Cum să organizați un eveniment

Organizarea unui eveniment poate părea o sarcină incredibil de copleșitoare. Într-adevăr, poate fi dacă nu aveți organizarea și planificarea necesare. Ei bine, în acest articol vom aborda tocmai faptul că, din lunile anterioare de pregătire la modul de a rămâne liniștiți în ziua evenimentului.

pași

Partea 1
Planificați-vă înainte

Imaginea intitulată Învățați despre istoria afro-americană Pasul 8
1
Determinați scopul evenimentului. Având una sau două fraze în minte vă va ajuta să luați evenimentul în direcția corectă. Aveți de gând să faceți acest lucru pentru a educa comunitatea dvs. Pentru a convinge potențialii contribuabili pentru a obține fonduri? Să plătească un omagiu unei anumite persoane sau unui grup? Limitați obiectivul dvs. cât puteți de mult. Oricare ar fi să faceți (să educați, să convingeți, să onorați, etc.)De ce o faci?
 • Gândiți-vă la aceasta ca la misiunea principală. Planul tău de succes. Când știi exact ce vrei să faci, va fi mai ușor pentru tine!
 • Imaginea intitulată Dezvoltă abilitățile de gândire critică Pasul 21
  2
  Stabiliți obiective Ce este exact ceea ce doriți să obțineți? Nu este vorba despre numărul de persoane pe care doriți să le participați, nici despre faptul că evenimentul va avea loc în realitate - ce doriți să ieșiți din toate astea? 5 oameni, astfel încât aceștia fac parte din organizația dvs. ?, o colecție de 1000 de dolari ?, o schimbare a mentalității ?, pe care oamenii o fac excitați?
 • Gândiți-vă la cele trei lucruri cele mai importante pe care le-ați dori să le întâmpinați ca urmare a acestui eveniment și gândiți-vă că acestea devin realitate. Poate că scopul tău este financiar, social și personal. Depinde de tine!
 • Imaginea intitulată Run for Congression Step 22
  3
  Adună voluntari Este necesar să avem o echipă bună care are abilități diferite. Ele vă pot ajuta cu diverse sarcini, cum ar fi pregătirea programelor și a bugetelor, crearea de invitații și postere, recepția oaspeților și curățarea la sfârșitul evenimentului. Cu alte cuvinte, vă pot ajuta să terminați lucrarea. De asemenea, dacă este posibil, obțineți voluntari de încredere!
 • Asigurați-vă că membrii echipei și supraveghetorii dvs. sunt "conștienți de" planurile dvs. Colaborarea vă poate face munca mult mai ușoară. Atunci când le cereți ajutorul, informați-le de la început despre toate așteptările dvs. cu privire la ele și nivelul lor de participare.
 • Dacă nu puteți găsi voluntari, angajați o echipă! Totul depinde de tipul de eveniment pe care îl organizați. Locul în care faceți acest lucru vă poate oferi o echipă de lucru sau puteți solicita serviciile unei agenții externe de ocupare a forței de muncă.
 • Imaginea cu titlul Prioritizați datoriile dvs. Pasul 1
  4
  Pregătiți un buget. Trebuie să includeți toate cheltuielile, veniturile, sponsorii și chiar cheltuielile contingente. Dacă nu faceți un buget, veți ajunge la o mulțime de facturi neplătite, un portofel gol și nici o idee despre ce sa întâmplat. Fii realist de la început pentru a evita surprize neașteptate în ziua evenimentului!
 • Găsiți modalități de a reduce costurile. Puteți obține personal care funcționează gratuit? Ați luat în considerare obținerea unui loc mai ieftin pentru evenimentul dvs. (cum ar fi casa unui prieten)? Amintiți-vă: o petrecere mică și simplă care merge bine va fi întotdeauna mai impresionantă decât una ostentativă care se va sfârși prin a fi un fiasco.
 • Imagine intitulată Negociați cu un vânzător de mașini Pasul 8
  5
  Decideți locul și ora pentru evenimentul dvs. Asta este cel mai important lucru la organizarea unui eveniment. Ce timp și loc va face oamenii să spună "Da, bineînțeles că voi participa!"? Ar trebui să fie un moment în care toată lumea este disponibilă și un loc pe care oricine îl poate ajunge. De asemenea, trebuie să fie ceva ce puteți rezerva!
