în mod clar linia de start și gol, dar trebuie să furnizați și restul traseului. Pentru a ști când puteți începe să eliminați totul, consultați permisiunea pe care ați obținut-o, deoarece este posibil să fiți autorizat să începeți cu o noapte înainte sau că trebuie să o faceți în aceeași zi a cursei.
 • În cele mai multe curse, marcatorii de mile sunt plasați de-a lungul cursului, astfel încât participanții să poată monitoriza progresul acestora.
 • De asemenea, trebuie să instalați posturi de apă de-a lungul traseului. În funcție de durata cursei, ar putea fi necesar să se așeze și toalete portabile sau tarabe care oferă băuturi sau geluri izotonice, astfel încât alergătorii să-și poată reîncărca bateriile.
 • Partea 5
  Puneți totul în ordine și donați banii

  Imaginea intitulă
  1
  Asigurați-vă că ați luat toate gunoiul și rămășițele rămase după cursa. Trebuie să o faceți imediat ce se termină cursa. Puneți toate coșurile în pungi și aruncați-le sau reciclați-le în mod corespunzător. După ce ați adunat toate gunoiul, trebuie să aveți un plan să îl eliminați.
  • Este posibil să trebuiască să închiriați un container de gunoi sau să îl transportați direct la depozitul de deșeuri.
  • Încearcă să numească o echipă de voluntari special pentru curățarea după cursă, pentru că cei care au colaborat cu furnizarea rasei sau a celor care au rămas vor fi obosit atunci când a terminat. Prin urmare, este o idee bună că un grup de oameni care sunt proaspeți și plini de energie se pot ocupa de tot la sfârșitul cursei.
  • Trebuie să încercați întotdeauna să lăsați un loc în condiții mai bune decât cele în care ați găsit-o. Chiar și colectează gunoiul care nu face parte din cursa, deoarece, în acest fel, vei cădea în favoarea cu municipalitatea sau autoritatea echivalentă, în cazul în care doriți să-și planifice o altă cursă de anul viitor.
 • Imagine cu denumirea Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 24
  2
  Returnați toate echipamentele pe care le-ați închiriat. S-ar putea să trebuiască să-i atribuiți pe cineva care să supravegheze echipa și să aștepte ca ei să o ia sau să aloce o întreagă echipă de voluntari pentru ao plasa în diferite vehicule și să o returneze. Înainte de a returna echipamentul, trebuie să vă asigurați că este curat și că funcționează bine.
 • În cazul echipamentelor audio, trebuie să vă asigurați, de asemenea, returna toate cablurile și piesele suplimentare, în plus față de bucăți mai mari, pentru ca daca lipseste ceva, vi se va percepe o suma importanta pentru ea.
 • Returnează echipamentul în perioada stabilită. Chiar dacă o veți întoarce la doar câteva ore după termenul limită, vă pot percepe ca și cum ați fi revenit-o a doua zi sau mai multe.
 • Imaginea intitulă Organizează o plimbare sau alerga pentru caritate Pasul 25
  3
  Plătiți rambursările sau salariile. Asigurați-vă că rambursați în întregime orice persoană care a achiziționat articole pentru cursa cu banii proprii. De asemenea, asigurați-vă că plătiți ceea ce ați promis personalului plătit.
 • Dacă aveți de gând să vă plătească bani cuiva, asigurați-vă că vă dau o chitanță, care trebuie să păstreze în scopuri fiscale și să-l includă, împreună cu alte documente legate de buget.
 • Trezorierul sau comisia de trezorerie (dacă există unul) este cel care trebuie să îndeplinească această sarcină.
 • Imagine cu denumirea Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 26
  4
  Donați banii carității pe care ați ales-o. În cele din urmă, este timpul să donați banii. După ce ați utilizat fondurile pentru a acoperi toate costurile, trebuie să donați banii rămași carității. Pentru a face acest lucru, comunicați cu ei și informați-i cu privire la suma pe care ați ridicat-o și stabiliți când va fi mai convenabil pentru ei să primească banii și cel mai bun mod de a le trimite acestora.
 • Cu excepția cazului în care comitetul de organizare l-a discutat în mod explicit, nu trebuie să păstrați bani suplimentari.
 • Imagine cu denumirea Organizați o plimbare sau alergați pentru caritate Pasul 27
  5
  Trimite mulțumiri. Pentru ca această cursă să aibă loc, va fi nevoie de o mulțime de ajutor, deci ar trebui să arătați aprecierea dvs. pentru toți cei care au donat sau au colaborat. De obicei, va fi suficient să le trimiteți un card de mulțumire sau să le faceți prin telefon.
 • Dacă ar trebui să mulțumiți sponsorilor de afaceri la scară mai largă, le puteți trimite o placă sau altceva ce poate fi afișat în birourile lor.
 • În cazul participanților, le puteți trimite un e-mail masiv.
 • Imaginea intitulă Organizează o plimbare sau alerga pentru caritate Pasul 28
  6
  Evaluați evenimentul pentru a lua notă pentru viitor. Dacă credeți că ați putea organiza un eveniment similar la un alt moment, ar trebui să se întâlnească cu comisia pentru a discuta despre modul în care totul a mers, pentru că sunt șanse ca toată lumea a învățat o mulțime și poate contribui idei despre lucruri care pot fi îmbunătățite pentru următoarea timp.
 • De asemenea, puteți solicita feedback din partea participanților și a voluntarilor pentru a vă informa despre propria lor experiență și despre ceea ce ar putea să o îmbunătățească pentru următoarea ocazie.
 • Simte-te mândru de tine, chiar dacă unele lucruri s-ar putea îmbunătăți, deoarece organizarea unei curse pentru prima dată este o mare realizare.
 • sfaturi