 • Verificați calendarul comunității dvs. și luați în considerare tipul de audiență pe care îl veți invita. Dacă obiectivul dvs. este de a invita un grup de gospodine, organizarea evenimentului în timpul zilei și în vecinătate este cea mai bună opțiune (poate cu unele servicii de îngrijire a copilului incluse?). Pe de altă parte, dacă obiectivul dvs. este elevii, efectuați evenimentul pe timp de noapte și în centrul orașului. Dacă este posibil, mergeți la publicul dvs. este găsit.
 • Desigur, unele locuri necesită o rezervare. Luați legătura cât mai curând cu cei responsabili pentru locul pe care intenționați să îl utilizați ca locație pentru eveniment. Este posibil ca ei să fie mai ocupați decât tine!
 • Imagine intitulată Negociați cu un vânzător de mașini Pasul 10
  6
  Gândiți-vă la logistică. Logistica este necesară pentru tot. Care va fi sistemul dvs. de parcare? Care sunt rutele de acces pentru persoanele cu handicap? Ce se poate face cu dimensiunile locului? Ce echipamente de care aveți nevoie? Ce elemente suplimentare (apă potabilă pentru boxe, insigne , broșurile) vor cere o cheltuială suplimentară ?, Câte persoane sunt necesare pentru ca evenimentul să meargă fără probleme?
 • Este important să stați un minut cu dvs. (și cu echipa dvs.) și să vă gândiți la toate aspectele problemei. Există un obstacol pe care îl puteți anticipa și evita? Orice oaspete special pe care trebuie să-l găzduiți?, Câteva excepții pe care ar trebui să le faceți?
 • Imaginea intitulată Market a Product Step 3
  7
  Gândiți-vă la marketingul și publicitatea evenimentului dvs. În timp ce vă aflați în întregul proces de organizare, proiectați un poster. Aceasta ar trebui să includă o dată tentativă, o oră, un loc, un oaspete de onoare, un nume și tema sau un slogan al evenimentului. Din moment ce sunteți încă în timp pentru eveniment, puteți să vă faceți timp pentru a crea postere, dar cel mai bine este să pregătiți o versiune preliminară la început pentru a vizualiza întregul set al proiectului dvs.!
 • Gândiți-vă la alte modalități de a vă publica evenimentul. E-mailuri ?, Poștă convențională ?, Poate Facebook, Twitter sau alte zeci de site-uri web pentru evenimente care există (mai multe despre acest lucru în etapele ulterioare). Ce trebuie să faci anterior pentru a atrage oamenii la evenimentul dvs. și ce să-i păstrați atenția în timpul ei?
 • Imaginea intitulată Scrieți Reprezentantul Congresului Pasul 1
  8
  Organizați-vă Este posibil ca acum sa va simtiti foarte confuz, dar calmati si deschideti Excel. Faceți o listă a activităților care vor fi organizate în cadrul evenimentului. Creați câteva foi de calcul pentru a vă organiza gândurile. Ar putea părea inutil pentru acum, dar în două luni veți fi extrem de recunoscători pentru că ați făcut-o în avans.
 • Pregătiți un program (cu termene limită) pentru fiecare activitate. Înregistrați numele tuturor și locul și timpul necesar. În acest fel, puteți organiza și răspunde la orice întrebări viitoare.
 • Partea 2
  Cu două săptămâni înainte de eveniment

  Imaginea intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 21
  1
  Asigurați-vă că totul merge conform planului. Stabiliți data, locul, oaspetele de onoare, personalul, numele evenimentului și sloganul. Este acolo Ceva care poate merge prost?, Orice neregulă de ultim moment care ar putea apărea? În acest moment, totul trebuie decis.
 • Image cu titlul Deveniți Președintele Statelor Unite ale Americii Pasul 6
  2
  Luați împreună cu echipa dvs. Obțineți aprobarea pentru buget, program etc. în numele membrilor echipei, precum și a supraveghetorilor. Acesta este un moment bun pentru a răspunde la toate întrebările. Cunosc toata lumea ce au de facut? Se simt confortabili cu tot ce este de acord?
 • Încă o dată, întâlniți-vă cu echipa și voluntarii pentru a rezolva orice problemă care ar putea apărea. Este, de asemenea, un moment bun pentru a crea un plan de acțiune.
 • Asigurați-vă că nu există nici o problemă în cadrul echipei. Rămâneți în contact cu toți liderii de echipă, precum și cu membri și voluntari.
 • Imagine cu titlul Fii un bun dezbatere Pasul 9
  3
  Delegați responsabilitățile diferitelor membri și permiteți unei persoane cu experiență să coordoneze toate activitățile. Dacă este un eveniment mega, permiteți unor persoane diferite să coordoneze diferite activități sub supravegherea unui manager. Liderul echipei trebuie să fie o persoană pe care membrii echipei pot avea încredere.
 • O idee bună ar fi ca unul sau doi oameni să fie dedicați să întâlnească, să salute și să promoveze evenimentul în timp ce participanții intră și începe totul. Practic, ei alcătuiesc comitetul de recepție, încurajând și lăsând oamenii să știe că sunt în mâini bune.
 • Imagine intitulată Aplicați pentru un doctorat în SUA Pasul 2
  4
  Asigurați-vă că actualizați site-ul web legat de eveniment. Probabil că l-ați promovat prin Facebook și Twitter, dar există și multe alte site-uri pe care le puteți utiliza pentru a răspândi cuvântul. Eventbrite, Evitați și Meetup sunt trei dintre cele mai importante site-uri pe care le puteți utiliza. Dacă nu ați auzit de la ei, investigați acum!
 • Și, bineînțeles, promovați evenimentul prin intermediul site-ului dvs., al blogului sau al paginii dvs. Facebook, dacă aveți oricare dintre acestea. Puteți să trimiteți mementouri, să creați imagini și să monitorizați confirmările de participare la eveniment. Cu cât sunteți mai activi, cu atât mai mulți oameni vă vor cunoaște.
 • Imagine intitulată Deveniți un pasager al Congresului Pasul 12
  5
  Obțineți sponsori și alte surse de bani de la delegați. Va trebui să faceți o mulțime de cheltuieli în următoarele câteva săptămâni și nu doriți ca toți să iasă din buzunar! Colectați cel puțin o parte din bani pentru a acoperi cheltuielile inițiale (cum ar fi locul, echipamentul și alimentele). Unele dintre aceste persoane, locuri sau lucruri pot necesita o plată în avans, chiar înainte de începerea planificării evenimentului.
 • Asigurați-vă că aveți un sistem pentru a gestiona încasările, confirmările, facturile și documentația în general. Veți avea nevoie să salvați totul pentru a putea obține conturile mai târziu, astfel încât cu cât sunteți mai organizați de la început, cu atât mai bine. Acest lucru este util în special dacă compania cu care lucrați face ceva prostește.
 • Imagine cu titlul Fii un delegat național (SUA) Pasul 9
  6
  Promovați evenimentul Pregătiți broșuri, publicați anunțuri, informați mass-media, efectuați apeluri telefonice, trimiteți mesaje către grupuri online și vizitați potențiali participanți sau sponsori. Cum altfel vor afla oamenii despre evenimentul dvs.? Asigurați-vă că informațiile pe care le publicați sunt complete, lăsând publicului doar câteva întrebări. La urma urmei, e mai bine să rămână cu intriga!
 • Gândiți-vă la publicul țintă. Dacă încercați să ajungeți la cetățeni în vârstă, nu veți pierde timpul să le trimiteți publicitatea dvs. pe Internet. Deplasați locurile și utilizați instrumentele utilizate de publicul respectiv. Asigurați-vă că publicitatea este cât mai accesibilă și mai normală posibil.
 • Imaginea intitulată Deveniți un pas de expansiune 28
  7
  Adunați elementele necesare pentru eveniment. Acestea pot include medalii, jocuri, suveniruri, premii sau certificate. Există o mulțime de accesorii mici care pot trece neobservate de ochiul neexperimentat, dar deja știți cum să umpleți fiecare colț sau crapă rămase. De asemenea, nu uitați mesele, scaunele, echipamentele de sunet, semnele, fețele de masă și toate lucrurile importante!
 • Acesta este un alt punct pe care ar trebui să-l țineți minte. Nu vă întrerupeți gândirea până când nu vă amintiți cinci lucruri pe care le-ați uitat (inclusiv stilouri, un trusă de prim ajutor, baterii, gheață și extensii curente). Veți dori să știți că, indiferent de ce se întâmplă, veți putea să o rezolvați.