  • Începeți cu ceva mic. Dacă este prima cursă pe care o organizați, obiectivul dvs. financiar trebuie să fie realist, iar numărul de participanți la care indicați ar trebui, de asemenea, să fie rezonabil.
  • Conduceți într-o manieră prietenoasă și conformă cu oficialii poliției și guvernului, deoarece nu veți putea desfășura această cursa fără aprobarea acesteia.
  • Pentru a alege caritatea, gândiți-vă la una cu care aveți o experiență personală sau în care aveți cea mai mare nevoie de ajutor.

  avertismente

  • Aflați cum a fost vremea în anii anteriori pentru data pe care ați ales-o pentru cursa. Nu puteți anticipa vremea într-un mod precis, dar puteți alege o dată în care este rezonabil să vă așteptați un timp plăcut.
  • Asigurați-vă că obțineți asigurarea potrivită pentru cursa. În cele mai multe curse, participanții sunt, de asemenea, rugați să semneze scutiri prin care organizatorii de curse sunt eliberați de răspundere pentru orice tip de rănire.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă schimbați caritatea Amazon SmileCum să vă schimbați caritatea Amazon Smile
  Cum se colectează fonduri pe FacebookCum se colectează fonduri pe Facebook
  Cum să organizați un eveniment de strângere de fonduriCum să organizați un eveniment de strângere de fonduri
  Cum sa dati o rochie de mireasaCum sa dati o rochie de mireasa
  Cum să organizați un turneu de golfCum să organizați un turneu de golf
  Cum de a dona haine pentru caritateCum de a dona haine pentru caritate
  Cum de a găsi o femeie bogată să iasă cu eaCum de a găsi o femeie bogată să iasă cu ea
  Cum să vă ocupați de cerșetori care vă cer baniCum să vă ocupați de cerșetori care vă cer bani
  Cum să ajuți la schimbarea lumiiCum să ajuți la schimbarea lumii
  Cum să ajuți caritate pentru copiiCum să ajuți caritate pentru copii
  » » Cum să organizați o carieră sau o călătorie de caritate

  © 2011—2020 ertare.com