 • Imaginea intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 9
  8
  Luați măsuri pentru totul. Adoptați dispozițiile necesare pentru fotografii și videoclipuri - pentru transportul oaspeților - pentru mâncarea personalului de curățenie etc. Lista ar putea continua pe termen nelimitat, dar nu veți reuși niciodată să vă organizați evenimentul!
 • Aranjați mâncarea și băutura. Este, de asemenea, un moment bun pentru a pregăti locații speciale, cum ar fi cele pentru persoanele cu handicap. Verificați dacă oaspeții sunt vegetarieni sau au alte tipuri speciale de dietă.
 • Asigurați aranjamente pentru scaune, mese, fundal, microfoane, difuzoare, calculatoare, proiectoare LCD, podiumuri etc., tot ce trebuie instalat în locul evenimentului.
 • Imaginea intitulată Convingeți-vă să nu vă sinucideți Pasul 9
  9
  Pregătiți o listă de contacte. Veți avea nevoie de numerele de telefon, adresele și e-mailurile membrilor echipei. De asemenea, faceți o listă similară pentru oaspeții VIP și furnizorii de bunuri sau servicii. Dacă cineva nu participă sau întârzie, această listă vă va anunța.
 • Să presupunem că furnizorii de alimente nu ajung la timp. Ce faci? Vă scoateți repede lista și apelați-o. Crezi că ai de gând să o faci Ridicați 100 kg (200 lb) de carne de porc rătăcit? Ei bine, nu contează. Trimiteți pe cineva într-un camion pentru a le ridica la adresa indicată în listă. Criza a evitat. Și acum știi că nu trebuie să faci niciodată o rezervare cu acei furnizori sau că vei fi mai explicit cu instrucțiunile tale!


 • Imaginea intitulată Obțineți un nou certificat de naștere Pasul 7
  10
  Vizitați locul evenimentului cu echipa dvs. Priviți în jur și evaluați zona de parcare, băile, spațiile verzi, structura locului și diferitele intrări și ieșiri. Găsiți locații din apropiere, unde puteți face fotocopii, puteți efectua apeluri telefonice și puteți cumpăra orice în caz de urgență. Practic, familiarizați-vă cu terenul ca și cum ar fi fost palma mâinii tale.
 • Vorbiți cu proprietarul locului. Acea persoană trebuie să cunoască terenul mai bine decât oricine altcineva. Există o problemă pe care ar trebui să o cunoașteți? Orice restricție de timp? Ușile se închid în anumite momente? Doamne ferește, dar există o inspecție planificată a alarmei de incendiu?
 • Partea 3
  Cu 24 de ore înainte de eveniment

  Imaginea intitulată Comunicați efectiv pasul 25
  1
  Păstrați calm Continuă. Este extrem de important să păstrați un cap răcoros și să nu fiți dominat de stres. Ați pregătit luni întregi! Totul va fi bine. Cu cât sunteți mai liniștiți, cu atât mai mult va fi echipa dvs. și cu atât mai bine va ieși evenimentul. În plus, totul se va termina foarte curând!
  • Serios, continuă. Ați luat toate măsurile de precauție necesare, v-ați gândit la toate problemele posibile și, dacă ceva nu merge bine, veți ști cum să o faceți. De asemenea, amintiți-vă: nimeni nu vă va învinovăți. Un oaspete scandalos, alimente proaste - oamenii știu că nu puteți controla totul. Relaxați-vă, totul va fi bine.
 • Imaginea intitulată Make Eye Contact Step 8
  2
  Efectuați o revizuire finală cu echipa dvs. Asigurați-vă că ați comunicat la tot locul și ora sosirii. Ultimul lucru pe care l-ați dori este ca întreaga echipă să vă sune în aceeași zi a evenimentului, întrebându-vă unde este ușa din spate.
 • Chiar și atunci când nimeni nu vă pune întrebări, faceți tot ce este mai bun pentru a evalua performanța echipei. Se pare că toți sunt de acord cu slujba lor? Dacă nu, discutați cu ei și vedeți dacă puteți rezolva diferențele dintre ele. Poate că unul dintre ei este mai confortabil într-o poziție diferită sau lucrează cu alți oameni.
 • Imaginea intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 17
  3
  Verificați toate invitațiile și răspunsurile. Creați o listă a oaspeților într-o foaie de calcul și faceți un număr de persoane care vor participa. Pentru majoritatea evenimentelor, numărul de persoane care efectuează o rezervare nu reprezintă suma care va participa efectiv. Ați putea avea 50 de persoane care și-au confirmat prezența, dar în cele din urmă participă la 5 sau 500. Deci, deși trebuie să știți numărul de rezervări, trebuie să fiți pregătiți pentru oricare dintre cele două cazuri!
 • Amintește invitaților VIP data evenimentului. Ați fi surprins să știți câți oameni spun "Oh, este adevărat. Este mâine, nu-i așa? Puteți evita acest lucru printr-un simplu apel telefonic sau printr-un mesaj text.
 • Imaginea intitulată Reach Masses Pasul 3
  4
  Mergeți la locul evenimentului și verificați dacă totul este pregătit. Camera este curată și disponibilă? Sunt toate echipamentele electronice instalate și funcționale? Puteți instala orice echipament în prealabil, dacă este necesar? Personalul pare pregătit?
 • Verificați dacă există suficient personal pentru a face față evenimentului. Este întotdeauna mai bine să ai mai mult decât este necesar. Poate că aveți nevoie de cineva care este pregătit să participe la un mesaj de urgență sau care este responsabil pentru îngrijirea unui oaspete sau pentru a rezolva o problemă pe care nu ați anticipat-o. Sau chiar să se angajeze să caute cafea.
 • Imaginea intitulată Scrieți Reprezentantul Congresului Pasul 5
  5
  Pregătește truse pentru participanți. Acest kit ar putea consta dintr-o sticlă de apă, un sandwich, un mic notebook, un stilou, o broșură și orice informații de care ai putea avea nevoie. De asemenea, ar fi o idee bună să includeți amintiri mici. Acesta este un detaliu frumos care spune participanților că acesta este un eveniment bine gândit și organizat. De asemenea, le face să se simtă apreciați!
 • Puteți da acest kit oaspeților sau echipei dvs., sau chiar amândouă! Cui nu-i place să primească un bar de granola și un stilou?
 • Imaginea intitulată Pregătiți o procură Pasul 4
  6
  Efectuați o foaie de activitate. Aceasta este o listă a tuturor informațiilor necesare clasificate în timp și / sau cameră. Pregătiți o agendă în care minutele detaliază activitățile minime importante. Formatul va depinde de dvs. Doar încercați să păstrați cantitatea de informații la un nivel minim, astfel încât să fie ușor de citit.
 • Dacă sunteți într-adevăr o persoană organizată și diligentă, ar putea fi util să faceți altfel tipurile de foi de activitate. Vorbitorii pot avea nevoie de o listă de alte persoane care vor vorbi, precum și de unde și când vor vorbi. Echipa dvs. poate avea, de asemenea, nevoie de o listă a echipamentului tehnic, a programelor și a protocolului de curățare. Dacă aveți timp să le faceți, ar putea fi foarte utile.
 • Imaginea intitulată
  7
  Faceți o listă de verificare a lucrurilor care vor fi luate la locul evenimentului. Cât de teribil ar fi dacă ajungeți la eveniment și totul este acolo, toată lumea este acolo și vă dați seama că singurul lucru care lipsește este cele 1200 de pahare pe care le-ați uitat acasă? Ce dezamăgire Tocmai ai distrus totul. De aceea, trebuie să faceți o listă, să o verificați de două ori și să luați tot ce este necesar!
 • Dacă lucrurile se află în locuri diferite, atribuiți o persoană fiecărei sarcini specifice. În acest fel, în ziua evenimentului nu veți petrece 8 ore de funcționare dintr-un loc în altul pentru a colecta tot ce aveți nevoie și pentru a pierde ziarele. Distribuiți încărcătura, ușurați greutatea ... sau asta este ceea ce se spune.
 • Partea 4
  Ziua evenimentului

  Imaginea intitulată Reach Masses Pasul 15
  1
  Ajungeți devreme la locul evenimentului împreună cu membrii echipei și voluntari. Verificați că toată lumea este prezentă și că toate echipamentele electronice funcționează corect. Orice întrebare de ultim moment? Dacă este timp, înmânați niște băuturi, dați-le o discuție pentru a le motiva și a lua o pauză! Ei merită, sunt bine pregătiți.
  • Asigurați-vă că organizatorii folosesc o emblemă distinctivă sau un alt element bine-cunoscut, astfel încât participanții să poată solicita ajutorul lor dacă este necesar. Uneori uniformele nu sunt suficiente.
 • Imaginea intitulată Crearea unui eveniment de strângere de fonduri Pasul 21
  2
  Instalați totul Atât în ​​interiorul, cât și în afara locului de desfășurare a evenimentului. Aveți nevoie de baloane pentru a pune în cutia poștală un poster în colț? Ce veți pune în ușile și coridoarele? Dacă oaspeții dvs. trebuie să treacă printr-un labirint adevărat pentru a ajunge, atunci cu cât mai multe semnale pe care le plasați, cu atât mai bine.
 • Semnele de întâmpinare și alte informații în fața locului vor fi foarte utile. Veți dori ca asistenții să poată vedea de pe stradă locul evenimentului. Fără îndoială despre asta!
 • Plasați un punct de primire și înregistrare. Când oaspeții merg la ușă, ar trebui să vadă exact ce trebuie să facă. În caz contrar, vor începe să circule în împrejurimile nesigure și inconfortabile. Vă amintiți comitetul de recepție menționat mai sus? Au o persoană la intrare să le primească și să-și rezolve îndoielile.
 • Pune niște muzică! Puteți elimina orice situație jenantă care altfel ar putea rămâne în mediul înconjurător.
 • Imaginea intitulată Obțineți o lucrare rapidă Pasul 4
  3
  Asigurați-vă că oamenii importanți știu ce se întâmplă. Dacă un vorbitor intârzie, este necesar să îl informați. Dacă alimentele durează mai mult decât se așteaptă, este necesar să le informați despre modificările din program. În cazuri foarte rare, evenimentele merg așa cum a fost planificat, în acest caz lăsați munca dvs. curentă și asigurați-vă că participanții sunt conștienți de schimbările.
 • Imagine intitulată Deveniți un model petit Step 7
  4
  Faceți fotografii! Poate doriți să aveți o amintire a evenimentului. De asemenea, văzând pe cineva care se plimbe cu o cameră în mână poate exciți oaspeții. Nu uitați bannerele sponsorilor, ale dvs., intrarea, recepția etc. Poate că le poți folosi la următorul eveniment!
 • Dacă este posibil, aveți de-a face cu un prieten sau un fotograf profesionist. Aveți deja suficiente lucruri de făcut! Va trebui să socializați și să beți niște băuturi cu oaspeții dvs., pentru a permite altcuiva să ia fotografiile.
 • Imaginea intitulată
  5
  Oferă-le oaspeților ceva de luat. Probabil ați plantat o idee în mintea lor și doriți să plece când pleacă, gândindu-vă la ceva, întrebând ceva sau dorește să facă ceva. Distribuiți astfel o broșură sau ceva ce pot lua acasă și să le dea idei pe care le pot desfășura după eveniment
 • O parte din acest lucru ar putea fi crearea unui forum pentru a primi comentarii. Oferiți-le o modalitate de a analiza și de a-și da părerea despre îmbunătățirile pe care le-ar face și despre ce ar dori să vadă data viitoare. Și, desigur, cum ar vrea să participe!
 • Imaginea intitulă Fă-ți soția fericită 11
  6
  Curățați întregul loc! Verificați contorul de energie electrică, scoateți posterele, mesele etc. doresc să părăsească locul curat ca ai gasit loc, mai ales în cazul în care ați plătit pentru ea și doriți să-l folosească din nou cu o altă ocazie, proprietarii ar putea dori să suprapreț sumele pe care ar fi putut evita lăsând locul curat. Distribuiți munca în rândul membrilor echipei dvs. pentru a termina cât mai repede și mai ușor posibil.
 • Asigurați-vă că oaspeții nu au uitat nimic valoros. Dacă este cazul, plasați un punct de obiecte pierdute.
 • Dacă ați spart ceva, spuneți proprietarului proprietății. Este mai bine să fii cinstit și direct.
 • Aveți grijă de gunoi cât de bine puteți. Serviciul de întreținere va avea grijă de restul.
 • Imaginea intitulată Porniți un jurnal de recunoștință Pasul 2
  7
  Aveți grijă de toate sarcinile post-eveniment. În funcție de evenimentul dvs., este posibil să nu trebuiască să faceți nimic sau trebuie să respectați o listă extinsă de confirmări și facturi. Iată câteva idei pentru a începe:
 • Mulțumită tuturor membrilor echipei, în special sponsorilor și voluntarilor. Nu ai fi putut să o faci fără ei!
 • Încheie și anulează datoriile. Trebuie să o faceți cât mai curând posibil. Cu cât pleci mai puțin liberi, cu atât mai bine.
 • Țineți o petrecere de mulțumire pentru cei care v-au ajutat. Vrei ca echipa ta să se simtă apreciată și că contribuabilii cred că au făcut o diferență în favoarea unei cauze bune.
 • Distribuiți amintiri sau alte publicații unor persoane relevante.
 • Trimiteți chitanțe sponsorilor și altor contribuabili.
 • Postați fotografiile pe site-ul evenimentului dvs.
 • Imaginea intitulată
  8
  Organizați o întâlnire pentru a evalua modul în care puteți realiza un eveniment mai bun data viitoare. Dupa tot ceea ce a fost spus si facut, ce ai fi facut diferit? Ce ati lucrat si ce nu ati organizat un eveniment ca acesta din nou?
 • Dacă ați primit critici, evaluați-le. Și dacă oaspeții dvs. nu au comentat nimic, întrebați-vă echipa! Ce au crezut ei, cel puțin ei s-au distrat, pentru că au câștigat barul granola și stiloul liber, nu?
 • sfaturi

  • Factorii de luat în considerare la alegerea locului și negocierea prețului
  • Capacitatea camerei (numărul de oaspeți, fără a include nedeterminat)
  • Alimentarea cu alimente (dacă veți servi alimente)
  • Calendar (câte ore va fi locul disponibil?)
  • Iluminatul (în cazul în care evenimentul are loc noaptea)
  • Aer condiționat
  • Echipamente tehnice necesare (microfon, difuzoare etc.)
  • Mobila pentru platforme (mese, scaune, fete de masa)
  • Muzică, dacă este permisă (pentru evenimente neoficiale)
  • Putere de rezervă
  • Accesul la eveniment, indiferent dacă locul se află în centrul orașului (indiferent dacă oaspeții pot ajunge fără probleme)
  • Camere speciale pentru organizatori, pentru dressing etc.
  • Costul total
 • Factori de luat în considerare la stabilirea datei
 • Dacă oaspetele de onoare și ceilalți oaspeți VIP sunt disponibili la data (datele) specificată
 • Ce funcționează cel mai bine pentru publicul dvs.
 • Au oameni care pot fi responsabili în ziua evenimentului
 • Coordonare generală
 • Camera verde
 • alimente
 • Activități pe scenă
 • Maestru al ceremoniilor
 • Computer, proiector LCD,
 • fotograf
 • recepție
 • Crowd Management și Relații Publice
 • Loc de parcare
 • securitate
 • Distribuirea diferitelor articole (cadouri, certificate pentru distinsi și participanți)
 • Zâmbiți foarte mult Fiți amabil pentru toată lumea, atât în ​​interiorul cât și în afara echipei.
 • Când cineva vă oferă ajutorul dvs. (inclusiv ajutorul monetar), răspundeți imediat și le mulțumiți cu onestitate.
 • Înainte de eveniment, numiți o persoană sau un comitet responsabil cu:
 • Sponsorii
 • Participanții locali
 • Oaspetele de onoare, vorbitorii
 • Design, tipărire și colectare de articole și evaluarea lor
 • Premii, suveniruri, cadouri, postere, certificate
 • Transport, furnizori de alimente, aranjarea locului evenimentului, decoratiuni, perdele, parcare
 • Media, relații publice, marketing
 • Sarcinile diferite de organizare sunt similare cu diferitele funcții. Buget și finanțe-conturi corespund pentru a informa oaspeții și să le participe la eveniment corespunde activității de management al echipei este sarcina Marketing transportului corespunde umane, resurselor evenimentului este ca în operations- logistic A avea relații bune cu mass-media și cu alții este similar cu relațiile publice.
 • Determinați ce lucruri necesită externalizarea serviciilor externe și ce locuri de muncă pot fi îndeplinite de membrii echipei dvs. Externalizarea depinde de buget, timp, calitate, importanța muncii etc.
 • Lista de documente (printre altele) de pregătit
 • buget
 • Programul evenimentului (Programul fiecărui program al evenimentului)
 • invitații
 • Lista de vizitatori
 • Un plan de acțiune
 • Program (calendarul de finalizare a lucrărilor)
 • Materiale pentru conferința de presă
 • vorbire
 • Lista participanților
 • Note comparative (împreună cu curriculum vitae ale vorbitorilor)
 • jurnal
 • Program de evenimente minute-cu-minut
 • Lista de contacte (numere de telefon ale organizatorilor)
 • Lista de verificare a lucrurilor pe care trebuie să le faceți la eveniment
 • Lista de verificare a lucrărilor
 • Raportul evenimentului (pentru mass-media și altele)
 • Fii punctual în toată munca ta. Dacă întârziați, informați imediat persoana de care vă depindeți.
 • Luați inițiativa, evaluați și găsiți unele lucrări în așteptare pe care le puteți face și completați.
 • Planificarea este necesară. Coacerea unor sarcini (importante) are loc în cadrul întâlnirilor de echipă. Stick la ele.
 • Cu toate acestea, planificarea în grupuri mici a "modului de a face ceva" și "cum trebuie făcut" este la fel de importantă.
 • Dacă împrumutați ceva, preluați responsabilitatea și returnați-o la momentul stabilit.
 • Când există o problemă, nu dați vina pe ceilalți - nu vă asumați responsabilitatea deplină sau nu vă stresați, ci, dimpotrivă, încercați să o rezolvați.
 • Nu repetați aceleași greșeli.
 • Nu critica pe nimeni, decât dacă aveți o sugestie sau o soluție.
 • Nu vă delegați munca sau responsabilitățile altor persoane.
 • Implementarea corectă a unei idei este crucială. Planificați totul pentru a fi un succes până în ultima clipă ...
 • Du-te încet dar sigur. Nu vă grăbiți în timpul planificării evenimentului, deoarece vă va pierde timpul.
 • Păstrați o stare bună și o atitudine pozitivă cu toată lumea. Și nu rugați pe nimeni
 • Fii responsabil cu munca ta.
 • Informați voluntar persoana care v-a atribuit sarcina, indiferent dacă ați făcut-o corect sau nu. Fă-o la ora stabilită.
 • Scrieți toate detaliile importante.
 • Fiți foarte fericiți, mai ales când vă aflați în mijlocul mulțimii.
 • Nu abandonați punctul sau poziția la care ați fost alocați.
 • avertismente

  • Pregătește-te pentru orice situație. Uneori, lucrurile scapă de sub control. Dacă sunteți parte dintr-o echipă, nu vă supărați dacă cineva țipă la tine (acea persoană poate fi în stres). Dacă sunteți coordonator, nu vă faceți griji sau panică. Faceți lucrurile calm. Încercați să aflați ce se va întâmpla și ce puteți face pentru ao rezolva.
  • Nu intră în panică sau stres. O minte rece va produce rezultate mai bune la momentul potrivit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ștergeți un eveniment pe FacebookCum să ștergeți un eveniment pe Facebook
  Cum se face publice un eveniment privat pe FacebookCum se face publice un eveniment privat pe Facebook
  Cum să faci un eveniment și invitațiiCum să faci un eveniment și invitații
  Cum să vă invitați prietenii la un eveniment pe FacebookCum să vă invitați prietenii la un eveniment pe Facebook
  Cum să organizați evenimente pe FacebookCum să organizați evenimente pe Facebook
  Cum să vă organizați imaginile digitale fără niciun programCum să vă organizați imaginile digitale fără niciun program
  Cum să organizați un eveniment de strângere de fonduriCum să organizați un eveniment de strângere de fonduri
  Cum să organizați o convențieCum să organizați o convenție
  Cum să organizați un turneu de golfCum să organizați un turneu de golf
  Cum să faci un eveniment de succes pentru a stabili o rețea de contacteCum să faci un eveniment de succes pentru a stabili o rețea de contacte
  » » Cum să organizați un eveniment

  © 2011—2020 ertare.com